Friday, October 09, 2015

PERJANTAI 09.10.15

PERJANTAI 09.10.15
1.       PERJANTAIAAMU alkoi kosteana ja suhteellisen viileänä 16 asteen lämpötilalla. Jpost lupaa sateita monin paikoin maata täksi päiväksi, mutta sää selkenee osittain sapatiksi ja edelleen sunnuntaista alkaen, jolloin myös lämpötila nousee tämän päivän 24 asteesta 27 asteen tienoille. Ei tullut sateita, aurinkoa vai.
LÄMPÖTILAT tänään: Jerusalem 16 -24; Tiberias 19 -31; Suolameri 27 -34; Eilat 23 -35 +C-astetta. Kuten mainitsin, Jpost ennustaa sateita tälle päivälle monin pakoin maata, mutta kuivempaa säätä huomisesta alkaen. ToI ennustaa puolipilvistä tästä päivästä alkaen, mutta ei sateita; myös lämpötiloissa on vähän heittoa.

2.       TERRORIAALTO jatkuu edelleen, eilen terroristit surmasivat 4 israelilaista ja haavoittivat useita eri puolilla maata. Sosiologit ja muuta asiasta kiinnostuneet arvailevat, joko nykyistä terroriaaltoa voitaisiin kutsua intifadaksi no 3.

PA/PLO:n jo 11:sta vuotta ilman kansan antamaa valtakirjaa eli mandaattia toimiva puheenjohtaja Mahmoud Abbas pidättelee varovaisen ja pelkurimaisen luonteensa mukaisesti puukkosankareitaan - osa heistä naisia, jotka propagandasyistä on valjastettu mukaan hyökkäyksiin sotilaita ja siviilejä vastaan. Ehkä naisten on myös helpompi piilotella puukkoaan hameittensa alla kuin miesten ilman kauhtanaa, kuten myös lähestyä varomatonta uhriaan, joka ei odottaisi tällaista naisen kädestä.

IDF:n sotilaat ja poliisit ovat käyttäneet yhä useammin tuliaseitaan saadakseen kiihottuneen ja verenmakuun päässeen terroristin pysäytettyä ja rauhoitettua, eikä tilanteen ollessa kuumimmillaan aina ehdi suorittaa tähtäystä kunnolla jalkoihin tai muualle vähemmän hengenalttiisiin ruumiinosiin. Tämän johdosta surmansa saaneiden terroristien lukumäärä on myös suhteellisen korkea. Toisaalta kun on tekemisissä terroristien kanssa, mikä hänen pysäyttämisekseen on kohtuullista?

3.       JERUSALEMIN pormestari Nir Barkat kuljettaa asetta aina mukanaan – hän on entinen eliittijoukkojen upseeri – ja kehottaa kaupunkinsa asukkaita pitämään luvallisen pistoolinsa aina mukanaan, mitä kaikki eivät hyväksy peläten sen vain lisäävän verisiä yhteenottoja. Toisaalta sodassa tulee uhreja ja yleisen ohjeen mukaan ”jos on ammuttava, ammu äläkä arkaile”. ”Jerusalem käy sotaa terrorismia vastaan”, hän toteaa. Barkat sanoo kehitelleensä suunnitelman, jolla pääkaupunkia ja sen imagoa rauhan kaupunkina pahoin runnellut väkivalta saadaan loppumaan.
Kaupunkilaisilla alkaa olla vaikeaa hyväksyä tilannetta, jossa iltaisin ei uskalla mennä rauhalliselle kävelylle ja ikkunaostoksille kaupungin kaduille. Toiseksi toistuvat verisistä hyökkäyksistä kertovat uutisotsikot aiheuttavat ihmisissä arkuutta ja vaistomaisen toiminnon tähyillä ympäristöään ja tarkkailla muita kävelijöitä arvaillen, voisiko ehkä tuokin olla vaarallinen puukkosankari.

Pormestari Nir Barkat – sen lisäksi, että hän kehottaa asukkaitaan aseistautumaan – aikoo pystyttää kaikkiin vanhan kaupungin sisäänkäynteihin metallinpaljastimia. Hänen suunnitelmansa Jerusalemin rauhoittamiseksi on kaksitahoinen.
”Taistele pahoja ihmisiä vastaan, mutta käyttäydy hyvin – niin hyvin kuin suinkin – väestön enemmistölle, joka etsii rauhaa ja turvallisuutta”.  
Ensimmäisen toteuttamiseksi hän kehottaa pääkaupungin asukkaita kantamaan laillista asettaan aina mukanaan, sillä se antaa heille turvallisuuden tunteen, ettei hän ole vaarallista vihamiestä vastassa paljain käsin. Hän vertasi kotoista tilannetta siihen, mikä se on Amerikassa, jossa aseellisen miehen näkeminen aiheuttaa ihmisissä turvattomuuden tunteen. Israelissa pelkästään aseen havaitseminen jollakin tuo turvallisuuden tunteen.
Ongelmana tietenkin on, että väkijoukossa voi vahingossa osua viattomaan sivulliseen. Viikon aikana on ollut tilanteita, joissa terroristi on haavoitettuaan uhriaan varastanut hänen aseensa alkaen ampua sillä väkijoukkoon, kuten tapahtui Jerusalemin Öljyvuorella, mutta näissäkin tapauksissa paikalle ehtineet poliisit ovat pystyneet eliminoimaan terroristin ilman suurempaa vahinkoa. Tämä osoittanee myös, etteivät kaikki asetta kantavat ole harjoitelleet sen käyttämistä.

Toiseksi Barkat haluaa, että metallinpaljastimia asennetaan kaikkiin vanhan kaupungin sisäänkäynteihin ja muuallekin, sekä myöhemmin myös vanhan kaupungin ulkopuolelle. Tämä on Barkatin aktiivisen luonteen ja upseerikoulutuksen mukaista, toimia eikä istua kädet ristissä odottaen jotain tapahtuvaksi. Hän uskoo käsikäyttöisten ja laajempien metallinpaljastimien lisäävän turvallisuuden tunnetta, vaikka hän tunnustaakin niiden häiritsevän ihmisten liikkumista. Tarkastuksia suoritetaan sekä sattumanvaraisesti että jatkuvana ihmisvirran tarkastamiseksi, kuten tapahtuu kauppakeskusten sisäänkäynneillä.

PORMESTARI Nir Barkat aikoo ulottaa rauhoitustoimensa myös arabilähiöihin, joista Shuafat ja Issawiya ovat vaikeimmat, sekä kouluihin.
Hän on ottanut yhteyttä arabijohtajiin Jerusalemissa ja pitänyt yhteisiä neuvotteluja heidän ja poliisiupseerien kanssa aikoen jatkaa suoria keskusteluja heimo-päälliköiden kanssa, joilla on usein enemmän arvovaltaa kuin poliittisilla johtajilla, jotka ovat enemmän tai vähemmän vieraantuneet kansastaan. Toinen kohde keskusteluille ovat liikemiehet ja pienkauppojen omistajat.
Torstai-iltana 20-vuotias arabimies sai turmansa ja yhdeksän rajapoliisia haavoittui Shuafatissa järjestetyissä mellakoissa.

BARKAT sanoo pyrkivänsä avustamaan koulujen johtajia pitämään nuoret kouluissa, missä he ovat turvassa. Joissakin tapauksissa koulutyötä jatketaan viiteen asti illalla. Hän sanoo varttuneempien arabien puoltavan toimia rauhan palauttamiseksi, sillä vastuuntuntoisina he näkevät, etteivät mellakat auta ketään mutta kaikki niissä menettävät. Useimmat mellakointiin osallistuvat ovat Jerusalemissa 14 -15-vuotiaita, jotka ovat alttiina kiihotukselle, jota poliitikot ja saarnaajat harjoittavat oman kansansuosionsa nostamiseksi; mutta kiihotusta tulee monelta taholta: Sitä tulee PA/PLO:n johtajilta, Israelin arabikansanedustajilta ja Hamasilta sosiaalisen median välityksellä. Barkat sanoo kuitenkin olevansa optimistinen. http://www.timesofisrael.com/guns-and-metal-detectors-jerusalems-mayor-has-plan-to-calm-his-city/

4.       PA/PLO:N arabien aloittama terrorikampanja, jota PA epäsuorasti tukee ja vahvistaa medialle antamillaan lausunnoilla, on heilutellut myös pääministeri Netanyahun hallituskoostumusta, joka taiteilee yhden äänen enemmistön varassa.
Hallituksen oikeistolaiset – tai kansalliset, kuten heitä voisi myös nimittää – vaativat, että arabien terroriin tulee vastata rakentamalla lisää asuntoja Juudeaan ja Samariaan, mitä myös Juudean ja Samarian asukasjohtajat vaativat.
Toisaalta pääministeriä syytetään rauhanprosessin täydellisestä pysähtymisestä, sekä välien tulehtumisesta USA:n presidentti Obaman ja hänen hallituksensa kanssa.
Pääministerillä on kolme huonoa vaihtoehtoa:
-          Hän soi yrittää suurta hallituskumppanuutta Sionistisen Unionin kanssa, joka on hätyytellyt hallitusta rauhankeskustelujen keskeytymisestä, mutta ei ole sulkenut pois mahdollisuutta hallitusyhteistyöstä. Tämä siirto voisi rauhoittaa EU-maita ja Yhdysvaltoja, mutta henkilövalinnat ministeripaikkoihin voivat osoittautua vaivalloisiksi. Bennettin johtama Juutalainen koti luultavasti eroasi siinä tapauksessa vieden mukanaan 8 kansanedustajaa. Livnin mukaan tulo voi aiheuttaa skismaa hallitusohjelmaa laadittaessa, mutta se antaisi hallitukselle vakavuutta ja voisi avustaa kansan yhtenäisyyden kasvattamiseksi terroria vastaan. Yesh Atidin puheenjohtajan Yair Lapidin ja Netanyahun välit ovat tulehtuneet tasolle, mikä voi vesittää yhteistyökumppanuuden.
-          Toinen vaihtoehto on uusien vaalien järjestäminen, mikä voisi palvella Bennettin odotuksia puolueensa kannatuksen lisääntymisestä. Hän ja pääministerin välit eivät ole hyvät, mikä on häirinnyt hallituksen toimia. Bennett jättäytyi pois Knessetistä antautuakseen opetusministeriönsä hoitamiseen sekä puolueensa sisäisen yhtenäisyyden nostamiseen.
-          Kolmas vaihtoehto on nykyisen tilanteen jatkuminen, mikä tuntuisi oikealta terrorin riehuessa maassa. Netanyahu joutui peruuttamaan täksi viikoksi suunnitellun hallitusten väliseen vierailuun liittyvän matkan Berliiniin. Jos Bennett katsoo hyötyvänsä enemmän uusita vaaleista, hän voi saada ne eroamalla hallituksesta. Bennett kannattaa uusíen asuntojen rakentamista Juudeaan ja Samariaan, mitä pääministeri vastustaa valmistellessaan tapaamista presidentti Obaman kanssa. http://www.timesofisrael.com/as-terror-wave-surges-so-does-friction-in-netanyahus-coalition/

5.       ISRAELIN turvallisuusjoukot arvioivat, että väkivaltaiset hyökkäykset Juudeassa ja Samariassa ovat laantumassa, vaikka eilen torstaina 4 israelilaista sai surmansa ja useita muita haavoittui. Perjantai on muslimien normaali rukouspäivä, jolloin he - saatuaan muslimisaarnaajiensa aivopesun ja kiihotuksen - hyökkäävät ensi töikseen poliisien ja Vuorelle nousseiden turistien kimppuun. Tästä on tullut heille normaali perjantaipäivän rutiini. Näin lienee tilanne tänäänkin, vaikka poliisi on yleensä tilanteen kuumentuessa pyrkinyt estämään alle 50-vuotiaitten pääsyn Temppeli-vuorelle. Osa nuorista tulee kuitenkin sinne jo edellisenä päivänä viettäen yönsä moskeijassa voidakseen olla valmiit aloittamaan taistot heti aamulla.

