Planeetta X, II-osa

NIBIRU X/II
Edellisessä aihetta koskevassa kirjoituksessa käsiteltiin Nibiru planeetan taustatekijöitä, joten nyt ei ole tarpeen puuttua niihin.
Ensimmäisenä huomiona on todettava, että vakavasti otettavia uusia havaintoja on yllättävän vähän käytettävissä. Tämä johtunee osaltaan siitä, Nasa kielsi Nibirusta otettujen kuvien ja tietojenkin julkistamisen 1983 sen saaman laajan kiinnostuksen vuoksi. Tarkoituksena lienee ollut välttää paniikin leviäminen kansa pariin, mutta tämä on aiheuttanut kaikenlaisten huhujen ja runsaiden ”tieteellisiksi” väitettyjen kirjoitusten leviämisen web-sivujen välityksellä.
Uutena piirteenä voitaneen mainita ns. ”viljapeltoympyröitten” (cropcircles) yhdistäminen Nibirun mahdolliseen vierailuun aurinkokunnassamme. Palaan asiaan myöhemmin.
1. ERÄS WEB-SIVU esittelee varoitusten ja valmistautumiskehotusten tueksi aikamääriä, joista voitaneen mainita muutamia: Nibirun pitäisi jo nyt näkyä paljaalla silmällä eteläisellä pallonpuoliskolla, ja vuoden 2009 toukokuun 15. päivä laajemmalla alueella. Toukokuussa 2011 Nibirun pitäisi näkyä kaikille ilman apuvälineitä. Jos Nibiru kulkee odotusten mukaan, se tulisi aiheuttamaan suuria ongelmia maassa toukokuun tienoilla 2011, mutta pahimmillaan sen vaikutukset olisivat helmikuussa 2013. Se voisi aiheuttaa suuria tulvia ja hyökyaaltoja, maanjäristyksiä ja ehkä vuodenaikojen häiriöitä. Joulukuussa 2014 se poistuisi maan läheisyydestä tämän arvion mukaan. Videoesitys tästä sivusta on osoitteessa:
http://www.dailymotion.com/video/x5dh8u_nasa-nibiru-2012_people
Pyytäisin tarkastelemaan edellä esitettyjä aikamääriä suurta harkintaa käyttäen.
2. Fyysikko Nassim Haramein kertoo web-sivullaan, että 2003 aurinkoa lähestyi komeetta, joka oli kaksi kertaa suurempi kuin Jupiter, aurinkokuntamme suurin planeetta. Sen suunta osoitti suoraan kohti aurinkoa, mutta valtava auringonpurkaus muutti sen suuntaa siten, että se kääntyi pois auringosta ja meni takaisin avaruuteen. Haramein selittää, ettei tapahtumasta kerrottu mitään julkisuuteen eikä media tarttunut siihen. Hän toteaa vain, että huomioiden komeetan potentiaalisen vaaran meidän ei enää pitäisi olla täällä, mutta ”saimme toisen mahdollisuuden”. Web-sivu löytyy alla olevasta osoitteesta.
http://www.ufoblogger.blogspot.com/2009/07/physicist-nassim-harameinnibiru-has.html
3. Eräs web-sivu esittelee infrared-kuvia, joissa hän sanoo ns. ruskean kääpiöplaneetan 7 kuun kanssa lähestyvän maata. Sivu näyttää hylkäävän Nibiru-nimityksen, mutta tarkoittanee samaa planeettaa. Tämä ruskea kääpiöplaneetta on tullut kuvaan mukaan. Erään ehdotuksen mukaan Nibiru on yksi seitsemästä planeetasta, jotka kuiden tapaan kiertävät ruskeaa kääpiöplaneettaa. Sivun tekijä ei halua kertoa nimeään, mutta hän sanoo työskentelevänsä Etelänapamantereella, ehkäpä Nasan tutkimusasemalla siellä.
http://www.youtube.com/watch?v=o3KlTvH8xSw
