Friday, October 23, 2015

PERJANTAI 23.10.15

PERJANTAI 23.10.15
1.       ISRAELISSA eletään surrealistisessa maailmassa, missä kaikki näyttää vääristyneeltä eikä mikään tunnu siltä, mitä sen tulisi olla. Oikea ei ole enää oikea, eikä vääryys enää vääryyttä, vaan jotain muuta - tai ainakin kutsutaan eri nimellä. Entinen rauhan kumppani ei ole enää rauhan kumppani, vaan patologinen valehtelija, mutta jonka kanssa pääministeri Netanyahu - kotoisesti Bibi - sanoo olevansa valmis juttelemaan koska ja missä vain ilman ennakkoehtoja – ehdolla., että hän ensin tunnustaa Israelin juutalaisena valtiona selittäen, ettei se ole ehto vaan tosiasia. PA:n ulkoministeri Riyad al-Malki panee vielä paremmaksi todeten, ettei PA myöskään aseta ehtoja edellyttäen, että ”Israel ensin vapauttaa miehittämänsä palestiinalaisalueet ja lopettaa kollektiiviset rangaistukset, sekä palaamista 1778 tilanteeseen”. PA:n ehto on helppo toteuttaa, koska Israel ei miehitä mitään PA:n alueita.  Löydä siitä sitten Salomon viisas ratkaisu, mitä ulkoministeri John Kerry pyrkii löytämään.

BIBI joutui selittelemään sanomisiaan todettuaan, että Hitlerin päätökseen tuhota juutalaiset vaikuttivat Jerusalemin päämuftin Hajj Amin al-Husseinin pyynnöt Hitlerille, ettei tämä karkottaisi juutalaisia maastaan, koska nämä tulevat sitten Palestiinaan. Hitlerin kysymykseen: Mitä heille sitten tulee tehdä, Hussein vastasi: ”Polta heidät”. Tämä koettiin Israelissa Bibin yrityksenä vapauttaa Hitler osittain syyllisyydestä ja laskea se PA:n arabien hartioille. Saksan liittokansleri Angelika Merkel totesi tavattuaan Bibib, ettei Hitlerin ja Saksan kansan syyllisyyttä holokaustiin tule millään tavoin vähentää. ”Saksa on syyllinen ja vastaa siitä”.
Ehkä Bibi halusi vain antaa tunnustusta Merkelille, mutta kirves osui kiveen.
Myös PA:n arabijohtajat pahoittivat mielensä syyllistää heidät holokaustiin.

Israelin lääkärit ja hoitohenkilökunta ovat joutuneet vaikean eettisen ongelman eteen, kuten Hadashan sairaalan plastiikkakirurgian johtaja totesi: Jos minä näen terroristin kadulla, minä yritän surmata hänet. Mutta jos sama terroristi tuodaan vakavasti haavoittuneena osastolleni, minä teen kaikkeni hänen henkensä pelastamiseksi. Hän kertoo esimerkin terroristista, joka englantilaisella nimellä asettui hotelliin Tel Avivissa, mutta pani vuoteensa patjan alle matkalaukkunsa täynnä räjähteitä. Räjähteet syttyivät katkoen hänen jalkansa, toisen kätensä ja puhkoen molemmat silmät. Tämä ihmisraato tuotiin hänen osastolleen, ja hän sai hänet elpymään. Elvyttyään mies tunnusti lääkärille todellisen nimensä ja että hän on terroristi. Turvallisuusvirkailija pystyi myös kuulustelemaan häntä.
Mies palautettiin Libanoniin, jossa hän televisioidussa tilaisuudessa osoitti kunnioitusta Hizbullahille. Siinä kaunis kiitos ihmishengen pelastamisesta!

KIIVAISTA Israelin vastaisista väitteistään, jotka järjestään osoittautuvat valheiksi, ja kiihotuspuheistaan huolimatta PA:n puheenjohtaja Mahmoud Abbas joutuu turvautumaan israelilaisiin lääkäreihin ja sairaaloihin. Jokin aika Abbasin vaimoa leikattiin tiukkojen turvatoimien ja salaisuuden verhon alla Israelilaisessa sairaalassa. Abbasin vävy puolestaan leikataan vaarallisessa sydänleikkauksessa yksityis-sairaalassa Tel Avivissa. Toivottavasti hän saa siellä myös uuden näkemyksen juutalaisista ja Israelista, mutta lääketiede ei vielä pystyne vaikuttamaan ihmisen ajatusmaailmaan ja uskomuksiin. Uutisissa tosin kerrottiinkin magneettisesta laitteesta, jolla tutkijat uskovat voivansa poistaa ihmisen uskon Jumalaan. Ateistiset maailmanjärjestöt halunnevat sellaista laitetta voidakseen toteuttaa omia NWO-suunnitelmaan.
Saksan natsit ja Neuvostoliiton KGB olivat edistyneet näillä alueilla pyrkiessään manipuloimaan ihmisen totuttuja tapoja ja uskomuksia.
USA:n Valkoinen Talo otti myös kantaa Bibin Hitler lausuntoihin todeten, että ilman epäilyksiä Saksa on syyllinen holokaustiin. Obaman tiedottaja kehotti samalla osapuolia välttämään kiihottavia lausuntoja. Bibi on hämmästellyt sitä, ettei PA:n ilman mandaattia toimiva puheenjohtaja Abbas ole julkisesti tuominnut yhtään terrorihyökkäystä pari viikkoa kestäneen väkivalta-aallon aikana, jota hallituksen ministeri Naftali Bennett suosittaa kutsuttavan nimellä terrorismi, eikä väkivalta. http://www.timesofisrael.com/white-house-slams-netanyahus-inflammatory-mufti-remarks/

2.       Nyt lienee soiva aika ottaa aikalisä ja siirtyä käsittelemään päivän sääennusteita, vaikka samaa epätodellista surrealismia voidaan havaita niissäkin.

SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 24 -32; Tiberias 25 -35; Suolameri 28 -35; Eilat 25 -36 +C-astetta. Ilma on aluksi kuiva ja helteinen, mutta raju muutos on tulossa.
Taivaankansi on paikoin pilvetön, toisin paikoin puolipilvinen, mutta sunnuntaina pilvisyys vahvistaa ja paikoittaisten sateitten mahdollisuus nousee myös Suolameren alueella lämpötilan pudotessa sunnuntaina 27 asteeseen ja edelleen maanantaina 15 -23 asteeseen Jerusalemin alueella.

3.       PA:n arabit sen sijaan eivät pidä edes kahvitaukoa kiihkeässä halussaan saada ne luvatut 72 mustasilmäistä neitsyttä nyt eikä huomenna, joita heidän pahoin erehtyneet mullahinsa heille lupailevat. Kyllä Allahin paratiisin puutarhassa mahtaa olla järkytyksen huutoja ja itkuista pettymystä havaittuaan, että mullahien lupaukset olivat yhtä valheellisia kuin heidän poliittisten johtajiensa lupaukset paratiisista maan päällä, jos juutalaiset saadaan tuhottua viimeisen mieheen ja – no niin, ehkä muutamia viehättävimpiä juutalaisnaisia ja lapsia voidaan säästääkin pahimman himon tyydyttämiseksi odottaessa Allahin lupausten täyttymistä niistä musta-silmäisistä kaunottarista, jotka eivät koskaan vanhene. Ei ole tarpeen joukko-raiskata alle 10-vuotiaita tyttölapsia äitinsä silmien edessä, kuten IS:n soturit tekevät. Tämä olisi hyvä muistaa suomalaistenkin äitien, jotka ovat huolissaan tyttäristään muslimien miehittäessä heidän koulunsa ja lastentalonsa: Huolehtikaa tyttäristänne!