Väkivaltaisten hyökkäysten suurin kiihottaja on ollut Islamilaisen Liikkeen pohjoisen haaran johtaja Raed Salah, joka tahallaan härnää poliisia ruokottomilla huudoillaan, joskus jopa pyrkien fyysisesti vastustamaan poliisia, minkä johdosta hän ollut usein pidätettynä ja istunut linnassa tuomioitaan kärsien.  

Islamilaisen liikkeen tiedottaja Zahi Najidat kertoi journalisteille, että liike tulee jatkamaan Israelin vastaisia hyökkäyksiä siinäkin tapauksessa, että hallitus pidättää sen johtajat ja keskeyttää sen toiminnan Israelissa. Hän kertoi jordanialaiselle Quds
Press toimittajalle, että ensimmäistä kertoo hallitus uhkaa koko järjestöä eikä vain sen johtajia.
”Emme ole hämmästyneitä tästä uhkauksesta, sillä tiedämme, että Al-Quds moskeijan puolustamisella on hintansa, vaikka se ei pelota meitä jatkamaan moskeijan ja Jerusalemin puolustamista.” Raed Salahin kiihotuspuheeseen sisältyy usein lause: ”Al-Aksa on vaarassa”, ja pyytää kaikkia muslimeja tulemaan Vuorelle puolustamaan moskeijaa, vaikka todellisuudessa sitä ei uhkaa kukaan, Israel kaikkein viimeisimmäksi, sillä Israel arvostaa muitten uskontojen pyhättöjä.
Muslimien väite, että he toimivat myös kristittyjen kirkkojen ja pyhien paiukkojen suojelijana, on pelkkää propagandaa, sillä he painostavat ja ahdistelevat kristittyjä kaikilla PA:n valvomilla alueilla pakottaen heidät luopumaan omaisuudestaan ja muuttamaan ulkomaille. Betlehemin kristitty-enemmistöinen kaupunki ennen Osloa on muuttunut islamilaiseksi siten, että kristittyjä on enää n. 15 % kaupungin väestöstä ja pienenee edelleen. Israelin alueilla kristittyjen määrä kasvaa yli 2 %.n vuosivauhtia, ja he ovat parhaiten koulutettu kansanosa Israelissa.

ISLAMILAISEN liikkeen johtaja Raed Salah syytti torstaina, että nykyiset väkivaltaisuudet johtuvat Netanyahun antamista käskyistä saattaa laki voimaan Temppelivuorella. Israelilaisten kansanedustajien vaatiessa, että Salahin johtaman järjestön toiminta tulee lakkauttaa, Salah kirosi heitä Allahin vihollisina. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/201628#.VhditVOnI6s

6.       UUTISOTSIUKOITA
-          Juutalaiset alkavat vastata kovaan kovalla, eli hyökätä arabien kimppuun. Dimonassa israelilainen mies puukotti kolmea arabityöläistä ilmeisesti kostoksi arabien hyökkäyksille. Kaksi puukotettua saivat kohtalaisia vammoja, kolmas lievemmin. Puukottaja pidätettiin. Pahemmin haavoittuneet vietiin Sorokan sairaalaan Beershebassa. Useissa Israelin kaupungeissa järjestettiin arabien vastaisia mielenosoituksia, mikä osoittaa, että kansalaisten mitta alkaa olla täysi, eivätkä Netanyahun hallituksen toimet hyökkäysten lopettamiseksi ole riittäviä. Raportteja kostotoimista on tullut paitsi Jerusalemista monista muista kaupungeista, joissa marsseihin osallistuneet pysäyttävät ohikulkevia kysellen, ovatko he arabeja voidakseen pahoinpidellä heitä. Tämä on uusi kehitysvaihe, joka voi helposti johtaa litanteen luisumisen pois käsistä. http://www.timesofisrael.com/israeli-man-stabs-three-palestinians-in-dimona-attack/, http://www.timesofisrael.com/israeli-man-stabs-three-palestinians-in-dimona-attack/,
-          Poliisi varautuu uusiin hyökkäyksiin muslimien rukoustilaisuuden päätyttyä Jerusalemin Temppelivuorella. Tuhansia poliiseja komennettiin Jerusalemin vanhaan osaan ja Temppelivuoren alueille. Hamasin jäsenet vaativat raivon päivää väkivaltaisuuksien ja niissä surmansa saaneiden arabien vuoksi. Järjestön johtaja Juudeassa ja Samariassa Hassan Yousef uhkasi, että Juudea ja Samaria tulevat palamaan, vaikka hän normaalisti pitää matalaa profiilia. Poliisi salli vain yli 50”-vuotiaat miehet Vuorelle tänään, mutta ei rajoittanut naisten pääsyä, vaikka naiset ovat yhä useammin tehneet hyökkäyksiä poliisi ja sotilaita vastaan.   http://www.timesofisrael.com/police-brace-for-new-attacks-ahead-of-friday-prayers/
-          Euroopan rypiessä pahimmassa kriisissään pitkään aikaan kymmenien tuhansien
-          maahanmuuttajien rymistellessä väkisten heikosti jos ollenkaan vartioitujen rajojen yli Shengen sopimuksen mukaisesti, kvartetti aikoo aloittaa uuden kampanjan rauhankeskustelujen aloittamiseksi Israelin ja PA/PLO:n välillä. Ehkä Netahnyahu aavistelee pahaa ja enteilee hallituksensa laajentamista vasemmalle oikeiston alkaessa osoittaa kärsimättömyyden merkkejä, koska he haluavat vastata arabihyökkäyksiin rakentamalla lisää. Pääministerin vastaus heille on kylmän torjuva: ”Me tarvitsemme nyt yhteishallitusta eikä lisää asuntoja”. Hän kielsi arabikansanedustajien nousun Temppelivuorelle kiellettyään sen aiemmin juutalaisilta kansanedustajilta. Arabikansanedustajat aikovat testata kiellon pitävyyden sunnuntaina, juutalaiset kolleegat ovat hiljaa.  http://www.jewishpress.com/indepth/opinions/application-of-sovereignty-the-command-of-the-hour/2015/10/09/
-          Realistinen vaihtoehto Oslon sopimuksille ja kahden valtion periaatteelle: Video http://www.jewishpress.com/indepth/opinions/application-of-sovereignty-the-command-of-the-hour/2015/10/09/
-          Abbas ei suostu tunnustamaan arabiterrorismia, vaan sen sijaan syyttää Israelia viattomien arabien ampumesta. Hän katsoo, että mielenosoitukset ovat laillisia ja ymmärrettäviä Israelin suorittamien rikosten ja laittomuuden vuoksi laajentamalla juutalaisyhteisöjäänJuudeassa ja Samariassa. Kovin kätevästi tämä arkkiterroristi kääntää kaiken ylösalaisin kuvitellen, että joku voi jopa uskoa häntä, eikä hän väärässä olekaan, kun seuraa EU:n ja USA:n päättäjien touhuja. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/u-n-officials-on-way-to-rescue-israel-and-pa-with-peace-process/2015/10/08/Thursday, October 08, 2015

