Posts

Showing posts from February 3, 2019

TORSTAI 07.02.2019

TORSTAI 07.02.2019
01. Resilience (Hosen LeIsrael) puolueen puheenjohtaja ja vahva ehdokas pääministeriksi Netanyahun jälkeen, jos hänen vaalityönsä estyy tai häiriintyy, IDF:n komentajan paikalta politiikkaan uskaltautunut kenraaliluutnantti evp. Benny Gantz taisi tehdä orastavan poliittisen uransa pahimman virheen antamassaan haastattelussa, jossa hän ihasteli IDF:n tapaa suorittaa joustavasti ja elegantisti juutalaisten asukkaitten karkotukset Gush Katifista Gazasta v. 2005, ehdottaen samalla, että ne voisivat toimia esikuvana seuraavissa karkotuksissa.

Teknisenä käytännön suorituksena juutalaisten karkottaminen kukoistavista yrityksistään ja kasvihuoneistaan oli todellakin hyvin valmisteltu ja suunniteltu, kuten sopii odottaakin kokeneelta sotilasjohtajalta. Karkotustoimiin osallistuneita sotilaita ja poliiseja koulutettiin ennen h-hetkeä ja heille annettiin jopa psykologista harjoitusta, miten suhtautua vastaan rimpuileviin ja itkeviin asukkaisiin, ettei niiden annettaisi vaikut…

TIISTAI 05.02.2019

TIISTAI 05.02.2019
01. Tänään on se päivä, jolloin maailman tilanteen kehitys nytkähtää taas yhden piirun eteenpäin kohti epävarmaa tulevaisuutta. Kerron asioista ensin kursiivisesti ja palaan joihinkin niistä tarpeen mukaan alempana.

02. Rooman paavi Francis I on historiallisella 3 päivän vierailulla Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa (UAE), vierailtuaan aiemmin kommunistisessa Kiinassa, minkä jälkeen paavi kehotti katolisia piispoja Kiinassa olemaan kuuliaisia sen kommunistiselle hallitukselle, viitaten Jeesuksen sanaan: ”Anna keisarille se, mikä on keisarin, ja Jumalalle se, mikä on Jumalan”. https://www.breitbart.com/asia/2019/02/04/pope-francis-calls-chinese-bishops-show-loyalty-civil-authorities/,

03. Israelissa johtava hallituspuolue Likud valitsee tänään puolueen sisäisillä vaaleilla ehdokkaansa huhtikuun 9. päivän parlamenttivaaleihin. Likudilla on 120 000 laillista äänestäjää, jotka voivat osallistua ”primary”-äänestykseen. Likud johtaa puheenjohtajansa Bibin laillisuusonge…

SUNNUNTAI 03.02.2019

SUNNUNTAI 03.02.2019
01. Israelin parlamenttivaalit lähestyvät, eikä kukaan tiedä tarkalleen, mitä tapahtuu pääministeri Netanyahun kanssa.

Pääministeri Netanyahu on hallinnut Israelin sisäpolitiikkaa niin täydellisesti, ettei mitään voinut tapahtua ilman hänen suostumistaan ja valvontaansa.
Netanyahu ei myöskään uskonut sisimpiä mielipiteitään ja suunnitelmiaan kenellekään, eikä hän valmistanut ketään seuraajakseen.

Siksi on keskeisen tärkeää pyrkiä luotaamaan, syntyykö Israeliin poliittinen ja hallinnollinen tyhjiö, jos oikeuskansleri Avichai Mandelblit todella toteuttaa julkisuutteen vuotamansa tiedot Netanyahun syyttämisestä ennen huhtikuun 9. päivän parlamentti vaaleja?
Mandelblit ilmoitti perjantaina, ettei ole laillista estettä hänen toimiakseen poliisin tutkimusten ja suositusten perusteella syytösten esittämiseksi pää-ministeriä vastaan lisäten, että hänen tiiminsä tutkii edelleen poliisin esittämää materiaalia ja pyrkii julkistamaan päätöksensä mahdollisimman pian.

Netan…