Thursday, May 16, 2019

TORSTAI 16.05.2019

TORSTAI 16 .05.2019
01. Täytynee ensiksi keventää sydäntäni FB:n suhteen, jonka itsensä valinnut korkein raati katsoi asialliseksi luokitella tutkittuun tietoon perustuvan määritelmäni arabimiehestä, jonka äidin solvaaminen on suurin loukkaus herättäen hänessä hallitsemattoman vihan, sopimattomaksi ja arabimiehen kunniaa loukkaavaksi.

FB:n korkea raati muistuttaa kanaemoa, joka hoivaa poikaslaumaansa, vaikka ne tässä tapauksessa eivät edes ole sen omia. Kyseinen tutkimus tehtiin vuosia sitten Libanonissa eurooppalaisen naistutkijan toimesta, joka infidel-naisena pystyi saavuttamaan arabinaisten luottamuksen asioissa, joista hän ei suostuisi kertomaan vieraalle infidel-miehelle.

Käsittääkseni jokainen maa laatii omat lakinsa, ja jos joku oman tai vieraan maan kansalainen rikkoo niitä vastaan, hän on lain rikkoja ja joutuu vastuuseen siitä. Oikeuden (ei yksityisen kansalaisen) asiana on tutkia, liittyykö asiaan lieventäviä asianhaaroja. Tämä on länsimaista demokratiaa käytännössä.

FB:n korkein raati näyttää kuitenkin ottaneen tämän oikeuden omaehtoisesti. Täytynee ottaa etäisyyttä FB:n kanssa, kunnes siellä järki kasvaa, vaikka toiveet ovat vähäiset. Ehkä olisi syytä muistaa tämä EU-valeissa ehdokasta valittaessa.

Heikki, älä vain julkaise tätä FB:ssa. ”Älä hullua yllytä” sanoo suomalainen sananparsi.

02. Artikkeli tiedon hankkimiseksi toi mieleeni äskettäin lukemani artikkelin, jossa eräs henkilö saamansa ilmoituksen mukaisesti varoittaa etenkin johtavassa asemassa olevien henkilöitten tapaa turvautua järjenjuoksua parantaviin ja muistikykyä lisääviin ns. neropillereihin.

Neropillereitä kaupittelevissa artikkeleissa useat niitä käyttävät henkilöt kuvaavat omia kokemuksiaan, miten ”käsityskyky kasvoi ja he tunsivat ikään kuin peite tai suomukset olisi otettu pois heidän päältään”.

Saatana, joka silloin ihmissuvun alkuvaiheissa muistutti enemmän maailman-miestä ja prinssiä, kuin maassa matelevaa käärmettä, lähestyi Eevaa vakuuttaen, (joka ei ilmeisesti ollut läsnä, kun Jehova antoi kiellon hyvän ja pahan tiedon puun hedelmän syömisestä, ja vähätteli Jehovan antamaa varoitusta: ”Sinä päivänä, jona siitä syöt, pitää sinun kuolla”), ettei asia ole ihan niin.

Saatana selitti, ”ettei siitä suinkaan kuole, vaan tulee olemaan kuin Jehova, ja tulee tietämään kaiken”. Eva katseli puuta ja näki, että se oli hyvä puu antamaan viisautta, ja söi antaen myös Adamille, joka myös söi.

Samalla tapahtui jatain outoa: Adam ja Eva huomasivat olevansa alasti, mitä he eivät olleet havainneet, sillä ”heidän vanhurskautensa verhosi heidät”. (Ilm19:8)
Adam ja Eva eivät kuolleet välittömästi fyysisesti, mutta Jumalan Henki heissä kuoli, eivätkä he enää pystyneet keskustelemaan Jehovan kanssa.

Kun ihminen uudesti syntyy vedestä ja Hengestä, Jehovan Henki hänessä herää henkiin ja hänen yhteytensä Jehovaan palautuu. (Joh3:5 -7)

Paavali kirjoittaa tästä kolossalaisille näin: ”- että heidän sydämensä, yhteen liittyneinä rakkaudessa, saisivat kehotusta omistamaan täyden ymmärryksen koko rikkauden, ja pääsisivät tuntemaan Jumalan salaisuuden, Kristuksen,
jossa kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettyinä”. (Kol2:2 -3)

Ei meidän tule etsiä viisautta ja ymmärrystä pillereistä, sillä ”Kristuksessa ovat kätkettyinä kaikki viisauden ja tiedon aarteet”. Jos puuttuu viisautta, ano sitä.

Edellisessä artikkelissa viitattiin siihen, että pedon merkkiin, joka ihmisiin ympätään joko ihon alaisesti ja ihon päälle laastaroituna – kuten myös neropillereihin - on sisällytetty kyky muuttaa ihmisen DNA-sisältöä, minkä johdosta ihminen ei ole enää sama kuin ennen, ja että hän on vaarassa menettää taivasosuutensa sen myötä. On syytä harkita tuota asiaa vakavasti.
https://survivalblog.science.blog/2019/05/12/many-people-seem-to-be-under-a-spell-of-satanic-apathy-or-mind-control/,
https://www.wnd.com/2019/05/pot-induced-these-are-real-high-crimes/,

03. USA:n ja Kiinan välille puhjennut kauppasota jatkuu molemminpuolisin uhkauksin ja lisätyin tariffein. Presidentti Trump sanoi lehdistölle äskettäin antamassaan tiedotustilaisuudessa, että hänen tariffien nostamiensa tavaroitten arvo on 700 miljardia USD, kun Kiinan nostamien USA:n tariffien arvo on sadoissa miljoonissa USD, eli Kiina siinä menettää.

USA ei kuitenkaan voi koskaan saada korvauksia menettämistään tehtaista, asiantuntijoista ja teknisestä informaatiosta, joka valui Kiinaan ja jonka ansiosta Kiinan tekninen osaaminen on noussut maailman huipputasolle, mitä rahoitettiin USA:lle epäedullisella kauppasaldolla.

Ei ole tällä hetkellä välittömässä näköpiirissä USA:n ja Kiinan välisen kuuman sodan syttyminen, elleivät arvaamattomat yllätykset muuta tilannetta radikaalisti. https://www.wnd.com/2019/05/chinas-giant-sucking-sound/,
https://www.wnd.com/2019/05/study-finds-trumps-china-tariff-would-create-1-36-million-jobs/,

04. Paljon akuutimpi ja vaarallisempi tilanne on kehittymässä USA:n ja Iranin välille.

USA antoi keskiviikkona määräyksen lähetystönsä henkilökunnan evakuoimiseksi USA:n Irakin Bagdadin embassista sanoen, että määräys johtuu Iranin vallankumousarmeijan (IRGC) Irakin militaristien välittömästä uhkasta.

