Friday, November 27, 2015

PERJANTAI 27.11.15

PERJANTAI 27.11 15
1.       KÄVI LÄMMIN HENKÄYS SYYSSÄÄSSÄ sanotaan tai ainakin sinne päin eräässä suositussa joululaulussa – jos nyt uskaltaa puhuakaan joulusta, ettei se vain häiritse matujen mielenrauhaa, musseille kun Jeesuksesta ja joulusta ja kristityistä yleensäkin puhuminen on kuin punaisen vaatteen heiluttaminen vihaisen härän edessä Koraaninsa ja profeettansa solvaamisen ohessa. Jos suukopua syntyy asiasta, heille olisi hyvä muistuttaa, että samalisen mussi-uskonnon eskatologian mukaan Jeesus on tärkeä henkilö islamin mahdin noustessa taistelemaan lännen joukkoja vastaan Jerusalemin valloittamiseksi ja antikristuksen surmaamiseksi. Iranissa vallankumouskaartin ja puolisotilaallisen vapaaehtoisarmeijan Basij sotilaat harjoittelivat Jerusalemin piirittämistä ja Temppelivuoren valtaamista noilta ”apinoitten ja sikojen jälkeläisiltä”, kuten myös Koraanissa juutalaisia kutsutaan. Täytyy tässä tunnustaa, että jos väite on totta, juutalaisten kohdalla omena on pudonnut todella kauas emäpuustaan, paljon kauemmas kuin mussien.

Joka tapauksessa ilma oli ihmeen lämpimän tuntuinen, kun kävin tavanomaisella ulkoilmalenkillä hakemassa päivän lehden porttimme vierestä, jonne lehdenjakaja sen heittää puolihuolimattomasti. Ehkä tuo lämpimän tuntu johtui siitä, että tuuli oli tyyntynyt, tai sitten siitä, että vaimo täyttää tänään vuosia, monia vuosia.

SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 13 -22; Tiberias 19 -28; Suolameri 23 -29; Eilat 18 -29 +C-astetta. Ennusteet lupaavat aurinkoista säätä täksi päiväksi, huomenna pilvistyy uudelleen ja maanantaina voi sadella paikoittain. Lämpötila pysyttelee tänään ja huomenna 22 asteen kieppeillä, mutta alenevat sen jälkeen siten, että maanantain säälukemat ovat Jerusalemissa 10 -15 +C-astetta. Kinneretin pinta laskee 0.5 sm päivässä. Ruoho alkaa vihertyä kaikkialla sateitten ansiosta.

2.       ISRAELIN hallituksella on vakava ongelma purtavanaan: Miten sitten suu pannaan, jos Palestiinan auktoriteetti todella heittää häränpeppua ja lopulta ilmoittaa rahojen loppuneen ja heittää rukkaset pöytään, eli ilmoittaa lopettavansa.
Mutta ei hätää:
Israelin puolustusministeri Moshe Yaalonilla on pätevä suunnitelma ”d” tai jotain, jonka mukaan PA:lle annetaan kiireesti aseapua – oikein kiväärejä ja konetuliaseita, ettei heidän raukkojen tarvitse käyttää puukkoja ja viimeksi saksia hyökkäyksissään sotilaita ja siviilejä vastaan, Onhan se häpeä USA:n kouluttaman rohkean arabi-sotilaan seistä IDF:n itsensä kouluttamia ja aseistamia sotilaita vastaan pelkällä puukolla ja saksilla aseistautuneina – ne USA:n ja EU:n lahja miljardit kun ovat hävinneet jonnekin, mistä vain Abbas ja hänen lähipiirinsä tietävät. Pankkitilit Sveitsissä tai jollain Tyynenmeren saarella kasvavat mukavasti lamasta huolimatta.

Pääministeri Netanyahu kutsui hallituksensa hätäistuntoon, kun kävi ilmeiseksi, ettei maailmankiertäjä John Kerry pystynytkään avaamaan gordionin solmua – tai mikä se lieneekin – eikä hänellä ollut tarjota syyssäässä viilentyneen kätensä lisäksi muuta kuin voivotuksia PA:n kriisistä. ToI:n raportin mukaan Kerryn odotettiin pystyvän rauhoittamaan PA:n kuumakalleja ja vähentämään jännitystä, mutta se toivo valui hiekkaan selvästi pettyneen ja rasittuneen tuntuisen USA:n ulkoministeri John Kerryn pessimistisen lausunnon mukana.
Toisen raportin mukaan PA:n ilman mandaattia – eli kansansa vahvistusta – toimiva PA/PLO:n puheenjohtaja ilmoitti juteltuaan mukavia Kerryn kanssa Mukatan hallinto-keskuksessa Ramallahissa, ettei kukaan pysty lopettamaan puukko-junkkarien väkivaltaa, ei ainakaan PA/PLO, koska ne itse sitä tukevat ja siihen kiihottavat, vaikkei hän sitä Kerrylle kertonut, ei ainakaan tässä muodossa.

Netanyahu jutteli vähemmän mukavia Kerryn kanssa viiden tunnin ajan, jossa ilmeisesti käytiin läpi Israelia uhkaavat uuden vaarat PA/PLO:n taholta. Yksi tällainen on tieto, että PA/PLO suunnittelee uusia Israelin vastaisia toimia YK:n elimissä – ainakin Turvallisuusneuvostossa, jolta Abbas vaati pitävää päivämäärää, mihin mennessä IDF:n sotilaitten tulee poistua arabien pyhältä malta, eli Juudeasta ja Samariasta. Toinen uhkakuva on  TOI:n mukaan se, että PLO peruuttaa Israelin tunnustamisen, jonka Arafat hätäpäissään antoi Oslon sopimusten yhteydessä 1993 - vaikka on epäselvää, mitä se käenpoikanen sillä saavuttaisi. Joku jekku sillä varmaan on piilotettuna kehittymättömien pyrstösulkiensa alle.

ABBAS ilmoitti puhuessaan YK:n yleiskokouksen avajaistilaisuudessa, etteivät Oslon sopimukset sido enää PA/PLO:n toimia, eli sopimus Israelin kanssa on rauennut. Tieto siitä ja sen vaikutuksista vain näyttää tulevan hitaasti hallituksen tietoisuuteen, paksukalloisia ja hidasliikkeisiä kun ovat, ja poikkeaa hallitusohjelmasta. Abbas julisti silloin, että suora seuraus sillä on se, että Israel tulee yksin vastaamaan Juudean ja Samarian arabien hyvinvoinnista PA/PLO:n hallinnon pahoinvoinnin jälkeen.
Hallituksen vastaus Abbasin puheeseen oli tämä: ”Se on petollinen”.

