Posts

Showing posts from December 2, 2018

TORSTAI 06.12.2018

TORSTAI 06.12.2018
01. Kunpa pian koittaisi aika, jolloin uutisraporttien pääaiheina eivät olisi tiedot sodista ja sodan valmisteluista, eivätkä kansat opettelisi sotimaan! Se aika on tulossa, mutta vasta sitten kun Rauhan Ruhtinas perustaa kuningaskuntansa maan päälle. Siihen mennessä ja sitä odoteltaessa meidän on tyydyttävä siihen, mitä media meille syöttää. Meidän on kuitenkin pidettävä huoli siitä, ettei se päivä yllätä meitä kuin varas yöllä.

02. Hal Turner kertoo radioshow-julkiasussaan, että tilanne kiristyy entisestään Azovin merellä.

Ukrainan ulkoministeri Pavlo Anatoliyovych Klimkin julkaisi yllättävän lausunnon, jonka mukaan Ukraina ja NL:n entinen liittolaisvaltio Georgia liittyvät PohjoisAtlantin Sopimusjärjestön NATO:n jäseniksi.

Raportin mukaan geopoliittiset asiantuntijat sanovat, että Ukrainan lausunto annettiin pahinten mahdollisten kehityssuuntien aikana maailman asioissa.

USA:n ulkoministeriön nimettömänä pysyttelevä virkailija huomauttaa vastoin hallituksensa…

TIISTAI 04.12. 2018

TIISTAI 04.12.2018
01. Viime viikon torstainyönä, 29.11., IDF iski 75 minuutin aikana iranilaisiin, Hizbullahin ja syyrialaisiin kohteisiin ensimmäisissä, suurimmissa koskaan maasta maahan toteutetuissa ohjus-iskuissaan Syyriassa, kuten Debkafilen tiedustelu- ja sotilaalliset lähteet kertovat. Nämä iskut eivät siis olleet IAF:n hävittäjien suorittamia, kuten aiemmista raporteista saattoi päätellä.

Iskuissa käytettiin kahta maasta maahan ohjusta rajan yli tehdyissä iskuissa: Pitkän kantaman tykistöasetta, jota kutsutaan nimellä Lora, ja jonka kantomatka on 400 km; sekä ohjattua lyhyen kantaman Tamuz-ohjusta.
Ohjukset iskivät ainakin 15 kohteeseen; useimmat kohteet kuuluivat Iranin vallankumouskaartille (IRGC), Iranin tukemalle militialle sekä Hizbullahille.

Ohjusiskujen kattama alue ulottui Syyrian Hermonin rinteistä pohjoisessa aina Iranin komentokeskukseen Izrassa Daraan provinssissa etelässä.

Iskukohteiden joukossa oli Al-Zabadanin kaupunki Damaskoksen ja Beirutin välisen valtat…

SUNNUNTAI 02.12.2018

SUNNUNTAI 02.12.2018
01. Iran jatkaa aseistautumistaan potentiaalista sotaa varten, joko Israelia tai Yhdysvaltoja tai muita vihollisia vastaan. Iran on lisäksi osoittanut kykynsä rakentaa monimutkaisia asejärjestelmiä kotimaassa. Iran on kehittänyt laajan kotimaassa valmistettujen aseiden teollisuuden pelätessään kansainvälisten sanktioitten ja tuontikieltojen estävän ulkoisten aseiden tuonnin.

Lauantaina Iranin laivasto laski vesille kotimaassa valmistetun hävittäjän, jolla valtion johtaman median mukaan on tutkaa välttäviä (stealth) ominaisuuksia.

Juhlallisessa seremoniassa, joka televisioitiin valtion TV:ssä, Sahand risteilijä – joka pystyy tekemään viisi kuukautta kestäviä matkoja ilman välihuoltoa – liittyi Iranin vakinaiseen laivastoon Bandar Abbasin tukikohdassa Persian lahdella.

Sahand hävittäjässä on lentokansi helikoptereille, torpedojen laukaisualustoille, tykkejä ilmatorjuntaa ja aluksia vastaan, maalta-maalle ja maalta-ilmaan ohjuksia, sekä elektronisen sodankäynnin …