Käyn seuravaksi kursorisesti läpi äskettäin tapahtuneita terroritekoja, ja muita tapahtumia, mutta lukijoita säästääkseni ilman yksityiskohtia.
Perjantaiaamuna terroristi yritti puukottaa sotilasta Gush Etzionissa ehtien haavoittaa häntä kohtalaisen vakavasti olkaan ennen kuin sotilas ampui häntä polveen. Sotilas oli tajuissaan vietäessä häntä Shaare Zedekin sairaalaan. Sotilas vartioi Neve Michaelin juutalaisyhteisöä. Terroristi oli 16-vuoitas Surif-arabikylästä. http://www.timesofisrael.com/israeli-soldier-stabbed-in-west-bank-shoots-attacker/
Islamin Valtion julkistamassa uudessa vídeossa vihreään asuun pukeutunut asetta käsissään sormeileva terroristi esittää ranskalaisittain murtavalla heprealla sujuvast uhkauksen Israelille, että IS on tulossa uhaten, ettei yhtään juutalaista jätetä henkiin IS:n miehitettyä Israelin maan. ”Tämä on viesti juutalaisille, jotka ovat muslimien ykkösvihollinen.  Todellinen sota ei ole vielä alkanut, ja kaikki mitä olette kokeneet, on ollut lasten leikkiä – ei mitään verrattuna siihen, mitä tulette kokemaan – jos Allah sen suo, Lupaamme teille, ettei yksikään juutalainen jää henkiin Jerusalemin ympäristössä tai koko Israelin alueella, ja jahti jatkuu kaikkialla maailmassa, kunnes (juutalainen) saastutus on hävitetty maan päältä”. Seuraavaksi viitataan arabiveljien muutamalla ajoneuvolla ja puukolla tehtyihin hyökkäyksiin, mitkä saivat sotilaat ampumaan joka suuntaan ja jokaista autoilijaa. ”Mutta mitä tapahtuu, kun kymmenet tuhannet muslimit ylittävät rajanne tullakseen lahtaamaan teidät?” Videossa uhataan, että IS tulee joka suunnalta välittämättä 1915 Syces Picot rajoista, jotka Englanti ja Ranska määrittelivät, ja että IS ei lupaa ja jätä toteuttamatta. http://www.timesofisrael.com/liveblog-october-23-2015/

Israelin johtavat rabbit varoittavat juutalaisia nousemasta Temppelivuorelle siksi, että he ”voivat tietämättään ylittää pyhänä pidettävät rajat, mikä aiheuttaa ikuisen seurakunnasta erottamisen”, ei siksi, että se olisi vaarallista tai että se ärsyttää muslimeja. Rabbit eivät tajua uskonnollisessa kiihkossaan, että muslimit katsovat tämän tarkoittavan sitä, etteivät juutalaiset pidä Vuorta merkittävänä tai pelkäävät. Tämä kiihottaa muslimeissa halun iskeä silloin, kun vihollinen on heikoilla. http://www.timesofisrael.com/leading-israeli-rabbis-warn-against-temple-mount-visits/
Islamilaisen Liikkeen pohjoisen haaran johtaja sheikki Raed Salah kehottaa Jordaniaa mitätöimään rauhansopimuksen Israelin kanssa. Hän väittää, että Israel hyödyntää sopimusta voidakseen sen varjolla esittää vaatimuksia Temppelivuoresta, jonka asema sovittiin siten, että Temppelivuoren alueen hallinto kuuluu Israelille, mutta että sen päivärutiinin hoito ja valvonta kuuluu jordanialaiselle islam-säästiölle wafk.  Säätiö on kuitenkin käyttänyt sopimusta väärin tehden Vuorella muutostöítä ja rakentaen Lähi-Idän suurimman moskeijan ns. Salomon talleille ilman Jerusalemin kaupungin rakennuslupaa ja valvontaa aiheuttaen täten suunnatonta tuhoa Vuoren arkeologisille jäännöksille.
Osa tästä tilanteesta kuuluu Jerusalemin kaupungille ja Israelin hallituksille, jotka eivät ole seuranneet tilannetta tarvittavana tarkasti. Muslimien reaktion pelossa Israelin hallitus ei uskalla tarttua tilanteeseen ja vaatia oikeuksiaan. Muslimit ovat vaatineet, että Vuoren omistus täytyy siirtää yksin wakfille ja että arabijoukkoja on sijoitettava vuorelle muslimirukoilijoiden suojaksi. PA/PLO esitti UNESCO:lle suunnitelman, jolla Länsimuuri määrättäisiin osaksi Al-Aksa moskeijaa.

Tämä on osa PA/PLO:n taktiikkaa saada juutalaisten pyhät kohteet islamin perinnekohteiksi – kuten tapahtui Patriarkkain hautakammion ja Raakelin haudan kohdalla – ja siten murskata juutalaisten lailliset oikeudet Israelin maahan. Tässä operaatiossa PA/PLO saa hyvää tukea YK:lta ja sen instituutioilta sekä ICC:ltä. YK:n pääsihteeri Ban kiMoon ylisti Abbasia rauhan mieheksi äskeisen pikavierailunsa aikana Ramallahissa. Pääsihteerin Israel-viha on häkellyttävä. Hänen keskeinen projektinsa koskee Agenda 2030 toteuttamista. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/202326#.VinjuFP4k6s
Beit Shemeksen kaupunki, jossa työskentelee päivittäin satoja arabeja, elää nousevan pelon vallassa. ”Terroristit kävelevät joukossamme”, he toteavat, mikä aiheuttaa ahdistusta tavallisessa kansalaisessa.
Viimeisessä terrorihyökkäyksessä torstaiaamuna kaksi aseistettua terroristia yritti päästä koulubussiin, mutta se ei onnistunut. Toisena kohteena heillä oli synagoga silloin, kun se on täynnä palvojia. Nähdessään nuoren haredi-miehen tulevan ulos synagogasta he päättivät iskeä nuorukaiseen. He ehtivät puukottaa nuorukaista ennen kuin sotilaat ampuivat heidät.
Beit Shemeksen asukkaat valittavat, että pelko asuu heidän sydämessään ja se tarttuu lapsiin, jotka alkavat nähdä painajaisia ja joiden koulutyö häiriintyy. Beit Shemekseen rakennetaan runsaasti, ja arabit ovat tarpeen työntekijöinä. Hallitus päätti 20 000 asunnon rakentamisesta kaupunkiin, mikä kestää vuosikausia, mutta millä hinnalla ne rakennetaan? Työntekijöitä haalitaan Kauko Idästä myös Kiinasta, mutta silläkin on omat ongelmansa. Monet arabit työskentelevät laittomasti, jotkut jopa viettävät yönsä rakennustyömailla. Kukaan ei tiedä ratkaisua näihin ongelmiin. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/202310#.VinpmlP4k6s

Hizbullah taistelee Golanilla kapinallisten joukkoja vastaan luottaen Venäjän ilmatukeen. Iranin Al-Quds joukkojen komentaja Gassem Soleimani vieraili Kuneitran kaupungissa, joka on vain parin km:n päässä Israelin rajasta. Kaksi Iranin armeijan korkeaa upseeria sai surmansa alueella taisteluissa kapinallisia vastaan. Solemanin tarkoituksena oli suorittaa taktiikan yleistarkistus ja antaa ohjeita sekä päättää tulevista operaatioista. Venäjän ilmavoimien iskut ovat välttämättömiä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi, joista yksi on Al-Nusra joukkojen karkottaminen Damaskoksen ja Israelin rajan väliseltä alueelta. Israel on niin kiinni omissa taisteluissaan terrorismia vastaan, ettei se edes havainnut Iranin vaikutuksen voimistumisesta aivan pohjoisrajan takana. http://www.debka.com/article/24972/Hizballah-is-creeping-up-on-Israel%E2%80%99s-Golan-border-relying-on-Russian-military-cover

Jerusalemin poliisi sanoo estäneensä potentiaalisen terrori-.iskun Jerusalemin itäosan Har Nof arabilähiössä. Paikalliset asukkaat havaitsivat epäilyttävän miehen ja ilmoittivat poliisille. Poliisipartio tuli paikalle, löysi arabin ympäröiden hänet. Mies piti toista kättään selkänsä takana eikä suostunut tuomaan sitä esiin. Poliisin taltutettua hänet miehen hihasta löydettiin veitsi. Hän on 21-vuotia arabi Jebel Mukaberista. ODF joutui poistamaan osan asentamistaan betoniaidoista asukkaiden


                     


Wednesday, October 21, 2015

MUSLIMI-INVAASIO EUROOPPAAN

MUSLIMI-
INVAASIO EUROOPPAAN
1.       On syvästi huolestuttavaa seurata Lähi-Idästä, Afrikasta ja kauempaakin Aasiasta Euroopan maihin pyrkivien rynnistystä rajoista ja aiemmista kansainvälisistä sopimuksista huolimatta. Useita tragedioita on raportoitu Afrikan pohjoisosista täyteen ahdetuilla, useimmiten huonosti jos olenkaan merikelpoisilla aluksilla.
Osa niistä tuhoutui aaltojen ja myrskytuulen kourissa, osa siksi, että ne oli ylikuormitettu. Hukkuneiden ihmisten määrää lienee mahdoton tietää, mutta hiekkarannoille ajautuneista lapsista voidaan tunnistaa ihmisten hädän.