Vasemmistolaisen Ha´aretz lehden toimittaja tapasi muutamia hallituksen ministereitä istunnon jälkeen, ja kertoi useitten heistä todenneen, että Israel tulee hyötymään PA/PLO:n hallinnon romahtamisesta. Asiaa lähemmin tuntemattomana todettakoon, että jos niin käy, suunta on oikea, eli Israelin tulee liittää Juudea ja Samaria Israelin valtioon, vakkei hallitus ole siihen vielä valmis, mutta idea siitä muhii siinä aivolohkossa, joka tällaisia asioita käsittelee.

Matkustettuaan kotiinsa Bostoniin John Kerry antoi lausunnon, jossa hän sanoi pelkäävänsä, että suhteet Israelin ja PA:n arabien välillä kehittyvät korjaamattomiksi ja että väkivalta, jota jotkut kutsuvat ”ntifada kolmeksi”, kasvaa hallitsemattomaksi, ikään kuin sitä joku kontrolloisi.
Lokakuun alusta lähtien puukkojunkkarit ovat murhanneet 20 israelilaista, joukossa sekä siviilejä että sotilaita, nuoria ja vanhoja.  Arabien menetykset ovat 80 hyökkäyksissä surmansa saanutta. Mitenkähän Allahin tummasilmäisten neitsyitten varasto mahtaa olla varustutunut tällaiseen määrään vaatimuksia? – Joku matu ihmetteli päästyään monien varojen kautta Suomen kamaralle: ”Missäs ne neitsyet viipyvät?” Hän kuvitteli tulleensa Islamin Paratiisiin, kuten hänelle luvattiin, eikä ollut vielä ehtinyt tutustua Suomen talven karuun todellisuuteen.  

KERRY varoitteli molempia osapuolia rauhoittumaan ja odottamaan, miten tästä edetään. Mitään konkreettista hänellä ei ollut tarjota.
Netanyahu lupaili, että Israel voi tarjota toimia PA/PLO:n taloustilanteen kohentamiseksi – vaikka niillä on ennestään miljardien NIS velat Israelille. Hän kuitenkin vakuutti, ettei rakentamisen vähentäminen Juudean ja Samarian juutalaisyhteisössä onnistu ilman hallituksen kaatumista. Aiemmin hän vihjaili sallivansa PA/PLO:n rakentamisen C-alueilla, joita Israel täysin hallitsee ja valvoo. Se tarkoittaisi, että USA ja EU saisivat rakentaa sinne laillisesti ja laittomasti rakennettujen laitosten laillistammista.
ABBAS ei - enempää kuin PA/PLO - ole tuominnut ensimmäistäkään lukuisista terrori-hyökkäyksistä israelilaisia vastaan, päinvastoin hän kaadereineen kiihottavat niitä. 11 -14 – vuotiaat koululapset Jerusalemin itäosissa sopivat keskenään, missä he tekisivät hyökkäyksensä. Koska toiselta puuttui puukko, he kävivät ostamassa saksit ennen astumistaan kevyen liikenteen junaan odottaen sopivaa tilaisuutta. He olivat aiemmin luopuneet iskeä sotilasta Damaskos-portilla, koska he olivat ryhmässä. Lopulta havaittuaan junan vartijan seisovan yksikseen he hyökkäsivät hänen kimppuunsa sohien häntä yhdessä moneen paikkaan. Vartija sai aseensa esiin ja ampui toista lasta, toisen matkustajat taltuttivat. Tämä tapahtui eilen.

Kerry soitti ennen astumistaan lentokoneeseen Netanyahulle todeten, että hänellä ei ole enempää ideoita, kuten Ha´aretz raportoi. Lukisi Raamattuaan. (Sak.12:2 -3)

3.       TERRORIASIOITA
Kaksi IDF:n sotilasta haavoittui ilmeisessä autoterrorismissa perjantaiaamuna, kuten ToI raportoi. Seitsemän aikaan aamulla Kfar Adumimin ja Jerusalemin itäosan tienristeyksessä tapahtuneen yrityksen tarkoituksena oli ajaa sotilasryhmän yli, joka odotteli bussia pysäkillä. Arabin ajama auto kiihdytti vauhtiaan ennen pysäkkiä ja ajoi tarkoituksellisesti sotilasjoukkoon. Yksi sotilaista lensi iskun seurauksena kaiteen yli tien varteen.
Tien varrella seisonut siviili havaitsi tilanteen, veti pistoolinsa esiin ja juoksi arabin perään, joka oli tullut ulos autostaan ja mennyt kaiteen yli lentäneen haavoittuneen sotilaan luokse ilmeisenä tarkoituksenaan täydentää kesken jäänyt työnsä.
Etsintä- ja pelastuspartioon kuuluva siviili toimi Kfar Adumimin poliisipäällikön Rafi Cohenin mukaan ammattimaisesti, päättäväisesti ja nopeasti eliminoidessaan hyökkääjän.
Paikalle hälytetty ambulanssin MDA:n tiedottaja Zahi Heller kertoi, että tullessaan paikalle hän näki bussipysäkin vieressä kaksi arviolta 20-vuotiasta nuorta miestä makaavan maassa verissään, mutta täysin tajuissaan. Toisella heistä oli haavoja sekä kasvoissaan että jäsenissään, toisella jaloissaan. Heille annettiin ensiapu paikalla, ja lähetettiin sen jälkeen sairaalaan.  
Poliisin mukaan hyökkääjä oli Ramallahista kotoisin oleva 30-vuotias arabi Haziv Vadi. Hänen veljensä ajoi PA:n rekisterilaatoilla varustetulla autollaan samalla pysäkillä jalankulkijoitten yli sunnuntaina. Myös hänet eliminoitiin siviilin toimesta.

65-vuotias israelilainen autoilija haavoittui niskaan ajaessaan tiellä no 443 torstai-iltana. Arabiterroristit heittivät molotovin koktailin hänen autoaan kohti, ja osa petrolista osui israelilaisen niskaan. Hänen autoaan kohti heitetty pommi ei kuitenkaan syttynyt, ja autoilija pystyi jatkamaan matkaansa seuraavalle tiesululle. Hänen vammansa eivät olleet pahoja, hänelle annettiin ensiapua paikalla.

