Posts

Showing posts from February 9, 2020

TORSTAI 13.02.2020

TORSTAI 13.02.2020
01. Sateet näyttävät menneen tältä erää, aurinko paistaa tällä hetkellä kauniisti, mutta ilma tuntuu kuitenkin viileähköltä useita päiviä kestäneiden sadekuurojen jälkeen. Lämpömittarin näyttö osoitti aamulla 9 asteen lämpöä, joka noussee iltapäivään mennessä 14 asteen tienoille.

Tänään ennusteet lupaavat aurinkoista säätä. Huomisesta lähtien sää muuttuu puolipilviseksi, mutta ”sateet lienevät loppuneet, menneet menojaan”. (Taisi olla ennenaikaista, tulevat takaisin)

02. Japani antoi luvan senioreille, joiden kunto on kohtalainen eikä tartuntaa ole heissä havaittu, sekä 15 Israelin kansalaiselle, jotka Israel pyysi vapauttamaan, poistua Diamond Princess risteilyaluksesta perjantaina.

Japanin terveysministeri Katsunobu Kato sanoi, että seniorimatkustajat, jotka on majoitettu ikkunattomiin hytteihin, saavat luvan poistua perjantaina ja jatkaa karanteeniaan maissa, eikä odottaa alkuperäistä päivää 19.02.

Aluksessa on kaikkiaan 3 500 matkustajaa, joista 218 + yksi vi…

TIISTAI 11.02.2020

TIISTAI 11.02.2020.
01. Israelin ensimmäinen pääministeri David Ben Gurion, jota – marxistisella taustallaan- ei voida pitää erityisen uskonnollisena, seuratessaan johtamansa maan ponnisteluja luodakseen raunioituneesta maastaan uudenaikaisen, teknisesti huippuun kehittyneeksi maaksi, joutui toteamaan: ”Israelissa ei voi ajatella järkevästi, ellei usko ihmeisiin”.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/275840,

Vain pari vuotta sitten, vuonna 2018, Israelin Vesihallituksen tiedottaja Schor totesi, että Galileanmeri (hepreaksi Kinneret) on kuivumassa veden vähyyden vuoksi, mikä vain pahenee väestön kasvusta ja muista syistä johtuen.
Syyttäen ilmaston muutoksesta hän sanoi: ”Saamme keskimäärin vähemmän sadevettä vuosittain, ja ennen viime vuotta maata kohtasi viisi vuotta kestänyt kuivuus, joka tuntui etenkin pohjoisessa ja Galilean merellä”.
Schor selitti, että ”Onnistunut hallinto yhdessä hyvien sateitten kanssa, ovat saaneet ilmiön, jota pidetään ihmeenä. Kuivuuskauden a…

PERINTÖOSA

PERINTÖOSA
Miksi Suomen Kirkon vihityt papit eivät tajua, että noustessaan Jumalan Ilmoitusta ja Sanaa vastaan he vetävät Jumalan vihan ja tuomion itsensä ja kaitsemansa lauman ylle? (1Ms.12:1 -3)
Miksi he kuitenkin – vaikka heillä on hallussaan tiedon avaimet – ”eivät itse mene sisälle Jumalan valtakuntaan ja sisälle pyrkiviä he estävät”, eli polkevat tietoisesti Jumalan Sanaa?
Ovatko he todella sitä mieltä, että Juutalaisen kansan paluu omaan maahansa galutista, pakanakansojen erämaasta, on verrattava mihin tahansa pakanakansan julistamaan miehitykseen valtaamillaan alueilla? Eihän juutalainen kansa voine miehittää maata, joka jumallisella päätöksellä on sen omaa, annettu ikuiseksi perintöosaksi? (1Ms. 17: 1 -8)
Juutalaisten kotimaan perustaminen brittien mandaatin alueille perustuu Balfourin julistukseen 1917, jonka Kansainliitto hyväksyi 1922, ja myöhemmin perustettu YK vahvisti päteväksi, antaen Englannille sen toimeenpanon.
Tämä ”luvattu maa” oli vuosisatojen aikana taantunu…

SUNNUNTAI 09.02.2020

SUNNUNTAI 09.02.2020
UUTISIA MAAILMALTA
01. Käydään näin viikon ensimmäisenä päivänä läpi hälyttävimpiä uutisia, jotka voivat koskea meitä kaikkia. Oppaana on HalTurner radio show ja BBC-NEWS, joita seuraan muiden uutislähteiden ohella.

02. Kiinassa, jossa havaittiin ensimmäiset Coronavirus-tapaukset, taudin leviäminen on saanut katastrofaaliset mittasuhteet, sikäli kuin raportteihin on uskomista.

Viikkojen ajan Kiinan antamia viruksen uhrilukuja on epäilty peukaloiduiksi, mitä vahvistavat tiedot, että joissakin kohteissa viranomaiset takavarikoivat ihmisten kännyköitä ja ipodeja estääkseen epävirallisten tietojen levittämistä.

Uutispalvelujen äskettäin julkistamien kuvien ja videoiden perusteella arvioidaan, että viranomaiset käyttävät puskutraktoreita tuhansien ruumis-pussien hautaamiseksi suuriin kaivantoihin. Operaation lähellä otetun kuvan mukaan maahan oli tielle valunut verta ilmeisesti ruumispusseista.

Toiset uutispalvelut paljastavat viranomaisten varastoineen satoja ru…