Posts

Showing posts from August 4, 2019

TORSTAI 08.08.2019

TORSTAI 08.08.2019
01. Täytyy tunnustaa aluksi, että aamun raportit kertovat siinä määrin ristiriitaisia tunteita herättävistä uutisista, että on vaikea ratkaista, mistä aloittaa, ja miten välittää uutisaiheet ilman henkilökohtaista ennakkoasennetta.

Ehkä muutamat lukijat odottaisivat selkeää kommenttia uutisaiheen jälkeen, mutta luotan lukijoitteni harkintaan erottaa jyvät akanoista, eli tajuta, miten media pyrkii ohjailemaan kansaa oman mielipiteensä mukaisesti.

02. Israelissa todellisuutta syytösten ja huhujen asemesta USA:n kongressin 41-demokraattisen puolueen jäsenen delegaatio on kiertänyt juutalaisten ikiomaa maata – myös osia, joita arabit sanovat omistavansa – tavaten myös sekä Israelin ja PA/PLO:n korkeinta johtoa.

Keskiviikkona USA:n demokraateista koostuvan delegaation jäsenet tutustuivat arabien elämään Ramallahissa ja tapasivat PA/PLO:n ilman mandaattia hallitsevan puheenjohtajan Mahmoud Abbasin hänen Mukatan hallinto-keskuksessaan Ramallahissa, joka on muotoutunut P…

TIISTAI 06.08.2019

TIISTAI 06.08.2019
01. Iran jatkaa hellittämättä valmistelujaan Israelin vastaisen rintaman muodostamiseksi sen rajojen ulkopuolelle tarkoituksenaan iskeä Israelin asevoimia vastaan sekä pohjoisesta että etelästä.

Aamun raportit kertovat Iranin sijoittaneen UAV-koneitaan (drones) vastapäätä Israelin rajaa Al-Dimasiin lähelle Syyrian ja Libanonin rajaa, IRGC:n Al-Quds Prikaatin saatua ensin luvan Syyrian hallitsijalta Bashar Assadilta.

Tukikohta sijaitsee Damaskoksen länsipuolella ja 40 km:n päässä Israelin rajasta vastapäätä IDF:n Hermonin asemia, kertovat Debkafilen sotilas- ja tiedustelu-lähteet.

Uusi UAV-lentoasemaa ympäröivät sarja sotilasasemia, jotka kuuluvat Syyrian armeijan 4. divisioonalle, joka on Syyrian Republikaaninen Kaarti presidentti Bashar Assadin veljen Maher Assadin komennossa.

DF:n raportin mukaan iranilaiset muuttavat pieneen syyrialaiseen lentoasemaan Al-Sharae, vain 20 km Tal Al-Hararan kukkulasta, joka puolestaan sijaitsee 40 km Israelin Golanin kukkuloid…

SUNNUNTAI 04.08.2019

SUNNUNTAI 04.08.2019
01. Olen aiemminkin maininnut, että maailma on muuttumassa entistä vaarallisemmaksi paikaksi asua. Mutta eipä meillä ole toista maailmaa, jonne muuttaa, tai jos jotain planeettoja onkin löydetty, ne ovat turvallisten valovuosien päässä, eikä sinne voitane päästää kuin harvat ja valitut ja niistäkin vain DNA näytteet tulevien sukupolvien päästä.

Nasa sanoo löytäneensä asuttavan planeetan, mutta se on 31 valovuoden päässä.
https://www.timesofisrael.com/nasa-discovers-possibly-habitable-super-earth-31-light-years-away-more-planets/,

Siispä jatkakaamme taivaltamme nykyisen maakamaran pinnalla, mutta varoen entistä tarkemmin selustaamme, ja ennen kaikkea pyrkien selvittämään asiamme Taivallisen Isän kanssa ollaksemme aina valmiit, tuli mitä tuli.

02. ”Tämä on valkoisten lasten viimeinen sukupolvi” sanoi Texasissa El Pasossa ainakin 20 ihmistä murhannut ja 26 muuta haavoittanut murhaaja 19 minuuttia ennen sapatin alkamista online julkaisemassaan julistuksessa, joka…