Posts

Showing posts from November 15, 2015

PERJANTAI 20.11.15

PERJANTAI 20.11.15 1.MAAILMAN kiistellessä, onko radikaalia islamia olemassakaan, ja jos on, onko se osa islamia, Israel hautaa murhattuja kansalaisiaan ja maahan avustamaan tulleita ulkomaalaisia, jotka sattuvat olemaan terroristin tulialueella. Erityisesti USA:n hallituksen outo tapa kieltää yleisesti tunnettu tosiasia antaa aiheen epäillä, että poliittisella korrektiivisuudella on karvaiset kouransa pelissä mukana. USA:ssa se näyttää juuttuneen määrättyyn poliittiseen kansanosaan kuin täi tervaan. Viimeksi sekä demokraattien pääehdokas Hillary Clinton puhuu suu väärällään, ettei radikaali islam kuulu perinteiseen islamiin, jota pääosa muslimeista tunnustaa. Samaa hehkuttaa myös Obaman yksi tunnetuimmista pääpelureista Nancy Pelosi, joka useista takaiskuista huolimatta esiintyy edelleen vahvasti julkisuudessa.
Hillary Clinton pani asian vielä paremmaksi väittäessään, ettei islamilla yleensäkään ole mitään tekemistä terrorismin kanssa, sitä harjoittavat vain sattuvat olemaan muslime…

KESKIVIIKKO 18.11.15

KESKIVIIKKO 18.11.15 1.KESKIVIIKKOPÄIVÄ alkoi kosteana ja sumuisena, mutta suhteellisen lämpimänä. Sateita luvataan koko maan alueilla, myös Suolamerelle, joka on ihme sinänsä, lähipäivien aikana, mutta ne lienevät paikallisia ja ajoittaisia.
Säätilat tänään: Jerusalem 11 -18; Tiberias  16 -24; Suolameri 20 -27; Eilat 18 -27 +C-astetta. ToI ei omassa sääennusteessaan lupaa sateita, pilvisyyttä kylläkin. JP:n arvio ennustaa sateita ja pilvisyyttä. Kinneretin pinta pysyttelee edellisissä lukemissa, eli vedenkorkeuden aleneminen on toistaiseksi keskeytynyt.
2.ISRAELIN ja juutalaisuuden vastaisuus jatkuu maailmalla esteettä. Ruotsi on tullut kuuluisaksi juutalaisuuden ja Israelin vastaisista lausunnoistaan, joita maan naispuoliset ulkoministerit innolla julkaisevat. Mistähän tuokin johtunee, että nimenomaan naiset ovat hartaammin kääntymässä islamin kannattajiksi; lieneekö kysymys poliittisesta aivopesusta vai jostain henkilökohtaisesta mieltymyksestä? Israelin ulkoministeriö, joka on l…

SUNNUNTAI 15.11.15

SUNNUNTAI 15.11.15 1.PARIISISSA perjantaina tapahtunutta kuutta terrori-iskua kutsutaan ”Ranskan mustaksi perjantaiksi”. Terrori-iskuissa sai tämän hetken tietojen mukaan ainakin 129 ihmistä ja yli 380 haavoittui, osa heistä hengenvaarallisesti. Osa heistä voi menehtyä haavoihinsa nostattaen uhrilukua, ja kymmenet ihmiset ovat menettäneet mahdollisuutensa enää koskaan elää täysipainosti inhimillistä elämää.
Batahlan konserttisalissa terroristit kylmästi surmasivat 88 nuorta ihmistä, jotka olivat tulleet kuuntelemaan amerikkalaista rockyhtyettä, ennen kuin Ranskan poliisi teki rynnäkön saliin eliminoiden terroristit, mutta haavoittaen lisää luodeillaan. Batahlan Konserttisali oli valittu ehkä siksi, että sillä on juutalaisia yhteyksiä.
Stade de Frabce stadionin iskun varsinainen kohde lienee ollut presidentti Hollande, joka oli saapunut seuraamaan Ranskan ja Saksan välistä jalkapallo-ottelua. Hänet kiidätettiin vahingoittumattomana pois stadionilta. Yksi pommivyöllä varustautunut ter…