Posts

Showing posts from December 16, 2018

joulutervehdys 2018

TOIVOTAN KAIKILLE LUKIJOILLENI ISRAELIN PYHÄN
KIRKKAUDEN OSALLISUUTTA JUHLAPYHIEN AIKANA'
SEKÄ
ROHKEAA JA LUOTTAVAISTA MIELTÄ VUODELLE
2019
Gavriel Eskel

TORSTAI 20.12.2018

TORSTAI 20.12.2018
01. Turkki uhkaa hyökkäyksellä Syyrian pohjoisosaan kurdien asumalle alueelle. Se aloitti kurdialueitten pommitukset jo muutamia päiviä sitten, mutta ilmoitti äskettäin, että turkkilaiset joukot ylittävät Syyrian rajan torstaina. Raporteissa ei vielä kerrota, mikä on tilanne Syyrian pohjoisrajalla.

Samaan aikaan USA:n presidentti Trump ilmoittaa USA:n joukkojen aloittavan vetäytymisensä Syyriasta välittömästi. Syyksi hän ilmoittaa sen, että USA on täyttänyt lupauksensa ISIS-joukkojen tuhoamisesta, eikä näe mielekkääksi jatkaa niiden pysymistä Syyriassa.

Edelliseen raporttiin viitaten tuntuu oudolta, ettei USA:n hallitus puutu millään tavoin kurdien joutumiseen NATO-jäsenen Turkin hyökkäyksen kohteeksi, vaikka USA sanoo tukevansa kurdeja.
Trump sanoi: "Historiallisen voiton jälkeen ISIS:tä on aika tuoda kunniakkaat
nuoret sotilaamme kotiin".

South China Morning Post raportoi julkaisemassaan artikkelissa: "Donald Trumpin päätös vetää USA:n joukot Syy…

TIISTAI 18.12.2018

TIISTAI 18.12.2018
01. Tilanne Ukrainassa jännittyy entisestään, eikä maailman mediavälineitä näytä juurikaan kiinnostavan, mitä siellä tapahtuu. Joissain artikkeleissa kerrottiin, että Ukrainan hallitus kuljettaa sotilaallista kalustoa maan itäosiin, ja että Ukrainan hallituksen ja kapinallisten joukkojen välillä on tapahtunut laukausten vaihtoa.

HalTurnerradioshow.com kertoo aamun artikkelissaan seuraavan uutisen:
Venäjän presidentti Vladimir Putin on sanonut: "Mikä tahansa hyökkäys Donetskia tai Luhanskia (Donbassia) Ukrainan hallituksen taholta Kievissä, tulee johtamaan Ukrainan olemassaolon loppumiseen itsenäisenä valtiona." Edellinen uutinen on vahvistettu Venäjän puolustus-ministeriön korkealta taholta.

Uutislehti "Smilin" kertoo sähkeessään saamastaan haastattelusta Venäjän armeijan upseerin kanssa, joka sähkeen mukaan totesi: "Voin vain toistaa ylimmän komentajan sanat, että hyökkäyksen tapahtuessa Donbassia vastaan, poliittisista muista syistä johtu…

SUNNUNTAI 16.12.2018

SUNNUNTAI 16.12.2018
01. Viimeiset viikot ovat antaneet aiheen epäillä, että hyökkäykset israelilaisia kohteita vastaan tukevat lisääntymään. Näiden viikkojen aikana PA:n ja Hamasin arabit ovat surmanneet 5 israelilaista ja haavoittaneet 12 Juudeassa ja Samariassa, kuten Debkafilen (DF) terrorinvastaiset lähteet raportoivat.

DF:n asiaa koskevassa artikkelissa todetaan, että kasvavien todisteiden valossa Fatahin äärijärjestö Tanzim on yhä useammin osallistunut näihin Israelin vastaisiin hyökkäyksiin Hamasin rinnalla.

Ratkaiseva todiste oli Barkan teollisuuspuistossa 2 työntekijää murhanneen terroristin kiinnisaaminen 5 viikon ajojahdin jälkeen Askarin pakolaisleirissä Nablusissa, jossa hän sai surmansa tulitaistelun seurauksena.
Ennen Barkan terroristin eliminoimista Israelin turvallisuusjoukot saivat kiinni toisen terroristin, joka oli osallisena Ofran tulituksessa 9. joulukuuta Sudran arabikylässä Ramallahin alueella. Tulituksessa terroristi ampui 21-vuotiasta 30 viikkoa raskaana …