Presidentti Trump kuitenkin tyynnyttelee, että Iran voi ennen pitkää haluta aloittaa neuvottelut USA:n kanssa.
Iranin ylin kaitsija Ali Khamenei totesi äskettäin yksikantaan, ettei sotaa tule.

Evakuointimääräys, joka koskee myös Erbilin konsulaattia, annettiin 10 päivää sen jälkeen, kun Pentagon siirsi Persianlahdelle lentokoneitten emälaivan USS Lincoln ja B-52 raskaita pommittajia alueen läheisyyteen poistaakseen nimeämättömän salaliiton hyökkäyksistä USA:n joukkoja ja tukikohtia tai sen liittolaisia vastaan alueella.

Trump pyrkii rauhoittelemaan tilannetta toteamalla, että tilanne on täysin USA:n hallituksen valvonnassa, eikä strategiasta ole erimielisyyttä Valkoisen Talon sisällä.
”Olen varma, että Iran ilmoittaa pian halunsa aloittaa neuvottelut, eikä Valkoisen Talon sisällä ole eriäviä mielipiteitä.”

Ulkomaisista epäilijöistä huolimatta USA:n hallitus on viitannut kiihtyviin, Iranista tuleviin uhkauksiin USA:ta sen pitkäaikaisia kilpailijoita ja USA:n liittolaisia Saudi Arabiaa ja Israelia vastaan.

USA:n ulkoministeriön virkailijat, jotka pysyttelevät anonyymeinä, sanovat uhkan tulleen Irakin militaristeilta, joita valvoo Iranin Vallankumousarmeija.(IRGC) USA muistaa Teheranin lähetystönsä valtauksen ja sen miehityksen 444 päivän ajan.

”Useat uhkausten virrat liittyvät suoraan Iraniin. Tämä aiheuttaa välittömän vaaran lähetystöjen henkilökunnalle” eräs virkailijoista totesi.
”Ei ole epäilystäkään siitä, että käsittääkseni osittainen käsky evakuoida oli järjellinen toimi tässä tilanteessa”.

IRANIN ylin kaitsija ajatollah Ali Khamenei väitti tiistaina, että välienselvittely Islamilaisen tasavallan ja USA:n välillä on ”pelkkä kestävyystesti”.
”Tämä selvittely ei ole sotilaallinen, eikä sotaa ole tulossa, sillä kumpikaan osapuoli ei halua sitä.”

Iranin ulkoministeri Mohammed Javad Zarif s anoi Tokion vierailunsa aikana, että ”hänen maansa osoittaa suurinta itsehillintää, mutta USA harjoittaa hylättävää jännityksen kiihotusta”. Hän sanoi ”Iranin pitävän kiinni JCPOA-sopimuksesta, vaikka USA vetäytyikin siitä pois”.

Jotkut tarkkailijat olettavat, että IRGC haluaa tavalla tai toisella kostaa USA:n hallitukselle sen, että se pani IRGC:n terrorijärjestöjen listalle, mikä rajoittaa sen vapautta ja toimia alueella. Mikä tai kuka aiheutti maanantaina öljytankkereita vastaan tehdyt sabotaasit Fujairahin edustalla UAE:n rannikolla, on epäselvää.

Operation Inherent Resolve (Islamic Jihadia vastaan taistelevan koaliittion) tiedottaja kenraalimajuri Chris Ghika sanoi tiistaina, ettei erityistä, nousevaa uhkaa ole tällä hetkellä nähtävissä.
https://www.timesofisrael.com/us-orders-embassy-staff-from-iraq-over-imminent-iran-threat/,

05. Iranin Vallankumouskaartin (IRGC) komentaja kenraalimajuri Hossein Salami varoitti keskiviikkona, että ”sota on sittenkin lähellä ja mahdollinen”.

”Olemme aivan täysimittaisen sodan kynnyksellä” hän sanoi Reutersin mukaan. ”Tämä hetki historiassamme, koska vihollinen on astunut taistelukontakteihin kanssamme, kaikkine kehitysmahdollisuuksineen, on kaikkein ratkaisevin hetki Islamilaiselle vallankumoukselle”.

Salami nimitettiin IRGC:n komentajaksi viime kuussa.
Hänen kommenttinsa julkistettiin jännityksen noustessa USA:n ja Iranin välillä siitä lähtien, kun USA vetäytyi JCPOA sopimuksesta maaliskuussa 2015, ja lisäsi 2 uutta sanktiota Iranille, jotka pahoin repivät sen taloutta.

Trump varoitti, että Iran kärsii julmasti, jos se iskee USA:n intressejä vastaan alueella, mutta sanoi USA:n odottavan Iranin reaktiota. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263214,

06. Gazan turva-aidan länsipuolella osoitti mieltään keskiviikkona arviolta 10 000 Gazan arabia, polttaen autonrenkaita ja heitellen kotitekoisia räjähdyspanoksiaan sotilaita vastaan, sekä uudistaen ilmapalloterrorinsa sytyttäen 9 tulipaloa Israelin puolella turva-aitaa, ja uudistaen ne tänään sytyttäen 3 paloa.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263242,

Israel käytti mielenosoitusten hajottamismenetelmiään. IDF:n sotilaat pyrkivät välttämään tuliaseittensa käyttämistä, mutta kumiluoteja he joutuvat käyttämään estääkseen turhan innokkaita pääsemästä aidan väärälle puolelle. Kovia panoksia käytetään vain, jos oma henki on vaarassa.

Verrattuna edelliseen nagba-päivän protesteihin, joissa sai surmansa 62 Hamasin arabia, joista 53 osoittautua kuuluneen Hamasin tai Jihadin aktivisteihin.

Mielenosoitukset kestivät kolmisen tuntia, mutta alkoi pian rakoilla ihmisten pyrkiessä pois hehkuvasta auringosta, ja parin tunnin päästä tilanne rauhoittui.
https://www.timesofisrael.com/despite-tensions-nakba-day-protests-in-gaza-pass-without-major-incident/,
https://www.timesofisrael.com/thousands-of-palestinians-mark-nakba-with-gaza-protests-west-bank-marches/,

07. PA/PLO jätti Haagin kansainväliseen oikeuteen kanteen USA:n Tel Avivista Jerusalemiin muutetun lähetystön sulkemiseksi.

PA:n ulkoministeri Riyad al-Maliki totesi, että kanne jätettiin syyskuussa, pyytäen ICJ:n tuomareita määräämään USA:n muuttamaan lähetystönsä takaisin Tel Aviviin, mutta keskiviikon tilaisuus oli kanteen virallinen jättöpäivä.

Tuomareitten päätöksiä voi joutua odottamaan vuosikausia. Heidän päätöksensä ovat laillisesti sitovia, mutta niitä jätetään toteuttamatta.
NIJ:ssä käsitellään valtioitten välisiä kiistoja; ICC puolestaan käsittelee sotarikos-asioita.