AGENDA 2030

YK:N AGENDA 2030 Suunnitelma kestävästä kehityksestä
YK;n 193 jäsenvaltiota kokoontuivat YK:n tiloihin New Yorkissa syyskuun 25. -27. välisenä aikana käsittelemään ja päättämään YK:n laatimasta suunnitelmasta, jonka tavoitteena on maailman uudelleen muotoileminen kestävän kehityksen periaatteiden mukaan.
Median välittämien raporttien muukaan maailman huippukokouksen osanottajat päättivät yksimielisesti hyväksyä esityksen Agenda 2030 kestävästä kehityksestä sunnuntaina 27.09.2015. ja se hyväksyttiin myös USA:n kongressissa. Suunnitelma perustuu 1992 Rio Janeiron huippukokouksessa hyväksyttyyn YK:n suunnitelmaan Agenda 21, joka käsitteli lähinnä ilmaston uutosta, mutta se on muotoiltu uudelleen ja on sisällöltään yksityiskohtaisempi.
Agenda 2030 ”maailman muotoilemiseksi uudelleen” jakaantuu sisällöltään kolmeen kestävän kehityksen ulottuvuuteen: Taloudelliset ja sosiaaliset kysymykset sekä ympäristö. YK:n 193 jäsenvaltion johtajat suostuivat työskentelemään suunnitelman toteuttamiseksi, joka tapahtuu suurelta osin salaisten kauppasopimusten sekä julkisuudelta piilossa tapahtuvien byrokraattisten ohjeitten ja määräysten kautta. EU:n jäsenmaat ovat saaneet esimakua tästä hämmästellessään Brysselissä tehtyjen päätösten mielekkyyttä.
Rooman katolisen kirkon paavi Francis I antoi USA:n ja YK:n vierailunsa aikana voimakkaan tukensa uudelle suunnitelmalle toivoen sen voivan parantaa maailmaa runnelleet haavat ja ohjaavan sen kehitystä entistä onnellisempaan suuntaan.
YK:n pääsihteeri Ban ki-Moon nimitti 27 huomattavaa (eminant) henkilöä ”korkeantason poliittisen forumiin”, jonka työn tuloksena syntyi Agenda 2030. Amerikkaa edusti vain yksi henkilö: entinen Clintonin kansliapäällikkö John Podesta, trilateralisti, joka toimi Obaman ilmastonmuutoksen johtavana neuvonantajana ja on nyt Hillary Clintonin presidentin vaali-kampanjan manageri.
AGENDA 2030 dokumentti on 29-sivun mittainen, toteaa Patrick Wood, ekonomisti ja kirjan ”Teknokratian nousu: Globaalin uudelleen muotoilemisen Troijan hevonen” laatija. Hän sanoo olevan selvästi nähtävissä, että ”ympäristön siistimisen ohessa YK ja sen kannattajat näkevät sen välineenä kauan etsityn uuden kansainvälisen talousjärjestelmän luomiseksi: New World Order”.  Wood esittää kirjassaan modernin teknokratialiikkeen jälkien johtavan Zbigniev Brzezinskiin ja David Rockefelleriin sekä trilateraali-komissioon 1970-luvulla. Hän sanoo, että heidän tavoitteenaan on kapitalismin poistaminen ja globaalin vapaan yritysjärjestelmän muodostaminen. YK:n ilmastonmuutoksen virkailija Christiana Figueres vihjailee samoin siihen puhuessaan journalisteille helmikuussa: ”Ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa olemme asettaneet itsellemme tehtävän vapaaehtoisesti määrätyn ajan kuluessa muuttaa taloudellista kehitysmallia, joka on ollut voimassa 150 vuotta teollisesta vallankumouksesta lähtien”. Muutos ei kuitenkaan ole niin vapaaehtoinen, kuin mitä Figueres esittää, kuten tukemme havaitsemaan.
WOOD toteaa näin: ”He kutsuvat sitä teknokratiaksi, vihreäksi taloudeksi ja kestäväksi kehitykseksi, mutta miten sitä nimittänetkin, YK:n suunnitelma tähtää keskitetysti ohjattuun talouteen, enemmän sääntöjä ihmisten aktiivisuudelle ja vähemmän vapautta” jatkaen:
”Jos maailma jatkaa tällä tiellä, tulemme menettämään kaiken, mikä liittyy mihin tahansa inhimillisen itsenäisyyden ja vapauden muotoon. Toinen määrää, mitä saat tuottaa ja kuinka paljon, mitä ja kuinka paljon saat ostaa ja millä hinnalla. Toinen määrää, missä saat työskennellä, kuinka kauan ja millä palkalla. Toinen määrää, missä saat asua ja kuinka väljästi, kuinka lasta sinulla saa olla ja minne sinuin tulee lähettää heidät aivopestäviksi. Sinulla ei tulee olemaan oikeutta omaisuuteen, eikä oikeutta siirtää sitä lapsillesi”.
New Yorkin korkeantason forumin päätöslauselmassa on selvästi ilmoitettu, että Agenda 2030 allekirjoittajamaiden johtajien edellytetään tekevän lisäyksiä ja muutoksia maansa perustuslakiin sekä ohjaavan instituutioiden luomista tai muotoilemista suunnitelman tavoitteiden toteutumiseksi kotimaassaan.
YK:n talous. ja sosiaalineuvoston presidentti Martin Sajdik toteaa, että hallitusten tulee reagoida siihen politiikalla, joka tukee yksityisiä kaikissa tilanteissa ja edistää syrjinnän poistamista ja kaiken kattavuutta. Mottona pidetään iskulausetta. ”Ketään ei jätetä sivuun”, mikä vetoaa yksityisen henkilön vastuuntuntoon. Suunnitelmaa toteutetaan ruohonjuuri-tasolla yksityisiin kohdístetulla propagandalla unohtamatta erityisryhmiä kuten lapset, nuoriso, ikääntyneet, naiset, alkuperäiskansat, vammaiset sekä maahanmuuttajat.
Sajdik opastaa, että informaatio tulee toteuttaa siten, että ihmiset tulevat olemaan ylpeitä voidessaan osallistua maailman muotoilemiseen uudelleen. Informaatiota tullaan jakamaan sosiaalisen ja perinteisen median, sekä perinteellisen kansan kokoontumistekniikan sekä taiteen, musiikin ja kulttuurin avulla voidakseen saavuttaa kaikki kansankerrokset.
PATRICK WOOD hämmästelee sitä, että vaikka Agenda 2030 on selvästi vastoin Amerikan kansallista itsenäisyyttä ja keskiluokkaa, suuri enemmistö amerikkalaisista on täysin tietämätön YK:n suunnitelmasta yhteiskunnan hajottamiseksi ja uuden globaalin talous-järjestelmän muodostamiseksi. Mediassa on ollut niukasti asiaa koskevia kirjoituksia, mutta Wood odottaa median aktivoituvan kertoakseen maailman köyhyydestä ja syrjinnästä, mikä liittyy suunnitelman esittelemiseen kansalle, ja sen välttämättömyydestä.
Wood tunnustaa, miten taitavasti suunnitelmaa syötetään kansalle ylhäältä alaspäin.  Hän uskoo, että köyhyyden poistamisen sijasta hiilenkäytön laaja poistaminen ja pakollinen vihreyttäminen tulee köyhdyttämään ennestään köyhiä ihmisiä lisäten heidän määräänsä julkisten maksujen noustessa ja omistamisen tullessa upporikkaitten oikeudeksi.
Wood olettaa edelleen, että suunnitelman vastustajat leimataan yhteiskunnan vastustajiksi, ja heitä tullaan pidättämään ja kokoamaan leireihin, joita FEMAN toimesta USA:ssa on jo rakennettu runsaasti eri puolille maata. Hän sanoo, että suunnitelmasta tullaan vielä keskustelemaan kiihkeästi, mutta että päätökset on tehty, eikä niitä voida enää muuttaa. USA:n presidentti Barack Obama käytti tätä esitellessään Iranin kanssa tehtyä Wienin sopimusta todeten, että sopimus on allekirjoitettu ja on häpeällistä kongressin asettua vastustamaan sitä todeten: ”Voitte olla eri mieltä ja tehdä sen mukaisia päätöksiä, mutta sopimus on poliittisella päätöksellä hyväksytty ja teidän tulee toteuttaa sitä”.
Samalla menetelmällä kehotetaan sopimuksen allekirjoittajamaita toteuttamaan suunnitelmaa vedoten siihen, että poliittinen päätös on yhtä sitova kuin laillinen. Poliittinen päätös ei edellytä tai vaadi parlamentin käsittelyä ja päätöstä.
VOISIMME heittää retorisen kysymyksen: Mistä tässä kaikessa on kysymys?
Minne meitä kuljetetaan ilman, että kukaan pystyy antamaan selvää vastausta?
PAUL McGuire, kansainvälisesti tunnettu radio-ohjelmien juontaja, kirjailija, teema-filmien tuottaja ja TV-kommentaattori, jota kunnioitetaan profetioitten tulkitsijana, tarkastelee Agenda 2030 suunnitelmaa uskonnolliselta kannalta tuoden keskusteluun uuden ulottuvuuden. Kriitikot voivat sanoa, että Agenda 2030 on puhtaasti käytännöllinen ja sekulääri, mutta kuten McGuire toteaa artikkelissaan ”Babylon-a-go-go: YK, paavi ja maailmanhallitus”, sen tausta on vahvasti uskonnollinen.
McGuire toteaa artikkelinsa aluksi, että Agenda 2030 toteutetaan YK:n laatimien uusien lakien kautta, jotka sisältyvät salaisiin, peiteltyihin kauppasopimuksiin. ”YK, joka on kaikilla resursseillaan sopimusten takana, ei pyydä lupaa, vaan julkistaa käskyjä. että koko planeetan tulee alistua sen 17 tavoitteeseen ja 169 kestävän kehityksen kohteeseen maailman muuttamiseksi radikaalisti vuoteen 2030 mennessä”. Agenda 21 tavoitteeksi esiteltiin maailman ympäristön pelastaminen ja köyhyyden poistaminen, mutta McGuire toteaa, ettei se ollut sen todellinen tavoite, vaan maailmanhallitus sekä globaali talousjärjestelmä ja uskonto. Hän vertaa YK:n pääsihteerin ylistäviä sanoja unelmasta rauhan maailmasta ja jokaisen arvostamisesta siihen, mitä kommunistit lupasivat työläisten paratiisissa.
MCGUIRE muistuttaa, että kommunismin ja sosialismin keskeinen väite oli, ettei ole olemassa jumalaa. Siksi uusi ilman jumalaa oleva, eli saatanallinen, valtio tulee toteuttaa voimatoimin palvonnan kohteeksi Jumalan sijasta.
Toiseksi hän toteaa, että kommunismin keskeinen oppi on saatu illuminaatin manifestista.
Kolmanneksi Karl Marx, juutalaista sukua, ei ollut ateisti, kuten hän väittää olleensa. Hän oli saatanallisen kirkon aktiivijäsen. McGuire käy kertauksen vuoksi läpi kommunismin manifestin keskeisimmät teesit ja vertaa niitä YK:n laatiman Agenda 2030 teeseihin todeten niissä huomattavia yhteneväisyyksiä. 
·         Yksinvaltiuden ja kaikkien järjestäytyneiden hallitusten poistaminen
Illuminaati hyväksyy valaistuneiden johtaman maailmanhallituksen.
·         Ei koske eliittiluokkaa.
·         Perimisoikeuden poistaminen
·         Kansallistunnon poistaminen
Kansallistunto ja patriotismi ovat vastoin NWO:n periaatteita ja illuminaatin manifestia.
·         Perheen ja kristillisen moraalin tuhoaminen  
Illuminaati käytti nuorisomusiikkia kristillisten moraalikäsitysten tuhoamiseksi, mitä seurasivat huumeet, porno, seksuaalinen vallankumous, homoliikkeet, feministit, homojen, lesbojen ja transseksuaalien tunnustaminen. Tämä trendi jatkuu kiinnittämällä huomio seksuaalisuuden sadomasokistisiin ja orjuuttaviin muotoihin. Ryhmäseksi, orgiat ja muut aiemmin hävettävinä pidetyt seksuaalisuuden muodot ovat normaaleja.
·         Perinteisen uskonnon poistaminen
McGuire toteaa, että tällä tarkoitetaan juutalais-kristillisiä uskontoja. Sen sijaan New Age, ja okultiset Islam, Hinduismi, Buddismi ja idän mystiset uskonnot, noituus ja saatanalliset uskonnot ovat hyväksyttäviä.
Paul McGuire tarkastele maailman uskonnollista perinnettä vuosituhansia taaksepäin aina muinaisen Babylonian uskontoon, jota käytetään nimitystä ”Mystinen Babylonia”. Sen tuntomerkkeinä olivat saatanan palvonta, seksuaaliset orgiat, ihmisuhrit, ihmismielen muuttavat huumeet, sekä transsiin johtava mahtipontinen musiikki, joita kaikkia illuminaati hyödyntää pyrkimyksissään tuhota kristillinen moraali. Toiseksi illuminaati hyödyntää yliluonnollista tai okultista teknologiaa, kuten McGuire toteaa, jota käytettiin ensimmäiseksi Baabelin tornin rakentamisessa (sekä luultavasti sen jälkeen temppelien ja monumenttien rakentamiseksi, joiden mittasuhteiltaan valtavat rakennusosat ja niiden kivipintojen käsittely askarruttaa aikamme arkeologeja, sillä monet kiviharkot ovat niin painavia, ettei nykyisillä teknisillä laitteilla pystytä niitä liikuttelemaan eikä nostamaan)  
Baabelin torni oli zigguratin muotoon rakennettu, jonka pohjakerroksessa uhrattiin jumalille, mutta jonka ylimmässä kerroksessa oli huone, jossa ylipappi kerran vuodessa kohtasi palvomansa jumalan enkelin, kuten uskonnolliset johtajat kertoivat.
McGuire kertoo, että illuminaatin valvoman maailmanuskonnon tavoitteena on luoda H.G.Wellsin mainitsema yhteinen ”pesämieli”, joka muodostettaisiin tietokonetekniikan , transhumanismin ja monitasoisen informaation muodostaman linkin kautta ”maailman aivoon” jatkuvana informaatiovirtana Nikola Teslan keksintöjen ja Cernin Large Hadron Colliderin atominosien törmäysten avaaman portaalin kautta neljänteen ulottuvuuteen.
Hän mainitsee myös dollarin setelin kääntöpuolella olevan pyramidiin, jonka huippu puuttuu, jossa jotkut tutkijat olettavat sijaitsevan Luciferin kaikki näkevän silmän, joka jollain mystisellä tavalla liittyy ”maailman aivoon”, eli pesämieleen. (McGuiren käyttämä terminologia on asiaa tuntemattomalle vaikeaselkoinen eikä käänny helposti suomenkieleen)
YK:n laatiman Agenda 2030 suunnitelman kieliasu maailman muotoilemiseksi sosialistiseksi ja kommunistiseksi esikuvansa Agenda 21 tavoin antaa tulevaisuudesta hyvin positiivisen ja ruusuiseksi maalatun kuvan utopiasta paratiisina maan päällä.  Todellisuus on kuitenkin täysin vastakkainen, sillä se mitä muodostetaan, on teknokraattinen ja geneettinen orjavaltio, kuten McGuire toteaa. Kommunistien laatima manifesti on kopio Illuminaatin manifestista 70 vuotta aiemmin. ”Maailman eliitti rahoittaa Kommunismin ja sosialismin käyttäen niitä mekanismina massojen täydelliseksi valvomiseksi”.
