Posts

Showing posts from April 7, 2019

TORSTAI 11.04.2019

KESKIVIIKKO 11.04.2019
01. Israelin vaalit 2019 on pidetty ja kansa on sanonut oman mielipiteensä, eikä se miellytä kaikkia puolueitten edustajia.

Tulee vuosien takaa mieleen Karin piirros Hesarissa, jossa hän kuvaa maalais-isäntää, joka vaalien jälkeen tutkii tuloksia Maaseudun Tulevaisuudestaan ja ärähtää: ”P-na, enhän minä noin äänestänyt”.

Joka tapauksessa edessä ovat vaaleissa usein tapahtuneet epätarkkuudet ja tahalliset rikkeet, joita joudutaan selvittämään lähipäivien aikana.

Oikeistolaiset pienpuolueet - kuten Zehut ja Uusi Oikeisto - valittavat ”setlementeistä” saaduissa äänestystuloksissa tapahtuneen selviä virheitä, joissa juutalaisissa yhteisöissä on kirjattu useampia arabien saamia ääniä kuin juutalaisten. Vaalilautakunta lupaa hoitaa epäselvyydet muutaman päivän aikana, ja vaikeissa tapauksissa saada korkeimman oikeuden tulkinta asiassa.

Tämän hetken vahvistamattomien tulosten perusteella näyttää selvältä, että Netanyahun johtama Likudin koaliittio on vaalien voitta…

TIISTAI 09.04.2019

TIISTAI 09.04.2019
”Ei niin, että olisin jo sen saavuttanut (voittanut Kristuksen omakseni) tai että olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut”. (Fil.3:12)
01. Perjantaina kävimme Tel Avivin Suomen lähetystyössä antamassa tukemme Suomen itsenäisyydelle koko Suomen alueeseen Karjalasta Petsamoon.

Tänään kävimme aamutuimaan antamassa tukemme Israelin suvereeniteettiin koko Luvatun maan alueeseen; Juudeaan, Samariaan, Gazaan ja Golaniin, minkä vuoksi raporttini tulee vähän myöhästymään.

Israel on kehittänyt laitteen, jolla jopa sokeat pystyvät äänestämään ilman apua, mutta eipä ollut Mevasseretin äänestyspaikalla sellaista laitetta, jonka johdosta Maijalla oli vaikeuksia löytää valkoinen lappu, ja siihen heprealaisin kirjaimin kirjoitetun haluamansa puolueen koodi, mutta onnistui lopulta Maken avulla.
Lappuja oli kaikkiaan 40, kukin edustaen yhtä puoluetta.
https://www.ynetnews.com/articl…

SUNNUNTAI 07.04.2019

SUNNUNTAI 07.04.2019
”Hullu sanoo sydämessään: ”Ei ole Jumalaa”. Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa, ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on. Herra katsoo taivaasta ihmislapsiin nähdäksensä, onko ketään ymmärtäväistä, ketään, joka etsii Jumalaa”.
”Mutta kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet. Ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on. ei yhden yhtäkään. Eivätkö he mitään käsitä, kaikki nuo väärintekijät, jotka saavat leipänsä syömällä Minun kansaani, eivätkä avuksensa huuda Herraa?” (Ps14:1 -4)
01. Israelin vaalit ovat enää parin päivän päässä, eivätkä puolueet voi tehdä enää juuri mitään asemansa parantamiseksi, edessä on vain odotus, miten kansa vastaa heidän toimiinsa. Likudin puheenjohtaja, pääministeri Benyamin Netanyahu yritti vielä viime hetkellä vaikuttamaan oikeistolaisiin pienpuolueisiin, että ne äänestäisivät Likudia, etteivät äänet menisi hukkaan, jos äänikynnystä ei ylitetä.

Viimeisessä sallitussa gallupissa ennen vaaleja viimeisten v…