On myös raportoitu, että aluksiin mukaan tulleita kristittyjä olisi matkan aikana heitetty yli laidan varmaan kuolemaan. Useimmilla on ollut selvä päämäärä: Kreikan ja Turkin kautta syvälle Keski Euroopan maihin, joista Saksa on suosituin, jonka liittokansleri Angelika Merkel toivotti tervetulleeksi kaikki haluavat. On laskettu, että Saksaan saapuu ensi vuoden loppuun mennessä kaikkiaan 1.5 miljoona siirtolaista. Muuttajat ovat pääasiassa 18 -40 vuoden ikäisiä täysin hyväkuntoisia miehiä. Tämä aiheuttaa kysymyksen, minne he jättivät muut perheenjäsenensä? Perheitten yhdistämisen vuoksi heillä on – saatuaan työpaikan ja pysyvän asunnon – oikeus kutsua perheensä jäsenet asuin-maahansa. Sen vuoksi - laskelmien mukaan - heidän määränsä nousisi Saksassa 7.3 miljoonaan. Saksassa on alettu kysellä tosissaan, miten tuo määrä pystytään integroimaan muuhun yhteiskuntaan, mikä on tavoitteena, ja kestääkö maan talous?

Mutta ovatko he edes halukkaita luopumaan perinteisitään ja kulttuurisiteistään?
Englannin ja Ruotsin esimerkit osoittavat, ettei se ole heidän ensimmäinen huolensa eikä edes halunsa. Mieluummi9n he muodostavat yhtenäisiä ihmisryhmiä vallaten vähitellen kokonaisia kaupunginosia, jossa he toteuttavat omaa sharia-lakiaan.
Tallisista lähiöistä on tullut ei-muslimeille kiellettyjä alueita, jonne eksyminen voi päättyä pahoinpitelyyn ja jopa kuolemaan. IS kertoo soluttaneensa 4000 aktivistiaan siirtolaisten joukkoihin. Heidän tunnistamisensa sieltä lienee mahdotonta. On myös raportoitu leireillä taisteluista shia- ja sunni-muslimien kesken.

Liittokansleri Merkel on joutunut pahaan poliittiseen pyörteeseen, mikä uhkaa hänen hallitustaan ja joka tullaan muistamaan viimeistään 2017 parlamentti-vaaleissa. Saksa on vahva talousmaa ja tarvitsee 70 000 työntekijää tehtaisiinsa, mutta talousasiantuntijat varoittavat, että tehtiin massiivinen virhe.

On myös aihetta tehdä kipeä kysymys. Ovatko kaikki Eurooppaan pyrkivät todella pakolaisia, ja mikä oli se kannustin, mikä laukaisi massakiihkon? Eikö sittenkin olisi ollut turvallisempaa liittyä muihin aiemmin paenneisiin ja jäädä pakolaisleireihin odottamaan tilanteen selkenemistä ja kansainvälisiä ratkaisuja? Miksi he eivät suunnanneet pakoaan muihin arabimaihin, Saudi arabiaan, jolla on laajat harvaan-asutut alueet, tai Persianlahden öljyrikkaisiin maihin?
Massamuuttoa seuratessa ei voi välttyä havainnolta, että jollakin oli intressiä kiihottaa muuttajia luvaten heille turvallisen matkan ja antaen runsaasti rahaa. Suomessa erään muuttajan 1400 Euron taksimatkan vähätteleminen ei osoita suurta hätää ja puutetta. Ei tämä osoita hädänalaisuutta, IS:n agenteilla on varaa.
Toiseksi muuttajien käyttäytyminen ei ole rauhallisesti integroituvan ihmisen käyttäytymistä. He ovat alusta lähtien täynnä vaatimuksia: avustajien heille tarjoama vesi ei kelpaa, Punaisen Ristin tarjoama ruoka ei kelpaa, majoitustilat ovat heikot, vuoteet kehnoja ja niin edelleen. Kaikki ristit ja muut kristilliset symbolit on poistettava. Ehkä heillä tulisi pitää kädestä ja laulaa iltalaulu ennen nukkumista.

He ovat osoittautuneet väkivaltaisiksi sivullisia kohtaan, raiskaukset ja pahoinpitelyt ovat yleisiä. Heidän on vaikea ymmärtää, että naiset kulkevat vapaasti pukeutuneina ilman lähisukulaismiehen suojaa myös iltaisin, mikä osoittaa heidän kulttuurinsa mukaan, että he ovat prostituoituja ja tarjoavat itseään. On tunnettua, että armeijoiden liepeillä liikkuu irrallisia naisia, miksei myös täällä?
EU-maiden päätös rajojen poistamisesta ja rajamuodollisuuksien vähentämisestä ei ollut mielekästä, mutta kukaan ei välittänyt varoituksista massamuutosta Eurooppaan, mikä oli selvästi nähtävissä. Eurooppa oli pahasti ukkoutumassa. Lasten synnyttäminen ei ole enää muodissa, minkä johdosta monien EU-maiden väestö vähenee tasolle, mistä elpyminen on lähes mahdotonta. Muutamia vuosia sitten ennustettiin, että Eurooppa tarvitsee 135 000 työntekijää ulkomailta, jotta talouselämä voisi elää ja kasvaa ja tehtaat pyöriä. Nyt heitä tulee sadoin tuhansin.
Tilanne on nyt tämä ja sen kanssa on elettävä, mutta mitä tapahtuu, kun nämä siirtolaiset alkavat nousta virallista yhteiskuntaa ja virkavaltaa vastaan? Nämä siirtolaiset tulivat kutsumatta, usein väkivalloin murtautuen rajojen yli. Trojan Horse nimellä kulkevan muslimi-invaasion jäljet ovat täynnä törkyä, ulosteita ja kaikkea mahdollista, mikä tarpeettomana heitetään tien sivuun ja ikkunoista kaduille. 

2.       Paljon syvemmin tuskallista on seurata tuon muslimivirran vyörymistä pieneen synnyinmaahani. Vuosituhansia sitten vallinneitten erämaalakien alla elävä vieraat kulttuuri ja elämänmuodot tunkeutuvat väkivalloin raiskatakseen neitseellisen, runon ja laulun maan, sodissa runnellun Suomineidon, alistaakseen sen tahtonsa alle. Vahvan juutalais/kristillisen kulttuurin sävyttämä suomalainen kansa lapsellisen hyväntahtoisesti haluaa osoittaa vieraanvaraisuutta tekemällä tilaa uusille asukkaille, jotka moittivat ruuan laatua ”vain koirille ja naisille sopivaksi” – kuitenkin mennen syömään sitä, kun median edustajat poistuvat. Sovitellakseen isännät etsivät uutta keittäjää Kauko Idästä saakka, että mausteet olisivat tutumpia.

SUOMALAISET pyrkivät etsimään maahan tunkeutuneille vieraille majapaikkoja tyhjistä kouluista, virastotaloista, vanhainkodeista ja jopa kesämökeistä, koska syksyn pimeys ja räntäsateet sekä talven hanget ja pakkaset ovat tulossa pian.
Kuka hankkii ja maksaa heille talvivarusteet? Joistakin vuokra-asunnoista suomalaiset vuokralaiset häädetään pois, jotta saataisiin tilaa vieraille. Kesämökkien ottaminen käyttöön on kuitenkin kuolleena syntynyt ajatus, sillä kesämökit ovat kaukana teistä, ilman lämmityslaitteita sekä pesu- ja wc-tiloja. Keittiövarustelu on sekin puutteellinen jatkuvaa asumista varten.