Rooman paavi Francis I antoi New Yorkin matkansa aikana koko arvovaltansa tukeakseen kommunistisen maailmanvaltion perustamista. Hän ei kuitenkaan maininnut YK:n puheessaan aborttia, vaikka sanookin vastustavansa kuolemanrangaistusta. YK kutsuu itseään hyväntekeväisyysjärjestöksi haluten rakentaa paremman maailman ihmiskunnalle. Myydäkseen tämän imagon massoille sen eliittijohtajat palkkaavat lapsellisia Hollywoodin kuuluisuuksia ja lähettävät viestinsä saman Orwellin median kautta, jota valvovat samat eliittiryhmät, jotka valvovat YK:n toimia. YK:n perusti ja rahoitti salainen eliitti luodakseen jumalattoman globaalin hallituksen perustettuna globaalille uskonnolle, joka on juureltaan kristinuskon vastainen. McGuire kutsuu sitä tieteelliseksi diktatuuriksi. YK:n tavoitteena on luoda muinaisen Babylonian kaltainen järjestelmä, joka oli maailman ensimmäinen maailman hallitus, uskonto ja taloudellinen järjestelmä, minkä Jumala tuomitsi, koska he halusivat tulla Jumalan kaltaisiksi. McGuire kertoo siitä laajemmin kirjassaan ”The Babylon Code”, jonka hän kirjoitti yhdessä Pulitzer-palkinnon saajan Troy Andersonin kanssa. YK:sta ja sen taustoista ei kirjoiteta valtamediassa, jota valvovat samat kuusi eliittijärjestöä.
YK on yhdessä maailman eliitin kanssa tehnyt suunnitelman maailman väkiluvan rajusta rajoittamisesta yhdeksi keskeisistä tavoitteistaan. 1800 ja 1900 luvuilla Englannissa toimineen Fabian Sosialistien johtajiensa H G Welsin, Bertrand Russelin, John Maynardja Aldous Huxleyn Keynesin muodostama johtoryhmä suunnitteli Maailman sosialistista valtiota, jota johtaisi tiedemiesten muodostama ´diktatuurihallitus. Huxlay oli erityisen innokas suunnittelemaan ”sosialistista valtiota, jonka asukkaat tulisivat rakastamaan orjuuttaan sosiaalisen insinööritekniikan avulla, käyttäen apunaan huumeita, hypnoottisia viestejä mediassa oppilaitoksissa ja propagandassa”, kuten McGuire kertoo.
”Tuskin voit kuitenkaan odottaa kuulevasi tai näkeväsi vakavaa keskustelua YK:ssa vain kuuden järjestön valvomassa valtamediassa. Vaikka Fabian sosialistit väittivät olevansa sekuläärejä humanisteja, monet tästä eliittiryhmästä kuuluivat okultisiin järjestöihin”.
Huxley kuului Dionysus-kulttiin, joka alkoi muinaisessa Babyloniassa aurinkojumalan RA:n palvonnalla. McGuire kertoo, että muutettuaan Hollywoodiin Huxley aloitti mescaline-huumeen jakamisen movers ja shakersin jäsenille Hollywoodissa. Huxley jatkoi yhteyksiään Englannin okultisiin järjestöihin, kuten hänen veljensä Julian Huxley, joka avusti ”UNESCO:n perustamista, joka valvoo globaalia opetustyötä eli aivopesua”, kuten McGuire toteaa.
Nämä salaiset järjestöt syntyivät Babyloniassa, josta Raamattu käyttää nimitystä ”Mystinen Babylon”, McGuire toteaa jatkaen, Baabelin tornissa alkanut Nimrodin ja hänen vaimonsa Semiramiksen maapallon ulkopuolisista lähteistä saama yliluonnollinen tieto ja okultinen teknologia siirtyi okultiselle eliittiluokalle, joista Nietzsche käyttää nimitystä supermiehet tai jumalamiehet. Tänä tieteellinen eliitti tulisi hallitsemaan globaalia yhteisöä käyttäen hyväkseen okultista uskontoa ja globaalia hallitusta muodostaen teknisen feodaali-järjestelmän, joka kostuu orjaluokasta ja hallitsevasta eliittiluokasta. Se on saatanallinen järjestelmä, joka on siirtynyt sukupolvesta toiseen salaisten järjestöjen kautta, kuten ruusuristiläiset, illuminaati, pääkallo ja luut (skull and bones) Bohemian Grove ja monet muut.
Paul McGuire palaa uudelleen dollarin seteliin, jonka kääntöpuolella hän osoittaa useita ilumunaatin symboleja. Pyramidin jalustassa on latinaksi sanat ”Novus Ordo Seclorum”, mikä voidaan kääntää ”Järjestys kaaoksen kautta”, eli uusi maailmanjärjestys. Illuminaati toteuttaa sitä saattamalla maailman kaaokseen, minkä johdosta kansat suostuvat uuden järjestelmän hallittaviksi, koska se lupaa palauttaa rauhan ja järjestyksen maailmaan.
McGuire viittaa myös Platon kirjoittamaan teokseen Atlantis, jota USA:ssa luetaan innolla. 1600-luvulla elänyt Sir Francis Bacon, joka johti ruusuristiläisiä, joka myöhemmin sulautui illumjinaattiin, suunnitteli globaalia maailmanjärjestystä, päätteli, että Amerikka tulee johtamaan sen toteuttamista ensiksi omassa maassaan ja sitten globaalistii.  
McGuire muistuttaa, että salaisten järjestön perustana on kapina Jumalan valtaa vastaan. Halu olla Jumalan kaltainen on synnin juuri, hyökätä Jumalan luomisjärjestystä vastaan muuttamalla ihmisen DNA-perimää sekoittaen siihen vieraita geenejä. Sen taustalla on Luciferin vallankumous Jumalan istuinta vastaan kaatamalla Jumalan valta ja korvaamalla sen kosmisella hallituksella, jossa saatana istuu Jumalan valtaistuimella. Se alkoi muinaisessa Babyloniassa ja on jatkunut vuosituhansin aikana huipentuen aikamme lopputaisteluihin. Tämä oli Baabelin tornin rakentajien synnin juuri, ja siksi Jumala tuomitsi Baabelin tornin.
McGuire toteaa lopuksi, että paavi yhdessä saatanallisen eliitin kanssa rakentaa uutta Baabelin tornia, kuten Ilmestyskirjan luvut 17 ja 18 kertovat. Siksi YK ja paavi yhdessä pyrkivät muodostamaan Jerusalemista kansainvälistä kaupunkia paavin ja YK:n valvonnassa. Jossain vaiheessa kuvaan ilmestyy odotettu karismaattinen johtaja, antikristus, ja globaalin uskonnon johtaja väärä profeetta, joka hallitsee maailman talousjärjestelmää, joka kehittää pedon merkin ja uuden Babylonian maan päälle. McGuire toteaa. Väärä profeetta tulee valvomaan maailmanuskontoa, jossa maapallon kansalaiset, mukaan lukien paavi yhdessä eri uskontokuntien johtajien kanssa tulevat palvomaan antikristusta jumalanaan.  Antikristus pystyttää hovitelttansa merten väliin ihananalle vuorelle, tunkeutuu Jumalan Temppeliin ja ilmoittaa olevansa jumala sekä ottaa vastaan kansojen jumalalle osoittaman palvonnan.
Antikristuksen hallitsemassa ja väärän profeetan johtamassa globaalissa talousjärjestelmässä ihmiset sidotaan jokaiseen ihmiseen sijoitetun mikrosirun, pedon merkin avulla, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä mitään, eikä myöskään saada valtion tarjoamia sosiaali -, terveys- ja muita palveluja. Kansojen mieltä ohjaillaan tietokoneitten, RFID-sirujen, huumeiden, satelliittien, biometristen ja psykotronisten, mielenhallinta- ja muitten teknillisten laitteiden avulla globaalin maailmanjärjestyksen toteuttamiseksi. Antikristuksen palvonnasta ja pedon merkin ottamisesta kieltäytyvät surmataan katkaisemalla heidän kaulansa, McGuire toteaa.
Huxlein kuvailema uusi uljas yhteiskunta nousee tuhon ja kaaoksen keskeltä kuin feniks lintu, jota toteutetaan kiihtyvällä nopeudella, kuten McGuire toteaa lisäten, että ”jokaisen meistä tulee tehdä valinta sydämessään, joko liittyä saatanan johtamaan maailman uskontoon, tai palvoa ”Kuningasten Kuningasta” ja ”Herrojen Herraa”, joka palaa maapallolle ja tuhoaa uuden Babylonian ja sen armeijat Harmageddonin kentällä”.
Olen käsitellyt edellä ilmoitettujen linkkien artikkeleita harppoen pyrkien kuitenkin esittämään niiden keskeisimmät varoitukset ja selitykset.
Yksi NWO:n keskeisistä päämääristä on maapallon väkiluvun radikaali pienentäminen yli 7.3 miljardista 500 miljoonaan. Näin esitetään illuminaatin Georgiaan pystyttämissä opaskivissä (quidestones), joissa on lisäksi illuminaatin manifestin runko useilla kielillä. Tämä on tarkoitus suorittaa sodalla, nälällä, ilmaston muutoksilla (haarp-järjestelmä), (tiedemiesten kehittämien) kulkutaudeilla, sterilisoinnilla ja muilla keinoilla. Kansalle jaettavat lääkkeet ja mieleen vaikuttavat huumeet voidaan sisällyttää pakollisiin rokotuksiin, mitä USA:ssa jo kokeillaan. Ihmisen terveydentilaa valvotaan lääkkeiden mukana jaetun minirobotin avulla.
ILLUMINAATIN perusti 1776 Bavariaan – mikäli olen ymmärtänyt oikein - juutalaista pappissukua oleva Adam Weishaupt, joka sai perusteelisen jesuiittakoulutuksen ennen siirtymistään hoitamaan lainopin professuuria yliopistossa. Weishaupt asetti päämääräkseen katolisen kirkon Vatikaanin tuhoamisen sisältäpäin. Järjestö oli salainen alusta lähtien ja sillä oli yhteyksiä vapaamuurareihin. Sen toiminta kiellettiin 1785, mikä pakotti sen maan alle.  Sen jäsenistöstä ei puhuta lehtien palstoilla eikä sen kokouksiin päästetä sivullisia, mutta sen päätösten vaikutukset tuntuvat maailman asioista päätettäessä. Termi illuminate tarkoittaa valaistunut. Nimi lienee otettu Jesajan kirjan luvusta 14:12 -29, joka alkaa sanoilla: ”Kuinka olet pudonnut taivaasta, sinä Lucifer, aamun poika. Miten sinut on katkaistu maahan, joka heikensit maita?”(suomalainen versio käyttää Luciferin termin asemesta termiä ”kointähti”). http://whatculture.com/history/16-mind-blowing-facts-the-illuminati-dont-want-you-to-know.php/6
Ihmissuku rakentaa uutta Baabelin tornia, jolla se kuvittelee nousevansa Jumalan vuorelle alistumatta Hänen Lakinsa alle tai tekemättä parannusta pahoista teoistaan. Sillä pyritään löytämään ns. Jumala-partikkeli, jonka kautta maailmankaikkeus sai muotonsa, kuten he uskovat. (Joh.1:1-3) Cerniin kaupungin lähelle Sveitsin ja Ranskan raja-alueilla rakennettu 27 km:n mittainen Hadron törmäytin LHC on insinöörisuunnittelun ja -rakentamisen taidonnäyte.
Sitä kutsutaan ihmissuvun suurimmaksi koskaan rakentamista koneista. Sitä ei kuitenkaan rakenneta pystyasentoon, vaan ympyränmuotoisena 100 metrin syvyyteen maan alle, mutta päämäärä on sama: ”Nousta taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä, korottaa istuimensa ja istua Jumalan ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen pohjolaan, nousta pilvien kukkuloille, tehdä itsensä Jumalan kaltaiseksi”. (Jes.14:13) Törmäyttämällä proteeneja suurella nopeudella tiedemiehet kuvittelevat avaavansa portaalin rinnakkaiseen maailmaan ja pystyvänsä sen kautta matkustamaan etäisiin tähtiin. Koneen viimeisen käynnistyksen yhteydessä ihmiset hämmästelivät outoa ilmiötä taivaalla Cernin kaupungin yllä. Se näytti imevän pilviä nieluunsa ylös taivaalle. Lieneekö ollut portaaliin johtava nielu?
Toiseksi Babylonin muinaisen kultin mukaisesti ihmissuku suunnittelee globaalin valtioin perustamista, jonka ensimmäiset päätökset tehtiin New Yorkissa 28.syyskuuta 2015. Siitä valtiosta on tarkoitus tehdä koko maailman kattava ja kaikki ihmiset mukaansa tempaava järjestelmä. Vaikka se vakuuttaa säilyttävänsä vapauden eri muodoissaan, sen rakenne on pyramidin kaltainen lähtien alimmista tasoista ja nousten ylimpään, jossa sijaitsee ylin päätösvalta, jota kansalaisten tulee palvoa jumalan tavoin. Tämä globaali valtio tulee valvomaan kaikkia kansalaisiaan tiukemmin kuin mikään diktatuuri ennen sitä, aina kehdosta hautaan - jopa ennen syntymää tai hedelmöittymistä - määritellen geeniperinnön yhteen soveltuvuudesta, voidaanko sille antaa lupa kehittyä ihmiseksi. Tämä järjestelmä perustuu ihmisen kohtalon määrittämiseen joko työtä tekevään orjaluokkaan tai hallitsevaan eliittiin. Jumala hajotti Babylonian pyrkimykset ja tulee hajottamaan tämän toisenkin. https://fi.wikipedia.org/wiki/Large_Hadron_Collider
NWO perustaa uuden globaalin hallituksen muodostamisen siihen, että ihmiset halukkaasti tarttuvat lupauksiin maailmalle levinneen kaaoksen poistamiseksi. Ihmiset eivät kuitenkaan ymmärrä sitä, että NWO on itse lietsonut sekasortoa maailmaan saadakseen syntymään otollisen tilaisuuden tavoitteensa toteuttamiseksi. Eurooppaan väkivalloin tunkeutuvat massat, joita kutsutaan pakolaisiksi, vaikka suurin osa ei sitä ole, on osa NWO:n hämäämis-kampanjaa, jolla rauhassa asuvat demokratiat saatetaan epätoivoiseen ja sekasortoiseen tilaan. Miten ja keiden toimesta massat saatiin liikkeelle, ei ole selvää, mutta pakolaisina esiintyvien 18 -45-ikäisten hyväkuntoisten miesten hyökkäävä ja vaativa asenne sopii huonosti henkensä edestä pakenevien ja rauhallisempia oloja etsivien käyttäytymismalliin. http://www.wnd.com/2015/10/muslim-refugee-riots-ignored-in-u-s-media-blackout/#jtemUivLK7XfOu7i.99
Kristityt, sotaveteraanit ja muut maan tasapainoa ja kehitystä ajavat ryhmät ovat joutumassa hallituksen tarkkailun ja erityiskohtelun alaisiksi USA:ssa Obaman hallituksen nopeuttaessa siirtymistä globaaliin hallitusjärjestelmään. http://www.wnd.com/2015/10/obamas-u-n-plan-globalize-cops-against-violent-extremists/,http://allnewspipeline.com/Obama_Arming_ISIS_Pushing_Chaos.php, http://gatesofvienna.net/2015/10/a-nightmare-reborn-part-2/,http://www.thecommonsenseshow.com/2015/10/07/government-sponsored-mind-control-will-soon-eliminate-all-free-will/