USA:n presidentti Donald Trump teki päätöksen tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi, ja sen jälkeen lähetystönsä muuttamisesta Jerusalemiin. https://www.timesofisrael.com/pa-files-charges-with-un-court-in-bid-to-shutter-us-embassy-in-jerusalem/.

08. Saudi Arabian vanhimman englanninkielisen lehden Arab News toimittaja Faisal Abbas vaati lehtensä websivulla keskiviikkona PA/PLO:n arabeja rauhoittumaan, ja istumaan neuvottelupöytään saadakseen selville, mitä Trumpin nimittämä rauhantiimi esittää ”Deal of the Century” suunnitelmassaan.

Faisal Abbas sanoi, että 70 vuotta PA/PLO:n arabit ovat yrittäneet tuhtoa Israelia ja torjuneet useita houkuttelevia tarjouksia ilman tuloksia, joten on korkea aika ottaa lusikka koreaan käteen, rohkaista mielensä ja kurkistaa dokumenttiin.

”Neuvotelkaa rohkeasti ja ottakaa mitä saatte tulevan sukupolven turvaamiseksi. Jokainen tulee kunnioittamaan rohkeuttanne ja uhrianne, jos sen teette, mutta mitään ette tule saavuttamaan kieltäytymällä neuvottelemasta”. https://www.timesofisrael.com/saudi-paper-urges-palestinians-to-look-at-trump-peace-plan/,

09. Israelin hallitusneuvottelut eivät ole edenneet minnekään. Yksikään puolue ei ole allekirjoittanut sopimustaan Likudin kanssa. H-hetki on 29.05.2019.

SiniValkoinen puolueen kakkosmies Yair Lapid antautui Israel Beitenu-puolueen puheenjohtajan kanssa keskusteluihin pyrkien saamaan hänet suostumaan kompromissiin hallituskriisin selvittämiseksi.

Lapid kirjoitti Twitter sivullaan: ”Sanoin Radio Rekassa sen, minkä jokainen tietää. Jos Liberman menee hallituksen, hänen tulee suostua kompromissiin eläkkeistä, eikä venäläinen kansa saa mitään”.

”Jos hän odottaa muutaman kuukauden, hän saa 55 opposition ääntä meiltä nostaakseen eläkkeet tasolle, jonne hän ne halusi, ja meillä on 61 ääntä, eli täysi enemmistö 120 hengen Knessetissä”.
Lapidilla on huono laskupää, sillä heillä olisi vain 60 ääntä, ei 61.

Yedioth Ahronot raportoi korkean Likudin virkailijan todenneen, että Netanyahu harkitsee vakavasti mahdollisuutta hallituksen muodostamiseksi ilman Libermania koska Likudin ja Israel Beitenun välillä on vielä pahoja erimielisyyksiä.

Tämä onnistuisi vain, jos Israel Beitenu suostuu äänestämään hallituksen mukana hallituksen ulkopuolelta. Kuten tavallista, Bibi käyttää painostusta ja uhkailua saadakseen Libermanin taipumaan.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263236,

Ministeri Zeev Elkin sanoi, että on olemassa mahdollisuus uusista vaaleista.
”On olemassa teoreettinen mahdollisuus, ettemme saa hallitusta aikaan. Jos Oikeistopuolueitten Unioni jatkaa vaatimustensa esittämistä, meidät vedetään uusiin vaaleihin kuuden kuukauden sisällä samaoilla tuloksilla”.

Elkin selvitti, ettei Gilad Erdanin ja Moshe Kahlonin oppositio ennen vaaleja koskenut lakia immuniteetista pääministerille, vaan ns. ”Ranskalaista lakia”, joka estää virassa olevan pääministerin kuulustelun. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263230,

10. PA/PLO:n uusi pääministeri Mohamed Shtayeh sanoi keskiviikkona keskeisessä nagba-päivän 71.-vuotiasseremoniassa, että ”Presidentti Trumpin tai kenenkä tahansa suunnitelma, jossa ei huomioida itsenäistä Palestiinan valtiota 1949 aselepolinjoilla pääkaupunkinaan Jerusalem, ja pakolaisten paluuoikeutta, ei tule saamaan Mahmoud Abbasin, PA:n johdon, palestiinalaisten järjestöjen ja niiden kaikkien jäsenten (Palestiinan kansan) hyväksymistä”.

PA/PLO:n PM esitti kovanaamaa uhoten, että ”kaikki Israelin yritykset juutalaistaa palestiinalaista maata ja Jerusalemia historiaa muuttamalla, eivät onnistu. Tulemme pitämään kiinni periaatteistamme, kunnes miehitys poistuu”. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263227.

SÄÄTILAT TÄNÄÄN
Jerusalem 12 -32; Tiberias 20 -38; Suolameri 26 -39; Eilat 24 -40 +C-astetta, puolipilvistä, huomenna selkenevää, ja lämpenevää.

Alla olevan linkin artikkelissa spekuloidaan useita mahdollisuuksia, onko Trump joutunut Boltonin, sen ”huuliparran” narutettavaksi, vai onko IRGC sabotoinut saudien tankkereita, tai ehkä se oli Trump joka halusi vaikuttaa ”väärä lippu” operaatiolla, tai ehkä se oli Mossad??? Tai Houthit tai marsilaiset.

Mutta kenellä olisi otsaa vetää maailma sotaan, jossa voi kuolla tuhansia amerikkalaisia ja israelilaisia, satoja miljoonia muita ja saattaa koko maailma sekasortoiseen tilaan? Jospa se kuuluukin NWO:n suunnitelmaan?

Täytyy myös muistaa, että global agenda 2021 lähestyy, eikä maailman eliitin lopullinen agenda 2030 sekään ole kaukana, jolloin maailman väkiluvun pitäisi olla siedettävissä lukemissa, NWO voimassa, ja koko maailma yhden johdon ja yhden uskonnollisen järjestelmän valvonnassa.
https://truthandlibertyblog.wordpress.com/2019/05/16/iran-china-the-trumpian-global-economic-collapse/,

Israelissa koettiin eilen iltapäivällä 4.1 R-asteen maajäristys, jonka keskipiste oli merellä 157 km Port Saidista pohjoiseen, ja tuntui Kreikasta Jemeniin, ilman vahinkoja. Se suuri järistys on vielä edessäpäin.
https://www.jpost.com/Breaking-News/Minor-earthquake-felt-in-center-of-Israel-589789,
Tuesday, May 14, 2019

TIISTAI 14.05.2019

TIISTAI 14.05.2019
01. Maailmantilanteen kiihtyessä ja vastakohtaisuuksien hallitusten välillä kasvavat myös ns. väärät tai vääristellyt uutiset, minkä johdosta kaikkeen uutistarjontaan on syytä suhtautua varauksellisesti, vaikka niiden julkaisijat olisivatkin luotettavia ja joiden uutisointiin on totuttu uskomaan.