Saman tien 443 varrella olevan bensiiniaseman edessä maanantai-iltana 18-vuotiasta sotilasta Ziv Mizrahia puukotettiin kuolettavasti. Kaksi muuta haavoittui hyökkäyksessä, 20-vuotias naissotilas haavoittui turvallisuusmiesten ampumista luodeista. Hänet vietiin sairaalaan.
Sotilaat surmasivat hyökkääjän aseillaan.
Tie no 443 Tel Avivin ja Jerusalemin välillä on osoittautunut vaaraliseksi. Tein varrella on arabikyliä, jonne hyökkääjät voivat paeta onnistuneen hyökkäyksen jälkeen. http://www.timesofisrael.com/israeli-car-firebombed-on-west-bank-route-443/

4.       Entinen Fatahin virkailija, Gazan alueen entinen turvallisuuspäällikkö Mohammed Dahlan sanoo, ettei PA juuri eroa millään tavoin Hamasista. Abbas karkotti tämän kilpailijansa arabiemiirikuntaan peläten henkeään Samariassa. Dahlan on yksi Abbasin seuraajaehdokkaista Marwan Barghoutin kanssa.
Dahlan sanoi, että PA:n tulee lopettaa turvallisuusyhteistyö Israelin kanssa, mitä myös muutamat PLO:n jäsenet vaativat. Hän sanoi tukevansa Barghoutin valintaa PA:n seuraavaksi puheenjohtajaksi. Barghouti oli entinen Tanzimin johtaja Juudeassa ja Samariassa. Hänet pidätettiin ja tuomittiin viiteen elinkautiseen + 40 vuotta. Hän kärsii tuomiotaan vankilassa yrittäen sieltä antaa ohjeita kannattajilleen.

”Israelin tuhottua rauhanprosessin, PA ei ole sen jälkeen enää pelannut samaa roolia kuin Jasser Arafatin aikana”, Dahlan totesi saksalaiselle German Network TV-yhtiölle. PA toimii nykysin vain IDF:n alaurakoitsijana”, hän väitti. Hän vakuutti, että nuorijoukkojen väkivalta on perustuksiltaan sen kapinaa PA:n tehottomuutta vastaan. Dahlan näyttää kehittyneen Hamasin kannattajaksi, ainakin poliittisesti. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/204038#.VlgVsRT4k6s

5.       Negeviläisestä Rahatin kaupungista kotoisin olevan beduiinin epäillään salakuljettaneen arabeja Israelin puolelle. Arabi puukotti neljää israelilaista Kifyat Gatissa ennen kuin hänet eliminoitiin.
Beduiinin epäillään osallistuneen korvausta vastaan aiemminkin arabien salakuljettamiseen Juudean ja Samarian PA:n alueilta Israelin puolelle.

Kiryat Gatissa viime lauantai-iltana tapahtuneessa terrorihyökkäyksessä arabi puukotti neljää israelilaista, nuorin oli 13-vuotias tyttö, toiset 54-, 44- ja 51-vuotiaita miehiä. Heillä oli puukoniskuja yläruumiissaan, mutta sairaalan antaman tiedotteen mukaan heillä ei ole hengenvaaraa. http://www.jpost.com/Israel-News/Beduin-man-arrested-under-suspicion-of-aiding-Palestinian-terrorist-in-Kiryat-Gat-stabbings-435558

6.       16-vuotia arabityttö, joka toisen, 14-vuotiaan arabitytön kanssa uhkasi lähellä olevia saksillaan. sanoo nyt, ettei hänellä ollut aikeita haavoittaa ketään, hän otti saksinsa esiin vain puolustautuakseen nähtyään, miten toinen tyttö ammuttiin kuoliaaksi. Hän kertoi, että häntä haavoitettiin ampumalla, ja joku iski häntä tuolilla päähän, jolloin hän menetti tajuntansa. Turvallisuuskameran videokuvissa heidän nähdään molempien heiluvan saksillaan uhaten lähellä olevia, ja haavoittaen arabia. Vartija ampui toisen 14-vuotiaan tytön kuoliaaksi ja haavoitti toista, joka sairaalassa haavojaan parannellen aikoo nostaa syytteen vartijaa vastaan. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/teenage-scissor-terrorist-complains-i-was-just-defending-myself-video/2015/11/27/Wednesday, November 25, 2015

PERJANTAI 25.11.15

KESKIVIIKKO 25.11.15
1.       TÄSSÄ sitä taas mennään, voisi sanoa Bibin ja Kerryn tapaamisesta eilen Israelissa. Bibi lupasi jo ennen keskusteluja myönnytyksiä ”amalekilaisille”, mistä on tullut kumma tapa, etteivät herrat voi istua saman pöydän ääreen ilman, että Bibin täytyy sitoutua luovuttamaan jotain noille ”kurkunkatkojille”, jotka tyytyväisinä panevat kaiken luvatun taskuunsa kuten annettuna sitoutumatta itse mihinkään.
Neuvotteluissa Bibi lupasi, että amalekilaiset saavat rakentaa Juudean ja Samarian C-alueilla, jotka ovat Israelin täydessä turvallisuus- ja siviilihallinnossa, jos Israel saa rakentaa ”setlementtiblokkien”, kuten hän sanoi, sisäpuolella. Tämä on puhdasta kamelinkakkaa; Israel saa rakentaa ilman Kerryn lupaa juutalaisyhteisöissä ja muualla Juudeassa ja Samariassa. Lupaus amalekilaisille rakentaa C-alueille on EU:n harjoittaman laittoman rakentamisen laillistamista. Uutiset Bibin oppimisesta näyttävät olleen ennenaikaisia.

Kerry ajoi autollaan – eikä kukaan ampunut matkalla eikä uhannut puukottaa – Ramallahiin, jossa hän keskusteli laittomasti PA:n arabeja hallitsevan entisen terroristin ja holokaustin kieltäjän Abu Mazenin kanssa, jota ´nimeä hänestä käytettiin silloin, kun terroristit murhasivat Mazenin rahoittamassa operaatiossa Israelin olympiajoukkueen lähes kokonaan. Terrorijohtaja Carlos päästettiin pakoon.
Kerry vakuutteli Mazenille, että kyllä se kuolleeksi julistettu ja havaittu ja vain hautausta odottava ”haave kahdesta valtiosta, jotka asuvat onnellisina ja turvattuina rinnakkain”, on edelleen elinkelpoinen. Kerry sanoi tutkituttaneensa ruumiin tunnetulla lekurilla, joka auliisti myöntyi Obaman tarjoukseen, josta ei voi kieltäytyä joutumatta suuriin vaikeuksiin. Chicagossa kasvanut ja Marshal Davisiltä poliittisen marxilaiskoulutuksensa saanut kansanjohtaja haluaa tehdä uudesta terrorivaltiosta uransa huippusaavutuksen, kun muut suuryritykset ovat osoittautuneet vaarallisiksi huitaisuiksi ilmaan, eikä kansa vieläkään huuda hurraata hänelle! Kumma porukkaa nuo usalaiset, kun eivät ymmärrä omaa parastaan, kuten demarit hämmästelevät. http://www.timesofisrael.com/kerry-in-jerusalem-israel-has-right-obligation-to-defend-itself/, http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/netanyahu-to-u-s-green-light-for-settlers-in-return-for-good-will/2015/11/24/,

2.       Leikki sikseen, parasta keskittyä muihin kipeisiin asioihin, joista säätilan arvioiminen kiinnostaa nyt eniten puukkojunkkarietten ohella.

