Posts

Showing posts from May 12, 2019

TORSTAI 16.05.2019

TORSTAI 16 .05.2019
01. Täytynee ensiksi keventää sydäntäni FB:n suhteen, jonka itsensä valinnut korkein raati katsoi asialliseksi luokitella tutkittuun tietoon perustuvan määritelmäni arabimiehestä, jonka äidin solvaaminen on suurin loukkaus herättäen hänessä hallitsemattoman vihan, sopimattomaksi ja arabimiehen kunniaa loukkaavaksi.

FB:n korkea raati muistuttaa kanaemoa, joka hoivaa poikaslaumaansa, vaikka ne tässä tapauksessa eivät edes ole sen omia. Kyseinen tutkimus tehtiin vuosia sitten Libanonissa eurooppalaisen naistutkijan toimesta, joka infidel-naisena pystyi saavuttamaan arabinaisten luottamuksen asioissa, joista hän ei suostuisi kertomaan vieraalle infidel-miehelle.

Käsittääkseni jokainen maa laatii omat lakinsa, ja jos joku oman tai vieraan maan kansalainen rikkoo niitä vastaan, hän on lain rikkoja ja joutuu vastuuseen siitä. Oikeuden (ei yksityisen kansalaisen) asiana on tutkia, liittyykö asiaan lieventäviä asianhaaroja. Tämä on länsimaista demokratiaa käytännössä.

TIISTAI 14.05.2019

TIISTAI 14.05.2019
01. Maailmantilanteen kiihtyessä ja vastakohtaisuuksien hallitusten välillä kasvavat myös ns. väärät tai vääristellyt uutiset, minkä johdosta kaikkeen uutistarjontaan on syytä suhtautua varauksellisesti, vaikka niiden julkaisijat olisivatkin luotettavia ja joiden uutisointiin on totuttu uskomaan.

Tämä väärän informaation tarjonta oli erityisesti rajua USA:n presidentinvaalien aikana, minkä jäljet tuntuvat vieläkin USA:n politiikassa.

02. Tuore esimerkki tästä on JP:n julkaisema artikkeli, jossa kerrotaan Iranin aloittamasta väärän informaation levittämiskampanjasta, jonka kohteena on Israel.
JP:n paljastama Iranin aloittama vääräninformaation kampanjan, joka kohdistui israelilaisiin, jatkuu edelleen aktiivisena, ilmenee Toronton Yliopiston Citizen Club (jokamiehen klubi) tiistaina julkistamasta raportista.

Citizen Club - joka tutkii digitaalista turvallisuutta, ihmisoikeuksia ja globaalia politiikkaa – seurasi Iranin kampanjaa, jota he kutsuvat nimellä ”Endless M…

SUNNUNTAI 12.05.2019

SUNNUNTAI 12.05.2019
01. HalTurner raportoi radioshoussaan, että USA:n hallitus on antanut Pentagonille käskyn viimeistellä suunnitelmia laajan Yhdysvaltain joukko-osaston siirtämiseksi Persianlahden alueelle.

Raportin mukaan joukkojen suuruus olisi 100 000 ja niille tarvittavat varusteet. Edellisen kerran näin suuren joukkojen keskittäminen tapahtui 1991 operaation Desert Storm Irakin sodan aikana.
USA:n lentotukialus Abraham Lincoln ohitti onnistuneesti Suezin kanavan matkalla Persialahdelle.

Raportissa kerrotaan, että Venäjä on siirtänyt pitkän matkan strategisia pommittajiaan maan eteläosiin, ja on moninkertaistanut varusteluverkoston huoltaakseen, aseistaakseen ja korjatakseen koneet toiminnan aikana.

HalTurner kertoo edelleen, että Venäjä on viimeisen 72 tunnin aikana toistanut harjoitusiskujaan USA:n tukikohtia vastaan Alaskassa saadakseen selville USA:n ilmapuolustuksen koodit potentiaaliselle hyökkäykselle USA:n mantereelle. Venäjä ei ole ilmoittanut, miten se tulee toimima…