Tämä väärän informaation tarjonta oli erityisesti rajua USA:n presidentinvaalien aikana, minkä jäljet tuntuvat vieläkin USA:n politiikassa.

02. Tuore esimerkki tästä on JP:n julkaisema artikkeli, jossa kerrotaan Iranin aloittamasta väärän informaation levittämiskampanjasta, jonka kohteena on Israel.
JP:n paljastama Iranin aloittama vääräninformaation kampanjan, joka kohdistui israelilaisiin, jatkuu edelleen aktiivisena, ilmenee Toronton Yliopiston Citizen Club (jokamiehen klubi) tiistaina julkistamasta raportista.

Citizen Club - joka tutkii digitaalista turvallisuutta, ihmisoikeuksia ja globaalia politiikkaa – seurasi Iranin kampanjaa, jota he kutsuvat nimellä ”Endless Mayfly” (Loputon päivänkorento) vuoden ajan tehden tarkkoja analyyseja operaatiosta päätyen sen alkuunpanijaan Iranissa.

Citizen Club sanoo päätelmänsä, että kampanja on yhteydessä Iraniin, perustuvan kampanjan yleisiin kehyksiin, käytettyihin kertomuksiin ja indikaattoreihin, joita esiintyy muissa raporteissa.

Endless Mayfly - verkosto, joka oli tehty olemattomista sosiaalisen median tileistä, jotka levittivät vääriä uutisraportteja, korostaakseen Saudi Arabiala, USA:lla ja Israelille kriittisiä kertomuksia – on edelleen aktiivinen. Tämä siitä huolimatta, että sen toiminta on paljastettu luotettavissa uutislähteissä, mukaan lujien JP, useiden vuosien aikana.
https://www.jpost.com/Middle-East/Iranian-disinformation-campaign-targeted-Israelis-589633,

03. Washingtonissa asuvaan saudioppineeseen Al-Ahmediin otettiin yhteyttä Twtter tilin kautta nimeltä Moa A.Rahman, joka vakuutti olevansa kriittinen saudihallitukselle.

Jerusalem Postin reporttereihin otettiin yhteyttä Bina Melamedin Twitterttilin kautta, väittäen olevansa ihmisoikeusaktivisti ja freelancejournalisti, antaen linkin websivuun – sanoen toimivansa tieteen ja kansainvälisten asiain Belfer keskuksessa Harwardin Yliopistossa – raportoi, että entinen johtaja Tamir Pardo syytti Yisrael Beitenun johtajaa Avigdor Libermania Venäjän vakoilijaksi kirjeessään Belfer Keskukselle. Raportti osoittautui täysin tekaistuksi.
Päältä katsoen raportti näytti aidolta grafiikasta ja kirjaimista päätellen, mutta tarkempi tutkimus paljasti - epätyydyttävä kirjoitustyyli, kielioppivirheet ja belfercenter.net väärä URL belfercenter.org asemesta – sen vääräksi. https://www.jpost.com/Middle-East/Iranian-disinformation-campaign-targeted-Israelis-589633,

04. USA:n Israelin lähetystön avaamisen vuosipäivä Jerusalemissa – joka sattuu samaan aikaan Euroviisu-kilpailujen viikon kestävien kilpailupäivien kanssa – lähetystön Jerusalemin henkilökunta antoi maanantaina vakavan varoituksen Amerikan kansalaisille Israelissa osoittamaan varovaisuutta ja välttämään matkustamista alueille, jotka olivat Hamasin viimeisen rakettitulituksen tärkeimpinä kohteina.

”Terrorijärjestöt voivat valita vuosipäivän - joka on samaan aikaan kuin Euroviisujen laulukilpailut pidetään Tel Avivissa, sekä arabimuslimien vuosittainen Nagba-päivä (Israelin itsenäisyyspäivä 15.05.) - väkivaltaisen protestin tai hyökkäyksen antamiseksi” sanotaan lähetystön virallisella sivulla.

Israel avasi sunnuntaina virallisesti Eurovisio-viikon Tel Avivissa tuhansien poliisien, MDA:n para-lääkintämiesten ja valvojien pyrkiessä varmistamaan juhlien sujumisen Eurovisio-kylässä - ja 300 000 turistin turvallisuuden, joiden odotetaan osallistuvan tilaisuuksiin - täysin hyväksyttävästi ja ilman välikohtauksia.

Hyökkäyksiä turvallisuutta vastaan voi tapahtua kaukana Gazasta – ja koska vain, kuten tapahtui toukokuun 3. -5. päivien välisenä aikana Israelin eteläosaan, mukaan lukien Ashdodin, Ashkelonin, ja BeerSheban kaupungit, sekä maaliskuun 14. ja 25. päivinä tehdyt raketti-iskut Israelin keskiosiin.

Gazan arabit ampuivat edellisen viikonvaihteen aikana syttyneissä rajanyli-taisteluissa yli 700 rakettia Israelin siviilikohteisiin surmaten neljä israelilaista ja haavoittaen 234. Nämä kuolonuhrit olivat ensimmäiset rakettien aiheuttamat vuoden 2014 kesäsodan (Operation Protective Edge) jälkeen.

IAF vastasi niihin massiivisilla sotilaallisten kohteitten pommituksilla eri puolille Gazaa surmaten 25 Gazan arabia, heistä useimmat Hamasin aktivisteja.

”Koska hyökkäykset turvallisuutta vastaan – mukaan lukien raketti-iskut – usein tapahtuvat ilman varoitusta, USA:n kansalaisia kehotetaan pysyttelemään tarkkaavaisina ja tekemään voitavansa nostaakseen turvallisuusvalppauttaan” sanotaan USA:n lähetystön tiedotteessa. ”Kranaatti- tai rakettitulen aikana punainen hälytyssireeni voidaan aktivoida. Pidä niitä todellisina; noudata paikallisten viranomaisten antamia ohjeita, ja etsi suojaa välittömästi”.

”USA:n henkilökuntaa ja heidän perheitään voidaan estää matkustamasta alueille, jonne raketteja ammuttiin, tai jossa sireenit varoittivat ja pommisuojia avattiin”.
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5508767,00.html,

05. Nimeltä mainitsematon Hamasin virkailija sanoi Libanonilaisen Al-Akhbar uutislehden haastattelussa, että ”terrorijärjestö lähetti neuvottelijoiden kautta viestin (jossa se väittää), ettei Israel ole vieläkään toteuttanut kaikkia Kairon tulitaukosopimuksen ehtoja, joita se vaati (tulitauko)sopimuksessa”.

