Posts

Showing posts from June 30, 2019

TORSTAI 04.07.2019

TORSTAI 04.07.2019
01. Uutisraportit eivät ole pystyneet antamaan selkeä selvitystä, mitä kuukauden ensimmäisenä päivänä tapahtui Alaskan edustalla ja mahdollisesti Barenskin merellä, vai oliko kysymys samasta venäläistä ja mahdollisesti amerikkalaista sukellusvenettä Alaskan edustalla USA:n aluevesillä kohdanneesta katastrofista.

Debkafile kertoo 03.07. päivätyssä artikkelissaan, että ainakin 14 Venäjän laivastoupseeria ja merimiehiä saivat surmansa tulipalossa huippusalaisessa venäläisessä AS-12 syvänveden sukellusveneessä maanantaina 01.07.

Muutamat heistä saivat Venäjän kunniamitalin ”Venäjän Federaation sankari”.
Mutta Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov kieltäytyi antamasta suoraa vastausta kysymykseen, mitä oikein tapahtui sukellusvenettä kohdanneessa katastrofissa todeten, ettei informaatiota veneestä voida julkistaa, koska se on ”classified”, valtionsalaisuus kansallisen turvallisuuden takaamiseksi.

Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu paljasti vain, että veneen henkilö…

TIISTAI 02.07.2019

TIISTAI 02.07.2019
01. Tämä tiistaipäivä on niitä repaleisia aikoja, jolloin on käytävä kuvauksissa, koska lekuri haluaa kurkistaa vatsanahan alle.

Ennen kuvausta täytyy juoda litran verran vettä, minkä johdosta tässä tuntee olevansa kuin pesusieni. Mutta aikansa kutakin, vaikka raportin laatiminen siitä kärsiikin. Tulokset ”serkkutytön” (arabihoitajan) havainnoista saadaan viikon päästä.

02. Mutta paljon uhkaavampaa ilmenee HalTurnerin raportissa Iranista, mikäli siihen voidaan luottaa.

”Jos USA hyökkää Iraniin, Israelin elinikä lyhenee tunnin mittaiseksi” sanoi Iranin parlamentin kansallisen turvallisuus- ja ulkopolitiikan komitean puheenjohtaja Mojtaba Zolnour maanantaina 27.06.2019, jona päivänä Iran ilmoitti rikkoneensa kansainvälistä JCPOA-sopimusta ja jatkavansa uraanin rikastamista yli sopimuksen määrittelemän rajan 300 kg.

Toisten raporttien mukaan Iran myös rikastaa uraania yli 3.6 %:n rajan saavuttaakseen 20 %:n rajan, josta on vain lyhyt hyppy yli 90 %:n tasoon, jonka…

SUNNUNTAI 30.06.2019

SUNNUNTAI 30.06.2019
01. Heinäkuu näyttää alkavan terveyteen ja muihin kiireellisiin asioihin liittyvien kysymysten hoitamisessa, mikä alkoi lääkärille näyttäytymisellä tänä aamuna, minkä johdosta raportti myöhästyy hieman.

Toinen terveysasia on magneettikuvaus tiistaina, joka sekin sotkee normaali-rutiinia, jatkuen ensi viikon alussa näkökyvyn ja sydämen tilan tarkastus sekä kuun lopussa kuuloelinten tutkimuksella.

Mutta se on sen ajan murhe, nyt keskitytään tämän sunnuntaipäivän uutisaiheitten selaamiseen ja raportin laatimiseen.

02. Bahrainin konferenssi Lähi-Idän tilanteen rauhoittamiseksi loppui aikanaan, eivätkä raporttien laatijat näytä arvostavan sen merkitystä ja tuloksia.
PA/PLO:n kantaa ei kannata edes mainita, se uskoo jäävänsä sivuun.

PA/PLO:n arabeja matkusti konferenssiin hyvässä uskossa, että rauhanasia on tärkeämpi kuin Mahmoud Abbasin antamat kiellot alaisilleen välttää rauhan-tekemistä kuin ruttoa. Mutta odotettu paluu kotikaupunkiinsa ei sujunut rauhanomaises…