TIISTAI 18.12.2018

TIISTAI 18.12.2018
01. Tilanne Ukrainassa jännittyy entisestään, eikä maailman mediavälineitä näytä juurikaan kiinnostavan, mitä siellä tapahtuu. Joissain artikkeleissa kerrottiin, että Ukrainan hallitus kuljettaa sotilaallista kalustoa maan itäosiin, ja että Ukrainan hallituksen ja kapinallisten joukkojen välillä on tapahtunut laukausten vaihtoa.

HalTurnerradioshow.com kertoo aamun artikkelissaan seuraavan uutisen:
Venäjän presidentti Vladimir Putin on sanonut: "Mikä tahansa hyökkäys Donetskia tai Luhanskia (Donbassia) Ukrainan hallituksen taholta Kievissä, tulee johtamaan Ukrainan olemassaolon loppumiseen itsenäisenä valtiona." Edellinen uutinen on vahvistettu Venäjän puolustus-ministeriön korkealta taholta.

Uutislehti "Smilin" kertoo sähkeessään saamastaan haastattelusta Venäjän armeijan upseerin kanssa, joka sähkeen mukaan totesi: "Voin vain toistaa ylimmän komentajan sanat, että hyökkäyksen tapahtuessa Donbassia vastaan, poliittisista muista syistä johtuen, Ukraina tulee kärsimään katkerat seuraukset ja menettämään valtionsa itsenäisyyden".

"Me myös vahvistamme OSCE:n antaman tiedon, että raskasta aseistusta – mikä on kielletty Minsk-2 sopimuksessa – on tuotu yhteenottojen lähelle Ukrainan armeijan toimesta" otteessa kerrotaan. Venäjän armeijan upseeri viittaa sosiaalisen median välittämiin tietoihin, että raskaita tankkeja ja tykistöä on siirretty Mariupolin lähelle Ukrainan hallituksen toimesta parin viimeisen kuukauden aikana.

Lisäksi artikkelin kirjoittajat raportoivat, että tämä informaatio on vahvistettu kahden riippumattoman lähteen toimesta Federaation Neuvostossa ja Venäjän valtion Dumassa. Yksi lähteistä viittaa siihen, miten samantapainen hyökkäys päättyi Georgiassa 2008, ja Venäjän armeija oli silloin heikompi ja huonommin varustettu.
"Älä edes kuvittele kiipeämistä, ellet halua menettää maatasi" lähde lisäsi viitaten Ukrainan viranomaisiin.

Suorassa haastattelussa Putin vastasi Zakhar Prielpin esittämään kysymykseen: Odottaako presidentti Ukrainan hyökkäystä Donbassista Maailmancupin 2018 aikana?
"Jos se tapahtuu, mielestäni sillä tulee olemaan hyvin vakavat seuraukset Ukrainan itsenäisyydelle kokonaisuudessaan. Vakuutan taas kerran, toivoni mukaan mitään sellaista ei tule tapahtumaan" Putin varoitti.

Edelliset lausunnot herättivät aktiivisen keskustelun, mitä Venäjän tulisi tehdä. Asiantuntijat ja Venäjän yleinen mielipide ovat esittäneet, mitä Venäjä voi tehdä:
Yksi tapa on Venäjän virallinen tunnustus Luhansk-Donesk alueille kaikkine seurauksineen. (Ulkoministeri Lavrov kutsuu sitä tunteelliseksi, seurauksiltaan kyseenalaiseksi.)

"Ukrainan hallitus on koonnut runsaasti joukkoja ja tarvikkeita Gorlovkan suuntaan, mekanisoitu 58. jalkaväki-, 1. tankki- ja 81. prikaatit entisten varusteiden lisäksi, kuten myös tykistöä, MLRS tulivoimaisen Uragan 15. tykistörykmentin, 3 mm jet divisioonan Smerch liekinheitto- 40. prikaatin.
"Siten puolustajamme Gorlovkan suunnassa joutuvat taistelemaan kuutta prikaatia vastaan, yhteensä 20 000 miestä, 120 tankkia, yli 250 kenttätykkiä ja kranaatin-heitintä vastaan", kirjoittaa Alezander Kots blokissaan.