Kastel 09.10.2015
Gavriel
Wednesday, October 07, 2015

KESKIVIIKKO 07.10.15

KESKIVIIKKO 07.10.15
1.       SYYSSATEET alkoivat tänään myös Jerusalemin alueilla, mikä puhdistaa viimeinkin hiekkamyrskyn jälkiä luonnosta. Sateet näyttävät tulevan hiljaisina ilman myrskyjä ja tuulia, kuten usein tapahtuu, mutta joet ja purot voivat paikoin tulvia. Ranskassa ja USA:ssa Etelä Carolinen alueilla tulvat ovat olleet rajuja, Carolinen tulvaa kutsutaan jopa tuhannen vuoden tulviksi, jotka aiheutuivat hurrikaani Joachimin pyyhkäistessä alueen yli. Israelissa sateita pidetään siunauksellisina, ei kirouksena.
Aamulla muutamaa minuuttia ennen viittä talo tärähteli muutaman sekunnin ajan ilmeisesti pienen maanjäristyksen seurauksena. Asiantuntijat odottavat suurta maanjäristystä Jordanlaaksossa, joka ulottuisi Beit Sheanin tienoilta Haifan tienoille.

SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 15 -22; Tiberias 22 -28; Suolameri 25 -30; Eilat 23 -31 +C-astetta. Paikallisia sateita tulee tänään Jerusalemin alueilla - pohjoisessa myös huomenna - taivaan ollessa pilvinen tai osittain pilvien peitossa. Lämpötila nousee Jerusalemissa siten, että sapattina ennustetaan 25 asteen päivälämpöä.

Lehtimajanjuhlan (succotin) viimeinen päivä oli samalla shimhat torah-juhla, eli Toran antamisen riemujuhla. Kastellissa viereisen synagogan väki kokoontuu illalla synagogan edustalle, josta kuljetaan saattueena Torah-kääröä kantaen, laulaen ja tanssien. Juutalainen kansa iloitsee Jumalan sille uskomastaan Sanasta, eikä koe sitä raskaana velvollisuutena. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/201482#.VhSf6FOnI6s, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/201439#.VhSgrlOnI6s,

2.       TIMES of ISRAEL käsittelee Raphael Ahrenin kirjoittamassa artikkelissa Israelin pääministerien puheita YK:n istuntokauden avajaistilaisuuksissa, jotka useimmiten ovat pitkästyttäviä tilaisuuksia valtionjohtajien pyrkiessä saamaan ääntään maailman tietoisuuteen. Ahren kyselee, moniko israelilainen muistaa Yitzhak Rabinin pitämän puheen YK:ssa pari kuukautta ennen teloitusta; tai Ariel Sharonin puhetta 2013, jossa hän Gazan evakuoinnin jälkeen tunnusti tehtäväkseen rauhan ja yhteisymmärryksen löytäminen PA:n ja Gazan arabien kanssa?

KAIKKI kuulijat eivät varmaan ole täysin samaa mieltä pääministeri Benyamin Netanyahun YK:n puheissaan esittämistä tosiasioista, mutta hänen puhujanlahjojaan ei kukaan pystyne kyseenalaistamaan. Hän on pystynyt loihtimaan noihin pitkästyttäviin tilaisuuksiin vaihtelua, joka huomataan sekä kokousväen keskellä että maailman median parissa, joka mielellään referoi hänen puheitaan.

Netanhyahu uskoo sanan voimaan ja hän käyttää sitä. Rabin ja Sharon olivat entisinä sotilaina ja armeijan johtajina tottuneet antamaan joukoilleen vipinää ja tehtäviä suoritettaviksi. He painottivat toiminnan merkitystä ja toimivat sen mukaisesti.
Pääminiosteri Olmert ei ollut armoitettu puhuja, hänen Amerikan kansalle pitämänsä puhe Israelin väsymisestä sotaan ja väkivaltaan sai paheksuntaa ja tuomioita sekä ulkomaalla että etenkin kotimaassa, jotka katsoivat Olmertin tunnustaneen oman henkilökohtaisen pelkonsa sodan seurauksiin. Olmert ei osallistunut kertaakaan YK:n avajaisten puhetilaisuuksiin; Netanyhau osallistui niihin yhtä lukuun ottamatta joka vuosi.

Pääministeri Netanyahun viimeistä edellinen puhetilaisuus tapahtui P5+1 maiden ja Iranin välisten neuvottelujen ollessa kuumimmillaan. Hän esitteli siinä laatimansa kuvan pommista sytytyslanka valmiina sytytettäväksi osoittaen, miten lähellä ydinpommin rakentamista Iran oli silloin, ja mitä vaaroja sen rakentaminen merkitsisi Israelille ja koko maailmalle. Netanyahu jatkoi yksinäistä ristiretkeään myöhemmin USA:n kongressiin vastoin USA:n presidentti Obaman tahtoa. Netanyahu voitti kongressin mielen taakseen, mutta samalla sai päälleen maailman mahtavimman valtion johtajan vihat, jotka ovat eriasteisina kyteneet heidän välillään siitä lähtien, kun he ensimmäistä kertaa tapasivat valtionjohtajina.

NETANYAHUN viimeisin puhe YK:n istuntokauden avajaistilaisuudessa oli ehkä ulkoisen painostuksen vuoksi miedonnettu siitä, jollaisena hän olisi halunnut sen esittää, mutta hänen pitämänsä 45 sekunnin täydellinen hiljaisuus esitettyään sitä ennen, miten maailma on äänettömänä seurannut juutalaista kansaa kohdanneita hyökkäyksiä ja terroria eliminoidakseen koko kansan maailmankartoilta, mikä uhkaa Israelia Iranille myönnetyn ydinpommin rakentamisluvan välityksellä, mitä Wienissä allekirjoitettu P5+1 maiden ja Iranin välinen sopimus tarkoittaa käytännössä.

Netanyahun varoitukset arabikevään alkaessa eivät saaneet maailman huomiota, kuten eivät monet muutkaan syntyvästä tyhjiöstä USA:n vetäytyessä syrjään Lähi-Idän kahinoista, mikä on rohkaissut ja voimistanut terrorijärjestöjä ja synnyttänyt uusia uhkakuvia, joista Islamin Valtio on vaarallisin.
USA:n vetäytymisen jättämään tyhjiöön ovat tulossa Venäjän ja Kiinan asevoimat arvaamattomine seurauksineen.

