Posts

Showing posts from January 12, 2020

TIISTAI 14.01.2020

TIISTAI 14.01.2020
UUTISIA ISRAELISTA
01. Viimeisten hetkien yritykset muodostaa yhteinen vaalilista Jewish Home ja National Unionin välille maanantai-iltana ajautuivat umpikujaan.

National Unionin johtaja Bezalel Smotrich syytti Jewish Home johtajaa rabbi Pereziä keskustelujen epäonnistumisesta, joka puolestaan totesi: ”Yksinkertainen totuus on se, että National Unioni käyttäytyy vastuuttomasti”.

Tarkoituksena on ollut muodostaa yhteinen kaikkia oikeistolaisia pienpuolueita yhdistävä lista, koska gallupien mukaan osa niistä tulee jäämään vaalikynnyksen alle, ja sen ylittäneittenkin vaikutusmahdollisuudet ovat pienet.

Uusi Oikeisto ilmoitti maanantaina, että se menee vaaleihin yksin, eikä suuressa vaaliliitossa Jewish Home, National Unionin ja Otzma Yehudit puolueiden kanssa.
Etenkin National Unionin johtaja Bezalel Smotrich ajoi sen muodostamista.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/274525,

Kiihkeän keskustelun jälkeen – jossa huudettiin ja käytettiin väkivaltaa –…

SUNNUNTAI 12.01.2020

SUNNUNTAI 12.01.2020
UUTISIA ULKOMAILTA
01. WND kertoo henkilöstönsä laatimassa artikkelissa ”Iranin 1 miljoonan kristittyjen muodostamasta yhteisöstä, jota pidetään maailman nopeimmin kasvavana maailmassa, ja joka valmistautuu potentiaalisen kriisin aiheuttaman tuhon ja tilaisuuden ”tsumaniin” terroristijohtaja Qassem Soleimanin surman seurauksena”, kertoo Lazarus Yeghnazar.

Yeghnazar johtaa ”222 Ministries International”, uusia seurakuntia perustavaa ja valmentavaa, verkostoa, johon kuuluvat satelliitti-TV:n ohjelmat ja yli 50 maanalaista seurakuntaa Iranissa.

Yeghnazar puhui Virginiassa palvelevalle papille ja kirjailijalle Dane Skeltonille haastattelussa, jonka julkaisi ”Christianity Today”.

Hän sanoi, että ”Iranissa on täydellinen epävarmuus ja ahdistus US drone-hyökkäyksen seurauksena, joka surmasi kenraali Soleimanin 03.01.2020.

”Kristityiltä on riistetty lähes kaikki oikeudet ja kansalaisten etuoikeudet ” Yeghnazar sanoi. ”Vapaus uskontonsa harjoittamiseen, ja vapaus yht…