Posts

Showing posts from March 6, 2016

PERJANTAI 11.03.2016

PERFJANTAI 11.03.2016 Hyvät Israelin ystävät ja muutkin Isra<eupdaten lukijat, katson olevani selityksen velkaa Keskiviikon raportin loputtua kuin kanan lento Markun lisäämällä lyhyellä lisäyksellä Gabrielin fyysisestä kunnosta. Katsokaahan se alkoi siitä, että tuli maininneeksi pienestä rintakivusJa,.ja koska meillä on demokratian mukainen päätäntäjärjestelmä, jossa sattuu olemaan naisenemmistö. Tämä enemmistö päätti, että ukkelin täytyy mennä välittömästi ja samana päivänä Makkabin lekurin vastaan-otolle Mevasseretiin. Tämä ranskalaista sukujuurta ole ruskeasilmäinen lekuri ensin moitittuaan, miksi vasta nyt, antoi välittömän lähetteen Makkabin fyysisille tutkimuslaitokselle Jerusalemissa, jonne Markku käänsi autonsa keulan opittuaan, ettei kannata rimpuilla vastaan.  Laitoksella aloitettiin välittömät tutkimukset ja niitä arvioitiin myös välittömästi. Keskeinen tulos oli, että infarkti voi olla tulossa koska tahansa, koska valkuaisaineita oli sekoittunut vereen liikaa tai jotain s…

KESKIVIIKKO 09.02.16

KESKIVIIKKO 09.03.2016 01. KESKIVIIKKOAAMU alkoi puolipilvisenä, mutta ajankohtaan nähden suhteellisen lämpöisenä, sillä mittarissa olki 18 astetta, mikä päivän mittaan kipua 27 asteen tienoille. Ihan mukavaa talvisäätä, vai mitä? Mutta kuten, kuten Lähi-Idässä on tapana, tilanteet vaihtelevat nopeasti ja arvaamatta. Huomenna vastaavat luvut ovat 11 -19, nousten taas perjantaina asteen tai parin verran.
SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 18 -27; Tiberias 17 -28; Suolameri 23 -32; Eilat 21 -31 +C-astetta. Kuten taisin jo mainita, lämpötila heittelee taas epävakaisesti puoleen jos toiseenkin. Perjantaiksi luvataan aurinkoista säätä, mikä tuntuu ihan mukavalta puolipilvisyyden lomassa.
Minulla ovat tietyt epämukavuudet jatkuneet rinnan alueella, minkä vuoksi teen tätä raporttia pätkittäin. Pyydän vastaavasti kärsivällisyyttä, jos normaali julkaiseminen viivästyykin.
02.USA:n varapresidentti Joe Biden aloitti eilen lyhyen Israelin vierailunsa. Samaan aikaan syytökset lentelevät Atlantin yli puoleen…

SUNNUNTAI 06.03.2016

SUNNUNTAI 06.03.2016 01.TÄMÄ on taas yksi niistä aamuista, jolloin tuntu on kuin 10 000 metrin hiihtäjällä, joka tuntee läkähtyvänsä ja maaliin on vielä pitkä matka. Siinä vaiheessa ei ole tärkeää sijoitus vaan maali-viinan ylittäminen. Chambers kertoo aamun avauksessaan samasta tunteesta, kun ei ole mielessä mitään kohottavaa, ei näyttämövalaistusta eikä kannattajia hyvä-huutoinen, vain sama harmaa ahertaminen mitättömän tuntuisissa tehtävissä. Minulla tämä voi liittyä islam-raportin laatimiseen, jonka jälkeen sain flunssan oireet niitä seuraavine jälkitauteineen. Lisäksi naapurin hyökkäys samaan aikaan väittäen osaa tontistamme omakseen vastoin selviä asemakaava- ja tonttipiirustuksia. Ne repivät sielun hajalle, mikä osoittaa vihollisen toiminnasta hänen kauttaan. Mies käytti rumaa kieltä Michael tytärtämme kohtaan ja heitti häntä kivellä. Tämäkin osoittanee, mistä lähteestä kivitykset tulevat.
Kun Mooseksen lähettämät 12 vakoojaa palasivat matkaltaan, 10 heistä antoi negatiivisen ra…