Raportissa mainitaan myös väestön evakuoinnista taistelujen jaloista, mutta se on toistaiseksi pelkkä huhu.
Sotilaslähteet spekuloivat OSCE tarkkailijoihin ja diplomaattien mielikuviin perustuen, että Ukrainan presidentti voi antaa käskyn hyökätä DLNR alueille ennen uutta vuotta – murskatakseen kapinoivat alueet, julistaakseen sotatilan ja peruakseen Radan ja presidentti Squaren vaalit.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi Moskovassa, että hänellä on todisteita Kievin provokaatiosta Krimin niemimaalla joulukaan 10 viimeisen päivän aikana. Hän vakuutti, "etteivät Venäjän erityispalvelut salli sen tapahtua, mutta jos se tapahtuu, Poroshenko tulee saamaan vastauksen, eikä se ole vähäinen, sen voin vakuuttaa".
Hän ehdottaa "vähemmän kiivaita taisteluja Kievin taholta, joka on koordinoinut toimensa läntisten avustajiensa ja säätiöittensä kanssa", kuten hän sanoi. http://halturnerradioshow.com/index.php/news/world-news/3598-putin-if-ukraine-attacks-donestsk-or-luhansk-ukraine-will-cease-to-exist,

Joku voi esittää kysymyksen, mitä tekemistä Ukrainan tilanteella on Israelin ja sen naapurien välisten asioitten kanssa. Seuraava artikkeli antanee vastauksen.

02. Allnewspipeline.com artikkelissa kerrotaan Amerikan yhteenotosta neo-natsien kanssa, joka voi johtaa Amerikan tuhoutumiseen: Venäjän kärsivällisyys alkaa loppua; Venäjä on perustanut sotilastukikohdan Karibiaan, ja sen ydinaseita kuljettavien raskaitten pommikoneitten ylilennot lähelle USA:n rajoja ovat voineet tulla uudeksi todellisuudeksi, johon on pakko tottua, kuten otsikossa todetaan.

Yhdysvaltain armeija ja sen puolustuskyky heikkenivät presidentti Barack Hussein Obaman 8-vuoden aikana tasolle, joka vaarantaa koko maailman turvallisuuden. Obama julisti jo vaalipuheissaan pienentävänsä USA:n maailmanlaajuisen merkityksen sille kuuluvalle tasolle. Hän erotti tai pakotti ennen aikaiselle eläkkeelle useita satoja armeijan johtavia kenraaleita ja laivaston amiraaleja, pienensi tutkimuslohkojen määrärahoja ja pyrki sulkemaan ydinvoimaloita tai rajoittamaan niiden toimintaa, ja erityisesti tuhoamaan USA:n maailmanlaajuiset merivoimat, mutta ei tuntenut mitään mielenkiintoa maailman johtavien valtioiden edistykselle aseteknologian ja ydintutkimuksen aloilla. Tämän johdosta USA on jäänyt pahasti jälkeen etenkin Venäjän ja Kiinan rajusta noususta noilla aloilla.

Kylmän sodan aikana USA:n ja Neuvostoliiton välille sovittiin järjestelmä, jolla pyrittiin estämään vahingossa syntynyt maailman tuhoutumiseen johtava ydinsota. Tätä kutsuttiin nimellä MAD (Mutual Assured Distruction, yhteisesti vahvistettu tuho). Tämä perustui tosiasiaan, että sekä USA:lla että NL:lla oli kyky ja tarvittava tuhovoima tuhota toisensa. Siksi asennettiin johtajien välille punainen puhelinlinja, jolla oli mahdollisuus saada suora yhteys johtajiin sodan estämiseksi.


Artikkelissa todetaan, että niistä ajoista lähtien USA:n pelotusvoima on heikentynyt, ja Venäjän voima aseteollisuuden ja ydinteknologian hyödyntämisen alueilla on noussut ylivoimaisiesi USA:n vastaavaan verraten, eikä MAD ole siten enää pätevä.

Monet kasvot ovat vaihtuneet ja paljon on muuttunut vuodesta 2016 lähtien Obaman valmistautuessa presidentin vaaleihin, jolloin venäläinen kenraali totesi myöhemmin: "Venäjä ja USA olivat lähempänä tuhoisaa ydinsotaa kuin koskaan". Mutta kaikki merkit viittaavat kolmannen maailmansodan järjettömyyden olevan suoraan edessä, mikä tarkoittaisi jokaisen miehen, naisen ja lapsen Amerikassa ja suuressa osassa maailmaa joutuvan välittömän selviytymisuhan alaisiksi, jos sota todella kuumenisi valkohehkuun saakka.

USA:n presidentti Ronald Reaganin talousministeri Paul Craig Roberts varoitti äskettäin, että presidentti Trump on hänen nähdäkseen joutunut sotilaallis-turvallisuus-yhdistelmän painostuksen alaiseksi, mistä Reagan varoitti jäähyväispuheessaan:
"Yksi loukkaus liian monta: ja Kreml kääntyy Trumpia vastaan kärsivällisyyden loppuessa."