4. Web-sivu, joka käsittelee Nibirun taustoja myös muinais-uskonnolliselta että mystiseltä kannalta, esittelee lisäksi runsaasti mielenkiintoisia kuvia muinaisista kulttiesineistä ja uskomuksista. Sivulla mainitaan yhteydet toiselta ja kaukaiselta planeetalta maassa vieraileviin olentoihin, jotka olisivat vaikuttaneet Mesopotamian alueen ihmisten kehitykseen ja heidän uskonnolliseen palvontaansa.
http://www.crystalinks.com/nibiru.html
5. Ehkä kaikkein mystisimpiä ilmiöitä - mikäli niiden todenperäisyyteen on uskomista - ovat viljapeltoihin muodostetut suuret kuviot. Ne on yleensä hyvin taidokkaasti tehtyjä, useimmat lienevät ympyränmuotoisia, ehkä johtuen siitä, että niissä kuvataan taivaankappaleita ja niiden liikkeitä – näin ainakin jotkut niitä kuvaavat ja siltä pohjalta tutkivat. En ole saanut käsiini luotettavaa selitystä, ketkä näitä kuvioita tekevät ja missä tarkoituksessa.
ERÄS USA:sta tullut uutinen kertoo poliisista, jotka ajaessaan autollaan maaseudulla kiinnitti huomion kolmeen hahmoon, jotka näyttivät tutkivan viljapeltoon tehtyä kuviota. Poliisi pysäytti autonsa ja meni lähemmäs katsomaan, keitä hahmot olivat, jotka eivät ilmeisesti huomanneet häntä. Mutta poliisin kysyessä jotain heiltä he kääntyivät häneen päin ja juoksivat muutamassa sekunnissa pois paikalta. Poliisi kertoi tunteneensa pyörrytystä ja kipua takaraivon alueella. Joku ”ufoilija” tiesi kertoa, että vieraalta planeetalta tulevat olennot kommunikoivat telepaattisesti, mikä tuntuu takaraivossa.
YKSI mielenkiintoisimmista kuvioista löytyi Englannista, Avebury Manor, Wiltshire, josta raportoitiin 15. heinäkuuta 2008 ja päivitettiin 27. heinäkuuta 2008. Kuvioista, jotka peittävät usean jalkapallokentän alan, ovat tutkijat löytävinään ilmoituksen - tai varoituksen – 21. joulukuuta 2012 lähestyvästä vieraasta planeetasta. Päivä on talvipäivän seisaus, jolloin aurinko alkaa kiivetä kohti päiväntasaajaa. Se on myös päivämäärä, jolloin tämä maailmanaika Maya-kalenterin mukaan päättyy. Web-sivu osoitteessa:
http://yowusa.com/et/2008/et-2008-07a/1.shtml
Eräs henkilö pyrkii web-sivullaan selittämään edellä esitettyä viljapeltokuviota. Hänen selityksensä on alla olevassa osoitteessa.
http://www.liveleak.com/view?i=c1c_1239021673
Sivun tekijä esittelee kolmen eri välittäjän, Google, Youtube ja Wikisky, tapaa peittää Nibirun paikka tähtitaivaalla, käyttäen eri kokoisia peittoja. Hän vertaa kuvioita Aveburyn viljapeltokuvioon ja näkee niissä selvän yhteyden. Hän näkee kuviossa Nibirun oikealla ylhäällä, jonka hän rengastaa, ja maan paikan lähellä aurinkoa nuolella osoitettuna. Hän esittää, että kuvio näyttää Nibirun lähestyvän maapalloa Virgon suunnasta.
6. Viljapeltoympyrä (cropcirckel) on harhaanjohtava, sillä kuvioita on myös
suorakulmion muotoisia ja lukuisissa eri muodoissa, joita joku kuvaa mielikuvituksellisiksi tai taiteellisiksi. Seuraava video esittelee eri kuvioita.
http://www.youtube.com/watch?v=I4iabPvG3VA
Seuraava sivu esittelee kuvioitten ja symbolien sakraalisuutta.
http://www.cropcirclesecrets.org/crop_circles_sacredgeo.html
