Posts

Showing posts from October 6, 2019

TORSTAI 10.10.2019

TORSTAI 10.10.2019
01. Turkki aloitti eilen keskiviikkona sotilaalliset toimet Syyrian pohjoisosan kurdialueille USA:n luvattua vetää alueelta pois omat joukkonsa, joiden tarkoituksena oli suojella kurdeja ja valvoa sinne koottuja ISIS vankeja.

Turkki pyrkii oikeuttamaan hyökkäyksensä itsenäisen maan Syyrian alueelle ilman sen antamaa lupaa selittäen, että kurdit tukevat Turkissa toimivia kurdikapinallisia, joita se kutsuu terroristeiksi.

Turkin hyökkäykseen Syyrian alueelle osallistuu 50 000 sotilasta ja 500 tankkia ilmavoimien tukemina, jotka pommittivat kurdialueita surmaten useita siviilejä.
Ilmaiskujen kohteena oli myös Al-Mansour pato Eufrates-virrassa, joka antaa juomavettä 2 miljoonalla ihmiselle, kertoo HalTurner raportissaan.

Turkin ilmavoimat pommittivat ja osittain tuhosivat tarkoituksellisesti ja onnistuneesti Amerikan johtaman yhteisen terrorin vastaisen järjestön omistamia rakennuksia. (kurdish Yekineuen antiterror, lyhyesti YAT)

Turkin sotilaalliset toimet viittaa…

TIISTAI 08.10.2019

TIISTAI 08.10.2019
01. GOOGLE pyrkii kehittämään ”keinotekoisen älyn”, AI, joka tietää kaiken ja joka toimii ”jumalan tavoin”. Sitä kutsutaan ”AI Manhattan Projektiksi”, kertoo tämän teknisen jättiläisen entinen insinööri Zach Vorhies, joka muuttui ”ilmiantajaksi” (whistleblower).

”He pyrkivät kehittämään valvontaverkoston, joka sieppaa kaiken informaation - videon, audion – mitä hyvänsä käytätkin, ohjaa sen tiedostopankkiin, ja sitten tämä ”jumalankaltainen AI” selvittää, mitä olet tekemässä, kenen kanssa olet yhteydessä, ja muodostaa sinusta FC:n varjoprofiilin, jonka olemassa olosta et ole tietoinen, ja joka on vain heitä varten” Zach Vorhies kertoo ”American Family Radio”:n haastattelussa.

Vorhies sanoo, että GOOGLE pystyy selvittämän kaiken, mitä pystyt tekemään, sinun realtime informaatiosi, ketkä ovat ystäväsi, sinun perheesi jäsenesi, mieltymyksesi, kaiken sinusta.

Vorhies väittää, että ”GOOGLE kehittää jotain samankaltaista, kuin Kiinan ”sosiaalinen credit-järjestelmä”, …

SUNNUNTAI 06.10.2019

SUNNUNTAI 06.10.2019
01. Uusi päivä ja uusi viikko. Uutislähteet ovat taas täynnä mielenkiintoisia aiheita, minkä johdosta on vaikea päättää, mistä aloittaa, ettei sortaisi toista.

Päällimmäiseksi nousee havainto, ettei maailma ole muuttumassa ollenkaan turvallisemmaksi paikaksi asua, sillä väkivaltaa, murhaa, sekasortoa raportoidaan monelta taholta, sekä ihmisen että luonnon aiheuttamia.
Yritetään kuitenkin sopeutua, koska ei meillä ole toista maailmaa asuttavaksi.

02. Eilen iltapäivällä sattunutta sadetta, vaikka säätiedot eivät sitä ennustaneetkaan, on pidettävä positiivisena ja miellyttävänä yllätyksenä ja poikkeuksena.

Sadetta maassa on rukoiltu monella taholla ja tasolla, sillä luonto kärsii kuivuudesta ja huutaa kostuketta kurkkuunsa. Lisäksi rukouksiin on liitetty pyyntö, että tästä talvesta tulisi tavallista sateisempi, mutta ilman lumituiskuja, koska pakkaantuneet lumet aiheuttavat tuhoa luonnonkasveille ja puille, kuten hajotti meidänkin pihaterassin.

Ennusteet lupaa…