Virkailija totesi, että Gazan avustusten salliminen rajan yli Gazaan on vain yksi sopimusehdoista, joihin Israel sitoutui, ja että järjestö teki vaatimuksia koskien Israelin vankiloissa tuomioitaan kärsiviä vankeja.
Hän antoi varoituksen, että ellei Israel kunnioita vastuutaan, taistelut voivat uusiutua koska vain.

Virkailija totesi tyydytyksellä Qatarin antamien varojen salliminen Gazaan sillä ne avustavat rauhantilan jatkumisessa. Hän sanoi edelleen, että neuvotteluosapuolet vakuuttivat hänen järjestölleen, että Israel tulee toteuttamaan velvoitteensa ja tulee pian panemaan alulle toisia projekteja, kuten infrastruktuuri- ja sähköistys-töitä Gazan kaistalla.

Israel suostui nostamaan Välimeren kalastusoikeuden 10:sta 12 meripenin-kulmaan. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5508761,00.html,

06. Kansainvälinen popdiiva, supertähti Madonna totesi tiistaina, ettei hän ole poliitikko, eikä anna poliitikkojen sanella, missä ja milloin hän voi esiintyä.
”En koskaan lopeta esittämästä musiikkia, poliittisesta agendasta riippumatta”.

Hän puolustautui tiistaina häntä vastaan BDS:n ja muiden esittämiä vaatimuksia vastaan todeten, ”että hän aina puolustaa inhimillisiä oikeuksia ja toivoo uutta polkua rauhan saavuttamiseksi.”

Madonnan suunnitelmissa on esiintyä lauantaina Euroviisukilpailujen loppu-kilpailujen aikana Tel Avivissa. Tapahtumapaikka sai monet Israelin vastaiset, PA/HAMAS mieliset aktivistit vaatimaan yhtiöitä, esiintyjiä ja hallituksia boikotoimaan tilaisuuksia ja irrottautumaan Israelista.

Valtavan suosion saaneet vuosittaisen Euroviisukilpailut saavat muusikkoja 40 maasta ja niitä seuraavat viikon aikana 189 miljoonaa katsojaa 50 Euroopan maasta.

Euroviisukilpailujen järjestäjät olivat hämillään, miten suhtautua Madonnan päätökseen osallistua loppukilpailupäivän ohjelmaan omalla esiintymisellään todeten, ettei Madonna ole kutsuttu.

”Sydäntäni särkee joka kerran kuullessani viattomien ihmisten menettävän henkensä tällä alueella, ja väkivallasta, jota harjoitetaan ihmisten poliittisten päämäärien saavuttamiseksi, jotka hyötyvät tästä ikivanhasta konfliktista. Toivon ja rukoilen, että pian pääsemme vapautumaan tästä kauheasta tuhon kierteestä ja löydetään uusi tie rauhaan” 60-vuotias Madonna totesi.

Madossa esittää Tel Avivissa lauantaina 2 laulua, pian julkistetusta albumista ”Madame X ”. Hän vieraili Israelissa 2009 ja 2012, hän noudattaa mystistä juutalaista muotoa nimeltään Kabbalah. Hänen ”Ray of Light” säätiönsä tukee useita palestiinalaisia projekteja, joihin kuuluvat mm.:

Gazan opettajien palkkojen maksut UNRWA:n kautta, sekä mikrolainat naisfarmareille Palestine Fair Trade Association kautta. Hän myös tukee amerikkalaista Peace Now järjestöä, joka toivoo diplomaattista ratkaisua PA/Israel välille. Israelin Peace Now on äärivasemmistolainen, jota vaaditaan lopetettavaksi.
Israel aloitti kampanjan BDS:n esittämiä boikottivaatimuksia vastaan. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5508811,00.html, https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5508461,00.html,

07. UUTISOTSIKOITA

Yk:N Lähi-Idän lähettiläs Nicolay Mladenoc varoittaa, että tilaisuus saavuttaa pysyvä rauhantila menee pian umpeen, ja että sodan vaara on välitön. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5508598,00.html,

PA/PLO:n veteraani neuvottelija Hanan Ashrawi sanoi, että häneen visa-anomuksensa Yhdysvaltoihin kiellettiin ensimmäistä kertaa, luultavasti siksi, että hän kritisoi Trumpin hallitusta ja vihaa Israelia. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5508601,00.html,

Tuhansittain turisteja valuu Israeliin ja Tel Avivin kaduille voidakseen seurata Euroviisu-kilpailuja. Linkissä on ohjeita turisteille viihtyäkseen Juutalaisvaltiossa. https://www.calcalistech.com/ctech/articles/0,7340,L-3761977,00.html,

Netanyahu pyrkii runnomaan uutta hallitustaan, mutta aika alkoi loppua, ja siksi hän pyysi ja sai presidentiltä lain sallimat 2 viikon jatkoajan 29.05. saakka. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5508365,00.html,

PA:n pääministeri Mohammed Shtayyeh syyttää Israelia PA/PLO:n talouden tuhoamisesta. Hän pyysi Maailmanpankkia monitoroimaan Israelin kokoamia vero-ym. saatavia ja kehittämään tehokkaan mekanismin voidakseen seurata Israelin tekemiä vähennyksiä terroristien Pay for Slay maksujen mukaisesti. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5508349,00.html,

Qatarin lähettiläs saapui Gazaan mukanaan valtionsa lupaamat miljoonat USD. Mohammad al-Emadi vie Gazaan laukussaan 30 miljoonaa USD. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5508171,00.html.

Saudi Arabia sanoo kahden öljytankkerinsa kärsineen vaurioita sabotaasista odottaessaan UAE:n rannikon edustalla, Toinen niistä oli matkalla viedäkseen öljyä Yhdysvaltoihin, sanoi saudiministeri Khalid al-Falih. USA antoi uuden varoituksen uusista iskuista Fujairahin satamakaupungissa. Iran ja Libanon olivat vähän aiemmin julkaisseet vääriä uutisia räjähdyksistä Fujairahin edustalla. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5508152,00.html,
Uutiskuvissa tankkereista yhdessä on iso reikä vesirajan tuntumassa, joten jollain se on saatu aikaan, ehkä magneettimiinalla, kuten HalTurner otaksuu. .
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/covert-intelligence-pics-and-video-limpet-mines-attached-to-oil-tankers-blew-up-7-10-of-them.

