Posts

Showing posts from September 13, 2015

PERJANTAI 18.09.15

PERJANTAI 18.09.15 1.JÄNNITYS kiristyy Temppelivuorella entisestään. PA:n puheenjohtaja Mahmoud Abbas haluaa kansainvälistää väkivaltaisuudet Vuorella, joita hän itse on kiihottanut. Hän informoi arabiliittoa asiasta, joka saamansa väärennetyn tiedon perusteella tuomitsi Israelin kehottaen sitä välttämään tilanteen kärjistämistä. Abbas on myös soitellut useille arabijohtajille valittaen Israelin poliisin hyökkäyksistä Al-Aksaa ja muslimirukoilijoita vastaan Temppelivuorella. Hän kehotti juutalaisia lopettamaan muslimien pyhien paikkojen saastuttamisen likaisilla jaloillaan.
Abbasin kehotuksesta USA:n vierailua suunnitteleva Saudi Arabian kuningas Salman bin Abd al-Aziz al-Saud soitti USA:n ja Ranskan presidenteille, Englannin pääministerille sekä YK:n pääsihteerille, vaatien heitä painostamaan Israelia lopettamaan tilanteen kärjistämisen esittäen, että presidentti Obama puuttuisi tilanteeseen YK:n tukemana, kuten Saudi Press Agency raportoi lainaten saudien tukemaa Al-Arabiya verkost…

KESKIVIIKKO 16.09.15

KESKIVIIKKO 16.09.15 1.ENNUSTEEN mukaan uuden vuoden 5776 ensimmäisen päivän tuli olla kirkas ja aurinkoinen hiekkapölyn hälvennettyä ja kuurottaisten sateitten huuhtoessa osan siitä maan eteläisissä ja itäisissä osissa. Ennustus ei täyttynyt hiekkapölyn osalta, sillä vielä eilen ilma oli harmaa ja näkymät epämääräiset Jerusalemin alueilla. Avatessani työhuoneeni ikkunan viiden maissa illalla ilmassa oli edelleen selvä kitkun haju. Olivatko hiekkapölymyrskyt seurausta Jumalan ilmoittamasta rangaistuksesta Mooseksen viidennen kirjan mukaan: ”Ja taivas ylläsi tulee muuttumaan pronssiksi ja maa jalkojesi alla raudaksi. Ja Herra muuttaa maasi sateet tomuksi ja pölyksi: taivaasta se tulee yllesi kunnes sinut tuhotaan”. (5Ms.28:23 -24) Nämä hiekka-ja pölymyrskyt tulivat shmita-vuoden lopulla kuin osoituksena, ettei Jumala ollut tyytyväinen kansan osoittamaan parannuksenteon aitouteen ja anteeksiantoon veljilleen, kuten sitä kehotettiin tekemään.  
Raportit kertovat sen sijaan, että paikoin…

SUNNUNTAI 13.09.15

SUNNUNUNTAI 13.09.15 1.TÄNÄÄN länsimaisen kalenterin mukaan sunnuntaipäivänä, joka on juutalaisen elul-kuun 29. ja shmita vuoden 5775 viimeinen päivä, alkaa uusi ajanjakso, jonka alkutaipaleella tulemme kokemaan useita enteellisiä merkkejä ja tapahtumia. Juutalaisten uudenvuoden päivä alkaa tänä iltana ja jatkuu kaksi-päiväisenä juhlana. Tätä päivää kutsutaan myös pasuunansoiton juhlaksi, josta IV Ms.29:1 sanoo näin: ”Ja seitsemännessä kuussa, kuukauden ensimmäisenä päivänä, olkoon teillä pyhä kokous. Älkää silloin yhtään arkiaskaretta toimitettako. Olkoon se teille pasuunansoiton päivä”. Silloin tapahtuu myös osittainen kuun pimennys.
15. syyskuuta loppuu USA:n armeijan koskaan järjestämä Jade Helm sotaharjoitus. Samana päivänä Cernin suuri atominkiihdyttäjä LHC aloittaa kuukauden kestävän kunnianhimoisimman tieteellisen kokeensa, jolla se pyrkii matkimaan Jumalan luomistyötä, kuten he sanovat, toistaakseen suuren pamauksen tilanteen, josta he uskovat maailmankaikkeuden saaneen alku…