Historioitsijat tullevat aikanaan käsittelemään kysymystä olisiko Netanyahun pitänyt antaa lupa ja käsky hyökätä Iranin ydinlaitoksia vastaan tilanteen ollessa siihen sopiva ja lentäjien harjoitellessa pitkän matkan pommituslentoja, mutta käsky jäi antamatta, eikä tilanne ole enää suotuisa Venäjän hallitessa Syyrian ilmatilaa ja valvoessa tutkalaitteillaan Israelin pohjoisosan lentoliikennettä. Otollisin tilaisuus on menetetty eikä uutta ole näköpiirissä. http://www.timesofisrael.com/for-netanyahu-the-word-is-mightier-than-the-deed/

3.       VENÄJÄN armeijan yleisesikunnan apulaiskomentaja kenraali Nikolay Bogdanovski saapui suuren delegaation seuraamana 06.10. kahden päivän vierailulle Israeliin voidakseen koordinoida kahden maan armeijoiden liikkeet erehdysten välttämiseksi, kuten Debkafile kertoo artikkelissaan. Mutta viesti, minkä apulaiskomentaja toi Israeliin, poikkeaa suuresti siitä, mitä pääministeri Netanyhu ja presidentti Putin olivat aiemmin sopineet. Venäjän puolustusministeriö ilmoitti 02.10. Venäjän laivaston risteilijän Moskvan sijoittamisesta Syyrian rannikolle Latakian edustalle. Aluksessa on 64 uudenaikaista S-300 ilmatorjuntaohjusta.
DF:n asiantuntijat toteavat, että Venäjä on - ilmoittamatta siitä julkisuudessa - muodostanut lentokieltoalueen suureen osaan Syyriaa ja Israelin pohjoisosaa; osaan Turkin eteläosaa; USA:n Turkkiin sijoitetuille koneille; Englannin Kyprokseen sijoitetuille koneille sekä USA:n koneille Jordaniassa. Venäjä sittemmin kielsi USA:n koneitten lennot Syyrian ilmatilassa. USA suunnitteli lentokieltoalueen perustamista Syyrian alueille, mutta presidentti Obama ei antanut lupaa siihen.
OBAMAN epäröintiin on voinut vaikuttaa hänen pyrkimyksensä välttää tilanteita, joissa USA:n ja Iranin intressit risteävät Iranin parlamentin edelleen harkitessa Wienin sopimuksen hyväksymistä. USA:n kongressi hyväksyi sopimuksen sekavien selvittelyjen jälkeen Obaman ilmoitettua, että USA:n imago maailmalla kärsii, jos kongressi hylkää presidenttinsä allekirjoittaman sopimuksen. Obama ilmoitti lisäksi, että asia on poliittisesti hyväksytty ja kongressin tulee toteuttaa sitä.

Debkafile toteaa, että syntyneen tosiasian valossa USA:n johtaman koaliittion sekä Israelin koneitten tulee koordinoida lentoliikenteensä Venäjän kanssa. USA:lla ja sen koaliittiolla ei ole tutkan välttäviä koneita Lähi-Idässä, ja raporttien mukaan tutkat ovat entistä tehokkaampia. USA:n ainoa tutkaa vierova kone F22 Raptor on joutunut vaikeuksiin, eikä viidennen sukupolven F-35 ole vieläkään valmis. Israelille luvatusta 19:sta F35 koneesta ensimmäiset lienevät lentokunnossa ensi vuoden aikana.

Turkki on syyttänyt, että Venäjän koneet ovat kahdesti loukanneet sen ilmatilaa, ja NATO varoitti seurauksista, elleivät lennot Turkin alueen yllä lopu. Venäjän koneet ovat tehneet ainakin neljä ilmahyökkäystä keskittyen Al-Qaidan ja Islamin Valtion asemien pommittamiseen, ja tunnustavat, että osa iskuista on voinut osua USA:n kouluttamien ja aseistamien kapinallisten asemiin.
Välimerellä alkaa olla ahdasta, sillä Venäjä toi Syyrian edustalle maailman suurimman sukellusveneensä saattoaluksineen, ja Kiina tuo sinne lentokoneitten emälaivansa saattoaluksineen. Venäjä kutsui 150 000 sotilasta asepalvelukseen, jotka sijoitettaneen Syyriaan. USA on liittolaisineen jäänyt pahasti paitsioon. http://www.debka.com/article/24929/With-Russia%E2%80%99s-Dep-Army-Chief-due-in-Israel-Moscow-posts-64-S-300-ship-to-air-missiles-off-Syria-N-Israel

4.       DEBKAFILE kertoo toisessa tuoreessa artikkelissaan, että pääministeri Benyamin Netanyahun ja puolustusministeri Moshe Yaalonin omaksuma asenne suhtautua PA:n ja Israelin arabien väkivaltaan pehmein käsin on antanut arabeille käsityksen hallituksen heikkoudesta, mikä kiihottaa heitä entistä uhkarohkeampiin tekoihin. Toiseksi DF toteaa, että pääministerin huomionsa hajottaminen kahteen kriisiin samanaikaisesti – Iraniin ja arabien väkivallan kasvuun – on lisännyt epäilyksiä hallituksen sisäisestä heikkoudesta. DF:n käsityksen mukaan hallituksen omaksuma politiikka kiihtyneen väkivallan hallitsemiseksi on epäonnistunut.

Yaalon on syyttänyt PA/PLO:n puheenjohtajaa Mahmoud Abbasia kiihottamisesta vastuuttomilla lausunnoillaan ja puheillaan. Abbas kertoi eilen antaneensa turvallisuusjoukoilleen käskyn hillitä väkivaltaisuuksia, mikä on positiivinen ele. Osa PA:n poliisista on osallistunut niihin, mikä voi osoittaa tyytymättömyyttä PA:n sisällä. Sekä Netanyahua että Abbasia on syytetty liian varovaisesta politiikasta. Monet arabeista haluaisivat aloittaa virallisesti kolmannen intifadan. Hamas kehottaa siihen julkisesti, mutta PLO:n pääsihteeri Saeb Erekat toteaa, että tilanne muistuttaa sitä, mitä se oli ennen toista intifadaa. (intifada tarkoittaa arabiaksi tapaa, jolla koira hätistelee kärpäsiä ympäriltään).

Israelin turvalisuusvoimien ilmoitettua, että viikon ajan lähinnä Jerusalemissa kestänyt väkivalta on laantumassa, Jaffassa tiistai-iltana alkaneet mellakat antoivat viitteitä, että väkivalta-aalto on levinnyt pääkaupungin ulkopuolelle. Jaffan mellakoiden kiihottajana toimi Islamilaisen liikkeen pohjoinen haara ja sen kärttyisä johtaja Raed Salah. Arabit kivittivät poliiseja, heiluttivat PA:n lippuja ja huutelivat iskulauseita kuten; ”Allahu akhbar”, ja ”Verellämme vapautamme Al-Aksan”. He hyökkäsivät armeijan radion studioon pitäen sitä hallussaan useita tunteja.
DF katsoo artikkelissaan, että Netanyahun ja Yaalonin pyrkimykset ratkaista kiihtynyt väkivalta-aalto neuvotteluilla on kärsinyt pahan haaksirikon.
Hallituksen suosiota ei varmaan lisännyt tieto, että IDF oli tuhonnut v, 2014 terroristien kotitalot. Se, että ne tuhottiin vasta nyt, osoittaa edelleen hallituksen heikkoutta arabien silmissä, kuten DF toteaa.
Jaffan mellakoissa 6 poliisia haavoittui,

Pääministeri havaitsee itsensä vaikeassa tilanteessa. Hallituksen jotkut ministerit syyttävät häntä arabiterrorismin liian helläkätisestä käsittelystä. Korkeasti pyhien aikana terroristit surmasivat 4 israelilaista ja haavoittivat 30. Myös kansan parissa ihmisten kärsivällisyys osoittaa säröilyä väkivallan kiihtyessä.  
Netanyahu uhkaa erottaa hallituksesta liian äänekkäät kriitikot, mutta hänellä on kaksi huonoa vaihtoehtoa: Ensimmäiseksi kääntyä opposition puoleen hallituksensa vahvistamiseksi, mutta Labor on sisäisesti hajallaan eikä ole luotettava hallitus-kumppani, Israel Beitenu ei puheenjohtajansa Avigdor Libermanin mukaan tunne erikoista vetoa tarjoukseen. Yesh Atid puheenjohtajan Lapidin ja pääministerin välit ovat lievästi sanoen kestämättömät.  Toinen vaihtoehto on hallituksen hajottaminen ja uudet vaalit. Niiden tulos on kuitenkin arvaamaton, eikä Bibin asema ole sama kuin ennen viime vaaleja, joissa hän poliittisesti taktikoiden varmisti vaalivoittonsa. http://www.debka.com/article/24932/Anti-Israel-rioting-in-Jaffa-Backlash-for-Netanyahu-and-Ya%E2%80%99alon%E2%80%99s-ineffective-anti-terror-tactics, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/201520#.VhTSZ1OnI6s, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/201515#.VhTSnFOnI6s,

5.       UUTISOTSIKOITA
·         Juudean ja Samarian juutalaisasukkaat vaativat, että väkivallan kasvuun ja ulkomaitten tuomioon täytyy vastata rakentamalla lisää asuntoja. Netanyahu kieltäytyi, mikä antoi aiheen asukkaille syyttää, että EU-maiden ja USA:n painostus pakotti Netnyahun kieltäytymään. USA:n ulkoministeriön tiedottaja ilmoitti, ettei USA ole antanut Israelille uhkavaatimusta pidättyä käyttämästä veto-oikeuttaan YK:ssa, jos Israel ilmoittaa uusista rakennus-hankkeista Juudean ja Samarian alueilla. Uhka on kuitenkin pysyvä Damokleen miekka Israelin yllä. Pääministeri ja Juudean ja Samarian asukkaitten 18 edustajaa keskustelivat kolmen tunnin ajan tiistaina, minkä jälkeen asukkaat totesivat Netanyahun valinneen ulkomaat ennen heitä. http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Settlers-US-Europe-pressured-Netanyahu-to-reject-our-request-for-more-building-421136
·         PA:n arabit olivat keskiviikkona tehneet tie-esteen saadakseen tiellä lähellä Beit Sahuria ajaneet israelilaisautoilijat pysähtymään. He kivittivät autoilijoita ja yrittivät väkivalloin kiskoa naisautoilijan hänen autostaan. Beit Sahurin kylä sijaitse Betlehemistä itään. Poliisin mukaan useat autot kärsivät eriasteisia peltivaurioita, yksi nainen sai haavoja ja vietiin sairaalaan. Hän sanoi saaneensa mustelmia ja haavoja kaikkialle kehoaan arabien hakatessa ja potkiessa häntä. Hänen tilansa on suhteellisen hyvä. http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Israeli-motorist-lightly-hurt-after-Palestinian-stone-throwers-ambush-vehicle-in-West-Bank-421144
·         Arabinaisterroristi hyökkäsi keskiviikkona 11.00 aikaan israelilaisen miehen kimppuun takaapäin Damaskosportilla puukottaen miestä niskaan. N. 35-vuotias mies pystyi vetämään pistoolinsa esiin ampuen naista, joka haavoittui vaarallisesti ja vietiin sairaalaan. Poliisi epäilee, että uhreja voi olla useampiakin. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/breaking-another-stabbing-attack-in-old-city-of-jerusalem/2015/10/07/
·         Afek Gas and Oil yhtiö, joka on porannut eri puolilla Israelia löytääkseen öljyä, sanoo nyt löytäneensä valtavan öljysuonen Golanilla. Tri Yuval Bartok Afek yhtiöstä sanoo, että kivikerros, jossa öljyä on löydetty, on 350 metrin vahvuinen ja kiviaines on huokoinen. Yleensä tallaiset kivikerrokset ovat 20 -30 metrin vahvuisia. Löydön arvioidaan sisältävän miljardeja tynnyreitä öljyä, mutta se vahvistuu lisäporausten ja tutkimusten aikana. Israelin öljyntarve on 270 000 tynnyriä päivässä. Löytö tulee vahvistamaan Israelin riippumattomuutta polttoaineen hankinnoissa, mutta alue on poliittisesti ristiriitainen ja alueen hallinta ja omistus kansainväkisesti sopimatta. Israel vapautti Golanin ylängöt 1967 sodassa ja liitti ne valtioon 1973 puolustus-sodan jälkeen. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/huge-oil-discovery-on-the-golan-heights/2015/10/07/
·         PA:n arabit kivittivät israelilaisautoilijaa tiistai-iltana hänen ajaessaan Maale Levunah juutalaisyhteisön lähellä. Hän jatkoi ajoaan lähimmälle tarkastus-asemalle, jossa haavoittuneelle vauvalle annettiin ensi apua ja vietiin sitten Hadashan sairaalaan. Muut autossa olleet eivät haavoittuneet, mutta auto kärsi vaurioita. – Toinen israelilaisautoilija joutui pysäyttämään autonsa lähellä Tekoaa Gush Etzionin itäosassa pienen kolarin jälkeen joutuen arabien kivittämäksi. Sotilaat antoivat hänelle ensi apua paikalla, - Sotilas haavoittui terroristin kivistä Kalandian asemalla lähellä Ramallahia. – Terroristit heittivät palopommeja autoilijoita kohti Neguhotin lähellä etelään Hebronista. Kukaan ei haavoittunut.- Tapuahin risteyksessä rajapoliisi pysäytti arabimiehen, joka pudotti veitsensä maahan, mutta tarkastuksessa häneltä löydettiin toinen veitsi. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/arab-rock-throwers-injure-baby/2015/10/07/
·         PA käyttää kuukausittain satoja tuhansia maksaakseen palkkaa Israelin tuomitsemille ja tuomioitaan vankiloissa kärsiville terroristeille. http://www.timesofisrael.com/pa-paying-convicted-murderers-imprisoned-by-israel/
·         IDF:n eliittijoukot tunkeutuivat Nablusin kaupungin keskustaan yön aikana ja pidättivät 5-henkisen solun, joka oli syyllistynyt Eitam Henkinin ja hänen vaimonsa Naaman murhaan. Henkin oli myös USA:n kansalainen. Miehet ovat tunnustaneet tekonsa. Yksi heistä ampui toista terroristia käteen, jonka johdosta he pakenivat paikalta, mikä pelasti takaistuimella istuneet 4 poikaa. He kuuluvat Hamasiin. Myös terroristien käyttämä M16 kivääri löydettiin. http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=28705
·         Ministeri Ofir Akunis vaatii Levyn raportin julkistamista ja hyväksymista nyt. Raportissa todistetaan, että Israel voi täysin laillisesti rakentaa missä vain Juudean ja Samarian alueilla ja Golanilla sekä Jerusalemin alueilla. Netanyahu on piilottanut raportin pöytälaatikkoonsa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/201524#.VhTvm1OnI6s

