Posts

Showing posts from July 21, 2019

TORSTAI 25.07.2019

TORSTAI 25.07.2019
Minun täytyy ensiksi hieman täydentää edellisessä artikkelissani kirjoittamaani esitystä saviastiasta, joka osoittaa hajoamisen merkkejä.

Kuten Paavali kirjoittaa, ei meidän tule kuitenkaan aliarvioida tämän ruumiimme merkitystä: “Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, jonka Henki asuu teissä ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat. Joka turmelee Jumalan Temppelin, sen Jumala turmelee, sillä Hän on pyhä, ja sellaisia te olette”. (1Kor.9:19; 3:16 -17) Meidän tulee huolehtia savimaljastamme niin kauan kuin tarvitsemme sitä maallisen vaelluksemme aikana.

01. Israelin kansa on aloittanut kolme viikkoa kestävän vuosittaisen suruajan, joka vähitellen nousee ja kiihtyy lähestyttäessä sen lopussa Pyhän Temppelin tuhoutumiseen, mihin liittyy juutalaisten kiihkeä halu päästä rukoilemaan Temppelivuorelle, mikä nyt on kielletty Jerusalemin poliisin toimesta.

Viikon temppelikeskusteluissa Yitzhak Reuven ja rabbi Chaim Ric…

TIISTAI 23.07.2019

TIISTAI 23.07.2019

Tämä uskollinen savimalja osoittaa selviä hajoamisen merkkejä milloin mistäkin. Tänään otettiin sydänfilmi lekurille, joka on kiinnostunut näkemään, miten hänen asetustensa muutokset ovat toimineet. Se tapahtunee huomenna. Ilmeisen tärkeitä tähän haurastuneen maljan pysymiseksi koossa edes Messiaan tuloon asti, mutta nämä käynnit sekoittavat pahoin artikkelien toimittamiseen laatimani päivärutiinin.

01. Israelin yleisvaali lähestyvät vääjäämättömästi, ja puolueilla, jotka aikovat osallistua syyskuun 17.päivän vaaleihin, valuu aika käsistä ilmoittaakseen vaalin valvojille puolueittensa ehdokaslistat.

Mielenkiinnolla on seurattu – median välityksellä ja lisäämällä suolalla – Uusi Oikeisto (New Right) puolueen johtajakaksikon Ayelet Shakedin ja Naftali Bennettin pyrkimyksiä muodostaa mahdollisimman laaja oikeistoon kuuluvien pienpuolueitten blokki Likudin oikealle laidalle.

Suoritettujen gallupien mukaan Shaked (Almond) on suosituin henkilö johtamaan sellaista liitt…

SUNNUNTAI 21.07.2019

SUNNUNTAI 21.07.2019
Tarkoitukseni on käydä läpi muutamia aikamme vaarallisimpia kohteita maailmalla, jotka kaikki ovat potentiaalisia kohteita laajemmalle konfliktille, ottamatta kantaa puolesta tai vastaan.
01. Palestiinalaisongelma. Kansa, joka kutsuu itseään palestiinalaiseksi, koostuu muinaisten kanaanilaisheimojen jäänteistä, joihin alueen yli kulkeneet valloittajat ovat jättäneet oman geeniperintönsä. Roomalaiset antoivat Juudeassa asuville juutalaisille pilkkanimen ”palestiinalainen” filistealainen mukaan halutessaan poistaa juutalaiset ja heidän nimensä alueelta.

Käytän tässä ”palestiinalaisista” nimitystä arabit, koska sitä he pääosin ovat; he puhuvat arabiaa ja heidän uskontonsa on islam.

Arabimuslimien miehitettyä Juudean he toivat alueelle Allahin palvelemisen, ja arabeja muutti sinne, kuten kaikkiin miehittämiinsä maihin.
Israelissa asuvat arabit ovat Israelin kansalaisia ja nauttivat samoja oikeuksia kuin muutkin kansalaiset, mutta ilman asevelvollisuutta. Heitä on 2…