Posts

Showing posts from January 24, 2016

PERJANTAI 29.01.2016

PERJANTAI 29.01.2016 1.PISTÄVÄN KYLMÄ oli tuntuma ilman lämpötilaan heti aamutuimaan puoli seitsemän maissa. Tosin lämpöä oli ennusteen mukaan neljä astetta, mutta ilmeisen korkea kosteuspitoisuus lisäsi kylmän tuntua. Tuuli oli vielä suhteellisen siedettävä, Lämpötila nousee kuitenkin päivän aikana ja jatkaa nousemistaan lähipäivien aikana, mutta yölämpötila pysyttelee neljän asteen tienoilla, vaikka JP:n ennustaja lupaa jopa 7 asteen yölämpötilaa. Autonikkunat olivat torstaiaamuna jäässä, ja mikä hankalinta, etenkin sisäpuolella, mitä on hankalaa saada poistetuksi.
SÄÄTILA tänään: Jerusalem 4 -8; Tiberias 8 -14; Suolameri 11 -17; Eilat 6 -18 +C-astetta. Sateet ovat tältä erää loppuneet, mutta taivas oli kauttaaltaan pilvessä. Kinneretin vedenpinta nousee edelleen 1 sm:n päivävauhtia. Gazan arabilähteet kertovat, että tunnelien rakentamiseen osallistuvista 7 henkeä on saanut surmansa tunnelin katon romahdettua vesisateitten pehmittäessä yläpuolella olevan maan.
2.PA jatkaa edelleen I…

KESKIVIIKKO 27.01.2016

KESKIVIIKKO 27.01.2016 1.”VOI maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa jäljellä”. (Ilm.12:12) Lainasin tuon ilmestyskirjan kohdan, koska se kuvaa maailman kaoottista tilaa tällä hetkellä. Eräs tietoviisas selitti tuota kohtaa todeten, että hävittyään taivaassa alkaneen sodan perkele heitettiin taivaasta alas maan päälle, hänet heitettiin lähinnä maailmaa olevaan taivaaseen. (Ilm.12:7 -9) Häntä kutsutaan ilmavallan hallitsijaksi, jonka vallassa on koko maailma. (1.Joh.5:19) Olkoon tuon kysymyksen laita miten tahansa, mutta aikamme tilanteita seuratessa maailmanlaajuisesti ei voi välttyä havainnolta, että jotakin on pahasti pielessä.
2.2 500 maailman johtavaa henkilöä ja virkailijaa tapasivat toisensa äskettäin Davosissa löytääkseen keinoja, joilla uhkaava maailman-laajuinen lama ja taantuma pystyttäisiin estämään. En ole nähnyt loppuraporttia, mutta tarkkailijoiden mukaan ilmapiiri ei ollut positiiv…

ISLAM Koraanin valossa

Tämä lyhyt ja rajoitettu tutkielma Islamin pyhistä kirjoituksista, Koraanista ja Hadithista, on <tarkoitettu lisäämään islamin tuntemusta ja herättämään keskustelua siitä, mutta ei islamin uskontoa eikä sen harjoittajia vastaan. Teksti on vapaasti käytettävissä. ISLAM koraanin valossaTutkielma islamistaVIIME vuosien mullistukset islamin hallitsemissa maissa, entisten diktaattorien kaatuminen, sisäiset taistelut suojattomiksi jääneissä maissa, runsaasti yleistyneet terrori-iskut maailmassa, joita sanotaan tehtävän islamin nimissä, ovat herättäneet tuskallista kyselyä, onko tuo kaikki islamin hengen mukaista, vai ovatko nimettömät seikkailijat käyttäneet tilaisuutta hyväkseen toimiakseen täysin omien mielihalujensa mukaan? Sivistyneessä maailmassa poistetuiksi kuvitellut raakuudet - pienten lasten käyttäminen seksiorjina aina kuolemaan saakka, ihmisten raakalaismainen kiduttaminen jäsenten katkomisineen elävistä ihmisistä, ristiin …