Posts

Showing posts from September 15, 2019

TORSTAI 19.09.2019

TORSTAI 19.09.2019
01. Princetonin Yliopiston Tieteen ja Globaaliturvallisuuden Ohjelmassa todetaan Yliopiston suorittaman simulaatio-tutkimuksen tuloksena, että Hesekielin kirjan luvussa 38 ilmoittama Gogin ja Magogin sota on täysin mahdollinen aikamme globaalin jännityksen täyttämässä ja teknisen edistyksen tilanteessa.

WND:n, alun perin Breaking Israel News, julkaisemassa raportissa todetaan: ”Vaikka on ollut lukuisia tulkintoja ajankohtaisista kirjoituksista, useat tukijat ovat samaa mieltä, että se on lyhyt, erittäin väkivaltainen, koko maailman käsittävä sota”- lisäten, että ”Jumalan lapset tulevat siinä voittamaan”.

Princetonin Yliopiston suorittaman Simulaation tulokset osoittavat 90 miljoonan ihmisen menehtyvän massiivisen ydinsodan vuoksi tuntien kuluessa.

Artikkelissa viitataan Jesajan ilmoitukseen samasta ajankohdasta, joka muistuttaa ydinsotaa:

”Voi paljojen kansojen pauhua – ne pauhaavat kuten meri pauhaa, ja kansakuntien kohinaa, ne kohisevat kuin valtavat vedet koh…

TIISTAI 17.09. 2019

TIISTAI 17.09.2019
Pyydän saada esittää nöyrän kiitokseni Taivaan Isälle Teistä kaikista, jotka muistitte minua Antti86v. projektin johdosta joko viestittäen internetin kautta tai hiljaa sydämessänne.
Hän joka tuntee ihmisen sydämen ajatukset, rekisteröi kaikki meidän ajatuksemme ja tekee merkinnän siitä elämän kirjaan, joten mitään ei ole joutunut hukkaan.
01. Israelin Vaalit
Tänään on se päivä, jolloin Israelin juutalainen kansa ja siihen liittyneet eri kansojen edustavat valitsevat Israelille uutta pääministeriä, tai uudistavat entisen mandaatin.
Kaikkiaan 6 394 030 äänioikeutettua ovat velvollisia esittämään oman mielipiteensä siitä, mihin suuntaan kansan tulisi suunnistaa tästä eteenpäin. Vaalipaikkoja on 10 543 eri puolilla maata, ja ne avaavat ovensa klo 07.00 tai 08.00 (kaupungin koosta johtuen) ja sulkevat illalla klo 20.00.
Nyt valittava Knesset on järjestysluvultaan 22. Äänioikeutettuja ovat kaikki Israelin yli 18-vuotiaat kansalaiset. Vaalipäivä on kansallinen vapaapä…

SUNNUNTAI 15.09.2019

SUNNUNTAI 15.09.2019
Koska joudun huomenna käymään Hadashan sairaalassa keskipäivän aikaan, aloitan uutisaiheitten käsittelyn lauantaina shabatin lopussa ja jatkan sunnuntaina.
01. Saudi Arabian itärannikolla Abqaiqissa valtion omistaman yhtiön Aramcon suurimpaan öljyn prosessilitokseen Khurais öljykentällä drone koneilla tehdyt ilmaiskut aiheuttivat useita räjähdyksiä laitoksessa ja sytyttivät sen tuleen.

Valtion media raportoi, että tulipalot on nyt saatu hallintaan.

Iranin tukemien houthi-kapinallisten tiedottaja sanoi Jemenissä, että kapinalliset olivat lähettäneet 10 drone-konetta hyökkäykseen laitosta vastaan.

Houthi-kapinallisten sotilaallinen tiedottaja Uahya Sarea totesi al- Masirah TV-lähetyksessä, että uusia iskuja on odotettavissa. Beirutissa toimivan TV-asema on houthi-kapinallisten omistuksessa. Sarea sanoi ”iskun olleen suurimman Saudi Arabiassa toteutetun jalojen ihmisten yhteistyön kautta kuningaskunnassa”.

Iskujen odotetaan vaikuttavan syvästi maailman öljymark…