Lapsellisessa innossaan osoittautua maineensa veroiseksi ummistetaan silmät varoittavilta esimerkeiltä. Muslimit pitäytyvät omassa uskonnossaan, joka kahlehtii ihmistä syntymästä hautaan saakka. He pitävät juutalaisten ja kristittyjen pyhiä kirjoituksia väärennöksinä, jotka korjataan Koraanissa ja Hadithissa.
Islamin mullahit sanovat suoraan, että Euroopan miehet ovat menettäneet elinvoimansa ja siksi tarvitsevat uutta elämän eliksiiriä, mitä muslimimiehet heille mielihyvin tarjoavat. Jokainen alistettu vääräuskoinen on islamin voitto.  
Mullahit kehottavat muslimimiehiä raiskaamaan vääräuskoisia naisia, koska se on yksi alistamisen muoto. Musliminaisia sen sijaan kielletään seurustelemasta väärä-uskoisten kanssa. Arabimaissa naisen arvo mitataan kameleilla ja lampailla, miten Suomessa? Autoilla ja motsikoilla? Muslimeja varoitetaan koskaan ystävystymästä kristityn tai juutalaisen kanssa, koska ”sillä on saastuttava vaikutus”. Toisin sanoen, normaali sosiaalinen yhteys on näissä oloissa vaikea, ellei peräti mahdoton.
Ruotsissa Gothenburgissa asuvien Assyrian kristittyjen tilojen seinille on ilmestynyt grafiitteja, joissa heitä kehotetaan ”käänny tai kuole”, ja ”kalifaatti on täällä”. He pakenivat Turkista Ruotsiin 60-luvulla. Gothenburgia pidetään Ruotsin jihadin keskuksena, jossa värvätään taistelijoita IS:lle. (dagens Nyheter)
Joissakin Ruotsin kaupungeissa raiskaukset ja muut pienemmät rikokset ovat niin yleisiä, ettei poliisi viitsi edes tutkia esitettyjä tapauksia.
Norja poisti alueiltaan 430 000 siirtolaista, minkä johdosta rikosten määrä aleni 40 %.
Rooman paavi Francis I sanoo, että islam on rauhan uskonto, Toiseksi hän sanoo, että Koraani on muslimille kuten Raamattu kristitylle. Itse asiassa Koraani on paljon enemmän, koska se sitoo ihmisen tahdon; Raamattu vapauttaa ihmisen tahdon.
Helsingin naispiispa tarjoaa kirkkojensa avaimia muslimeille. Lieneekö Helsingin Tuomiokirkkokin luovutettavien listalla? Muslimit vaativat kaikkien kristillisten symbolien, kuvien ja penkkien poistamista, mitä naispiispa Ruotsissa kannattaa. Ovatko seurakunnat valmiit tähän? Tämä lienee USA:ssa yleistyvää ”krislamia”, kristinuskon ja islamin synkretismiä. Juutalaisuutta, kristinuskoa ja islamia kutsutaan ”yhden jumalan uskonnoiksi”, mutta ne tuskin palvovat samaa Jumalaa. Islamin eskatologiassa Jeesus nasarealainen toimii Islamin mahdin sotapäällikkönä, joka valloittaa Jerusalemin ja surmaa antikristuksen.
Kastel 20,10.2015

Gavriel

KESKIVIIKKO 21.10.15

KESKIVIIKKO 21.10.15
1.       PA;n arabit jatkavat järjettömän tuntuisi hyökkäyksiään israelilaisia vastaan, olkoot he sotilaita, poliiseja tai siviilejä. Eräs puukkosankari – vai pitäisikö sanoa ”puukkomarttyyri” tai sellaiseksi haluava - totesi journalistille, etteivät he taistele juutalaisia vaan Israelia vastaan. Tämä toteamus kätkee alleen koko villakoiran ytimen: Ei ole kysymys Juudeasta ja Samariasta eikä Jerusalemistakaan ja sen Temppelivuoren Al-Aksa moskeijasta, vaan siitä, että ”Israel perustettiin länsimaiden avulla arabeilta varastamille maille”. Tämän ajatuskuvion mukaan Israel on laiton ja se tulee purkaa. Tämän kuvion mukaan yksikään arabijohtaja ei voi Israelissa eikä muuallakaan suostua mihinkään rauhanratkaisuun, joka ei sisällä Israelin valtion purkamista ja juutalaisten karkottamista sinne mistä tulivatkin.

Tämän vuoksi Abbas hylkäsi Yehud Barakin rauhantarjouksen, jolla PA:lle olisi annettu 95 -98 % Juudean ja Samarian alueista, Jerusalem olisi jaettu ja arabi-pakolaisia olisi sallittu Israeliin sadoin tuhansin. Tarjoukseen sisältyi varmaan myös taloudellisia kompensaatioita arabimielen keventämiseksi, ja tieyhteys Gazaan.
Tämän vuoksi maailman johtajien – kuten YK:n pääsihteeri Ban ki-Moonin viimeinen yritys Israeliin tekemänsä yllätysvierailun yhteydessä – tuntuvat suorastaan hupaisilta, ellei kysymys olisi kuolemanvakavasta asiasta.

Kuvitteleeko YK:n pääsihteeri, joka ei näe juuri työpöytänsä ulkopuolelle, että hän todella olisi oikea henkilö opastamaan vuosituhansia vanhan kansan asettumista vuosisatojen aikana raunioituneeseen ja erämaaksi kehittyneeseen maahansa, jota pidettiin Damaskoksen takamaana, levähdyspaikkana matkalla Mesopotamiasta Kairoon ja josta kukaan ei ollut kiinnostunut? Vasta juutalaisten onnistuessa rakentamaan heitteille jätetystä maastaan kukoistavan ”Edenein puutarhan”, kuten jotkut sitä nimittävät, arabien mielenkiinto heräsi ja he yrittivät useita kertoja pyyhkäistä tuon häpeätahran arabien pyhältä maalta. Viiden arabimaan - monen muun tukemana - vakinaiset armeijat uskottelivat toisilleen ja silloisessa Syyria Palestiinassa asuville arabeille, että sota kestää pari viikkoa ja arabien on parempi muuttaa taistelujen ajaksi kauemmas, että armeijat voisivat rauhassa toteuttaa suunnitelmansa juutalaisten tuhoamiseksi ”ennen näkemättömässä tuhoamisessa ja massamurhassa”, kuten arabiliiton pääsihteeri Azzam Pasha maalaili.

Maailman hämmästellessä raivokkaasti, selkä valtamerta vasten taistelevat, heikosti aseistetut juutalaiset onnistuivat, ei vain kerran, vaan useita kertoja, murskaamaan arabiarmeijoitten hyökkäyssuunnitelmat. Näin syntyi myytti voittamattomasta Israelista, ja näin syntyi myös myytti palestiinalaispakolaisista, joita asuu Israelin rajanaapureissa, ja joiden määrä on kasvanut n. 850 000 viiteen miljoonaan, mikä oikeuttaa otaksumaan, että pakolaisiin on liittynyt runsaasti paikallisia asukkaita saadakseen YK:n pakolaisavun tarjoamat etuisuudet.
Rikkaitten arabimaitten kieltäytyessä järjestämään arabipakolaisten aseman maissa, joissa he asuivat, Israel vastaanotti kolmen ja puolen vuoden kuluessa 685 000 uutta siirtolaista, jotka se sulautti yhteiskuntaansa. Vielä viime vuonna Israeliin muutti n. 30 000 juutalaista siirtolaista, ja sama tendenssi jatkuu ja voi kiihtyä antisemitismin ja Israel-vastaisuuden noustessa hälyttävästi maailmalla.
Miksi maailma ja sen kansainväliset järjestöt eivät voi hyväksyä pientä Israelia? Johtuvatko maailman ongelmat, sen viimeaikaiset pakolaisvirrat ja maailman-laajuiset talousongelmat Israelista? Miksi englantilaisten suosima ”fair play”, oikeudenmukainen pelisääntö ei ole voimassa Israelin suhteen? http://www.timesofisrael.com/un-head-to-brief-security-council-on-israel-visit/,

2.       Keskiviikkopäivä alkoi tauivaankannen ollessa harvassa puolipilvessä ja ilman tuntuessa kohtalaisen viileältä ja kostealta, vaikka lämpömittari osoittaa 17 astetta.
Sadetta on saatu Jerusalemin alueille heikosti, mutta maanantai-iltana ukkonen jyristeli omilla matkoillaan salamoiden välähdellessä siten, että katsoimme parhaaksi sulkea tietokoneet ja TV:n kaiken varalta.