Säätilat tänään: Jerusalem 14 -20, Tiberias 19 -28; Suolameri 23 -30; Eilat 20 -30 +C-astetta.
Taivaankasi oli aamulla harvassa puolipilvessä ja sama tahti näyttää jatkuvan lähipäivien aikana. Lämpötilat sinänsä eivät ole kovin pelottavia, mutta tuuli oli aamulla sopimattoman viileä ja kova. Näin kerrotaan JP:n sääkartassa, Kinneretin vedenkorkeus laskee puoli sm vuorokaudessa ja on nyt -213.90. Vajaa pari viikkoa kestäneet sateet eivät lopultakaan pystyneet kääntämään vääjäämätöntä tosiasiaa, että vedenkulutus ylittää sateitten määrän, eli Luvattu Maa kuivuu.
Time of Israelin antamat luvut ovat selvästi alemmat. Tämän päivän lämpötila Jerusalemissa on sen mukaan 10 -16 +C-astetta, nousten siitä asteen tai pari päivässä, Tuulinen ja puolipilvinen sää jatkuu ToI:n mukaan lähipäivinä.

3.       ”VEITSI sydämessään poikani Ziv ampui häntä kuolettavasti haavoittaneen terroristin ennen menehtymistään”, valitti Ziv Mizrachin isä Doron haudatessaan 18-vuotiaan poikansa, aivan samoin, kuin hän 12 vuotta aiemmin oli hautaamassa veljeään Zivin setää Allonia, joka esti itsemurhaaja-terroristin aikeet menettäen omansa saman- tapaisessa tilanteessa Jerusalemissa. Ziv haudattiin eilen Mount Herzl hautausmaalle.
Tämä on Israelin raakaa arkea, mitä ulkomaailma ei näytä kunnolla ymmärtävän.

Seuraavana päivänä Zivin murhan jälkeen PA:n arabi haavoitti kolmea sotilasta ja yhtä poliisia tein 443 varrella sijaitsevan Allonin huoltoaseman edessä lähellä Givat Zeeviä, jossa Doronin perhe asuu. Tässä tapauksessa PA;n arabikuljettaja ajoi autollaan tarkoituksellisesti sotilas- ja rajapolisiryhmään haavoittaen kolmea sotilasta ja yhtä rajapoliisia.
Haavoittuneiden sotilaitten joukossa oli yksi eversti ja yksi everstiluutnantti, jotka olivat jalkautuneet tarkastaakseen infrastruktuurin muuttamista Tapuah risteyksessä Samariassa tiistaiaamuna turvallisuuden lisäämiseksi. He ainakin saivat omakohtaisen tuntuman terrorin todellisuuteen.
Paikkaa vartioiva sotilas havaitsi tilanteen ja haavoitti kiväärillään terroristia, joka vietiin sairaalaan hoidettavaksi, toivottavasti ei samaan kuin hänen uhrinsa, Rabin lääkintäkeskus- Beilinson leiri Petha Tikvassa.
Koulubussi täynnä koululapsia ajoi samaan aikaan hyökkäyskohteeseen. Samarian aluekeskus antoi psykologista hoitoa sekä lasille että opettajille. Oli onni onnettomuudessa, ettei terroristi ottanut kohteekseen koulubussia. http://www.timesofisrael.com/thousands-attend-funeral-of-soldier-killed-in-west-bank-stabbing/,

Hebronissa lähellä Patriarkkain Mausoleumia sijaitsevalla paikoitusalueelle toistaiseksi tuntematon arabi ampui kiväärillään turmellen yhtä sinne paikoitettua henkilöautoa. Tapaus sattui 7.15 aikaan keskiviikkoaamuna. Onneksi ketään ei olut autossa eikä kukaan haavoittunut tulituksessa. Ehkä arabi vain harjoitteli? http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/gunfire-in-hebron/2015/11/25/

4.       Hallitus istuu sormi suussa tietämättä, mihin suuntaan pitäisi kohdistaa huomionsa, tai edes ymmärtämättä, miksi PA:n arabit rähisevät ja pyrkivät haavoittamaan ja surmaamaan israelilaisia sekä puukoillaan, että autoillaan ja joskus kivääreilläänkin. Sotilaita ja siviilejä haavoittavien ”terroristien” joukossa on yhä runsaammin ollut naisia, sekä isoäitejä että parhaassa naimaiässä olevia naisia, ja teini-ikäisiä – jos joku vielä muistaa tuon määritelmän, jolla tarkoitettiin 10 -18 ikäisiä varttuvia lapsia.

Kahdelle teini-ikäiselle arabitytölle kävi köpelösti heidän hyökätessään sakseilla varustettuina keski-ikäistä tai vanhempaa arabimiestä vastaan, jolla oli keffie päässään osoittamassa rotuaan. Videoidussa tilanteessa arabityöt jopa ajoivat pakoon pyrkivää arabimiestä takaa onnistuen lievästi haavoittamaan häntä, kunnes joku pistoolilla aseistautunut mies sai ”neutraloitua” vihaiset tytöt. Mikähän heidän tarkoituksensa lienee ollut saksien käyttämiseksi?  Oliko heillä jokin katalampi aie?  Ehkä he olivat feministejä, joilla oli jotain miessukua vastaan, tiedä häntä, vierasta kieltä kun puhuvat, mutta ”suuri peto voi luurata rauhallisissa vesissä”.

Puolustusministeri Moshe Yaalon vakuuttaa – vastoin Shin Betin kantaa – että IDF on pääministerin myötävaikutuksella kehitellyt toimivan suunnitelman, jossa on useitakin ratkaisumalleja varallisesti nousevan terrorismin kitkemiseksi kokonaan.
Molemmat ministerit otaksuvat väkivallan lopulta kuolevan itsestään.
Debkafile, joka asiasta kertoo, ilmaisee eriävän mielipiteensä. Sen asiantuntijoitten mukaan terrorismi ei ole suinkaan kuolemassa, vaan vetää henkeään aloittaakseen uudella innolla ja entistä laajemmalla rintamalla, eli yksittäisiskut olivat tunnustelua. DF kertoo, että terrorismi on levinnyt Hebronista vihreän linjan yli Tel Aviviin, Afulan pohjoisiin osiin ja Jisreelin laaksoon. DF arvioi edelleen, että tässä vaiheessa Fatahin aseellinen siipi eli Tanzim (ja Al-AKsa) tulevat kuvaan mukaan tuliaseineen.

