SUNNUNTAI 06.03.2016

SUNNUNTAI 06.03.2016
01.TÄMÄ on taas yksi niistä aamuista, jolloin tuntu on kuin 10 000 metrin hiihtäjällä, joka tuntee läkähtyvänsä ja maaliin on vielä pitkä matka. Siinä vaiheessa ei ole tärkeää sijoitus vaan maali-viinan ylittäminen. Chambers kertoo aamun avauksessaan samasta tunteesta, kun ei ole mielessä mitään kohottavaa, ei näyttämövalaistusta eikä kannattajia hyvä-huutoinen, vain sama harmaa ahertaminen mitättömän tuntuisissa tehtävissä. Minulla tämä voi liittyä islam-raportin laatimiseen, jonka jälkeen sain flunssan oireet niitä seuraavine jälkitauteineen. Lisäksi naapurin hyökkäys samaan aikaan väittäen osaa tontistamme omakseen vastoin selviä asemakaava- ja tonttipiirustuksia. Ne repivät sielun hajalle, mikä osoittaa vihollisen toiminnasta hänen kauttaan. Mies käytti rumaa kieltä Michael tytärtämme kohtaan ja heitti häntä kivellä. Tämäkin osoittanee, mistä lähteestä kivitykset tulevat.

Kun Mooseksen lähettämät 12 vakoojaa palasivat matkaltaan, 10 heistä antoi negatiivisen raportin: ”Maa on kyllä hedelmällinen ja ilmasto suotuisa, mistä todistaa tuomamme viiniköynnöksen varsi kypsíne rypäleinen. Mutta maassa asuu vahvoja kansoja linnoitetuissa kaupungeissaan; näimmepä siellä jättiläisiäkin. Jos menemme sinne, he murskaavat meidät”. Tämä nostatti kansan parissa mielenosoituksen, jota johtivat Egyptistä israelilaisten mukaan liittyneet toisten kansojen edustajat, joilla ei ollut juutalaisten näkyä Luvatusta Maasta, ja jotka eivät tunteneet Israelin Jumalaa. He halusivat kivittää Mooseksen, valita uuden johtajan  ja palata Egyptiin Se oli musertava ja masentava isku yli 80-vuotiaalle Moosekselle: Vielä 40 vuotta erämaassa eripuraisen kansan johtajana.
Toisessa kertomuksessa kerrotaan, miten epäjumaliin katsominen köyhdyttää ihmisen mielikuvituksen, koska ihmisen edellytykset ovat maallisen rajoitetut. Jeesus kehotti pelkäämään häntä, joka voi hukuttaa helvettiin sekä ruumiin että sielun, mitä ihminen ei voi ruumiin surmaamisen lisäksi tehdä. Tämä epäjumala on minä ítse. Siihen katsominen saa ongelmien kasaantumisen näyttämään ylivoimaiselta ja tappiolliselta. (Mt 10:28)
Siksi meidän tulee ”suunnata katseemme Häneen, jolta jokainen hyvä anti ja täydellinen lahja tulevat, Valkeuksien Isään, Häneen, jonka tykönä ei ole muutosta eikä vaihteen varjoa”. (Jaak 1:17)

02.Palataksemme takaisin maan pinnalle, on aika tarkastella tämän päivän sääennustuksia. Ne näyttävät ensituntumalta ilahduttavilta, sillä puolipilvisyydestä huolimatta ilman lämpötila alkaa uudelleen nousta siten, että, keskiviikon lukemiksi ennustetaan 12 -24 asteen lämpölukemia. Siinä voisi jo harkita villapaitojen ja ylimääräisten vaatekertojen vähentämistä. Miehillä tämä tulee aina jälkijunassa, mutta nuoret naiset alkavat liikkua kaduilla minihameissa ja shortseissa. Onneksi Israelissa on vähän matuja, niistäkin pääosa ”syntisessä” Tel Avisissa.
Eurooppaan saavuttuaan matut uskovat tulleensa paratiisin esikartanoihin naisten liikkuessa kaduilla puoli-alastomina, mikä kiihottaa heidät seksuaaliseen hurmioon. Muslimien paratiisissa virtaa vesi-, maito- ja viinivirtoja, ja ne 72 neitsyttä liikkuvat läpinäkyvissä vaatteissa näyttäen kaikki heidän salaiset paikkansa. Koska Euroopassa alkaa olla vaikeaa löytää nuoria neitsyitä, he ovat siirtyneet kokeilemaan 6 -9 vuotiaita tyttölapsia.