LÄMPÖTILAT tänään: Jerusalem 17 –27; Tiberías 21 -33; Suolameri 27 -35; Eilat 25 –36 +C-astetta. Lämpötila pysytellee tämän päiväisissä lukemissa vielä huomennakin, mutta Times of Israel ennusteen mukaan se alkaa nousta siten, että lauantaiksi ennustetaan jo 18 -32 +C-astetta. Puolipilvisyys sen sijaan jatkunee toistaiseksi. Kinneretin vedenkorkeus laskee 0.5 sm päivässä ja on nyt -212.89.

3.       AFRIKAN maista Israeliin – useimmat laittomasti – pyrkivät siirtolaiset odottivat tapaavansa Israelissa tulevan onnen maansa, mutta Israelia heille mainostaneet unohtivat kertoa, että kodittomana maailmaa kiertäneet juutalaiset eivät omista kokemuksistaan huolimatta suhtaudu kovin hyväntahtoisesti vieraan uskonnon ja kulttuurin edustajiin eivätkä tervehdi heitä avosylin joukkoonsa.

Syitä lienee useitakin, mutta yksi on se, että Israel on nuori valtio, joka vasta pyrkii hahmottamaan omaa identiteettiään, ja siinä täysin vieraat elementit sekoittavat tilannetta entisestään. Juutalaisissa on voimakkaita, usein täysin vastakkaisia tendenssejä, kuten uskonnolliset ja ei uskonnolliset, joista toiset haluavat pyhittää sapatin, mutta toiset käyttää sen perheen yhteisiin rientoihin, mennä yhdessä elokuviin, joita esittäviä teattereita Jerusalemiinkin nousee uusia. Urheilukilpailujen järjestäminen sapattina on sekin ongelmallinen, etenkin ulkomailla, joissa niitä järjestetään lauanta8iksi ja sunnuntaiksi, ja joissa noudatetaan eri kalenteria ja erilaista käytäntöä.
Euroopassa aikoinaan lapsuusaikoina kokema sunnuntain rauha voidaan kokea uudelleen sapattina, kun vilkas autoliikenne pysähtyy lähes kokonaan, lapset ajelevat pienillä pyörillään kaduilla ja ihmiset pukeutuvat pyhävaatteisiin mennäkseen synagogaan.

Israelin beduiinin suorittama hyökkäys Beersheban linja-autoasemalle, jossa sai surmansa 19-vuotias israelilainen sotilas ja 11 muuta haavoittui, nosti hyökkäyksen seurauksena esiin toisen kipeän kysymyksen vierasmaalaisten asemasta Israelissa.
Eitreasta Israeliin laittomasti muuttanut 29-vuotias Haftom Zarhum oli tullut Beershebaan uusimaan viisuansa, joka salli hänen jatkaa työtään taimitarhassa.

Kansaan oli levinnyt huhu, että hyökkääjiä oli kaksi, ja koska Zarhum ehkä ulkonäöltään muistutti hyökkäyksen tehnyttä beduiinia, ihmiset hyökkäsivät hänen kimppuunsa mukiloiden hänet hengiltä. Tapaus oli tahaton väärän informaation tuotetta, mutta se on nostattanut muiden Afrikasta muuttaneiden, n. 45 000 hengen, suuttumuksen syyttäen valtiota kansan mieliakan nostattamiseksi heitä vastaan. Sekä pääministeri että puolustusministeri tuomitsivat ”lynkkauksen”, kuten Yaalon sitä nimitti, välittömästi, mutta vahinko oli jo päässyt tapahtumaan. Yaalon lupasi metsästää henkilöt, jotka olivat syyllistyneet Zarhumin surmaan. http://jewishstandard.timesofisrael.com/amid-israels-terror-wave-african-migrants-find-danger-where-they-sought-safe-havenafrican-migrants-find-danger-where-they-sought-safe-haven/

4.       TTISTAIN AIKANA PA.n arabit yrittivät neljässä eri kohteessa puukottaa israelilaisia, Lisäksi tiellä no 60 israelilainen autoilija joutui kivityksen kohteeksi, joka murjoi pahoin hänen autoaan. Hän pysäytti autonsa jonkin matkan päässä tutkiakseen kivien aiheuttamia vahinkoja.
Tultuaan tielle autostaan, hän ei tarpeeksi tarkannut ohiajavaa liikennettä, minkä johdosta kuorma-auto törmäsi häneen ruhjoen hänet kuoliaaksi. Paikalle saapunut ensiapuryhmä saattoi todeta, ettei mitään ollut tehtävissä. Kuorma-auton kuljettaja jatkoi matkaansa pysähtymättä, vaikka varmaan oli täysin tietoinen onnettomuudesta. Hän ilmoittautui PA:n poliisille sanoen, että hän ei huomannut autostaan ulos tullutta miestä, ja että se oli pelkkä vahinko. Israelin poliisi tutkii asiaa. Israelilainen autoilija oli kotoin Kiryat Arbasta

Hebronissa juutalaisten omistaman asunnon ulkopuolella vatioivaa sotilasta vastaan tehtiin puukotusyritys kahden arabin toimesta. Sotilas sai haavan päähänsä iskusta, joka ilmeisesti oli tarkoitettu sotilaan niskaan. Paikalla ollut toinen sotilas avasi tulen surmaten molemmat arabit 15-vuotias Bashar Nidal al.Jabari ja 17-vuotias Hussam Ismail Jabari. Tämän seurauksena arabit vierittivät palavia autonrenkaita juutalaisen kaupungin Kiryat Aban sisäänkäynnin edessä ja ulkopuolella.
Tiistaina iltapäivällä yksi sotilas ja siviili haavoittuivat PA:n arabin ajettua autonsa heidän ylitseen lähellä Gush Erzionin yhteisöä Jerusalemista etelään.

Toisessa tilanteessa tiistaina illalla IDF:n sotilaita tulitettiin Dolev-juutalaisyhteisön lähellä. Sotilaat vastasivat tuleen ja aloittivat ampujien etsinnät. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.
Aiemmin tiistaina IDF:n sotilaita vastaan heitettiin petrolipommeja ja putkipommi Beetlehemin läheltä sijaitsevalla tarkastusasemalla. Raakelin hautakammion lähelle kokoontui 400 PA:n arabia, jotka nahistelivat sotilaitten kanssa. Yksi rajapoliisi haavoittui lievästi arabien heittämistä palopommeista.
Jerusalemin itäosassa Issawiyan arabilähiössä rajapoliisi ampui arabinuorukaista jalkaan hänen pitäessä kädessään heittovalmista palopommia. Lääkintämiehet veivät hänet pois, eikä hänen tilastaan ole tietoa.

GAZAN rajaa vartioivat sotilaat havaitsivat arabien valmistelevan sala-ammuntaa sotilaita vastaan. IDF:n omat tarkka-ampujat löysivät heidät tähtäimiinsä surmaten yhden ja haavoittaen useita muita.  Tapaus sattui tiistaina Gazan eteläosassa.
Irrallisia terrorihyökkäyksiä tehdään eri puolilla Juudeaa ja Samariaa, mutta Jerusalemin lähiympäristö osoittaa rauhoittumista. Lieneekö pahin kiihko jo purkautunut, vai onko kysymyksessä vain taktinen tulitauko tilanteen arvioimiseksi ja uusien suunnitelmien toteuttamiseksi? Hamas, Islamic Jihad ja Fatahin äärianekset kuten Al-Aksan Marttyyrit ja Tanzim sanovat aloittavansa kolmannen intifadansa.  