Israelin sotilas- ja tiedustelujohtajat ovat DF:n mukaan laatineet 7 kohdan suunnitelman terrorin taltuttamiseksi.
Suunnitelmaan kuuluvat Hebronin, Juudean ja Samarian palestiinalaisalueitten eristäminen, mukaan lukien Jerusalemin arabilähiöt; Sulkulinja noudattaa karkeasti turvallisuusaitaa; tiesulkujen asettaminen arabikyliin johtaville teille ei ole osoittautunut tehokkaaksi; terroristien kotitalojen tuhoaminen ei myöskään ole osoittautunut mielekkääksi; tämä jättää enää yhden radikaalin mahdollisuuden: Antaa PA:lle ultimaatumi, jolla uhataan täydellisestä erottamisesta Israelista, ellei terrori lopu, mikä tarkoittaisi Gazan tapaisen terrorialueen muodostamista, eli tosi asiassa Palestiinan valtion perustamista. Ehkäpä tämä onkin tarkoituksena?
Suunnitelman toteuttaminen edellyttäisi reservien massakutsumista aseisiin ja eräänlaisen sotatilan julistamista Israeliin.  

Sivusta katsoen Israelin hallitus ja turvallisuusjärjestöt ovat keskittyneet vain syntyneiden vahinkojen korjaamiseen sen sijaan, että tarttuisivat rohkeasti härkää sarvista ja tekisivät ainoan toimivan ratkaisun liittää Juudea ja Samaria Israeliin, ja antaen arabikaupungeille vapaakaupungin aseman, joiden turvallisuudesta maalla, merellä ja ilmassa vastaisi IDF, ja joiden vesi-viemärijärjestelmät olisivat Israelin valvonnassa; sähkön, kaasun ja polttoöljyn jakelusta vastaisi samoin Israel.

Hamas ja Fatah ovat kumpikin peruskirjassaan todenneet päämääränään olevan Israelin tuhoaminen asteittain. PA ja PLOI eivät koskaan voi hyväksyä suunnitelmaa, jossa Israel valvoisi kymmenien kilometrien levyistä kannasta rannikon talous- ja asutuskeskusten suojaamiseksi, eikä Jordanin laakson liittämistä Israeliin edes tilapäisesti. Lisäksi 560 000 juutalaisen pakkomuuttaminen Juudeasta ja Samariasta on sekä kansainvälisten lakien vastainen että mahdoton toteuttaa käytännössä. Jos arabit eivät haluaisi asua Israelissa, heille annettaisiin riittävä korvaus muuttaa ympäröiviin arabimaihin tai muualle maailmassa. Israelin kaasu- ja öljylöytöjen varoja voitaisiin käyttää käytännön järjestelyjen hoitamiseksi. http://www.debka.com/article/25036/IDF-has-a-plan-to-stem-Palestinian-terror-Netanyahu-Ya%E2%80%99alon-It-will-die-down

5.       UUTISOTSIKOITA
·         Ranskan presidentti Francoise Hollande ja USA:n presidentti Barack Obama tapasivat toisensa Washingtonissa tiistaina 24 11. He pitivät yhteisen lehdistötilaisuuden, jossa he vakuuttivat yhdessä tekevänsä kaikkensa
”ISIS-joukkojen tuhoamiseksi”. He molemmat totesivat jakavansa yhteisen kulttuurin, johon kuuluvat vapaus kaikille, uskonnon vapaus ja tasa-arvo. Obama sanoi puheessaan, että terroristit hyökkäsivät ranskalaista vapautta ja henkeä vastaan, ja viime kädessä koko maailmaa vastaan. Toimittajat kyselivät kuitenkin Turkin venäläisen koneen alas ampumisesta ja sen vaikutuksesta yhteiseen strategiaan IS:n tuhoamiseksi. Obama ei malttanut olla nälväisemättä Venäjän todellisista aikeista puuttua Syyrian tilanteeseen tuomalla sinne runsaasti sotilaskalustoa ja miehistöä. Kumpikin presidentti sanoi koneen alas-ampumiseen johtaneen tilanteen olevan vielä epäselvän, ja että asiaa tutkitaan. Venäjän presidentti Putin sanoi Turkin ampuneen sitä selkään, mikä osoittaa pelkuruutta. Yksi piloteista joutui kapinallisten käsiin, toisen Venäjän erikoisjoukot pelastivat, kuten DF kertoo. Obama toivotti Venäjän tervetulleeksi, mutta haluaisi sen liittyvän yhteiseen strategiaan. USA:n strategiana on ollut välttää iskuja IS:n joukkoja vastaan. USA:n lentäjien mukaan Obama kieltää kolme neljäsosan niistä. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/obama-and-hollande-commit-to-destroying-radical-terrorism-of-isis/2015/11/25/
·         PA:n arabit alkavat tajuta, että piehtaroiminen kyseenalaisessa PA:n saarnaajien ja puheenjohtajan ylistämässä marttyyrin sädekehässä ei täytä heitä vatsojaan, vaikka Abbas lupaakin jokaisen surmatun tai Israelin linnaan tuomitseman terroristin omaisille suuria korvauksia varoista, joita EU ja USA sinisilmäisesti kauhovat tämän käenpojan (PA/PLO) pesään. Muutamat ovat myös alkaneet kysellä, missä ovat ne miljardit USD PA:n arabien rakennus-ja kehitysvarat, joista Mahmoud Abbas yksin määrää ja tietää? PA:n virallinen media – muita ei taida juuri ollakaan liikenteessä – ylistää edelleen Abbasin käskystä terroristeja, mutta Palestinian Media Watch kertoo Walla uutistoimiston julkaisemista raporteista sen, mitä Walla jättää pois. ”Nadia Abu Jamal, marttyyri Ghassamin vaimo, vastaa kysymykseen, mitä hän tunsi saadessaan tiedon miehensä kuolemasta marttyyrina: ”Uutinen oli shokki ja se hämmästytti minua. Jälkeenpäin tunteeni alkoivat sekoittua, tunteeseen ylpeydestä operaation laatuun liittyi tunne henkisestä haavoittumisesta hänen suorittamansa operaation vuoksi”. Oliko se sen arvoinen? http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/glory-for-har-nof-synagogue-terrorists-no-longer-fills-arab-bellies/2015/11/24/
·         PA:n media juhli Har Nof massamurhan vuosijuhlaa. ”Tänään on ensimmäinen vuosijuhla marttyyrien sankarien Ghassan ja Uday Abu Jamalin suorittamasta sankasillisesta operaatiosta Dir Yassin (Har Nof) lähiössä, joka johti 6 setlerin kuolemaan”. Wattan news agency julkisti 18.11. ilmoituksen, jossa se totesi: ”Ghassan ja Uday Abu Jamal osoittivat esimerkillään, mitä tarkoittaa sankarillísuus kotimaan hyväksi. He asettuivat puolustamaan sitä varastelevan miehityksen saastutuksesta, ja kaatuivat marttyyreina kunnian tiellä”. Näin kunniallisesti sitä Palestiinan valtiota rakennetaan. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203907#.VlV7lBT4k6s
·         Ministeri Uri Ariel tarttui Netanyahun lupaukseen luovuttaa Juudean ja Samarian C-alueita PA:lle rakentamista varten sitä vastaan, että juutalaiset saavat rakentaa yhteisönsä keskellä. Ariel kyselee vihaisena: Onko Bibi luovuttamassa juutalaista maata arabeille? Hän sanoo, että tällaiset puheet jiohtavat hallituskriisiin, sillä Juutalainen Koti ei voi olla mukana toteuttamassa sellaista suunnitelmaa. Bibi näyttää olevan pahasti sekaantunut ja etsii kaiken aikaa ulospääsytietä ahdingostaan. Häntä painostetaan kaiken aikaa USA:n, YK;n ja EU:n taholta, ja näyttää, että Bibin kantti ei kestä enempää. Hän näyttää ratkeavan liitoksissaan. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203897#.VlWCuBT4k6s


