Posts

Showing posts from September 23, 2007
PERJANTAI 28.09.07
1. ISRAELIN ILMAVOIMAT yhdessä maavoimien ja panssarien kanssa tekivät useita iskuja Gazan alueelle keskiviikon ja torstain aikana. Iskuissa sai surmansa 12 palestiinalaista, 8 heistä terroristeja ja 4 siviilejä, jotka saivat surmansa panssarivaunun ammuksista.
GAZAN TERRORISTIT vastasivat IDF:n iskuihin ampumalla Gazasta Negeviin 14 Kassam-rakettia ja lähes 30 kranaattia.
MYÖHÄÄN TORSTAI-ILTANA IDF havaitsi Kassam-solun Beit Hanoun lähellä. Iskussa kuoli yksi palestiinalainen ja useita haavoittui. Torstaiaamuna kaksi Hamasin jäsentä kuoli IAF:n iskussa samalla alueella.
KESKIVIIKKOILTANA IAF:n kone ampui ohjuksen Gazan kaupungin Zeituan lähiössä autoon, jossa oli viisi Hamasin alajärjestön ”Army of Islam” jäsentä. He kaikki saivat surmansa. He olivat osallistuneet IDF:n sotilaan Gilad Shalitin kidnappaamiseen kesäkuussa 2006. IDF:n ilmoituksen mukaan nämä terroristit olivat matkalla Kassam-rakettien laukaisupaikalle.
IDF:N PANSSARIT tunkeutuivat Gazan pohjoi…
KESKIVIIKKO 26.09.07

1. ALLAHIN TAHTO TOTEUTUU, kun maailman johtavat vallat luopuvat saatanan tieltä, palaavat yksijumalisuuteen ja hyväksyvät jumalalliset arvot, julisti Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad YK:n 62. yleiskokouksessa tiistaina. ”Pimeä aikakausi loppuu vankien palatessa koteihinsa ja Irakin ja Palestiinan miehityksen päättyessä”, hän kertoi kokousväelle.

AHMADINEJAD kutsui Israelin hallintoa brutaaliksi ja sen sotilaita terroristeiksi. ”Brutaalit sionistit suorittavat ja teloittavat täsmäiskuin terroristien saadessa kunnianosoituksia ja mitaleita. Ihmisiä pidetään maanpaossa ja taloudellisessa ahdingossa miehittäjien saadessa suojaa ja ylistystä samaan aikaan, kun palestiinalaisilta kielletään vesi, sähkö ja lääkkeet”, Iranin presidentti valisti yleisöään.

AHMADINEJADIN hyökkäysten kohde oli kuitenkin USA, jota hän nimellä ”supervalta” syytti ihmisoikeuksien polkemisesta, terrorismista ja miehityksestä. Hän syytti tätä ”supervaltaa” salaisista vankiloista, …
TIISTAI 25.09.07
1. IRANIN PIKKU TYRANNI MENI AMERIKKAAN, julistavat mediavälineet kaikkialla maailmalla. Kysymyksessä on tietenkin hänen ylhäisyytensä presidentti Mahmoud Ahmadinejad, joka halusi myös tänä vuonna puhua YK:n täysistunnossa. Mutta voidakseen paremmin valistaa USA:n, tuon Ison Saatanan, kansaa, hän vaati tilaisuutta saada puhua Kolumbian yliopistossa, minkä yliopiston presidentti hänelle soikin. Ahmadinejad halusi käydä laskemassa seppeleen terroristien tuhoamien WTC:n tuplatornien paikalle, mutta New Yorkin pormestari Blomberg ja poliisi kielsivät sen turvallisuussyihin vedoten. Ulkoministeri Rice kutsui vaatimusta ”irvikuvaksi”.
KOLUMBIAN YLIOPISTON presidentti Lee Bollinger ei kyllä juuri säästellyt adjektiivejaan toivottaessaan presidentti Ahmadinejadin tervetulleeksi: ”Herra presidentti, teissä ilmenevät kaikki merkit julmasta pikku tyrannista ja diktaattorista.” Ei tämä varmaan hivellyt ”pikku tyrannin” korvia, mutta sujuvasti hän vältti antautumasta nimill…
MAANANTAI 24.09.07
1. NU/NRP KANSANEDUSTAJAT vaativat, että Shas- ja Israel Beiteinu-puolueet lähtevät hallituksesta välittömästi. Tzwi Hendel ja Yitzhak Levy varoittavat, että muuten Olmert jatkaa suunnitelmiaan kymmenien tuhansien juutalaisten karkottamiseksi Juudeasta ja Samariasta tehdäkseen tilaa Palestiinan valtiolle juutalaiskylien ja kaupunkien raunioille. Hendel kirjoitti viikkolehdessä B´Sheva, että viimeksi tällä viikolla Knessetin ulko- ja puolustusasiain valiokunnassa IDF:n tiedusteluosasto esitti huolellisesti laaditun raportin, jossa selvitettiin, että IDF:n valvonnan lakattua Juudeassa ja Samariassa Hamas pystyy ottamaan valvonnan alueella lyhyen ajan kuluessa kuten se teki Gazassa. ”Eikä tarvitse olla suuri strategisti nähdäkseen, mihin tämä johtaa: Hamas rakentaa oman täyden armeijansa uhaten israelilaisia asutuskeskuksia Beit Shean laaksosta Beershebaan”, hän toteaa ”Tätä mieletöntä kiihkoa päätyä edellä kuvattuun tulevaisuuden kuvaan voi ymmärtää vain tajuam…
SUNNUNTAI 23.09.07
1. ISRAELIN ERIKOISJOUKOT tekivät ratsioita ennen ilmahyökkäystä Syyrian koillisosassa sijaitsevaan Dayr Az-Zwar-kylän lähellä olevaan laitokseen, josta he löysivät Pohjois-Koreasta tuotua ydinmateriaalia. Näytteet lähetettiin Washingtoniin analysoitaviksi, mikä vahvisti epäilyt. IAF:n oletetussa ilmaiskussa kohteeseen sai tiettävästi surmansa useita pohjoiskorealaisia asian-tuntijoita. Todisteet näytettiin USA:n presidentti Bushille, joka antoi luvan ilmaiskulle.
ISRAELIN VIRANOMAISET olivat usean kuukauden ajan tarkkailleet Syyrian ja Pohjois-Korean viranomaisten välisiä toimia ja yhteydenpitoa. Ilmaisku epäilyttävään laitokseen päätettiin suorittaa hämäräperäisen Pohjois-Korean lipun alla purjehtivan laivan ankkuroitua Tartysin satamaan kolme päivää ennen ilmaiskua. (lähde: http://www.worldnetdaily.com)
SYYRIAN KORKEANTASON delegaatio otettiin ystävällisesti vastaan Pohjois-Koreassa Pyonguangissa maan kakkosmiehen Kim Yong Nam´in toimesta lauantaina. Syyria…