5.       UUTISOTSIKOITA
·         Viime yön aikana puukoilla aseistautuneet terroristit yrittivät soluttautua juutalaisten asuttamaan 4-kerroksiseen Beit HaShalom rakennukseen Hebronissa. Rakennus on H-2 alueella, joka on Israelin täydessä valvonnassa. Yhteisöön sijoitetut sotilaat avasivat tulen hyökkääjiä kohti surmaten heistä kaksi. Yksi sotilas haavoittui lievästi. http://www.jewishpress.com/news/2-terrorists-killed-in-hebron-after-stabbing-attempt/2015/10/20/
·         Puukolla aseistautunut 15-vuotias naisterroristi yritti soluttautua yön aikana Yitzharin juutalaisyhteisöön. Sotilaat kehottivat häntä pysähtymään ennen ylittämistään juutalaisyhteisön rajan, mutta hänen jatkaessa tuloaan sotilaat avasivat tulen haavoittaen häntä käteen, mutta ei vaarallisesti. http://www.timesofisrael.com/palestinian-teen-tries-to-infiltrate-settlement-with-knife-is-shot/
·         UNESCO osoitti lopulta järkevyyttään pitäen PA/PLO:n esitystä Länsimuurin liittämiseksi osaksi Ak-Aksa moskeijaa kiihotuksena, jolla ne olivat voineet esittää loputtomia vaatimuksia ja sääntöjä israelilaisille muurilla. Israel esitti kiivaan vastalauseen PA/PLO:n pyrkimyksestä historian muuttamiseksi.  PA/PLO lopulta veti esityksensä pois ilman jatkotoimia. http://www.timesofisrael.com/israel-slams-unesco-vote-calling-western-wall-muslim/.
Äänestykset Raakelin ja Patriarkkain hautakammioista kuitenkin etenevät äänestyksiin. PA/PLO haluaa saada niille UNESCON vahvistuksen islamin perinnekohteina. Israel vastustaa tallaista historian uudelleenkirjoittamista. http://www.timesofisrael.com/palestinians-drop-bid-to-name-western-wall-part-of-al-aqsa/, http://www.timesofisrael.com/members-of-congress-jewish-groups-rally-against-unesco-resolution/.
·         Jordanialais-palestiinalaisen opettajan pieni tytär nähdään esiintyvän Facebookissa pitkän puukon kanssa todeten:” Haluan tappaa juutalaisia”. Abdel Abuesha opettaa Jordaniassa pakolaisleirissä. Sieltä se lasten aivopesu alkaa, kodeista ja lastentarhoista siirtäen lapset suoraan aikuisten karuun ja armottomaan maailmaan, joka ei tunne sääliä. Videon juontaja vahvisti todeten ”Allahin avulla se voi toteuta”. (Memri) http://www.timesofisrael.com/watch-i-want-to-stab-a-jew-young-girl-tells-her-teacher-father/,
·         Kanada lopettaa Syyrian ilmapommitukset. Israel ja Venäjä sen sijaan ovat sopineet tavoista, joilla lentokoneitten iskut toisiaan vastaan Syyrian ilmatilassa voitaisiin välttää. Venäjän ja Iranin johtamat Syyrian ja Hizbullahin joukot aloittavat pian suuroperaation Aleppon ympärillä olevien Al-Nusran ja Al-Qaidan joukkojen karkottamiseksi. Venäjä on tehnyt samankaltaisen sopimuksen USA:n ilmavoimien kanssa. http://www.debka.com/newsupdatepopup/13258/Russia-and-US-sign-deal-to-avoid-air-clashes-over-Syria,
·         Malmössa Ruotsissa pidetty mielenosoitus muuttui nopeasti rumaksi, sillä siellä päätettiin vaatia juutalaisten lahtaamista. Israelin lähettiläs vaatii, että hallitus hajottaa mielenosoituksen käyttäen kaikkia laillisia keinoja kiihottajia vastaan. Malmö on yksi ”menetetyistä kaupungeista Ruotsissa, jossa muslimit ovat vallanneet osia kaupungeista avoimiksi vain muslimeille.  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/202215#.VidLTVP4k6s
Sunday, October 18, 2015

SUNNUNTAI 18.10.15

SUNNUNTAI 18.10.15
1.       PA:N ARABIT, joita olen mielessäni alkanut kutsua amalekilaisiksi, koska heidän tavoitteensa ovat yhtä – juutalaisten tuhoaminen - muinaisten amalekilaisten kanssa, ovat jatkaneet puukotuksiaan tai niiden yrityksiä Jerusalemissa, Hebronissa ja muuallakin. Poliisi ja IAF ovat voimistaneet joukkojaan pääkaupungissa ja muissakin kaupungeissa sekä maanteillä, mutta tämä ei ole estänyt uusien yrittäjien nousemista esiin. Yksittäistä puukottajaa on vaikea havaita tungoksessa, ja he keksivät uusia tapoja ohittaa tarkastajan silmää. Hebronin naispuukottaja oli pukenut photojournalistin paidan ylleen päästäkseen lähelle sotilasta puukottaen häntä vaarallisesti niskaan. Saaneeko hän naisena Allahilta 72 tulikatseista miestä?
Viikonvaihteen aikana rekisteröitiin viisi puukotusta tai sen yritystä, ja jokaisessa tapauksessa puukkoa vaarallisesti heiluttanut sai surmansa. Allahilla voi olla jo pulaa neitsyistä, jos jokaiselle luvataan 72 koskematonta, tummasilmäistä neitokaista.

GAZAN kaista on myös aktivoitunut ja uusia yrityksiä tehdään toistuvasti raivata aukkoja turva-aitaan massaryntäykselle Israelin puolelle. Sotilaat ovat valppaina ja karkottavat aidan varteen päässeet kovalla kädellä pyrkien kuitenkin osoittamaan tulituksensa jalkoihin kuolonuhrien välttämiseksi. 15 Gazan arabia haavoittui lauantain aikana sotilaitten luodeista, koska he tulivat toistuvista kielloista ja varoituslaukauksista huolimatta sotilasalueeksi julistetulle alueelle aidan varrella.

VIIKON ensimmäinen päivä alkoi puolipilvisenä ja vuoden aikaan nähden suhteellisen lämpimänä, mutta lämpömittarin punainen nestejana pudonnee parin pykälän verran tämän päivän lukemista, kuten ennusteet osoittavat. Sateita ei luvata ennusteajan eli vajaan viikon aikana, mutta kerrankos ennusteet epäonnistuvat.

SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 20 31; Tiberias 23 -36; Suolameri 27 -36; Eilat 26 -38 +C-astetta. Korjaan edellä mainitsemaani sateettomuutta; Times of Israel lupailee kevyitä sadekuuroja huomenna ja ylihuomenna maan pohjoisosiin.

Eilisen patikka/aamukahviretken aikana nuorisomme Make ja Tarja olivat nähneet ensimmäisten luonnonkukkien ponnistelevan nupuistaan. Kovin ovat aikaisessa, kun talvi ei ole vielä’ päässyt kunnolla alkamaankaan. Lieneekö tuokin osoituksena maailman kirjojen sekaannuksesta, jota koetaan monella tasolla. Jumalan säätämät luonnonlait, ajat ja ajanjaksot seuraavat kuitenkin järkkymättä omaa tahtiaan.

2.       EU-MAAT ovat aktivoitumassa uudelleen saatuaan Iranin ydinpommisuunnitelmat turvallisesti voimaan ilman ulkopuolisten häiriöitä. Iran esitteli äskettäin lehdistölle aiemmin salaisena pidettyä ballistista ohjustaan, jonka laukaisualusta oli asennettu luolaan 500 m maanpinnan alapuolelle testaten samalla toista 1300 mailin päähän kantavaa ballistista ohjustaan. Iran väittää, ettei Wienin sopimus P5+1 maiden ja Iranin kesken estä ohjusten suunnittelua, rakentamista ja niiden testausta. Tämä paljon puhuttu sopimus näyttää olevan täynnä reikiä, joita Iran hyödyntää.

Israelin pääministeri kanslia esitti kiivaan vastalauseen saatuaan tietää, että Ranska valmistelee esitystä, jolla Temppelivuorelle asetetaan kansainvälisiä tarkkailijoita. Kanslian tiedottaja kertoi lauantaina - sapatin päätyttyä – että Israel työskentelee yhdessä USA:n ja muiden kanssa estääkseen tällaisen suunnitelman esittämisen YK:n turvallisuusneuvostolle. Liittyneekö tähän PA/PLO:n puheenjohtajan Mahmoud Abbasin esitys YK:n UNESCO:lle, että Temppelivuoren Länsimuuri tulee liittää osaksi Al-Aksa moskeijaa. Tämä antaisi PA:lle oikeuden kieltää ei-muslimien – ja etenkin juutalaisten - pääsyn Länsimuurille rukoilemaan ja itkemään Temppelinsä hävitystä.