USA:n ulkoministeri Mike Pompeo on matkalla Sochiin tavatakseen siellä Putinin ja Lavrovin. HalTurner arvioi, että nyt vasta tosiongelmat alkavat.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/final-meeting-before-real-trouble-starts-pompeo-headed-to-sochi-for-putin-lavrov-meet,

Temppelivuoren aktivistit ovat raivoissaan Jerusalemin poliisin päätöksestä sulkea Vuori kokonaan juutalaisilta Jerusalem-päivänä ja Ramadanin viimeisenä päivänä. Poliisin mukaan kielto on voimassa useiden päivien ajan. Poliisi viittaa yleiseen turvallisuuteen sekä yleiseen järjestykseen. Valitus menee korkeimpaan oikeuteen.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263100,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 17 -33; Tiberias 21 -40; Suolameri 26 -39; Eilat 23 -39 +C-astetta, aurinkoista tänään ja huomenna. Hieman viilenevää.

Iran uhkaa hyökätä Israeliin, jos USA käyttää emälaivojensa koneita hyökkäyksissä Iranin kohteita vastaan. Iran kutsuu Pompeon toimia psykologiseksi sodaksi.
USA siirtää USS Lincolnin Persianlahdelle, mitä Iran pitää vakavana uhkana. https://www.dailymail.co.uk/news/article-7022981/Iran-threatens-attack-Israel-launches-attack.html,Sunday, May 12, 2019

SUNNUNTAI 12.05.2019

SUNNUNTAI 12.05.2019
01. HalTurner raportoi radioshoussaan, että USA:n hallitus on antanut Pentagonille käskyn viimeistellä suunnitelmia laajan Yhdysvaltain joukko-osaston siirtämiseksi Persianlahden alueelle.

Raportin mukaan joukkojen suuruus olisi 100 000 ja niille tarvittavat varusteet. Edellisen kerran näin suuren joukkojen keskittäminen tapahtui 1991 operaation Desert Storm Irakin sodan aikana.
USA:n lentotukialus Abraham Lincoln ohitti onnistuneesti Suezin kanavan matkalla Persialahdelle.

Raportissa kerrotaan, että Venäjä on siirtänyt pitkän matkan strategisia pommittajiaan maan eteläosiin, ja on moninkertaistanut varusteluverkoston huoltaakseen, aseistaakseen ja korjatakseen koneet toiminnan aikana.

HalTurner kertoo edelleen, että Venäjä on viimeisen 72 tunnin aikana toistanut harjoitusiskujaan USA:n tukikohtia vastaan Alaskassa saadakseen selville USA:n ilmapuolustuksen koodit potentiaaliselle hyökkäykselle USA:n mantereelle. Venäjä ei ole ilmoittanut, miten se tulee toimimaan, jos USA iskee Iraniin.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin kerrotaan todenneen USA:n ulkoministeri Mike Pompeolle: ”Venäjä on valmis Harmageddoniin. Oletteko te?”
Selkäpiitä karmivaa leikkiä maailman rauhan kustannuksella, jos e on totta.

Venäjä on vuosikymmenien ajan valmistautunut suureen katastrofiin rakentamalla maanalaisia tiloja Moskovaan suurille kansanjoukoille, ja on pitänyt huolta armeijan aseistuksen ajanmukaistamisesta; sen määrästä ja laadusta.
Venäjä piti äskettäin 40 miljoonan asukkaan harjoituksen ydinsodan varalta, jossa kansalaisia kehotettiin siirtymään lähimpään suojatilaan.

Venäjä uudisti noita suojatilojaan varustamalla ne ilmanvaihdolla, valaistuksella, vesi- ja viemärilaitteilla sekä varastoinut niihin runsaasti elintarvikkeita.
Rapotin mukaan Lavrov ei laskenut leikkiä, vaan varoitti Yhdysvaltoja.

Raportin mukaan USA:n siviilipuolustus on laiminlyönyt kansan suojaamisen ja varustamisen murskaavan sodan varalta luottaen siihen, ettei kukaan uskalla hyökätä Amerikan mantereelle.
Ei maanalaisia suojatiloja, ei elintärkeän infrastruktuurin suojaamista EMP:n varalta, joka voisi lamauttaa kaikki sähköllä toimivat laitteet hammasharjoista autoihin, vesi- ja viemärilaitoksiin ja kaikkiin kuljetus- ja tietoliikenne- verkostoihin, saattaen maan avuttomana vihollisen armoille.

Sosiaaliset verkostot ovat vuosien ajan kehottaneet kansalaisia varustautumaan tuollaisten olosuhteitten varalta, mutta kuinka moni sen on tehnyt tai tekee? Keskiverto amerikkalainen varautuu 30 -60 päivän kriisiin, mutta EMP-iskun kohdatessa maata kriisi voi kestää kuukausia tai vuosia.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-urgent-pentagon-tasked-to-begin-planning-for-massive-persian-gulf-troops-deployment,

02. Maailmalla on levitetty valheellista myyttiä islamista rauhanomaisena uskontona. Presidentti George Bush oli tämän oppisuunnan uskollinen kannattaja toteuttaen sitä TV-lausunnoissaan. Totuus on kuitenkin aivan toista.

Egyptissä syntynyt, mutta Saksaan muuttanut poliittinen tiedemies ja kirjailija Hamed Abdel –Samad sanoo, että tarvitsee vain tutustua islamin pyhään kirjaan Koraniin ja islamin perustajaan Muhammediin nähdäkseen totuuden.

”ISIS seuraa tarkoin Muhammedin ja hänen seuraajiensa toimintaa” Abdel-Samad sanoi Itävallan ServusTV:n kanavalla. ”He kehittivät maailmanvalloitus-idean käyttäen aseita ja kansojen alistamista.”

”En olisi koskaan syntynyt Egyptissä, elleivät he olisi alistaneet Egyptin empiren, antaen esikuvan, jota ISIS seuraa. Sama kuvio toistui Marokossa, Iranissa, ja itse asiassa kaikkialla, minne islam on levittäytynyt. Islam on miehityksen historia. ”

Abdel-Samadin puheen käänsi ja raportoi MEMRI. (Middle East Media Research Insitute)

Abdel-Samad käsitteli puheessaan väitettä, että islamfobia on terrorismin syy.
Hän sanoo monien liittyneen ISIS:iin kaikista muslimimaista, ja ensimmäinen ryhmä tuli Saudi Arabiasta, eikä siellä esiinny islamfobiaa; toinen ryhmä tuli Tunisian keskiluokan parista, eikä sielläkään ole paljon islamfobiaa.

”Ei ole yhtään muslimimaata, jossa ei olisi terrorismia ja nousevaa radikalismia. Väitteestä, että suurin ja ainoa syy (terrorismiin) johtui siitä, että nämä nuoret ihmiset kokivat islamfobiaa kotimaassaan, ei ole tie ongelman selvittämiseksi”.

Abdel-Samad sanoo, että ongelman selvittämiseksi väkivaltaiseen jihadiin rohkaisevaa opetusta moskeijoissa tulee pitää aisoissa. Hän sanoo useiden ISIS-joukoissa palvelleiden palanneen koimaihinsa Euroopassa.

