Posts

Showing posts from February 11, 2018

PERJANTAI 16.02.2018

PERJANTAI 16.02.2018
01. Israelin pääministeri Benyamin Netanyahu sanoo jatkavansa maansa johtamista ja sen turvallisuuden turvaamista huolimatta poliisin oikeuskanslerille luovuttamiensa 14 kuukautta kestäneiden tutkimustensa tulokset, joissa se suosittaa syytteiden nostamista pääministeriä vastaan.
Netanyahu lensi Sara-vaimonsa kanssa
Myncheniin, jossa hän osallistuu Euroopan turvallisuusneuvoston kokoukseen ja tapaa sinne saapuvia kansanjohtajia, https://www.timesofisrael.com/ahead-of-munich-confab-pm-says-he-wont-accept-limits-on-syria-strikes/,

02. Seuraavana päivänä poliisin suositusten jälkeen suoritetun mielipidetiedustelun mukaan 59 % vastanneista sanoo tutkimusten vahingoittavan Netabyahun kykyä jatkaa maansa johtamista; 48 % uskoo hänen olevan korruptoitunut; 43 % suosittaa häntä pysymään paikallaan, 23 % poistuvan; 22 % eroavan toistaiseksi; 10 % ei osaa sanoa.
Likudin kannatus on edelleen korkea, ja BIBIN
kannatus jopa nousussa poliisin tutkimuksista ja paljastuksi…

SISARENI

SISARENI
01. Salli minun esittää ihailuni seuratessani Sinun viehättävää ja suloista liikehtimistäsi toimittaessasi tehtäviäsi.
Ihailen taitoasi korjaillessasi kovan maailman aiheuttamia kolhuja ja mustelmia Eevan olemukseen, joka Jumalan kädestä lähteneenä oli täydellinen: Vähän pakkelia pohjalle, ihomaalia sinne, punaväriä tänne, kutrien kihartamista, helminauhoja sinne, säihkyviä timantteja tänne, ja kaiken kehystämiseksi röyhelöin varustettuja puseroita ja liehuvia hameita, jotka ovat tarpeen alastomuuden verhoamiseksi, sillä ennen lankeemusta Aatamia ja Eevaa verhosi heidän vanhurskautensa.
Ihailen Eevan taitoa rakentaa koti Aatamin kyhäämään rakennelmaan. Kyllä Kaikkivaltias Jumala tiesi, miten ilahduttaa Aatamin yksinäistä sydäntä ja tyydyttää hänen sisäinen kaipauksensa.
Aatamin velvollisuutena oli viljellä synnin kiroamaa maata, joka kasvaa hänelle piikkipensaita ja ohdakkeita, sekä suojella perhettään ja kotiaan ulkoa tulevia uhkakuvia vastaan. Tämä taistelu kylmää ja kova…

KESKIVIIKKO 14.02.2018

KESKIVIIKKO 14.02.2018
01. Poliisi suosittelee syytteiden nostamista pääministeri Netanyahua vastaan lahjonnasta kahdessa tapauksessa.
14 kuukautta kestäneiden tutkimusten jälkeen poliisi katsoo saaneensa tarpeeksi todisteita suositella valtion syyttäjälle Avichai Mandelblitille Netantahun syyttämiseksi lahjonnasta ja luottamuksen rikkomisesta tapauksessa 1000, eli ns. lahja-tapauksessa, sekä tapauksessa 2000, ns. Yediot tapauksessa.
Poliisi suosittelee lisäksi lehtimagnaatin Mooseksen ja Hollywood tuottajan Arnon Milchan syyttämisestä lahjusten tarjoamisesta Netanyahulle.
Netanyahu pitää päänsä kylmänä todeten, ettei syytöksillä ole mitään todellisuuspohjaa eikä aio antaa tämän häiritä, vaan jatkaa maansa johtamista. Israelin laki ei vaadi pääministerin eroamista. Vasta korkeimman oikeuden hyväksyttyä häntä vastaan tehdyt valitukset Netanyahu joutuu eroamaan.
Presidentti Reuven Rivlin, jolla on oikeus puuttua pääministerin eroamiseen, arvioi hymyillen, että Netanyahu voi joutua e…

SUNNUNTAI 11.02.2018

SUNNUNTAI 11.02.2018
01. ISRAELIN ilmavoimat tekivät lauantain aamutuntien aikana ilmaiskuja yli 12 ilmapuolustuskohteeseen Syyriassa aiheuttaen vakavaa tuhoa Syyrian ilma-puolustusjärjestelmälle, sanoi IAF:n ilmavoimien henkilökuntapäällikkö prikaatinkenraali Tomer Bar lauantaina. Kohteet olivat Syyrian ja Iranin valvomia.

Tilanne alkoi siitä, että Israelin ilma-valvonta havaitsi tuntemattoman, vieraan miehittämättömän koneen tunkeutuneen Israelin ilmatilaan pohjoisesta aikaisin lauantai-aamuna. Israel lähetti helikopterin jahtaamaan konetta ampuen sen alas. Koneen sirpaleitten perusteella voitiin todeta sen olevan iranilaista valmistetta ja länsimaisen mallin mukaan varsin pitkälle kehitetyn.
Vastauksena rajan luvattomalle ylitykselle IAF lähetti F-16 koneita Syyrian ilmatilaan tuhoamaan sen ilmapuolustuskohteita. IAF:n koneet kohtasivat kiivasta torjuntatulitusta. Yksi F-16 kone sai osuman ilmeisesti torjuntaohjuksen sirpaleesta. Koneen ohjaaja haavoittui vakavasti, mutta hän pys…