Posts

Showing posts from April 17, 2011
PERJANTAI 22.04.11

1. HIZBULLAHIN kostoisku israelilaisiin tai juutalaisiin kohteisiin ulkomailla tai kohteisiin, jonne israelilaiset matkaajat ovat kokoontuneet, on odotettavissa koska tahansa. Vuodesta 2008 lähtien, jolloin Hizbullahin ”sotilasjohtaja” Imaad Mughniyeh teloitettiin taitavasti asennetulla autopommilla Damaskoksessa, järjestön pääsihteeri Hassan Nasrallah on vannonut kostavansa sen Israelille, vaikka Israel ei julkisesti ole ottanut siitä vastuuta eikä sen syyllisyyttä ole voitu vahvistaa.
ISRAELIN turvallisuusjärjestö (Mossad) ei julkistanut suoraan varoitustaan, vaan antoi sen vuotaa julkisuuteen median välityksellä. Se kuitenkin nimesi henkilöt, kuten myös Debkafile toteaa, joiden se uskoo saaneen tehtäväkseen iskun fyysisen suorittamisen.

OPERAATIOTA johtaa Hizbullahin uusi ”sotilasjohtaja” Talal Hamia, jolla on käytettävissään hyvin organisoitu ulkomailla toimiva yksikkö, jolle Hizbullah on antanut tehtäväksi operaation suorittamiseksi ulkomailla, kertoo JP:n ar…
TORSTAI 21.04.11

1. SYYRIAN presidentti Bashar Assadin suostumus poistaa vuodesta 1963 jatkunut poikkeustila ja muutamat vähemmän tärkeät lupaukset eivät tyydyttäneet mielenosoittajia, jotka menetettyään pelon kovista otteistaan tunnettua poliisia ja turvallisuusjoukkoa kohtaan uhmaavat kohtaloaan ja tulevat kaduille osoittamaan mieltään vaatien todellisia muutoksia, ennen kaikkea vapautta sekä Baath-puolueen ja Alawite-klaanin yksinvallan lopettamista.

ILMEISENÄ tarkoituksena tyynnytellä mielenosoittajia Banian kaupungissa turvallisuuspoliisin komentaja erotettiin, kuten maan ihmisoikeustarkkailija kertoi. Viime viikon aikana turvallisuusjoukot surmasivat Baniassa 5 siviiliä. Erotettu komentaja Amjad Abbas oli silminnäkijöitten mukaan henkilökohtaisesti Baidan kadulla pahoinpitelemässä siviilejä.
Turvallisuusjoukot eristivät Banian muusta maasta viime viikolla mielenosoitusten jälkeen ja aseistettujen jengien hyökättyä kaupungin sunni-moskeijaa suojelevia miehiä vastaan.
Damaskokse…
KESKIVIIKKO 20.04.11

1. ISRAELIN lapset tunnusti kansaksi Egyptin farao, joka 1.Mooseksen kirjan mukaan ei tiennyt Josefista mitään. ”Niin Egyptiin tuli uusi kuningas, joka ei Josefista mitään tiennyt. Tämä sanoi kansallensa: ”Katso, israelilaisten kansa on suurempi ja väkevämpi kuin me.” (2.Ms.1:8-9) Englantilaisessa käännöksessä jae 9 kuuluu näin:” And he said unto his people. Behold, the people of the children of Israel are more and mightier than we”. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Jaakobin heimoa kutsutaan Raamatussa ”Israelin kansaksi”, siihen saakka heistä käytettiin nimitystä ”Jaakobin heimo” (Jaakobin lapset).
ZWI Ben Gedalyahu kertoo INN:n artikkelissaan 18.04.2011 Eliezer Schulmanin laskelmiin perustuen, että Israelin kansa tunnustettiin faraon toimesta 3323 vuotta sitten.

SCHULMAN teki laskelmansa Siperiassa, jonne NL oli hänet karkottanut 1930-luvulla.
Hän aloitti laskelmansa Adamin luomisesta, joka oli vuosi 1. Adam kuoli vuonna 930.
Noah syntyi vuonna 1056 ja kuoli …
MAANANTAI 18.04.11

1. IDF:N sotilaat pidättivät kaksi palestiinalaista Awartan kylästä lähellä Itamarin juutalais-kaupunkia syytettyinä viiden Fogelin perheen jäsenen murhasta. Murhaajat, 18-vuotias Hakim Awwad ja 19-vuotias Amjad Awwad, molemmat yliopiston opiskelijoita, sopivat murhasta perjantaina 11. maaliskuuta kolmen aikaan ja murtautuivat Itamarin juutalaiskaupunkiin yhdeksän maissa sapatti-iltana. He menivät ensin yhteen taloon, mutta se oli tyhjä. He varastivat sieltä M16 aseen ja menivät sieltä Fogelin taloon. He surmasivat ensin kaksi lasta, Yoav 11- ja Elad 4-vuotias, ja menivät sieltä vanhempien makuuhuoneisiin murhaten molemmat vanhemmat, Ruth ja Udi Fogelin, pienen vastarinnan jälkeen. He varastivat talosta M16 aseen mutta poistuessaan kuulivat lapsen itkevän ja palasivat murhatakseen hänet. He viilsivät pienen 3-kuukauden ikäisen lapsen Hadashin pään lähes kokonaan irti ennen poistumistaan talosta ja kaupungista.

ITAMARIN pieni juutalaiskaupunki ei ole saanut puolustu…
SUNNUNTAI 17.04.11

1. MIELENOSOITUKSET arabimaissa ovat menettäneet lapsellisen viattomuutensa ja alkavat muistuttaa enemmän Jugoslavian hajottamista kuin samettivallankumousta, joka tapahtui NL:n alueella 1990-luvun alussa, toteaa haaretz.com artikkelissaan. Tämä tarkoittanee sitä, että ne alkoivat ihanteellisen spontaanisti ilman selvää päämäärää, nuorison saatua pääasiassa internetin kautta vaikutusta länsimaissa vallinneesta vapaudesta, joka ei ollut luonteeltaan poliittinen, joskin ajatuskuvioiltaan usein perinteisiä arvoja polkeva.
Länsimaat, lähinnä USA, Ranska ja Englanti, ymppäsivät tähän nuorison aseettomaan rauhan ja vapauden liikkeeseen omat poliittiset päämääränsä, joita ne kutsuivat demokraattisiksi, mutta jotka arabimaissa ovat vieraita eivätkä liity niiden vuosisataisen kulttuurin puitteisiin.

MIELENOSOITUKSET saivat kokonaan toisen luonteen poliisien ja turvallisuusjoukkojen vastatessa niihin väkivaltaisesti, mikä aiheutti odotetun vastareaktion nuorison alkaessa me…