”Ja sitten me havahdumme saatuamme viestin, että yksi heistä ajoi rekkansa ihmisjoukkoon. Sellaiset väkivaltaiset rikolliset täytyisi asettaa kansainvälisen oikeuden eteen, ja yhteiskunnan tulee langettaa heille ankarat rangaistukset.”

Abdel-Samad varoittaa, että väkivalta on osa islamin kulttuuria, joka pohjautuu sen perustajaan.

”Kritisoin miestä, joka kuoli 1400 vuotta sitten. Hänellä oli 13 vaimoa ja hän kävi 80 sotaa 8 viimeisen elinvuotensa aikana. Miksi ei aikaansa seuraava 21.-luvun henkilö voisi kritisoida häntä?”
https://www.wnd.com/2019/05/islam-is-violent-because-of-founder-muslim-expert-says/,

03. FBI paljasti USA:ssa ”kotitekoisen” terrorin harjoitusleirin Alabamassa, lisäten samalla, että kotimaisen terrorismin uhka esiintyy jokaisella alueella USA:ssa.

Leirin löytäjä toteaa, että ensi silmäyksellä se näytti hyljätyltä kaatopaikalta, mutta tämä maapala Macon Countyssa Alabamassa, johon FBI hankki tutkinta- luvan, muistuttaa kiireellä tehtyä armeijanmallista esterataa, joka kuuluu ryhmälle terroristeja, joita johtaa Siraj Wahhaj, joka omistaa leirin maan pitkän soratien varrella, mutta vain muutama mailia Tuskegeen keskustasta.

Maaomaisuus, samantapainen kuin New Mexikossa, johon terroristiryhmä on nyt yhdistetty, jossa Federatiivin syyttäjät sanovat, Wahhaj ja neljä muuta epäiltyä harjoittivat lapsia suorittamaan tappavia terrori-iskuja Amerikan maaperällä. https://www.wnd.com/2019/05/fbi-uncovers-homegrown-terror-training-camp-in-alabama/?cat_orig=us,

04. Iranin armeijan kenraali Amir Ali Hajizadeh, joka johtaa IRGC:n vallankumous-armeijan ratsuväkiyksikköä, esiintyi julkisesti Iranin TV:ssä kertoen iltauutisten katselijoille, että Iran valmistautuu iskemään USA:n tukikohtia vastaan Qatarissa, UAE:ssa ja Afganistanissa.

Kenraali Hajizadeh korosti, että Al-Dhafran tukikohta on vain 300 km:n Iranista ja että Iranin ohjukset yltävät noihin tukikohtiin.
Artikkeliin liittyvä kartta osoittaa USA:n sotilastukikohtien ympäröivän Irania: Turkista, Kuwaitista, Bahrainista, Qatarista, UAE:sta, Omanista, Pakistanista, Afganistanista ja vähän ulompana Kirgystanista.

Iran siirtää tankkejaan, joukkojen kuljetusajoneuvojaan ja raskasta aseistustaan Abadaniin lähelle Kuwaitin ja Iranin välisiä rajoja.
Jos Iran pystyy siirtämään aseistustaan Basrahin sillan kautta, ne voivat hyökätä USA:n tukikohtia vastaan tuntien kuluessa.

On syytä toivoa ja rukoilla, etteivät tämän raportin potentiaaliset näkymät tule koskaan toteutumaan. On syytä muistaa, että Hormuzan salmen kautta kulkee n. 35 % länsimaiden tarvitsemasta raakaöljystä, minkä Iran pystyy sulkemaan.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/iranian-army-general-goes-on-tv-reveals-plans-to-missile-strike-u-s-bases-in-qatar-united-arab-emirates-and-afghanistan,

05. Israel avasi sunnuntaina Israelista Gazaan johtavat rajaterminaalit ja ulotti kalastusoikeuden 12 meripeninkulmaan osana Kairon tulitaukosopimusta huolimatta perjantain väkivaltaisista mielenosoituksista turva-aidan varrella, jossa yksi Gazan arabi sai surmansa ja 30 haavoittui.

”Erez ja Kerem Shalom rajanylityspaikat avataan sunnuntaina normaalien operointituntien mukaisesti” sanotaan COGAT:n, Israelin puolustusministeriön nimittämän elimen lausunnossa lauantai-iltana.

Erez-terminaali palvelee pääasiassa siviililiikennettä; Kerem Shalom puolestaan tavaraliikennettä. Molemmat terminaalit suljettiin väkivallan noustua ja pidettiin suljettuina kaatuneitten muistopäivänä ja itsenäisyyspäivänä.

Gazan arabit ovat järjestäneet yli vuoden ajan mielenosoituksia eri paikoissa pitkin turva-aitaa, niihin osallistuu tuhansittain pääasiassa nuoria, mukana lapsia ja naisiakin, kivittäen sotilaita ja poliiseja kivin ja pommein, sekä polttaen autonrenkaita ja pyrkien tunkeutumaan Israelin puolelle.

Sotilaat seuraavat tilannetta ja puuttuvat siihen vasta, kun tilanne niin vaatii.
Sotilaat käyttävät kyynelkaasua ja kumiluoteja, harvoin kovia luoteja, pyrkien osumaan ruumiin alaosiin, jalkoihin.
Hamas kuljettaa mielenosoittajia aidan tuntumaan eri paikoista Gazan kaistaa, ja kuten väitetään maksaa osanotosta, sekä haavoista ja kuolleista. https://www.timesofisrael.com/israel-to-reopen-gaza-crossings-after-border-clashes-fail-to-derail-ceasefire/,

06. USA:n presidentti Trumpin nimittämä Lähi-Idän rauhanlähettiläs Jason Greenblatt sanoi Fox News haastattelussa, joka julkaistiin lauantaina, että ”PA/PLO:n puheenjohtajan Mahmoud Abbasin päätös torjua USA:n laatiman rauhan-suunnitelman haavoittaa tavallista palestiinalaista”.

Greenblatt kehottaa Ramallahia ”lopettamaan kulkunsa torjunnan tietä, koska se on hyvin turhauttavaa tavalliselle palestiinalaiselle”.

”Tapaan heitä lähes päivittäin, ja näin he kertovat minulle. He sanovat ymmärtävänsä, että suunnitelmaan voi sisältyä jotain, jota he eivät voi hyväksyä, mutta heidän johtajansa sanovat, etteivät he halua edes katsoa sitä. Tunnen syvää myötätuntoa palestiinalaisiin heidän tuntemansa ristiriidan vuoksi.”

Greenblatt sanoo kuitenkin olevansa toivorikas palestiinalaisten vuoksi, että heille järjestyy tilaisuus tutustua suunnitelmaan.