SÄÄTILAT tänään: Jerusalem 9 -17; Tiberias 12 -22; Suolameri 18 -25; Eilat 21 -31 +C-astetta. Puolipilvinen ja aurinkoinen taivas vaihtelevat päivittäin. Kinneretin vedenpinta nousi viisi sm.

03.Israelin terveysministeriön ilmoituksen mukaan maassa työskentelee 12 000 prostituoitua.
Heistä 62 % ovat äitejä; 11 % alaikäisiä; 52 % on muuttanut entisen NL:n alueen maista; jokainen heistä palvelee km. 5.5 asiakasta päivässä.
Hallitukselle tehdyn kansallisen tutkimuksen mukaan seksuaali-ammatissa työskentelee 12 000 naista ja 1000 miestä.
Tutkimuksen mukaan prostituoituja työskentelee maassa 11 420 – 12 730, heistä arvioiden mukaan 95 % on naisia, 5 % miehiä ja naisista 11 % on alaikäisiä, kuten TV-2 kertoi torstaina.

USEIMMAT naiset kertovat antautuneensa ammatiin saadakseen rahaa, joko äkillisen menojen kasvun vuoksi tai jouduttuaan huumeenmyyjien uhriksi. Monet kertoivat myös kuvitelleensa pääsevän siitä irti nopeasti, mutta käytännössä se ei onnistu niin yksinkertaisesti, kuten eräs heistä kertoi.
Kaksi kolmasosa kertoi joutuneensa ammattiinsa taloudellisen ahdinkotilan vuoksi, vain 7 % sanoi siihen liittyneen huume- sidonnaisuuden.
700:stä haastatellusta naisesta 52 % kertoi tulleensa entisen NL:n maista; 18 % aloitti ammattinsa ennen täytettyään 18 vuotta.
62 % naisista on äitejä ja 20 % omaa akateemisen loppututkinnon.
He palvelevat km. 5.5 asiakasta päivässä.

Virallisesti prostituutio on laitonta Israelissa, mutta siitä on kehittynyt oma ammattikuntansa arvoltaan 1.2 miljardia NIS vuosittain. TV-2:n mukaan 42 % palveluista hoidetaan hienovaraisesti huoneistoissa, joissa samat asiakkaat vierailevat säännöllisesti. Vain 6 % työskentelee kaduilla ansaisten paljon vähemmän kuin ammattilaiset, joiden toiminta on vakiintunut.
18 % ammatin tuotoista tulee saattopalveluksista; 16 % hierontalaitoksista, jouhin liittyy huumeiden käyttö; 18 % tulee strip-klubeista ja vastaavista toiminnoista. http://www.timesofisrael.com/12000-women-work-in-prostitution-in-israel-govt-says/

04.HALLITUKSEN muodostamisen vuosipäivän aattoja pidetty mieli-pidetiedustelun mukaan hallitus menettäisi enemmistön nykyisessä kokoonpanossaan.
Benyamin Netanyahun johtama Likud säilyttäisi suuremman puolueen asemansa, mutta sen edustajamäärä Knessetissä putoaisi nykyisestä 30:stä 26:een. Isaac Herzogin johtama Sionistinen Unionin edustajamäärä romahtaisi nykyisestä 24:stä 18:an. Toiseksi suurimmaksi puolueeksi nousisi Yair Lapidin johtama Yesh Atik; sen nykyinen edustajamäärä 11:stä nousisi 19:ään. Naftali Bennettin johtama Jewish Home nostaisi edustajiensa lukumäärän 8:sta 11:en. Joint Arablist saisi 13 edustajaa, ja Kulanun edustajamäärä putoaisi 10:stä seitsemään. Israel Beitenu 8 (6); UTJ 7 (6), Shas 6 (7), Meretz 5 (5). http://www.timesofisrael.com/poll-coalition-would-lose-majority-yesh-atid-would-soar-if-elections-held-today/