Sunday, November 22, 2015

SUNNUNTAI 22.11.15

SUNNUNTAI 22.11.15
1.       RAPORTTEJA tulee monelta puolelta maailmaa, joissa kerrotaan terroriuhasta, jotkut niistä välittömiä.
Brysselissä Belgiassa, jota pidetään uuden terroriaallon kuumimpana paikkana, poliisi on sulkenut pääkaupungin lähes kokonaan turvallisuusjoukkojen haravoidessa terroristipesäkkeiden löytämiseksi, ennen kuin terroristit ehtivät toteuttaa Pariisin kaltaiset hyökkäykset perjantaina 13.11. Poliisien etsintälistalla on kaksi terroristia, jotka osallistuivat Pariin hyökkäyksiin, ja joiden uskotaan piileskelevän Brysselissä, mutta he tuskin ovat ainoat potentiaaliseen uuteen hyökkäyksen suunnitteluun osallistuvat.
Kaupungissa asuvia amerikkalaisia on kehotettu pysyttelemään asunnoissaan, pitämään ulko-ovensa lukittuina ja varmistamaan sisään pyrkijän henkilöllisyys ennen oven avaamista.

Belgialaisen Le Soir lehden artikkelin mukaan yhdellä etsityistä terroristeista voi olla pommivyö mukanaan. Yksi tulitukseen Pariisissa osallistuneista terroristeista on myös pystynyt karistamaan etsijät kannoiltaan, ja piileskelee jossakin, ehkä Brysselissä.
Nämä IS:n kouluttamat ja rahoittamat terroristit ovat antautuneet tehtäväänsä kokonaisvaltaisesti, pelkäämättä henkensä puolesta. He uskovat islamin opettajiensa väitteisiin, joiden mukaan kuolema on vain portti parempaan maailmaan, jossa heille tarjotaan kaikki ne lihalliset nautinnot, joista he voivat vain uneksia tässä matoisessa maailmassa. He pakoilevat poliisia vain siksi, että voisivat varmistaa osuutensa täydelliseen toteutumiseen Allahinsa edessä, jossa jokainen murhattu väärä-uskoinen lisää murhaajan meriittilistaa.

Brysselin metroliikenne keskeytettiin ilman määräaikaa; kauppaliikkeitä ja julkisia rakennuksia on suljettu uhan vuoksi, joka voi iskeä missä vain ja koska tahansa. Tämä aiemmin kuhisevan liike-elämän ja kaupankäynnin sekä huvittelun keskus on joutunut jäsenet kangistavan ja sydäntä kouristavan pelon uhriksi.
Sivusta katsoen vai vain ihmetellä, kuinka paljon tässä pelon ilmapiirin luomisessa on pelottavien henkivaltojen osuutta, jotka on vapautettu riehumaan valtoimenaan.

TURVALLISUUSVIRKAILIJAT työskentelevät kuumeisesti löytääkseen Pariisin iskuihin osallistuneen Salah Abdellamin, mutta heidän työtään vaikeuttaa se, että Islamin Valtion inspiroimat ja aktivoimat terroristit ovat ”kotona kasvatettuja”, heillä on Belgian identiteettikortit, he puhuvat sujuvasti eurooppalaisia kieliä ja he tuntevat olot ja tavat iskukohteissaan. He sulautuvat helposti ympäristöönsä, ja heillä on ystäviä ja tuttavia viattomien siviilein keskuudessa. He eivät ole pitäneet meteliä uskonnostaan; Pariisin verilöylyyn osallistunut naisterroristi ei tunnustautunut Islamin tai muunkaan uskonnon kannattajaksi, hän oli tavallinen seurapiirinainen ilman moraalisia tai muita henkisiä pidäkkeitä, kuten raporteista voisi päätellä.

Belgian pääministeri Charles Michel sanoi poliisin pelkäävän, että IS:n agentit ovat piilottaneet aseita useisiin kohteisiin pääkaupungissa, ja kehotti asukkaita rajoittamaan liikkumistaan julkisuudessa.
Pariisin hyökkäykset ovat saattaneet koko Euroopan EU-alueen pelon valtaan, sillä Shengen sopimuksen mukaan kansalaiset voivat liikkua vapaasti kaikissa EU-maissa.
Aseita on lisäksi ollut kaupan vapaasti kaupoissa, joten niiden hankkiminen ei ole ollut mikään ongelma.
Tämän kaiken keskelle Lähi-Idän arabimaista ja Afrikasta valuu jatkuvana virtana uusia pakolaisen nimellä kulkevia ihmisiä, joista osa on vainoa ja sortoa pakenevia, osa IS:n ja muiden terrorijärjestöjen soluttamia agentteja, joiden tehtävänä on ottaa yhteys paikallisiin soluihin ja tiimittaa heille ohjeita ja varoja tulevaa toimintaa varten. On vaikea uskoa, etteikö näillä tapahtumilla – pakolaisvirralla ja Europan terroriaallolla - olisi yhteyttä keskenään.

IS varoitti muutama viikko sitten, että Ranskan päätös lähettää lentotukialuksensa Syyrian edustalle tulee aiheuttamaan vastatoimia Ranskassa. Toisaalta voisi ajatella, että Venäjän ja USA:n johtaman liittoutuman aktivoituneet ilmapommitukset IS:n tukialueille ja joukkojen tukikohtia vastaan olisi antanut asukkaille toivoa tilanteen rauhoittumiseksi jäädäkseen odottelemaan kehityksen edistymistä, eikä lähteä täysin tuntemattomiin olosuhteisiin ja ilmanalaan. Ehkä heillä oli toinen, heille syötetty, motiivi päätöstä tehdessään.

TURKIN poliisi raportoi pidättäneensä Belgian kansalaisen Ahmet Dahmanin, jolla on marokkolainen tausta, sekä kaksi muuta, luultavasti syyrialaista miestä, Antalyassa, jossa tällä viikolla kokoontuu G20 huippukokous. 26-vuotias Dahman suoritti tiedusteluja ennen Pariisin iskuja. Hän matkusti Turkkiin Belgian passillaan ja aikoi siirtyä Turkin kautta laittomasti rajan yli Syyriaan liittyäkseen IS:n joukkoihin. Turkki ei ole vielä EU:n jäsen, NATON kylläkin, mutta anoi jäsenyyttä EU:ssa.

