Posts

Showing posts from August 13, 2017

Perjantai 18.08.2017

PERJANTAI 18.08.2017
01. MUSLIMIT tekevät kaikkensa muistuttaakseen, että hekin ovat vielä olemassa, ja ettei heitä unohdettaisi heidän toteuttaessaan Allahin käskyä maailman saattamiseksi sekasortoon, koska vain se – juutalaisten murhaamisen ja kristittyjen sortamisen ohessa – on edellytyksenä islamin messiaan mahdin ilmestymiseksi Damaskoksen Suuren moskeijan valkoiseen torniin, jonne myös Isa, kristittyjen Jeesus, saapuu antautuakseen mahdin palvelukseen johtaakseen islamin sotajoukot Jerusalemin vapauttamiseksi antikristuksen vallasta, kuten he opettavat.

02. Torstai-iltapäivänä valkoista henkilöautoa ajanut mies ohjasi autonsa tarkoituksellisesti kävelijöitä tungokseen asti täynnä olevalle kadulle Espanjan rannikkokaupungissa Barcelonassa, lisäten vauhtiaan ennen auraustaan ohmisjoukkoon heitellen heitä sivuun ja jättäen jälkeensä ruhjoutuneita ihmisiä virumaan verissään. Vianomaisten laskelmien mukaan 13 ihmistä kuoli välittömästi ja kymmenittäin haavoittui, osa heistä vakavast…

KESKIVIIKKO 16 .08.2017

KESKIVIIKKO 16.06.2017
01. Menetetty sukupolvi
Sosiaalisessa mediassa kerrottiin eilen juutalaisesta perheestä, joka oli autollaan lomamatkalla maan pohjoisosaan. He valitsivat Jordanjoen laakson kautta kulkevan reitin päästäkseen kohteeseensa.
Ajettuaan jonkin matkaa Jerikosta pohjoiseen PA:n rekisterikilvillä varustettu auto ohitti heidät, mutta pysähtyi sen jälkeen keskelle tietä sulkien molemmat ajoradat. Juutalaisauton kuljettaja otaksui ensin, että arabiauton kuljettaja aikoi kääntää autonsa, mutta nähtyään kolmen arabinuoren tulevan ulos autosta, yhdellä heistä ase tai rautatanko kädessään, hän tajusi tilanteen vaarallisuuden. Juutalaisauton kuljettaja piti päänsä kylmänä ja tunki autollaan arabiauton takaa ohi pientareen kautta runnellen autonsa etuosan arabiauton takaosaan, mutta päästen jatkamaan ajoaan. Hän ilmoitti kännykällään tapauksesta poliisille, ja teki virallisen ilmoituksen terrori-iskun yrityksestä poliisiasemalla.
Juutalaisperheen autossa oli kuljettajan lisäks…

SUNNUNTAI 13.08.2017

SUNNUNTAI 13.08.2017
01. KÄYDÄÄN ensin läpi paikallisia uutisia ennen puuttumista kansainvälisiin kysymyksiin, niin pelottavia kuin ne ovatkin.

02. POLIISI julkisti turvallisuuskameran ottaman videon tilanteesta, jossa 60-vuotias arabinainen yritti puukottaa haredimiestä 11.40 aikaan lauantaina lähellä Damaskosporttia ja raitiotieasemaa, Yritys kuitenkin epäonnistui ja mies pääsi pakoon. Nainen ei kuitenkaan hellittänyt vaan yritti puukottaa 31-vuotiasta arabimiestä haavoittaen häntä olkaan. Mies vietiin Hadashan sairaalaan saaman hoitoa; haava ei liene vakava.
Poliisi pidätti naisen kuulusteluja varten ilman vaurioita. Poliisi teki myöhemmin ratsian naisen kotiin takavarikoiden tietokoneen ja dokumentteja tutkimuksia varten. Naisen tekoon on voinut vaikuttaa riita miehensä kanssa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/233807.

03. DF:n erikoisjoukot pidättivät muutamaa päivää aiemmin kolme PA:n arabia lähellä Beit Elia. Joukot tunnistivat arabit aiemmista tuliasein tehdyis…