Torstai 29.10.2020

 TORSTAI 29.10.2020

01. Maailman median tarjoamien maata järisyttävien uutisten vastapainoksi, esittelen aluksi yhtä miellyttävää ja sydäntä rauhoittavaa artikkelia Japanista. 


”Tämä on ”ikuisen nuoruuden kylä”, missä pitkäikäiset kultaisen iän saavuttaneet pettävät jokaisen nuorekkaalla ulkonäöllään” kerrotaan jutun otsikossa. 


”Useimmat japanilaisen Zururiharan asukkaat ovat 80- 90 vuotiaita, muttei yksikään heistä näytä osoittavan merkkejä iästään” väitetään artikkelissa. 

”Kylä muistuttaa tavallista japanilaista kylää, mutta jotkut lääketieteelliset tutkijat ovat vakuuttuneet, että se pitää hallussaan nuoruuslähteen avainta”.


”Yuzuriharan asukkaat ovat löytäneet tavan estää ihonsa vanhenemisen.

Legendan mukaan kylän asukkaat näyttävät ikäänsä puolta nuoremmilta”. 


Dermatologisti tohtori Kate 38 vuoden kokemuksellaan maailman johtavasta farmasiayhtiöstä poikkesi sattumalta kylään paljastaakseen tämän muinaisen tiedon maailmalle. Pelkästä uteliaisuudesta Kate vietti viikkoja Yuzuriharan kylässä tutkien heidän elintapojaan, ja löydöt valloittivat hänet täysin. 


”Katsellessani kylän asukkaiden ikää, en voinut uskoa silmiäni. Kaikki näyttivät todellista ikäänsä nuoremmilta, ikään kuin heidän ulkonäkönsä olisi lukittu ikääntymiseltä; en ole koskaan 38 vuoden kokemukseni aikana dermatologistina tavannut heidän ihonsa kaltaista tilaa ”.  


Kate jututti kylän asukkaita, joista 98-vuotias rouva Akari oli tyypillinen edustaja. ”Hän työskentelee päivittäin tuntikausia farmillaan, mutta hänellä ei ole ryppyjä eikä iän mukana tulevia tummia laikkuja ihollaan. Hän paljastaa salaisuuden”.


”Yuzurihassa jokaisen elämä kiertää Sakura-kukan ympärillä. Se on juurtunut niin syvälle kulttuuriimme, että meillä on kansantarinoita siitä”. 


”Tuhat vuotta sitten kunnianhimoinen yksivaltias Ginji halusi selvittää kuoleman arvoituksen saadakseen kuolemattomuuden. Hän halusi löytää ikuisen elämän eliksiirin ja uskoi Sakura-kukan olevan sen avain. Siitä lähtien kansamme uskoo Sakura-kukan omaavan useita etuja. Yhdeksän vuosisadan ajan me olemme käyttäneet sitä ja kylpeneet päivittäin Sakura-vedessä”. 


”Koska Sakura-kukka kukoistaa vain muutaman viikon vuodessa, me jauhamme keräämämme kukat ja tiivistämme sen öljyä tulevaa käyttöä varten” Akari kertoo. 

Tri Kate kokeili sitä omaan ihoonsa ja yllättyi ryppyjensä poistuessa kasvoiltaan. Kotonaan hän tutki laboratoriossa Sakura-kukan uutetta ja siitä selvisi seuraavaa: 

”Kukat sisältävät suuren määrän caffeoyl ja quercetin glukoosia”.

 

”Molemmat ovat anti-glygation agentteja, jotka avustavat fibroblast-kollaasin tuotantoa, antaen ikääntymisen vastaisia ominaisuuksia vanhenemisoireiden estämiseksi”. 

Tohtori kertoo laboratoriotestiensä tuloksen kehittäneensä ikääntymisen vastaisen voiteen nimellä MivoraTM, joka kahdesti päivässä kasvoille siveltynä antaa hämmästyttäviä tuloksia 28 päivässä – ei kuista nuoruutta, mutta nuorekkaan viehättävän ulkoasun ja iloisen mielen. 

https://cammidamsel.com/pages/sakura?fbclid=IwAR2_Vs3sV-BiZVsmVh8jm9Ra7h7I6WufsUQw5IQGh519piYAjBSaEuSFp2U,


02. Israelissa eletään edelleen tummissa, epäuskoisissa olosuhteissa virkamiesten pyrkiessä löytämään yhä uusia menetelmiä koeteltujen lisäksi saadakseen edes uskottavan verukkeen sille, ettei COVID19 taltuttavaa lääkettä eikä menetelmää lukuisista maailmanlaajuisista ponnisteluista huolimatta ole pystytty löytämään.


