Posts

Showing posts from January 15, 2017

PERJANTAI 20.01.2017

PERJANTAI 20.01.2017 01.TÄNÄÄN 20. tammikuuta armon vuonna 2017, juutalaisen ajanlaskun mukaan 22. Tevet-kuuta 5777, USA:n kansan presidentiksi valitsema "ulkopuolinen", kuten häntä jotkut kutsuvat, - koska hän ei ole osallistunut aktiivipolitiikkaan – Donald J Trump (Pasuuna) vihitään kaikin virkaan kuuluvin juhlallisuuksin maansa 45. presidentiksi seuraavan neljän vuoden ajaksi. Toisten juhliessa hänen virkaansa asettamistaan suurin odotuksin - 8 vuoden sekasortoisen ja Amerikan kansalle vieraan ideologian pakko-syötön jälkeen - uuden ajan alkamisesta, Trumpin katkerat vihamiehet pyrkivät edelleen kasaamaan kivenlohkareita hänen tielleen epäonnistuttuaan estämään kansan tahdon toteutumisen.
WND:n artikkeleiden otsikoissa todetaan: "TRUMP saa sankarin vastaanoton virkaanasettamisen aattona"; "TRUMPIN-vastaiset agitaattorit nujakoivat poliisin kanssa "valitettavan" (tapahtuman) ulkopuolella"; "Uusi presidentti, uusi maailma"; "Ulk…

KESKIVIIKKO 18.01.2017

KESKIVIIKKO 18.01.2017 01.OEN yrittänyt selvittää, mitä YK:n turvallisuusneuvostossa päätettiin koskien Israelia ja mahdollista Pariisin konferenssin loppulauselmaa, mutta kukaan ei näytä olleen kiinnostunut siitä, tai sitten se on siirretty toiseen päivään. Israelin sisäisiä tapahtumia sen sijaan käsitellään suurin otsikoin, joista terrorihyökkäysten jatkuminen ja hallitusta heiluttavat pääministeri Netanyahun sikarigate ovat päällimmäisiä.
02.Kaksi ihmistä sai surmansa ja Knessetin arabijäsen Ayman Odeh haavoittui väkivaltaisessa yhteenotossa turvallisuusjoukkojen ja beduiinien välillä yrityksissä tuhota laittomasti rakennettuja rakennuksia Umm Al-Hiran arabikylässä aikaisin keskiviikko-aamuna. Kylä on laittomasti perustettu valtion maalle, ja sinne pystytetyt asuntorakennukset on rakennettu ilman lupaa. Arabikansanedustaja Ayman Odeh sai kumiluodin osuman päähänsä useiden muiden haavoittuessa vakavasti.
PAIKALLISEN asukkaan version mukaan paikalle ajaneen kuorma-auton kuljettaja haa…

SUNNUNTAI 15.01.2017

SUNNUNTAI 15.01.2017
01. TÄNÄÄN alkaa Pariisin konferenssi, tai symposium, kuten sitä myös kutsutaan, jossa Israel tultaneen tuomitsemaan taas kerran arviolta 75 maan voimalla. Juutalaisen ideologian mukaan 70 maata edustavat symbolisesti koko maailmaa, kaikkia juutalaisuuden ulkopuolisia kansoja.
Toisen määritelmän mukaan Pariisin konferenssi on presidentti Obaman täysin epäonnistuneen ulkopolitiikan ja hänen jättämänsä perinnön (legacyn) näyttävin miinusmerkki.

Konferenssissa tultaneen vahvistamaan PA/PLO:n arabien vaatimuksia, että entisen Syyria Palestiinan maa Jordanjoesta Välimereen on heidän maataan, ja että mahdolliset tulevat neuvottelut Israelin kanssa tulee perustua 1949 aselepo-linjoihin, mitä Israel vastustaa Balfourin sopimuksen ja Kansain-liiton 1922 päätösten vastaisena, minkä YK myöhemmin vahvisti. USA:n ulkoministeri John Kerryn osallistuminen Pariisin konferenssiin asettaa Obaman hallituksen epämukavaan asemaan Ranskan aloitteen tukijaksi.
Israel ei osallistu sy…