PA/PLO:n johto katkaisi suhteensa Trumpin hallituksen kanssa sanoen, ettei USA voi enää toimia rauhanvälittäjänä Israelin ja arabien välillä sen jälkeen, kun Trump tunnusti määrittelemättömän osan Jerusalemia Israelin pääkaupungiksi joulukuussa 2017 ja virallisesti muutti USA:n lähetystön toukokuussa 2018 Jerusalemiin siirtäen samalla USA:n konsulaatin arabiasiat lähetystöön, mikä myös vihoitti PA/PLO:n johtoa.

Greenblatt vakuutti, ”ettei USA:n rauhantiimin laatima sopimusluonnos millään tavoin vaaranna Israelin turvallisuutta, vaikka se huomioi arabien vaatimuksia”.

Hän sanoo, että ”suunnitelma on sekä taloudellinen että poliittinen. Se on esitys, jolla on vielä pitkä matka lopulliseen sopimukseen, josta osapuolten tulee sopia”.
Suunnitelma julkaistaneen kesäkuun puolivälin, shavuot juhlien, jälkeen.

Greenblatt kritisoi YK:n turvallisuusneuvostoa sanoen sen toistelevan aiempien rauhansuunnitelmien väsyttäviä kohtia pystymättä näkemään tietä eteenpäin. https://www.timesofisrael.com/trump-envoy-pa-dismissal-of-peace-plan-hurts-ordinary-palestinians/,

07. PA/PLO:n arabit kritisoivat uutta vihkosta, joka ylistää Mahmoud Abbasia, ja joka on tarkoitus liittää PA:n koulujen opetusmateriaaliin.

PA:n opetusministeri sanoo projektin tarkoituksen olevan voimistaa kansallista identiteettiä, mutta SOME:n käyttäjät ja akateemikot sanovat sitä henkilökultiksi.

PA:n uutistoimiston WAFA:n mukaan vihkosen laativat Al-Birehin yläasteen opiskelijat. Abbas oli järjestänyt opiskelijoille ja heidän opettajalleen vastaanoton Ramallahissa. Opettaja vakuutti vihkosen vahvistavan opiskelijoitten kansallista identiteettiä kouluista yliopistoihin ja asuntoloihin. https://www.timesofisrael.com/palestinians-criticize-new-booklet-praising-abbas-handed-out-in-pa-schools/,

08. Äärivasemmiston NGO-järjestö Breaking the Silence levittää propagandaviestejä Eurovision kilpailuja seuraaville turisteille tarjoten heille osallistumista heidän opastamiinsa retkiin Hebroniin.

Äärivasemmistolainen järjestö pyrkii käyttämään hyväkseen Eurovisio-kilpailuja kehittäen provokaatioita Israelin valtiota ja sen hallitusta vastaan.

Osana sitä ovat järjestön jäsenten asentamat suuren mainokset, joissa turisteja kehotetaan osallistumaan heidän retkiinsä Hebroniin.

”Me uskallamme unelmoida vapaudesta – jopa miehityksestä – velvollisuutemme israelilaisina ja entisinä sotilaina on näyttää, miten me kutsumme Eurovision laulukilpailujen merkkihenkilöitä juhlimaan illalla ja avaamaan heidän silmänsä päivällä” sanotaan sen FB:n sivulla.

”Eurovision laulukilpailujen iskulause on Dare to Dream (uskalla unelmoida) ja tunti Tel Avivista palestiinalaiset miljoonat sotilasmiehityksen alla, unelmoivat vapautta miehityksestä. Tämän viestin me asennamme tänä aamuna Ayaloniin, kutsuen turistien miljoonia tulemaan tänne nähdäkseen Eurovision”.

Sisäisen turvallisuudenministeri Gilad Erdan vastasi tähän: ”Tässä on ohjeeni. Patriarkkojen kaupungin pioneeriasukkaitten kiihotuksen asemesta viekää turistit tutustumaan Hamasin hallituksen ihmisoikeuksien räikeään rikkomiseen Gazassa, tai antakaa heille vaikutelma Palestiinan hallituksesta, joka rahoittaa terroristeja ja ylistää kauhistuttavia murhaajien”. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263015,

09. Breaking the Silence ja B´Tzelem johtajat osallistuvat EteläAfrikassa Israelin vastaiseen konferenssiin, jossa häväistään Israelia sitä vastaan tehtyjen hyökkäysten jatkuessa maan eteläosassa. Lähes 700 rakettia 24 tunnin sisällä ammuttiin Gazasta Israelin, surmaten 4 ja haavoittaen 138 Israelin kansalaista.

Konferenssin oli järjestänyt Jewish Democratic Iniative (JDI), EteläAfrikassa toimiva juutalaisten järjestö, jonka tarkoituksena on luoda kansainvälistä painostusta Israelia vastaan.
Israelilaiset osanottajat vertasivat Israelia EteläAfrikan apartheid hallitukseen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263008,

10. Lähes puolet Golanin havinaisista korppikotkista on tuhottu myrkyttämällä, sanoo Luonto- ja Puistohallinto.

Kahdeksan 20 kymmenestä griffon korppikotkasta löydettiin kuolleina. Viranomaiset pitävät tätä kuolettavana iskuna näiden saalistajalintujen kannalle.

Yksi kettu ja pari shakaalia löydettiin kuolleina sekä kaksi muuta kotkaa sairaina; ne otettiin kiinni ja vietiin eläinklinikalle hoidettaviksi.
Korppikotkien lukumäärä oli v. 1998 130 yksilöä, mutta se on romahtanut ihmisten tuhoisien toimien johdosta.

Viranomaiset pitävät myrkytyksiä vakavina rikkomuksina ja pyrkivät saamaan syylliset vastaamaan teoistaan oikeudessa.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/263009,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 14 -28; Tiberias 17 -33; Suolameri 22 -36; Eilat 22 -36 +C-astetta, aurinkoista tänään ja huomenna, lämpenevää.

Vaarallisia tarttuvia tauteja kantavia maahanmuuttajia pyrkii Yhdysvaltoihin Meksikon rajan kautta. Monet niistä ovat tauteja, joihin amerikkalaisilla ei ole immuniteettia; ne hävitettiin aikoinaan. Media mielellään ei raportoi niistä.
https://thecommonsenseshow.com/conspiracy-economics-health/deadly-disease-carrying-immigrants-crossing-border-record-numbers,

Omituiset raesateet runtelevat autoja ja rakennuksia Lousianisssa, Leningradissa, Montereyssa Meksikossa, Puolassa ja jopa Milanissa Italiassa.
http://strangesounds.org/2019/05/hailstorm-video-louisiana-russia-mexico-poland-malpensa.html,