Posts

Showing posts from June 16, 2019

TORSTAI 20.06.2019

TORSTAI 20.06.2019
01. 7-vuotiaan juutalaisen koulutytön Modiinista raiskaustapauksen käsittely on juuttunut epäselvyyksiin ja epäilyihin, että poliisin aiemmat tutkimukset ovat olleet puutteelliset.

Epäilyksen alainen PA:n arabi Samariasta Mahmoud Katusa on pidätettynä syylliseksi epäiltynä, ja syyttäjä pyysi pidätysajan jatkamista 10 vuorokaudella, mutta oikeus antoi heille aikaa tiistaihin saakka. Pidätetyn lisäksi tapaukseen liittyy kahden muun (arabin) läsnäolo raiskauksen aikana.

Jutun käsittelyn ongelmana on se, ettei koulutytön perhe ilmoittanut asiasta ja poliisille, eikä pitänyt potentiaalisia todistuskappaleita tallella forensic-tutkimusten suorittamiseksi. Raiskaus tapahtui 3 viikkoa sitten.

Syytetty vakuuttaa syyttömyyttään. Hänen asianajajansa Nashef Darwish sanoo käsittelyn muuttuneen luonteeltaan epäluuloksi tutkimuksen suorittaneita viranomaisia vastaan, eikä voi selittää, miksi vaaditaan uusia tutkimuksia? Mitä poliisi on tehnyt tähän saakka?

Poliisin tutkimusosast…

TIISTAI 18.06.2019

TIISTAI 18.06.2019
01. Israelin ulkoministeri Yisrael Katz sanoi sunnuntaina Israelin osallistuvan 25 -26.06. pidettävään Bahrainin talouskonferenssiin, jossa on tarkoitus käsitellä Trumpin nimittämän rauhantiimin laatimaa Lähi-idän rauhansuunnitelmaa, mutta vain sen taloudellista osaa.
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5526148,00.html,

Konferenssiin on ilmoittautunut osallistuvansa muutamia arabimaita, mutta ei Palestiinan Auktoriteetti (PA), joka on toistanut boikotoivansa kaikkia USA:n laatimia esityksiä.

USA:n korkea virkailija kuitenkin sanoo, ettei Israelin virkailijoita kutsuta mukaan, koska ”Haluamme pitää sen niin ei-poliittisena kuin mahdollista”, kuten Valkoisen Talon virkailija totesi anonyymisti maanantaina.

Hän selitti, ettei Israelin hallitukselle lähetetä virallista kutsua konferenssiin, johon otaksutaan osallistuvan arabihallitusten lähetystöjä ja EU-maita.
”Olemme kutsuneet israelilaisia ja palestiinalaisia liikemiehiä voidaksemme antaa konferenssille …

SUNNUNTAI 16.06.2019

SUNNUNTAI 16.06.2019
01. ”Radikaalit islamistit ovat jo vuosien ajan julkisesti uhanneet muuta maailmaa – etenkin länsimaailmaa – itsemurhaiskuilla ja vielä pahemmallakin”, kirjoittaa WND artikkelissaan. ”He lupaavat julistavansa sharialain ja Islam tulee hallitsemaan. Tämä on tarkoitettu niille, jotka säilyivät hengissä”.

Cristian Broadcasting Network julkaisi muutamia päiviä sitten muslimin antaman varoituksen, joka pelkää uskontonsa ääriaineksia. ”Jos kristityt eivät herää, silloin me muslimit, jotka pakenimme ääriaineksia, emme pysty enää auttamaan teitä.
Olemme pyrkineet varoittamaan teitä”.

MEMRI, Lähi-Idän tutkimusinstituutti, joka seuraa ja raportoi alueen mediassa julkistettuja kertomuksia, löysi uuden uhkausten listan: On olemassa suunnitelma, jolla ”Valkoinen Talo” muutetaan ”mustaksi”.

Suunnitelma aloitetaan julistamalla Lontooseen suojeluvero,
Ja sitä jatketaan kunnes rukoillaan Kalliovuorilla ja Andeilla.

Uhkaukset julisti palestiinalainen sheikki Abu Hanifa Awdal äsk…