05.Hamasin julkistama propagandafilmi rohkaisee PA:n poliiseja seuraamaan niiden poliisien esimerkkiä, jotka ovat nostaneet aseensa IDF:n sotilaita vastaan saaden surmansa yhteenotoissa.
Filmi on tarkoitettu Juudeassa ja Samariassa toimiville PA:n poliiseille. Filmi esitettiin TV-10 kanavalla perjantaina. Filmi on luultavasti kuvattu Gazassa ja muilutettu Israeliin.

Filmissä PA:n poliisin pukuun puettu mies ajaa autollaan PA:n valvomassa kaupungissa. Hän näkee kadun varteen pystytetyn julisteen: Sankarimarttyyri Amjan Sukkari – PA:n virkailija, joka ammuttiin kuoliaaksi IDF:n tiesululla Samariassa tammikuussa.

Hän ajaa eteenpäin, kun tuulen tuoma lentolehtinen liimautuu hänen tuulilasiinsa. Lehtisessä kerrotaan kertoen PA:n arabien kuolemasta IDF:n luodeista. Heitettyään lentolehtisen hän näkee joukon IDF:n sotilaita, jotka ahdistelevat ja potkivat kehitys-häiriöistä arabia. Poliisi painaa kaasun pohjaan suunnistaen kohti IDF:n sotilaita. Filmi katkaistaan siinä vaiheessa.
http://www.timesofisrael.com/hamas-video-urges-pa-policemen-to-attack-idf-troops/

06.PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahun sisaren kanssa naimisissa oleva tri Hagai Ben-Artzi uhkaa erota Likudista ja liittyä Jewish Home-puolueeseen, ellei hän omaksu Bennettein suunnitelmaa, jossa esitetään Juudean ja Samarian liittämistä Israeliin.

Ben-Artzi kehottaa Likudin äänestäjiä äänestämään Juutalaista Kotia, ellei Netanyahu virallisesti luovu ajamasta kahden valtion periaatetta ja liitä C-alueet Israeliin, joissa Israelilla on Oslon sopimuksen mukaisesti täysi turvallisuus- ja siviilivastuu. Näillä alueilla asuu arviolta 50 000 PA:n arabia, juutalaisasukkaitten määrä ilman Jerusalemin ympäristöä on n. 380 000, ja kasvaa nopeasti, huolimatta siitä, että Netanyahun hallitus on harjoittanut tiukkaa rakennustoiminnan rajoittamista.
(JP:n vakiokolumnisti Martin Sherman käsittelee kahden valtion periaatteen tuhoisaa vaikutusta Israelin turvallisuudelle perjantain 4.03.2016 kolumnissaan nmellä The Australian Jewish Establishment – a Sequel, ei vielä julkaistu internetissä)  

PA on systemaattisesti kannustanut arabeja muuttamaan C-alueille saadakseen sen kautta rakennettua ”facts on the ground”, todisteita arabeista C-alueilla. Tässä sitä ovat tukeneet sekä presidentti Obaman hallitus että EU, joka laittomasti ilman rakennuslupia pystyttää elementtirakenteisia parakki-tyylisiä rakennuksia, mistä Maale Adumimin ja Jerusalemin välinen ns. E1 alue on typpiesimerkki. Rakennukset pystytetään useimmiten viikon vaihteen aikana, jolloin Juudean ja Samarian hallinnosta vastaavat virkailijat ja tarkastajat ovat poissa virkapaikoiltaan.