Lisää viljakuvioita Mayojen tapaan: http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/5777580/Mayan-apocalypse-crop-circle-appears-at-Silbury-Hill.html
USA:ssa eräs maanviljelijän vaimo havaitsi kuvioita viljapellossaan. Hänellä oli mukanaan koira, joka kieltäytyi menemään kuvion sisälle, jossa havaittiin voimakas sähköjännite.
http://www.stevequayle.com/index1.html
7. Valitettavasti näitten web-sivujen teksti on vain englanniksi, mikä tietenkin rajaa suuren osan lukijoista pois niiden välittämistä tiedoista.
Haluamatta ottaa kantaa noiden viljapeltoon tehtyjen kuvioitten tarkoitusta ja ennen kaikkea niiden alkuperää koskevaan kysymykseen, voinemme todeta, että joillakin on runsaasti vapaata aikaa ja taiteellista silmää voidakseen saada kaikki nuo aikaan. Niitä esiintynee lähes kaikkialla maapallolla. Vierastan niitä esittelevien viittauksia vierailijoista toisilta planeetoilta. Lienee parempi jättää nuo kuviot omaan arvoonsa, ja keskittyä siihen ilmoitukseen, minkä pyhä Kirjamme meille välittää profeettojensa kautta. Niiden alkuperän tiedämme ilman epäilyksiä, kuten myös uskomme, että ne toteutuvat ajallaan.
VAKAVAMPI kysymys on tietenkin se, olemmeko valmiita siihen, mikä näyttäisi maapalloamme uhkaavan. Vaikka sen toteutumiseen lieneekin vielä vuosia, elämme keskellä paljon ajankohtaisempaa ja kriittisempää tilannetta, jonka jokainen alkaa tuntea ja tajuta. Sen alkuperän ja tekijän tiedämme. Sen olemme ihmiset itse saaneet aikaan.
8. On syytä rauhoittua Nibirun - tai millä nimellä sitä nimitetäänkin – välittömään vierailuun. Toiseksi mikään ei viittaa siihen, että se olisi törmäyskurssilla maapallon kanssa. Jos se tulee, kuten on pyritty laskelmin osoittamaan, se tullee leikkaamaan aurinkokuntamme läpi jossain vaiheessa. Silloin sen vaikutus tuntuu sen suuren elektromagneettisen sydämen vuoksi aiheuttaen rajuja tuulia ja myrskyjä, paikoin hyökyaaltoja ja maanjäristyksiä sekä tulivuorten purkauksia. Eräs tiedemies kuvasi maapalloa näin: ”Se on kuin ilmapallo, joka on täytetty siirapilla. Jos siihen vaikutetaan ulkoisella elektromagneettisella voimalla, sen raskas ja sula sisus painautuu vaikuttavaa voimaa kohti, mikä voi aiheuttaa kuoren repeilemistä”. Joittenkin tiedemiesten arvioiden mukaan tällainen ulkopuolinen voima on jo vaikuttamassa, sillä napajäätiköitten sulaminen tapahtuu alta päin maapallon sulan massan siirtymisen aiheuttaman lämpenemisen vuoksi. Täten suurten jäämassojen irtautuessa halkeamia myöten niiden alle sulanut vesi toimii voiteluaineen tavoin vyöryttäen ne mereen.
Toinen vaikutus voisi olla vakavampi, maan magneettisten napojen siirtyminen tai jopa sen kiertoradan häiriintyminen, josta Jesaja kertoo kirjassaan.
”Maa murskaksi musertuu, maa halkeilee ja hajoaa, maa horjuu ja huojuu.
Maa musertuu ja hoipertelee kuin juopunut, huojuu niin kuin lehvämaja.
Raskaana painaa sitä sen rikkomus, se kaatuu eikä enää nouse.” (Jes.24:19-20)
Kastel 19.07.09
Gavriel

Comments

Popular posts from this blog

SUNNUNTAI 01.12.2019

TORSTAI 30.04.2020

TORSTAI 14.05.2020