JPOSTIN vakiotoimittaja Herb Keinon kertoo, että ranskalaisen päivälehden Le Figaron lauantain raportin mukaan Ranskan YK:n lähettiläs esitti luonnostekstin YK:n turvallisuusneuvoston presidentille, joka tulee edistämään sen etenemistä. Sen mukaan ”riippumattomat huomioitsijat tulevat tarkkailemaan mahdollisia ”olevan tilanteen (status quo) rikkomuksia”.
Pääministerin kanslian korkea virkailija pitää Ranskan esitystä tarkkailijoista merkityksettömänä ja tarkoitettuna vain näytösluonteiseksi.
”Odotamme heidän tuomitsevan islamsäätiön wakfin pätemättömyyden Temppeli-vuorella”, virkailija arvioi, mutta tietäen laajenevan Israel-vastaisuuden maailmalla esitykseen tulisi suhtautua vakavasti. Virkailija selitti asennettaan todeten, että nuo arabit, jotka toivat räjähteitä ja ilotulitusraketteja Temppelivuorella muuttaen Al-Aksa moskeijan terrorismin asevarastoksi myös laukoen niitä, ovat niitä, joiden tavoitteena oli olevan tilanteen muuttaminen.

PÄÄMINISTERI kehotti kansallisen turvallisuusneuvoston johtajaa Yossi Cohenia yhdessä ulkoministeriön kanssa protestoimaan Ranskan esityksen yksipuolista ja perusteetonta kieltä. Yleisen turvallisuuden ministeri Gilad Erdan kutsui esitystä vääristellyksi ja yksipuoliseksi, joka palkitsee PA:n arabit. Apulaisulkoministeri Tzipi Hotoveli sanoi, että esitys riippumattomista tarkkailijoista Temppelivuorella loukkaa Israelin Israelin itsenäisyyttä Vuorella, ja että vain toinen osapuoli, eli Israel pyrkii säilyttämään tasapainotilan ja varmistamaan kaikkien uskontokuntien edustajien vapaan pääsyn Länsimuurille ja Temppelivuorelle.

PÄÄMINISTERIN kansliassa vakuutettiin Netanyahun halua tilanteen säilyttämiseksi nykyisellään arabien häirintäyrityksistä huolimatta. Lausunnossa viitataan tilanteeseen, joka syntyi 1949 Jordanian saatua Jerusalemin itäosan ja Temppeli-vuoren hallintaansa. Jordanian valvonnassa tuhottiin n. 57 synagogaa ja juutalaista uskonnollista keskusta 17 vuoden aikana, ja vastoin tehtyä sopimusta vapaasta pääsystä Länsimuurille Jordania esti juutalaisten pääsyn muurille. Tämän tulisi osoittaa maailmalle, mitä tulisi tapahtumaan, jos PA/PLO saa Temppelivuoren hallintavallan nykyisen päivärutiinin hoidon lisäksi. Toinen varoittava esimerkki on Josefin hautakammio Sikemin (Nablusin) lähellä, jonne juutalaisilla tulisi olla vapaa pääsy, mutta jota arabit pyrkivät häiritsemään jopa useasti sytyttäen hautakammion tuleen. Vain IDF:n sotilaitten valvonta estää sen tuhoamisen kokonaan. Netanyahu painottaa, että PA:n arabien väkivalta on suoraa seurausta Abbasin valheellisesta kiihotuksesta, eikä sillä ole mitään tekemistä Al-Aksan tai Temppelivuoren kanssa.

Netayahu matkustaa hallituksensa ministereitten kanssa Berliiniin, jossa heillä on yhteinen kokous Saksan ministereitten kanssa – tämä mikäli tilanne helpottuu kotona. Edellinen tapaaminen jouduttiin peruuttamaan.
Kerry soitti Netanyahulle perjantaina vakuuttaen, että Israelilla on oikeus puolustautua hyökkäystä vastaan, ja sanoi kehottaneensa Abbasia siivoamaan suunsa ja pudottamaan terminologiastaan valheelliset ja kiihottavat aiheet.
Israel on vaikeassa tilanteessa, koska PA:n kiihottamat terroristit ovat olleet suurelta osin alaikäisiä, vaikka heidän puukkonsa ovat yhtyä tappavia aikuistenkin. Alaikäisiä ei voida tuomita vankilaan, mutta heidän aiheuttamansa vahingot voidaan määrätä oikeuden päätöksellä heidän vanhempiensa maksettaviksi. Ihmishenkien menetykset ja elinikäisiä vammoja ei millään voida kompensoida. http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Jerusalem-furious-at-French-bid-for-observers-on-Temple-Mount-426253

3.       JPOST on koonnut muutamia esimerkkejä viikonvaihteen hyökkäyksistä
Lauantaiaamuna tarkkaavainen siviili ollessaan matkalla synagogaansa Armon Hanatziv lähiössä kíinnitti huomionsa epäilyttävään nuorukaiseen ja ilmoitti asiasta rajapoliisille. Poliisin lähestyessä nuorukaista tämä veri puukkonsa esiin yrittäen puukottaa poliisia, joka empimättä avasi tulen surmaten hänet., Nuorukainen, Muataz Awisat, 16, oli kotoisin läheisestä Jebl Mukaberin arabilähiöstä. Poliisi on valinnut varsin suoraviivaisen tavan vastata terroristien murhayrityksiin. Samalla paikalla 4 päivää aiemmin terroristi puukotti 2 kuoliaaksi ja haavoitti kolmea muuta EGGED bussissa no 78. Poliisi ampui hänetkin.

Lauantaiaamuna arabiterroristi yritti puukottaa polisia Kalandian tarkastus-asemalla, mutta poliisin turvallisuusliivi esti puukkoa aiheuttamasta vahinkoa. Poliisi ampui miestä alaruumiiseen, mutta kaaduttuaan maahan hän veti esiin toisen puukon yrittäen osua apuun tulleeseen poliisiin. Poliisi joutui ampumaan häntä toistamiseen saadakseen hänet vaimennetuksi. Poliisin myöhemmän arvion mukaan arabi-terroristi, 24, oli juovuksissa, eikä siten täysin hallinnut tekojaan. Kalandian tarkastusasema Jerusalemin ja Ramallahin välillä on toistuvien hyökkäysten kohteena, jossa usein joudutaan käyttämään tuliaseita.

Lauantaina arabi yritti Hebronissa puukottaa juutalaista siviiliä, joka veti esiin pistoolinsa surmaten arabiterroristin.
Myöhemmin lauantaina arabinainen lähestyi tarkastuspisteen naisupseeria kysyen tietä. Rajapoliisin upseerin tultua tielle arabi yritti puukottaa häntä, mutta osui turvaliiviin.  Poliisi astui askeleen taaksepäin ampuen kiväärillään arabinaista, joka vietiin sairaalaan.