Roberts toteaa aivan oikein venäläisten osoittaneet suurta kärsivällisyyttä välttäen sotilaallisia äänenpainoja Washingtonin häväistyksiin ja provokaatioihin, mutta uusi viittaus tsarismiin osoittaa, että kärsivällisyys on loppunut, ja Moskova suunnittelee nyt sotilaallista tukikohtaa Karibialle, mistä on osoituksena kahden ydinaseen kuljettamiseen sopivan raskaan pommituskoneen ylilennot Karibian merellä Venezuelan hävittäjien saattamina. Venäjä hieroo tietoisesti nenäänsä USA:n nenää vastaan tuntien oman voimansa ja kykynsä.

Toiseksi artikkelissa mainitaan Venäjän kehittämästä vedenalaisesta robotista, joka toimii siihen asennetun ydinvoiman ansiosta vuosikaudet ilman huoltoa. Sen lastina on sadan megatonnin ydinpommi. Tätä Poseidon robottia ohjataan kauko-ohjauksella, mutta siinä on myös asennettuna omaohjaus, joka ohjaa sitä ennakkoon laadittujen koordinaattien mukaan. USA:n rannikon edustalla räjäytettynä se tuhoaisi koko USA:n rannikon aiheuttamallaan tsunamilla. Se on voitu asentaa USA:n itärannikon edustalle. Poseidon oli Kreikan pahansisuinen merenjumala.

Sekä USA:n kenraalit että senaattorit ovat varoittaneet viimeisen vuoden aikana, ettei Amerikalla ole mitään, millä se pystyisi estämään Venäjän (ja Kiinan) uusien hypersonic, moninkertaisesti äänen nopeuden ylittävien, ohjusten yllättävät iskut.
Roberts varoitti jo 2016 Satan 2 ydinpommia kuljettavasta ICBM ohjuksesta, joista yksi pystyy tuhoamaan Ranskan tai Texasin kokoisen alueen. Robertsin mukaan 5 tai 6 Satan ohjusta pystyisivät pyyhkimään pois koko USA:n itärannikon minuuttien sisällä. Jos presidentti Trump sallisi USA:n demokraattien ja neo-huijarien saattaa USA:n sellaiseen sotaan, Amerikan unelmasta jää vain kaukainen muisto.

USA:n demokraatit ovat huutaneet kurkku suorana yli 2 vuotta, että Venäjä ja Putin omistavat presidentti Trumpin, mutta vakuuttavasti voidaan väittää, että Demokraatit ja syvän etelän ovat tosiasiassa Ukrainan natsien omistamia ja ovat kauan toteuttaneet niiden päämääriä. Esimerkkinä on Obaman hallituksen toiminta neo-natsi nukkepresidentin asettaminen Ukrainan johtoon 2014.

Washingtonin hallituksen vakuuttaessa, että Venäjää vastaan asetetut sanktiot pysyvät voimassa vain vahvistuen, kunnes Venäjä palauttaa Krimin niemimaan Ukrainalle. Viitaten Asia Times ja Steve Quayle lauantain websivuun, artikkelissa todetaan, ettei se tule koskaan toteutumaan, sillä Kerch satama-alue ja Azoz meri ovat kuuluneet Venäjään vuosisatojen ajan, kertoo Asia Times.

Venäjän presidentti Nikita Khrushchev, joka oli kotoisin Ukrainasta, siirsi Krimin niemimaan Ukrainalle 1954 proletaarisen veljeyden nimissä vastoin Venäjän (USSR) perustuslakia. USA:n neo-huijarit ja Venäjän-pelkurit vaativat, että USA:n tulisi uudelleen aseistaa Kievin maa-, ilma- ja merivoimat vastatakseen Venäjän hyökkäyshaluun, mutta Krimillä sitä pidetään huonona pilana.

Jokainen tietää, että Ukrainan presidentti Petro Poroshenko tarvitsee huomion siirtämistä pois surkeasta, korruptoituneesta hallituksesta, ja siksi hän määräsi laittomat Donbassin kaupunkien pommitukset ja äskeisen Kerch välikohtauksen.

Presidentti Donald Trump pelaa vaarallista peliä Ukrainassa, sillä Naton jäsenenä USA joutunee sotaan vastoin vaaliaikaista lupaustaan ja tahtoaan NATO:n esittäessä uhkauksiaan Venäjää vastaan hyvin tiedostaen, ettei sillä ole mitään mahdollisuuksia noustessaan Venäjän mahtia vastaan. USA joutuisi sotaan avustaessaan NATO:a puolustamaan Ukrainaa Venäjää vastaan tulevina päivinä, viikkoina tai kuukausina. Sellainen sota ei tulisi päättymään hyvin ketään osapuolta kohtaan.