Sunday, October 04, 2015

SUNNUNTAI 04.10.15

SUNNUNTAI 04.10.15
1.       TÄNÄÄN on sukkot-sapatin aattopäivä. Tähän sapattiin loppuu tämän vuotinen succot eli lehtimajanjuhla-aika. Olemme saaneet seurata useita taivaallisia merkkejä joiden uskotaan viittaavan siihen, että ajankohta, jota elämme, on osa merkittäviä muutoksia ja jopa mullistuksia Lähi-Idässä ja koko maailmassa. Pelkästään se, että nuo taivaalla näkyneet merkit, joista tetrarka on yksi, sattuivat yhteen juutalaisten juhlien kanssa, on erittäin epätavallinen ja harvinainen ilmiö. Juutalaisessa historiassa tällaiset yhteensattumat ovat ennustaneet onnettomia aikoja juutalaiselle kansalle tai monille kansoille.

SUCCOT-aikaa ei ole yhdistetty mullistaviin tapahtumiin samalla tavoin, kuin monia muita juhla-aikoja, eivätkä juutalaisten pyhät kirjoitukset ole siitä maininneet.
Rivka Lambert Adler kertoo artikkelissaan, että on olemassa sekä ajankohtaisia merkkejä että mainintoja juutalaisessa traditiossa, jotka viittaavat mahdollisuuteen, että Hesekielin ja Sakariaan kirjoissa mainittu Googin ja Maagogin sota voi tapahtua (tai alkaa) tämän succotin aikana. Hän perustaa artikkelinsa suositun rabbi Yosef Mizrachin äskettäin pitämään luentoon, jossa hän viittaa tähän mahdollisuuteen lisäten, että on kolme muutakin havaintoa, jotka liittävät succotin Googin ja Maagogin sotaan.

Ensiksi: Googin ja Maagogin numeraaliarvo hepreassa on 70; tämä viittaa 70 kansaan, jotka muodostavat maailman; succot-viikon aikana juutalaiset uhrasivat Temppelissä 70 härkää, joista kukin edusti yhtä kansaa.

Toiseksi: Succotin sapatin aikana synagogissa kaikkialla maailmassa luetaan profeetallisista kirjoista teksti Hesekielistä (38:18 -39; 16). Tämä teksti käsittelee Googin ja Maagogin sotaa, joka ennustusten mukaan tulee edeltämään juutalaisen kansan lopullista vapauttamista.

Kolmanneksi: Mizrachi sanoi, että ainoa kohta, jossa juutalaisen opetuksen aarreaitassa Talmudissa mainitaan Googin ja Maagogin sodasta on traktaatissa nimeltään succot. Siinä kerrotaan kuolemasta ja surusta messiaanisena aikana.

Talmudin mukaan juutalaisten odottama ensimmäinen Messias Ben Yosef (Yosefin suvusta) saa surmansa Googin ja Maagogin sodassa. (Sen taustalla lienee Sakariaan kirjassa mainittu kansallinen suruaika. Sak.12:10 -13)
Mizrachi yhdistää nämä kolme havaintoa yhteen  - juutalaiseen mystiseen traditioon nimeltä Kabbalah perustuen – ja toteaa, että Talmudin juutalaiset ovat uskonet vahvasti mahdollisuuteen Googin ja Maagogin sodan liittymisen succot-juhliin.

MIZRACHI totesi erikseen Breaking Jewish News toimittajalle, että 7. eli shmita-vuoden lopussa (juutalaisten odottama toinen) Messias Ben David ilmestyy. Hän toteaa, että Gemarassa (Talmudissa) mainitut merkit, jotka edeltävät Messiaan tuloa, ovat jo toteutuneet.
Artikkelissa mainitaan lisäksi, että kulissit Googin ja Maagogin sotaa varten ovat jo muotoutumassa Lähi-Idässä. Samanaikaisesti verikuun kanssa 28.09.2015 Venäjä ja Iran siirtävät joukkojaan Israelin pohjoisrajan tuntumaan Syyriaan, joihin ovat liittymässä Kiinan meri- ja ilmavoimat.

2.       SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 18 -28; Tiberias 25 -34; Suolameri 26 -35; Eilat 25 -36 +C-astetta. Taivas on osittain pilvessä koko alku viikon ajaksi, vaikka JP lupailee välillä aurinkoistakin säätä. Keskiviikkona pilvipeite vahvistuu ja voi tulla sateitakin.

3.       PARIN PÄIVÄN aikana Israelissa tapahtuneet raakalaismaiset siviileihin kohdistuneet murhat ja murhayritykset ovat saaneet aikaan kansassa vastareaktioita, joka vaihtelee epäuskosta epävarmuuteen ja jopa vaatimuksiin kovemmista vastatoimista. Mitään pelkoreaktiota ei ole havaittavissa, vaikka sellaistakin voi esiintyä alueilla, joissa juutalaiset ovat päivittäisessä kontaktissa PA:n arabien kanssa.  Eivät ne ainakaan lisää luottamusta ja yhteistyöhalua kansojen välillä.

MÄÄRÄTYT alueet, kuten Nablusin (Sikemin) ja Hebronin ympäristö sekä Jerusalemin itäosa, ovat osoittautuneet potentiaalisiksi terrorihyökkäysten kohteiksi.
Jerusalemin itäosassa tapahtui muutaman tunnin välein kaksi raakaa hyökkäystä keskellä ihmisvilinää, Tämä pian sen jälkeen, kun terroristi, jota ei vielä ole saatu kiinni, murhasi rabbi Heikinin ja hänen vaimonsa Nablusin lähellä 4 pienen lapsen katsellessa autonsa takaistuimelta kahden jäätyä kotimiehiksi, eikä PA/PLO:n johtajisto ole millään tavoin reagoinut murhiin tai tuominnut niitä.

Times of Israel (ToI) otsikoi asiaa käsittelevän artikkelinsa ”Jerusalem kiehuu hyökkäyssarjan jälkeen, mikä nostattaa jännitystä”. Alaotsikossa lisätään: ”Puukotukset ja muut hyökkäykset järisyttävät pääkaupunkia yön aikana poliisin ja armeijan pyrkiessä lopettamaan vallitsevan väkivallan ja ottamaan kiinni Henkinin pariskunnan murhaajat”. ToI turhaan kainostelee käyttäessään sanaa ”surmaajat”; selvä päivänvalossa tehty suunniteltu murha siinä oli kysymyksessä.

Lauantai-iltana ihmisvirta, sekä juutalaisia että turisteja, valui hiljalleen Leijonaportin läheistä katua pitkin kohti Länsimuuria. Arabiterroristi odotti pitkän puukkonsa kanssa sopivaa tilaisuutta iskeäkseen valitsemaansa kohteeseen. Hän puukotti kaksi miestä, joiden sairaalaan vietyinä todettiin menehtyneen haavoihinsa, sekä yhtä naista ja 2-vuotiasta lasta, joka sai haavoja jalkoihinsa. Miehet olivat 40- ja 20-vuotiaita. Lapsen äiti pystyi haavoittuneena juoksemaan 50 metrin päässä olevaan rajapoliisin asemaan hälyttäen heidät paikalle. Naisella on haavoja yläruumiissaan, mutta hän on selviytymässä sairaalassa. Lapsen isä menehtyi saamiinsa puukon-iskuihin.  Poliisin juostessa kohti murhapaikkaa terroristi, 19-vuotias Muhannad Sfafeq Halabi, tulitti murhaamaltaan mieheltä sieppaamallaan pistoolilla villisti turistijoukkoa kuitenkaan osumatta. Poliisi ei kysellyt tekonsa laillisuutta, vaan ampui terroristin kuoliaaksi. Islamic Jihad ilmoittautui teon suorittajaksi, Hamasin edustaja ylisti tätä sankarillista murhaa. PA/PLO ei ole komentoinut murhia.

TOISESSA hyökkäyksessä arabiterroristi hyökkäsi 15-vuotiaan israelilaisen nuorukaisen kimppuun Damaskos portin lähellä aikaisin sunnuntaiaamuna.
Nuorukainen haavoittui selkään ja rintaan tähdätyistä puukoniskuista. Hänellä ei ole hengenvaaraa. Murhayrityksen tehnyt terroristi pakeni paikalta, mutta poliisi tavoitti hänet muutaman sadan metrin päässä kevyen rautatien kiskoilla ampuen hänen. Poliisi toteuttaa sotilaitten tavoin uutta sääntöä käyttää tappavaa tulivoimaansa tilanteen vaarallisuuden mukaan.
Hamasin median mukaan terroristi oli Issawiyan arabilähiön asukas Fadi Aloon. Hän totesi FB:n sivullaan aikovansa tulla marttyyriksi (shahid) ja etukäteen pyysi Allahiaan antamaan anteeksi synnit ja aiheuttamansa väkivallan.

PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu, joka kotiutuu USA:sta tänään, pitää ensi töikseen turvallisuuskabinetin kokouksen. Journalisteille antamassaan haastattelussa hän lupaa aloittaa vakavan operaation arabiterrorismia vastaan. http://www.timesofisrael.com/israeli-teen-stabbed-outside-jerusalems-old-city/

4.       ARABITERRORIA pelkäämättä tuhansia israelilaisia ja turisteja ympäri maailmaa kokoontui Jerusalemin Länsimuurille osallistuakseen perinteiseen succotin viimeisen päivän juhlintaan kuuluviin aamurukouksiin sunnuntaiaamun sarastaessa.
Useilla juhlijoilla oli palmun lehvät käsissään heidän osallistuessaan Kotellilla rukoustilaisuuteen osoittaen uskoa ja päättäväisyyttä succotin viimeisenä päivänä Hoshannah Rabbah.
Juhlijat marssivat juutalaisen korttelin kautta vahvan poliisivartion saattelemina.
Poliisi ilmoitti sunnuntaiaamuna rajoittavansa pääsyä vanhaan kaupunkiin voidakseen pienentää jännitystä, joka uhkaa kiehua yli. Juhlakansan tulviminen Kotellille täytti tunnettujen rabbien kehotukset vierailla Länsimuurilla poliisin antamista rajoituksista välittämättä. Alla olevassa linkissä on kuvasarja tilanteesta. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/201395#.VhDaWFOnI6s

EU:n vastaus arabiterrorismiin Israelissa on vaatia yhden uuden ääriarabien islamistien valvoman valtion perustamiseksi Israelin valtion sydänalueille, joissa sijaitsevat useat juutalaisten pyhimmistä paikoista, kuten EU:n ulkomaanasioitten johtaja Federica Mogherini totesi vaatiessaan samalla tilanteen rauhoittumista. USA ja EU suunnittelevat ns. kvartetin kutsumista uuteen istuntoon päättääkseen, mitä tulee tehdä itsepäisen Israelin saattamiseksi järjestykseen, eli suostumaan hitaasti tapahtuvaan itsemurhaan, mitä Juudean, Samarian ja Golanin ylängön sekä Jerusalemin itäosien luovuttaminen PA/PLO:n valvontaan tulisi merkitsemään käytännössä. EU ja USA tullevat vaatimaan Israelin vastaisten sanktioitten koventamista, etenkin Juudean ja Samarian tuotteiden osalta. Italialaissyntyinen naisjohtaja Mogherini varoi viittaamasta terrorismiin, hän käytti sanoja ”surma ja rikos” kuvaillessaan terrorihyökkäyksiä lapsia, naisia ja miehiä vastaan, minkä johdosta tilanne on ratkaistava poliittisin päätöksin pystymättä esittämään esimerkkiä, missä se olisi toiminut Lähi-Idän syysviimojen aikakaudella. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/201351#.VhDeOlOnI6s

5.       UUTISOTSIKOITA
·         Debkafile toteaa artikkelissaan, että viime päivien murhat ja väkivalta ovat seurausta osaltaan IDF:n päätettyä vähentää joukkojensa määrää Juudean ja Samarian alueilla. Armeijan komentaja Eisenkott on siten osittain syypää israelilaisten ihmishenkien menetykseen pääministerin ja puolustus-ministerin myötävaikutuksella. Pääministerin politiikan keskeinen näkyvä piirre on länsimaitten lepytteleminen pelätessään uusia sanktioita ja syrjintää. Käytännössä se tarkoittaa myönnytysten antamista PA/PLO:lle saamatta vastalahjaksi mitään muuta kuin kivityksiä, puukotuksia ja israelilaisten autoilijoiden tulituksia maanteillä. Arabit halukkaasti rekisteröivät kaikki myönnytykset, vaikka he eivät olisi aloittaneetkaan niiden ehtojen toteuttamista käytännössä vaatien niitä ennen seuraavia vaatimusta neuvottelujen aloittamiseksi. Erään havainnon mukaan arabit ovat synnynnäisiä valehtelijoita ja totuuden kieltäjiä. http://www.debka.com/article/24928/Cutback-of-Israeli-troops-on-West-Bank-led-to-upsurge-of-Palestinian-terror-Four-Israelis-dead
·         Israelin hallituksen ministeri Israel Katz uhkaa, että jos tarvitaan, Israel on valmis aloittamaan operaation Defensive Shield II. Tämän hän tarkoitti varoitukseksi PA/PLO:n johtajille, että Israelin mitta alkaa olla täysi. Vuonna 2002 toteutettu Defensive Shield oli suurin IDF:n suorittama operaatio Juudean ja Samarian alueilla 1967 puolustussodan jälkeen. Sen keskeinen päämäärä oli etenkin siviilibusseja, ravintoloita ja kahviloita vastaan harjoittaman terroriaallon lopettaminen, joka surmasi satoja ihmisiä ja haavoitti tuhansia. Sen seurauksena Israel saartoi Jasser Arafatin Mukatan hallintokeskukseen rajoittaen hänen liikkeitään. Olisi korkea aika harkita samaa kohtelua Abbasille, joka pyrkii kaikessa apinoimaan esikuvaansa Arafatia. Abbas oli Arafatin oikea käsi ja toteuttaa nyt salaista terroria myös diplomatian kautta, koska häneltä puuttuu Arafatin röyhkeys ja rohkeus näytellen mieluummin uhrin osaa. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/likud-minister-well-launch-operation-defensive-shield-2-if-needed/2015/10/04/
·         Israelin arabikansanedustaja Hanan Zoabi toteaa, että Temppelivuori kuuluu yksin muslimeille eikä sinne saisi päästää yhtään juutalaista. Hän sanoi hepreankieliselle Makor Rishon lehdelle antamassaan haastattelussa, ettei ole mitään todisteita juutalaisten yhteyksistä Temppelivuorelle, jota hän kutsui nimellä Al-Aksa. Tällä arabit pyrkivät osoittamaan, että koko Vuori, sen tukimuurit ja viereiset tasanteet ovat heille pyhiä, joista juutalaiset täytyy poistaa eikä sallia heidän saastuttavan niitä likaisilla jaloillaan.   http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/israeli-arab-mk-zoabi-says-no-place-for-jews-at-temple-mount/2015/10/04/
·         IDF pidätti aikaisin sunnuntaiaamuna Jeniniin tekemänsä ratsian aikana Hamasin aktivistin ja hänen veljensä. IDF:n eliittijoukot joutuivat tulitaisteluun ennen pidätystä. Operaatio toteutettiin Shin Betin kanssa. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/idf-captures-wanted-hamas-fugitive-after-firefight-in-jenin/2015/10/04/
·         Venäjä päätti lähettää Syyrian edustalle maailman suurimman sukellus-veneen Dmitri Domskoy (TK 208), Sillä on mukanaan 20 BULAWA ICBM ohjusta (SS -N-30), joilla on arviolta 200 ydinkärkeä. http://www.jewsnews.co.il/2015/10/04/russia-sends-worlds-largest-submarine-with-200-nukes-to-syria/
·         Venäjän hävittäjät käyttivät kotitekoisia buster bunker pommeja tuhotessaan ISIS joukkojen päämajan Raqqassa Syyriassa. Länsimaat ovat aloittaneet propagandakampanjan Venäjää vastaan väittäen, että sen koneet tuhoavat USA:n kouluttamia ryhmiä, jotka taistelevat Assadia vastaan. USA:n omat hävittäjät iskivät Afganistanissa sairaalaan surmaten 19 ihmistä. http://www.jewsnews.co.il/2015/10/04/isis-jihadis-obliterated-putin-jets-blast-terrorist-hq-in-syria-with-bunker-buster-bombs/
·         Saksalainen reportteri, joka oli ISIDS-joukkojen mukana 10 vuorokautta, kertoo julkaisemassaan kirjassa, että ISIS suunnittelee suurinta koskaan toteutettua vääräuskoisten tuhoamista Länsimaissa ydinpommien avulla. Operaatioissa tulisi Jyrgen Todehaferin mukaan saamaan surmansa satoja miljoonia ihmistä todeten, että länsi n täysin valmistautumaton sitä vastaan suunniteltuihin hyökkäyksiin. IS:n taholta väitetään, että se on lähettänyt
4 000 taistelijaansa länteen pakolaisiksi naamioituneina sekoittuen heihin. Mistä he saisivat ydinpomminsa, ei selviä artikkelista, mutta Pakistanilla on niitä pitkästi toista sataa, ja Iranilla pian kymmeniä. http://www.jewsnews.co.il/2015/09/26/german-reporter-reveals-isis-plans-nuclear-tsunami/
·         Jihadimuslimi tanssii ekstaattisesti huudellen Allah Kahbar ennen ampumistaan kuulan australialaisen poliisiupseerin päähän. Sydnein poliisikomentaja väittää, ettei sillä ole mitään tekemistä terrorin kanssa, ihan joka päiväinen juttu. http://www.jewsnews.co.il/2015/10/04/video-final-moments-of-jihadi-dancing-joyously-shouting-allahu-akbar-as-he-executes-aussie-police-worker/
·         Obama syyttää, että Putin hyökkää ”hyvien muslimien” kimppuun, joita USA kouluttaa ja aseistaa taistelemaan IS:n joukkoja vastaan. Käytännössä nämä hyvät muslimit siirtyvät niiden riveihin, joita vastaan heidän tulisi taistella. Syyrian ja Irakin tapatumista kertoviin uutisiin tulee suhtautua suurella varauksella, etenkin USA:sta ja EU:n alueilta tuleviin. http://www.jewsnews.co.il/2015/10/03/obama-accuses-russia-of-going-after-americas-good-guy-terrorists/
·         Argentiinan presidentti Christina Fernandez de Kirchner esítti syytöksen YK:n areenalla puhuessaan, että presidentti Barack Obama syyllistyi valtio-petokseen vaatiessaan, että Argentiinan tulee toimittaa uraania Iranille vuonna 2010. Obaman agenttina toimi Gary Samone, joka toimi Valkoisen Talon koordinaattorina asevalvonnan ja ydinaseiden levittämisen estämis-neuvotteluissa. Hän vastusti USA:n ja Iranin välistä ydinsopimusta. http://www.jewsnews.co.il/2015/10/01/breaking-world-leader-accuses-obama-of-treason-on-the-floor-of-the-united-nations/
·         PA/PLO lopulta avasi suunsa ja tuomitsi - mutta arvaapa mitä - kahden nuoren arabimiehen surmaamisen Israelin poliisin toimesta sekä syytti Israelia tunkeutumisesta arabikyliin Juudeassa ja Samariassa vaatien, että kansainvälisen yhteisön tulee estää Israelin suorittamat arabinuorten surmaamiset ja hyökkäykset Juudean ja Samaria arabikyliin. Kirjallisessa lausunnossa ei mainittu mitään arabien murhista tai puukoniskuista. http://www.timesofisrael.com/breaking-silence-pa-condemns-israel-for-killing-jerusalem-assailants/
·         Poliisi estää muslimien nousun Temppelivuorelle seuraavan kahden päivän aikana ja aikoo muutenkin rajoittaa muslimien liikkumista Jerusalemin vanhan kaupungin alueille. http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Police-restrict-access-to-Jerusalems-Old-City-in-response-to-terrorist-attacks-419892,