YK:n turvallisuusneuvosto antoi perjantaina jäsenmailleen oikeuden turvautua kaikkiin välttämättömiin toimiin terrorin vastaisissa taisteluissaan. YK:n päätökseen vaikutti Malin pääkaupungissa Bamakossa sattunut massamurha, jossa luxushotellin kaapanneet terroristit ottivat hotellivieraat panttivangeikseen. Al-Qaidan tukemaa terrorihyökkäystä johti tunnettu yksisilmäinen algerialainen militaristi. Terroristit surmasivat 19 ihmistä, useimmat heistä hotellivieraita, ennen turvallisuusjoukkojen hyökkäystä hotelliin panttivankien vapauttamiseksi.
Viikkoa ennen Bamakon iskua Malissa terroristit surmasivat IS:n itsemurhaiskuissa 44 ihmistä Beirutin eteläosassa Hizbullahin valvomassa lähiössä, ja kolme viikkoa aiemmin IS:n venäläiseen matkustajakoneeseen asettama pommi surmasi 224 ihmistä Siinain yläpuolella. Eloonjääneitä ei löydetty koneen jäännöksistä.

Pariisin asukkaat ovat kuitenkin alkaneet uhmakkaasti palautua normaalirutiiniinsa istuskellen joutilaan tuntuisesti ulkoilmakuppiloissa pyrkien parantamaan maailmaa loputtomilla keskusteluillaan. http://www.timesofisrael.com/brussels-on-lockdown-in-fear-of-paris-style-attacks/

Ranskan poliisit tunnustavat, ettei IS:n ja yleensä terrorismin vastaisessa taistelussa ole mitään nopeaa reseptiä, koska niiden taustalla ovat ideologiset ja/tai uskonnolliset perusteet, joiden muuttaminen edellyttäisi puuttumista kokonaisten kansojen ja miljoonien ihmisten uskonnollisiin perusteisiin ja vakaumukseen. Julkisuudessa on vältetty luonnehtimasta nykyistä islamin hyökyaaltoa länsimaihin suuntautuvaa - sekä suorien hyökkäysten että massamuuton muodossa - uskontojen tai kulttuurien väliseksi taisteluksi, mitä se kuitenkin käytännössä on.
USA:n johtaman koaliittion ilmavoimat tekivät 42 ilmaiskua IS:n kohteita vastaan Syyriassa ja Irakissa, ja Venäjän mahtavat pommittajat tuhoavat IS:n pääkaupunkina pitävää Raqqan kaupunkia maan tasalle. Toinen kohde on Mosulin kaupunki Irakissa, jonka vapauttamista kurdien pesmergajoukot yrittävät massapommitusten tukemina. http://www.timesofisrael.com/france-prepares-for-long-haul-in-fight-against-islamic-state/

2.       Sekä Ranskan että Belgian viranomaiset ovat vihjailleet rajoittavansa islamin vapaata toimintaa ja kasvamista alueillaan, mihin sisältyy sekä moskeijoitten sulkemista että uusien moskeijoitten rakennussuunnitelmien jäädyttämistä. Tämä ei varmaankaan tule onnistumaan ilman taistelua, sillä islamia tunnustavat kansanosat ovat liittyneet osaksi yhteiskuntaa – kuitenkaan sulautumatta siihen – ja heillä on kannattajia ja tukijoita useissa yhteiskunnallisissa ja etenkin NGO-järjestöissä.
Toiseksi EU:n piirissä harkitaan uudelleen shengen-sopimuksen rajojen poistamisesta ainakin toistaiseksi EU-maiden väillä sekä kansalaisten vapaata liikkumista maasta toiseen EU:n sisällä.
Joittenkin pelkäämä ja varoittama tilanne iskee nyt rajusti vasten kasvoja. Kukaan ei tietenkään voinut ennustaa tämän päivän kaltaista massa-aaltoa Afrikasta ja Lähi-Idän maista, ei ainakaan vielä tässä vaiheessa.

Ovatko nälkä ja työttömyys ne ratkaisevat tekijät, jotka pakottivat ihmiset luopumaan kaikesta tutusta ja puutteenalaisesta mutta kuitenkin turvallisesta ympäristöstä ja antautumaan kohtalon viemäksi, jossa satoja tai tuhansia menehtyy matkan rasituksiin ja vaaroihin, mitä tunnottomat ihmiskauppiaat ovat pystyneet hyödyntämään vaatien köyhiltä ihmisiltä kohtuuttomia korvauksia vain siirtääkseen heidät rajan tai Välimeren yli jättääkseen heidät avuttomina jonnekin autiolle tieosuudelle? Useilla pakolaisilla ei ole lämpimiä vaatteita eikä rahaa niiden hankkimiseen. Euroopassa ilmat ovat viilenneet ja sateita on yleisesti, Joillakin heistä ei ole edes jalkineita jaloissaan. Jotkut yksityiset avustusjärjestöt ja jopa yksityis-henkilöt pyrkivät lieventämään heidän ahdinkoaan, mutta apua tarvitsevien määrä ylittää kaikki ponnistelut, eikä niitä osattu ennakoida eikä niihin varautua.  
Inhimillinen kärsimys ja turvattomuus tulevat lisääntymään talven tullessa, mikä voi pakottaa pakolaiset epätoivoisiin tekoihin.
Tämä kaikki on tehtävä säälimättömän terrorismin uhan alla.

Islamin eskatologiassa ennustetaan maailman joutuvan kaaokseen, mikä mahdollistaa uuden tyrannin nousemista luvaten hoitaa epäjärjestyksen ja saattaa yleisen rauhantilan maailmaan. Tämän tyrannin, islamin mahdin, tulemista voidaan jouduttaa sotien ja massamuuttojen kautta, mikä oikeuttaa epäilemään, että sellaisen pedon tuloa odottavat ovat mukana näissä tapahtumissa.