Venäjän asioitten asiantuntija Stephen Cohen raportoi 02.04.2018, että Amerikan yhteys Ukrainan neo-natsien kanssa on keskeisen median täydellisesti sensuroima, ja Cohenin esittämät tosiasiat, jotka hän esittää lausunnossaan, kertovat tarinaa Ukrainasta, joista harva amerikkalainen – ja muutkaan - on tietoinen.
Ortodoksinen USA:n poliittinen media syyttää Putinin Venäjää uudesta kylmästä sodasta turvautuen "tosiasioihin", joissa sivuutetaan historia, ja esitetään tosiasioina perättömiä tietoja ja propagandaa, kertoo seuraamani artikkeli.

Sala-ampujat, jotka surmasivat useita protestoijia ja poliiseja Kievin Maiden aukiolla 04.02.2014, panivat alulle demokraattisen vallankumouksen, joka kaatoi valitun presidentin Viktor Yanukovychin hallituksen saaden valtaan antivenäläisen, pro-amerikkalaisen hallituksen. Cohen sanoo: Se ei ollut demokraattinen eikä vallankumous, vaan korkean tason tuen varassa toimineen neo-fasistisen oikeistosektorin suorittama väkivaltainen vallankaappaus.

Sisällissodassa keskeistä osaa pelannut Azov-pataljoona, joka on Kievin armeijan virallinen komponentti, esittelee avoimesti natsisymboleitaan ja -tervehdyksiään.
Ukrainan armeijan "stormtroop-kaltaiset" hyökkäykset homoja, juutalaisia, ikääntyneitä venäläisiä ja muita "epäpuhtaita" vastaan tuovat auttamatta mieleen natsien suorittamat puhdistukset kaikkia ei-arjalaisia vastaan.
Artikkeli jatkuu vielä, mutta meidän täytyy lopettaa tähän. http://allnewspipeline.com/Is_WW3_And_Sure_Destruction_Now_Inevitable.php,

03. UUTISIA LYHYESTI

SpaceIL insinöörit valmistautuvat laukaisemaan valmistamansa kuuluotaimen kohti täyskuuta ensi vuonna 2019. Alus painaa 585 kg, ja sen tehtävänä on mitata kuun magneettisia kenttiä. Beresheet alus lähetettäneen matkalleen alkuvuodesta. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5427818,00.html,

Iranin hakkerit kohdistavat iskunsa USA:n virkailijoihin ja ydinekspertteihin.
"Charming Kitten" yritti tunkeutua talousministeriön virkailijoitten yksityisiin E-maileihin, sekä ydinsopimukseen osallistuneiden tietoihin. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5427068,00.html, https://www.jpost.com/Israel-News/Iranian-cyber-attacks-threaten-the-US-Could-Israel-be-next-574657,

PA sanoo saaneensa selville, kuka oli Länsirannan veristen hyökkäysten suunnittelija. Hänen nimensä on Jassar Barghouti, joka vapautettiin Gilad Shalitin vapauttamisen yhteydessä suoritetussa vankienvaihdossa.
IDF.n sotilasta Gilad Shalitia vastaan vapautettiin 1027 terroristia v. 2011, joskin viimeinen neljännes jäi vapauttamatta Abbasin aloitettua kuhertelut Hamasin kanssa. Se myös lopetti Israelin ja PA/PLO:n arabien väliset rauhankeskustelut. Barghouti on Hamasin jäsen, toinen arvoasteikossa Länsirannalla. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5427760,00.html,

Australian pääministeri Scot Morrison tunnusti Jerusalemin länsiosan Israelin pääkaupungiksi, mutta ei siirrä lähetystön Jerusalemiin tässä vaiheessa. Australian työväenpuolueen ulkomaanasioitten senaattori Penny Wong sanoo, että puolue tunnustaa Palestiinan valtion, jos se saa vallan. Wong sanoo olevansa sekä Israelin että palestiinalaisten ystävä.
https://www.timesofisrael.com/australian-labor-party-says-it-will-recognize-palestinian-state-if-in-power/,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN.

Jerusalem 7 -14; Tiberias 12 -19; Suolameri 15 -23; Eilat 12 -23; puolipilvistä, pohjoisessa sataa tänään ja torstaina, lämpötila nousee hieman.Comments

Popular posts from this blog

SUNNUNTAI 01.12.2019

TORSTAI 30.04.2020

TORSTAI 14.05.2020