Tämä toiminta on EU:n harjoittamaa ”rikollista”, laitonta toimintaa puuttumalla itsenäisen valtion sisäisiin asioihin pyrkimyksenään pakottaa omaa itsekästä näkemystään Israelin ja PA:n välisiin suhteisiin, eivätkä Israelin hallitukset ole pystyneet vastaamaan siihen tarvittavalla tarmokkuudella.
Sopiva vastaveto olisi C-alueitten liittäminen Israeliin etenkin huomioiden, että PA:n ennustetaan romahtavan koska tahansa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/208952#.Vtv5uCpxfhQ

07.UUTISOTSIKOITA
·        Israelin laivasto valmistautuu Hamasin esittämään uhkaan ottaa Välimerellä käyttöönsä Iranin tapaan nopeakulkuisia tykkiveneitä, joilla se voisi uhata IN:n aluksia sekä rannikko-kaupunkeja. http://www.jewsnews.co.il/2016/03/05/israeli-navy-gears-up-for-hamas-offshore-threat/
·        Libanonin esittämän väittämän mukaan Israelin laivaston alus rikkoi Libanonin vesialuetta torstaina n., 130 m:n syvyydellä. Tilanne kehittyi 4.17 pm Beirutin aikaa Ras Naqouran lähellä. Alus poistui alueelta 2 minuutin jälkeen. Libanonin puolustus-ministeriö jätti valituksen aluevesirajan loukkauksesta UNIFIL joukoille. http://www.jewsnews.co.il/2016/03/05/israeli-naval-vessel-violates-lebanese-waters/
·        Tuomioistuin tuomitsi pakistanilaisen miehen 13 vuodeksi vankilaan painettuaan like-nappia artikkeliin, jossa kerrottiin
profeetta Muhammedista. http://www.jewsnews.co.il/2016/03/05/pakistani-muslim-is-jailed-for-13-years-for-liking-a-post-which-referred-to-the-prophet-mohammed-on-facebook/
·        Saksassa mamujen aiheuttamien seksuaalirikosten määrä osoittaa rajua kasvua tuhansien uusien raporttien saavuttaessa virkailijoiden virkapöydän päivittäin.
Seksuaalirikosten määrä on kasvanut rajusti liittokansleri Merkelin ilmoitettua ottavansa kaikki halukkaat Saksaan. Heitä on tullut yli miljoonan Lähi-Idästä Aasiasta ja Afrikasta. Heidän mukanaan ovat tulleet yhä nousevat seksuaalirikokset, raiskaukset ja murhat, mutta myös taudit, joiden luultiin jo kuolleen. Poliisi ei edes halua nähdä eikä kuulla mitään, koska hän itse voi joutua vaikeuksiin. Poliisi pelkää yleisen järjestyksen romahtavan kesällä uusien mamu-virtojen rynnistäessä Eurooppaan ja ennen kaikkea Saksaan. http://www.jewsnews.co.il/2016/03/05/germany-muslim-migrant-rape-crisis-worsens-as-thousands-of-reports-filter-in-about-sexual-assaults/
·        Italian senaatin puheenjohtaja Pietro Grasso kehottaa poistamaan islamin vastaisen epäluulon sekä torjunnan, vaikka se tuhoaa Euroopan. Hän ounastelee, että entäpäs jos muslimit ovatkin oikeassa sharia-lakeineen? http://www.jewsnews.co.il/2016/03/05/italys-senate-speaker-we-must-reject-suspicion-and-resentment-against-islam-even-though-they-are-destroying-europe/
·        Muslimi lento-oppilas uhkaa surmata USA:n republikaanien pääehdokkaan Donald Trumpin, koska hän tuli sanoneeksi, että islam on vaarallinen. Eipä kauas osunutkaan! http://www.jewsnews.co.il/2016/03/06/muslim-flight-student-was-furious-that-president-front-runner-donald-trump-implied-that-muslims-are-dangerous-so-he-threatens-to-kill-him/
·        Ruotsi on nyt liittynyt virallisesti islamin puolustajiin julistaen, ettei kukaan Ruotsissa saa solvata islamia eikä hallituksen sitä koskevaa politiikkaa. http://www.jewsnews.co.il/2016/03/06/disgraceful-sweden-is-now-banning-its-citizens-from-criticizing-muslim-refugees-and-the-government-policy-towards-them/Comments

Popular posts from this blog

SUNNUNTAI 01.12.2019

TORSTAI 30.04.2020

TORSTAI 14.05.2020