USA:ssa on aloitettu toiminta, jolla maahan rakennettuja moskeijoita, harjoitus-kenttiä ja muita islamin instituutteja pyritään kartoittamaan ja niissä tapahtuvaa toimintaa seuraamaan. Clarion-projektin keräämien tietojen mukaan USA:ssa on yli 80 radikaalin islamin rakentamaa moskeijaa, jotka on strategisesti hajautettu Yhdysvaltain eteläosiin. Clarion-projektin tietoihin perustuen the Daly Caller Foundation on pyrkinyt laatimaan karttoja, joissa esitetään niiden sijainti.
Näissä moskeijoissa radikaalit muslimisaarnaajat aivopesevät kuulijoitaan kiihottaen heitä toimimaan saamiensa ohjeitten mukaan, samalla antaen tilaa muille vastaaville järjestöille. Radikaalit järjestöt ovat koordinoineet keskinäiset yhteytensä käyttäen järjestäytyneen yhteiskunnan vapaasti tarjoamia palveluja internetin kautta.
FBI on saanut informaatiota islamin leviämisestä ja toiminnasta USA:ssa, mutta ei tiedetä, ovatko turvallisuusjärjestöt ja poliisi tietoisia tai edes kiinnostuneita niistä. http://www.wnd.com/2015/11/sophisticated-network-of-radical-mosques-in-u-s/

3.       SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 14 -21; Tiberias 19 -28; Suolameri 23 -30; Eilat 21 -31 +C-astetta. Tänään ja huomenna on aurinkoista, tiistaina puolipilvistä ja sen jälkeen uudelleen kirkastuvaa. Lämpötiloissa ei tapahtune suuria heittoja lähipäivien aikana.

4.       UUTISOTSIKOITA
·         Breitbart news alkuperäisen artikkelin mukaan Islamin Valtiolla on yli 3 000 koulutettua ja motivoitunutta miestä iskemään määrättyihin kohteisiin Yhdysvalloissa saadakseen jo osaksi hajaantuneen kansan kokonaan hajotettua. Iranin Basij- ja vallankumouskaartin joukot harjoittelevat Jerusalemin Temppelivuoren piirittämistä ja miehittämistä – kuten he sanovat – Israelin miehityksestä. Mutta Yhdysvaltoja koskeva ISIS-joukkojen valmistama ja äskettäin julkistama video näyttää, miten ISIS-joukot tuhoavat Valkoisen Talon savuavaksi raunioksi. Aiemmassa videossa näytettiin, miten he leikkaavat pään irti presidentti Obamalta. Näitten videoitten pääasiallisena tarkoituksena on herättää kauhua kansassa ja kiristää viranomaisia. USA:n johto ja demokraattien presidenttiehdokkaat eivät uskalla käyttää radikaali islam nimitystä puheissaan, heitä kutsutaan vain ”harhautuneeksi pieneksi äärilaidan joukkioksi, jolle on annettu suhteettoman paljon julkisuutta”. Ben Shapíron laskelmien mukaan ISIS-joukkojen kannattajia on yli 50 miljoonaa, jota tuskin voidaan kutsua vähäiseksi joukkioksi. USA:n presidentti Obama on estänyt kolme ilmaiskua neljästä IS:n joukkoja vastaan Syyriassa ja Irakissa. Eräässä videossa näytettiin USA:n helikopterin suojaavan IS:n autosaattuetta. Tämäkin osoittanee, missä Obaman intressit ovat. http://allnewspipeline.com/Shake_Our_Existence_To_The_Core.php
·         OBAMAN hallitus on antautunut kokonaan Islamin Valtion johtamaan hyökkäykseen kristittyjä vastaan, joita se pitää päävihollisinaan. Obaman hallituksen veteraanien osaston taholta annettiin kielto pystyttää joulupuuta tilaisuuksiinsa. Perinteen mukaan joulukuusi on pystytetty sekä Valkoisen Talon ja että DC:n edustalle. On vielä epäselvää, koskeeko kielto myös näitä, mutta Obaman hallituksen ristiretki kristillisiä arvoja ja perinteitä vastaan on levinnyt kouluihin ja valtion laitoksiin. Obama näyttää katsovan, että koska hänellä ei ole enää mitään saavutettavissa eikä välitä menetyksistä, hän tunnettujen diktaattorien tapaan johtaa asioita suoraan ohittaen paitsi kongressin myös neuvonantajansa eikä välitä lukea tiedusteluraportteja valmistellen tietä omaansa ja kansansa tuhoon.  http://www.allenbwest.com/2015/11/unbelievable-obamas-va-issues-ban-on-christmas-trees-this-happens-immediately/
·         Arabi-taksinkuljettaja ajoi autonsa tarkoituksella kohti israelilaista autoa, ja törmäyksen jälkeen hyppäsi ulos autostaan yrittäen puukottaa israelilaisia. Tapaus sattui sunnuntaiaamuna Kfar Adumin risteyksessä. Arabi pidätettiin.
Silminnäkijöitten mukaan arabi ehti puukottaa ainakin yhtä ihmistä ennen kuin häntä ammuttiin, mutta ei kuolettavasti. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/ram-and-stab-terror-attack-at-kfar-adumim-junction/2015/11/22/
·         16-vuotias arabi puukotti neljää israelilaisten Kiryatr Gat juutalaiskylässä lauantai-iltana. 250 poliisia osallistui hänen etsimiseensä. Hänet löydettiin 100 metrin päästä erää talon pihamaalta verinen puukko vielä käsissään. Poliisi pidätti 12-vuotiaan arabipojan ja -tytön osallisina puukotukseen. http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/breaking-kiryat-gat-terrorist-caught/2015/11/21/
·         Arabinainen yritti puukottaa israelilaisia Brigate aukiolla Samariassa, mutta entinen aluejohtaja Gershon Mesika, joka sattui ajamaan lähellä autollaan, havaitsi tilanteen ihmisten huutaessa terroristi ja ajoi autollaan arabinaisen yli. Sotilaat avasivat sen jälkeen tulen naista kohti haavoittaen häntä kohtalokkaasti. Hänet julistettiin kuoliaaksi pian sen jälkeen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203741#.VlGOCRT4k6s
·         Iranin vallankumousarmeija harjoitteli tilannetta, jossa se vapauttaa Temppelivuoren Israelin miehityksestä, kuten sen tiedotteessa sanottiin. Joukoille oli valmistettu Kalliomoskeijan tai Al-Aksa moskeijan mallikappale, jota he käyttivät vapauttamisoperaatiossaan, johon osallistui myös Bastij puolisotilaallisen vapaaehtoisarmeijan sotilaita. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203735#.VlGPVRT4k6s
·         PA/PLO:n puheenjohtaja ilman mandaattia Mahmoud Abbas tunnusti Israelin TV:lle ensimmäisen kerran, että hän hylkäsi pääministeri Ehud Olmertin tarjouksen itsenäisestä valtiosta ja 99 5 % Juudean ja Samarian maa-alueista, Itä Jerusalemin kokonaan ja kymmeniä tuhansia pakolaisia. Olmert teki tarjouksensa 2008 vähän ennen kuin hän joutui eroamaan pääministerin paikalta paljastuneen skandaalin vuoksi. Abbas sanoi hylänneensä tarjouksen suoralta kädeltä ilman vastatarjousta. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203729#.VlGQcxT4k6s
·         Maailman mahtivaltiot tulevat avustamaan Irania Arakin raskasvesilaitoksen rakentamiseksi uudelta pohjalta. Laitos tuottaa plutoniumia, jota voidaan käyttää ydinpommin rakentamiseksi. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/203734#.VlGSFhT4k6s