Posts

Showing posts from December 22, 2019

TORSTAI 26.12.2019

TORSTAI 26.12.2019
Lääkärit katsoivat aiheelliseksi pyrkiä vielä kerran korjailemaan tätä ikivanhaa savimaljaa, ja koska Messiaskaan ei näytä pitävän turhaa kiirettä, suostuin pitkin hampain korvaimplantin asettamiseen, josko vaikka sen avulla pystyisin paremmin seuraamaan, ettei myytäisi kuin vanhaa ruunaa ravihevosena.
Koko aamupäivä ja vähän ylikin siinä meni sopiessa, miten kaikki tapahtuu. Näin sitä vain joutuu yhteistoimintaan teknisten laitteiden kanssa, vaikka periaatteessa vastustan ”singularity” järjestelmää
UUTISIA ISRAELISTA JA VÄHÄN MUUALTAKIN.
01. Israelin pohjoisosassa alkanut talvi toi mukanaan sateita ylen määrin, jotka aiheuttivat tulvia; Galilean järven pinta nousi 6 cm päivässä.

Runsaitten tulvien johdosta työssäkäyviä kehotettiin jättämään oma auto kotiin, koska se on varmaan turvallisempaa. Tulvat veivät mukanaan 14-vuotiaan pojan pohjoisessa, eikä tiedetä, miten hänelle kävi välittömien pelastustoimien alkamisesta huolimatta.
https://www.ynetnews.com/articl…

TIISTAI 24.12.2019

TIISTAI 24.12.2019
”Tulemme Jeesus pienoinen, nyt Betlehemiin seimelles, Sun Henkes meille suo ja ohjaa meidät Isän luo”.
Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja Hän oli täynnä armoa ja totuutta. Sillä Laki ja Oikeus tulivat Mooseksen kautta, mutta armo ja totuus tulivat Jeesuksen Kristuksen kautta; ja me katselimme Hänen kirkkauttaan, sellaista kirkkautta, kuin Jumalan ainoalla Pojalla on Isältä.
Ei ole taivaankannen alla annettu ihmisille muuta Nimeä, jonka kautta voisimme pelastua, kuin Jeesus Kristus.
Ei kukaan voi lähestyä Jumalaa muutoin, kuin Minun kauttani, Jeesus sanoi.
UUTISIA ISRAELISTA
01. Israelissa on meneillään hanukka, jonka aikana sytytetään jokaisena iltana yksi kynttilä lisää, tänä iltana 1+3.
Chanukah, kuten se kirjoitetaan heprealla, juhlitaan ihmetekojen ja donut-levonnaisten voimalla, joita leipomot tarjoavat joka vuosi uusin sovelluksin, mutta varoittavat gluten-pitoisuudesta, joka voi joillekin coliaciaa sairastaville jo pieninä annoksina olla he…

SUNNUNTAI 22.12. 2019

SUNNUNTAI 22.12.2019
Maailma näyttää pidättelevän henkeään odottaessaan, mitä seuraavaksi tapahtuu, eikä Israel ole tässä muita kansoja paremmassa asemassa.
Jopa luontokin käyttäytyy epätavallisesti: toisaalla henkeä salpaava helle, toisaalla myrskyisiä vesi- ja lumisateita totutun vuodenaikojen vaihtelun vastaisesti.
Lintuja ja muita siivekkäitä eläimiä putoaa joukoittain taivaalta, ja kuolleita kaloja ja muita meressä uivia eläimiä huuhtoutuu massoittain rannoille.
Normaalivuosina Israelin luonnonkasvit ovat tähän aikaan jo runsaassa kukassa, ensimmäiset alkaen lokakuun tienoilla, mutta tänä vuonna voi löytää vain muutamia kituvia kukkasia, jotka selvästi kärsivät jostakin.
Ihmisten kesken keskinäinen viha ja epäluuloisuus toisen aikeista aiheuttavat kireää jännitystä ja harkitsemattomia lausuntoja, mitkä helposti voivat leimahtaa avoimeksi ja valvomattomaksi paloksi.
Ihmiset tarkkailevat merkkejä luonnossa ja taivaalla, kuuta, tähtiä ja muita taivaan kappaleita pyrkien ymmärtä…