Perjantaina Hebronin Zayit tarkastusasemalla Kiryat Arban ulkopuolella ulkomaiseksi journalistiksi pukeutunut arabi lähestyi armeijan sotilaita. Hän oli pukenut ylleen värikkään liivin tekstillä PRESS ja roikottaen kameraa kaulallaan. Terroristi veti esiin yllättäen veitsensä puukottaen pahoin 20-vuotaisat sotilasta, joka vietiin kriittisessä tilassa sairaalaan. Lähellä seisonut toinen sotilas ampui terroristin kuoliaaksi.
Ulkomaan kirjeenvaihtajien yhdistys FPA pitää tapausta erittäin huolestuttavana, koska se vaarantaa jokaisen journalistin hengen jokaisen PRESS-tekstillä varustetun journalistin joutuessa epäilyksen alaiseksi. FPA:lla on journalisteja sekä Israelin että PA:n valvomilla alueilla, ja aikoo suorituttaa täydellisen tarkastuksen jokaisen kohdalla, että hänellä on oikeus käyttää kansainvälisesti hyväksyttyä tunnusta. Turvallisuusjoukot ovat alkaneet tarkastaa journalistien oikeuksia.
Perjantaina PA:n arabit tulittivat IDF:n autoa Silwadin arabikylän lähellä. Sotilaat havaitsivat kolmen arabin pakenevan paikalta aloittaen heidän etsintänsä. Kukaan ei loukkaantunut tapauksessa.
Juudean ja Samarian poliisi pidätti perjantaina miehen (ilmeisesti juutalaisen) jonka aikomuksena oli tehdä ”hintalappu”, eli kostohyökkäys arabikohteeseen. Poliisi kertoi nähneensä miehen yrittävän päästä eroon repusta, jossa poliisin mukaan oli mustat käsineet, ruiskumaalia, kasvinaamio, sähkölamppu ja käsipumppu, Mies yritti paeta, mutta hänet saatiin kiinni. Hän on kotoisin Jerusalemista. Oikeus määräsi hänet pidätettäväksi kolmen päivän ajaksi. Pidätettyä miestä ei kuitenkaan voida liittää löydettyyn reppuun, vaan hänet päästettäneen vapaaksi maanantaina.

Lauantaina arviolta 200 PA:n arabia - joiden mukana ja kiihottajina toimii usein ulkomaisia aktivisteja ja nihilistejä – kokoontui Ayosh tienristeykseen Ramallahin ja Beit Elin välillä hyökäten risteystä suojaavien sotilaitten kimppuun. Arabit ampuivat sotilaita kaasukranaateilla lähettäen palavia autonrenkaita heitä kohti. Sotilaat vastasivat hyökkäykseen mellakan torjuntavälineillä ja lopulta ampuen heitä pieni-kaliberisillä kivääreillä haavoittaen Punaisen Ristin mukaan useita arabeja.

Arviolta 300 arabia marssi Hebronista Halhoulin sillan läheisyyteen. Sotilaat vastasivat mellakan torjuntavälinein karkottaen heidät. Yksi arabi haavoittui.
Perjantaina 150 PA:n arabia kivitti Beit Umarin juutalaisyhteisöä Hebronin lähellä. Sotilaat ampuivat heitä kumiluodeilla havaiten useiden saaneen osuman. Arabit hajaantuivat paikalta ja tilanne rauhoittui.
Nablusin (Sikemin) eteläpuolella Prigar risteyksessä arabit kivittivät sotilaita ja heittivät putkipommeja heitä kohti. Sotilaat saivat heidät hajaantumaan, mutta havaintojen mukaan useita arabeja haavoittui.
Myös Rachelin hautakammion lähellä arabit mellakoivat kivittäen kivin palo-pommein ja putkipommein sotilaita, jotka vastasivat mellakantorjunta-välineillään haavoittaen muutamia heistä. http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Rash-of-Palestinian-stabbing-attempts-continues-over-weekend-426254

4.       UUTISOTSIKOITA
·         Arielin poliisi pidätti viisi ihmistä Josefin haudalla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, Kolme heistä on alaikäisiä. PA:n poliisi oli löytänyt heidät ja hakanneet heitä siten, että heidät vietiin suoraan sairaalaan. IDF syyttää heitä tunkeutumisesta laittomasti sotilasalueelle. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/202041#.ViNV8FP4k6s
·         Opetusministeri Naftali Bennet sanoo, että Netanyahun suostuminen tapaamaan Abbasia missä ja milloin vain, on väärin, koska Abbas on terroristi, eikä sellaisten kanssa saa neuvotella. Netanyahu ilmoitti olevansa valmis Abadullah II, Abbasin ja Kerryn tapaamiseen Ammanissa lähi päivien aikana, olettaen, että Abbas tunnustaa juutalaisen valtion.  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/202033#.ViNXYlP4k6s
·         Hallituksen oikeisto ministerit vaativat, että Josefin hautakammion alue täytyy ottaa Israelin täyteen valvontaan torstain tuhopolttoyrityksen jälkeen. Sama koskee Rachelin hautakammiota. http://www.timesofisrael.com/rightists-call-to-retake-josephs-tomb-after-torching/
·         Israelin uusi USA:n lähettiläs Ron Dermer sanoi puhuessaan Israelin Amerikan Neuvoston vuosikokouksessa Washingtonissa, että juutalaisten Juudeaan ja Samariaan rakentamien yhteisöjen rinnastaminen arabien aloittamaan väkivalta-aaltoon on typerää eikä perustu tosiasioihin. Hän selitti, että Oslon sopimuksesta lähtien 1993 arabikansaa on aivopesty lastentarhoista yliopistoihin saakka aliarvioimaan, halveksimaan ja demonisoimaan juutalaisia sikojen ja apinoiden jälkeläisinä, mikä on kasvattanut kokonaisen sukupolven vihaamaan juutalaisia. Tähän peltoon PA:n poliittinen ja uskonnollinen johto kylvää valhevehnäänsä kiihottaen heitä tekoihin, joita ei kukaan tervejärkinen menisi tekemään, kiihottaen heidät valheellisilla lupauksillaan 72 mustasilmäisistä neitsyistä ja Allahin suosiosta, mikä vaatii veriuhreja. Näiden vaurioiden korjaaminen vaatisi ainakin yhden sukupolven ajan. http://www.timesofisrael.com/dermer-linking-settlements-to-terror-wave-very-foolish/
·         Sadat huolestuneet kansalaisen kokoontuivat osoittamaan mieltään rauhan puolesta Jerusalemiin ja Beershebaan. Jerusalemissa marssi ainakin 1500 ihmistä Meretzin johtaja Zahava Gal-On esitti vaatimuksen, että hänen täytyy hyväksyä kansainvälisten tarkkailijoiden asettaminen Temppeli-vuorelle. Beershebassa mielenosoittajia oli 150 henkeä, arabeja ja juutalaisia, jotka muodostivat ihmisketjuja painottaakseen rauhaa. http://www.timesofisrael.com/hundreds-rally-for-peace-in-jerusalem-beersheba/
·         UNESCO suunnittelee rauhanturvaajia suojelemaan arvokkaita arkeologisia kohteita IS:n tuholta Irakissa ja Syyriassa. Erityisesti Palmyran kohtalo on suuri kulttuurimenetys, mutta lukuisia muita kohteita on tuhottu ja samalla tuhottu alueen maiden historiaa ja korvaamattomien arvokkaita kirjoituksia, joita ei ollut ehditty tulkita. Tätä kutsutaan kulttuuriterrorismiksi, jota myös PA harjoitta Israelissa, etenkin Temppelivuorella mutta myös Josefin haudalla ja Rachelin hautakammiolla yrittäessään hävittää kaikki juutalaisuuden ja kristinuskon jäljet valvomillaan alueilla. Ranskan vaatimia tarkkailijoita tarvittaisiin kulttuuriarvojen säilyttämiseksi kaikkialla, missä PA hallitsee, eikä niinkään tasapainotilan säilyttämiseksi. Miten rauhanturvaajat uskaltautuvat IS:n valvomille alueille, on toinen kysymys ilman vastausta. http://www.timesofisrael.com/un-peacekeepers-to-guard-heritage-sites-from-islamic-state/
·         Kuuba sanoo, ettei se ole lähettänyt miehiä taistelemaan Syyriassa, mutta heitä voi siellä olla ilman valtion tietoa. Kiina vakuuttaa, ettei se ole lähettänyt sota-aluksiaan eikä ainakaan ainoaa lentotulialustaan Syyriaan.  http://www.timesofisrael.com/cuba-denies-sending-troops-to-fight-in-syria/
·         Israelin puheohjelmien juontaja Lusy Ahash antoi täyslaidallisen Israelin arabi-kansanedustajille ja muille vaikuttajille todeten pitkässä puheen-vuorossaan, ettei hän voi ymmärtää heidän ilmiselviä valheitaan ja totuuden kiertämistä asemansa pönkittämiseksi välittämättä tuon taivaallista kansan eduista ja hyvinvoinnista. Enemmän tällaisia uskalikkoja! Arabinaisena hän tarvinnee poliisisuojaa. http://www.timesofisrael.com/clip-of-israeli-arab-anchor-slamming-muslim-leadership-goes-viral/