COVID19 rokotetta kehitellään useissa laboratorioissa, ja niiden väitetään valmistuvan milloin minkin viikon, kuukauden tai vuoden päästä, mutta joutuvat varovaisuussyistä perumaan sanojaan, tai keskeyttämään ihmistestit useiden valittujen kokelaitten kuollessa, kuten kävi Etelä-Koreassa.


Olisi ehkä edullisempaa löytää viruksen kehittäjät ja painostaa heitä paljastamaan formulansa vastaohjelman kehittämiseksi. Ongelman muodostaa se, ettei kukaan tiedä, mikä on COVID19 viruksen alkuperä, onko se luonnon tuottama ja vai laboratoriossa kehitetty menetelmä väkiluvun pienentämiseksi? 


Israelissa tartuntoja on 312 550; parantuneita 298 043; vakavassa tilassa olevia 474 ja pandemiaan menehtyneitä 2 494 potilasta. 


Maailmanlaajuisesti tartuntoja ovat saaneet 44 775 984 ihmistä; pandemiaan menehtyneitä on kaikkiaan 1 179 239 potilasta. Tapaukset lisääntyvät päivittäin. 

https://www.timesofisrael.co


03. Kirurgi, joka ponnisteli lääkäritiimin mukana pääministeri Yitzhak Rabinin elämän pelastamiseksi tänään 25 vuotta sitten, Yossi Klausner paljastaa ensimmäisen kerran julkisuudelle runsaan tunnin kestäneiden ponnistelujen tunnelmista leikkauksen aikana ja sen jälkeen. 

Rabin osallistui 04.10.1995 Tel Avivissa järjestettyyn tilaisuuteen, jossa hän muiden arvohenkilöiden joukossa esitti oman puheenvuorossa, mutta joka joutui tilaisuuden jälkeen salamurhaajan hyökkäyksen kohteeksi. 


Rabinia ammuttiin ainakin kahdesti selkään ja kiidätettiin kiireesti Peresin limusiinissa Ichilov-sairaalaan. 10 minuutin ajomatka kesti puoli tuntia, eivätkä sairaalan lääkärit osanneet laskea yhteen, kuinka monta luotia oli lävistänyt hänen rintansa. (Yksi lähellä kokouspaikkaa ja yksi autossa, kuten väitetään)

Tämä antoi aiheen oletukselle, että ehkä kuolettava laukaus ammuttiin Peresin limusiinissa, mutta sitä ei oikeudenkäynnissä otettu edes vakavasti. 


Tri Klausner ei ota kantaa eri muodoille eikä poliittisille vaikutuksille. Hän oli kirurgi, joka toimi vannomansa Hippokrateen valan sitomana pelastaakseen Ichilov-sairaalaan tuodun vertavaluvan potilaan. 

https://www.laakariliitto.fi/laakariliitto/etiikka/hippokrateen-vala/,


Klausner oli silloin 39-vuotias ja seurasi kotona TV:tä tilaisuutta ja kuunteli Rabinin puhetta, silmäillen toisella silmällä lääketieteellistä julkaisua. 


Puhelin soi ja Klausner vastasi siihen. 22.00 aikaan hänen varamiehensä tri Motti Gutman sanoi hengästyneenä. ”Me hoidamme Rabinia. Hän on kriittisesti haavoittunut, ehkä kuollut, hänessä on luodinreikiä”. 


Klausner ryntäsi sairaalan leikkausosastolle, jossa oli hoitohenkilöitä kolme kertaa normaalia enemmän. 

”Lääkärit toimivat epätoivoisesti herättääkseen hänet. Monitorit osoittivat aaltoja, ikään kuin sydän olisi alkamassa toimia, mutta se johtui siitä, että hänen rintansa oli leikattu auki ja he hieroivat hänen sydäntään”.


”Siinä vaiheessa olin jo varma, ettei Rabinilla ollut mitään mahdollisuutta selvitä, mutta siitä huolimatta jatkoimme yrityksiämme. Kukaan ei uskaltanut tunnustaa, että potilas oli menehtynyt haavoihinsa”. 

Johtava kirurgi antoi lausunnon 23.97 - vain runsaan tunnin alkuperäisen puhelinviestin saatuani - todeten, että pääministeri Yitzhak Rabin on kuollut”. 


Klausner kertoo, että ”lausunnon johdosta koko leikkaussalin henkilöstä kaatui maahan kuin shokin saaneena, toiset itkien, toiset vaikeroiden sydäntä särkevästi. En koskaan – ennen tai jälkeen – ole kokenut vastaavaa ilmiötä”. 


Klausner yritti lohduttaa toisia, mutta tajusi pian, että sellaisessa harvinaisessa tilanteessakin oli toimittava ohjeiden mukaan - kuten Rabinin kuolintodistuksen laatiminen – ja muu tarvittava paperityö oli suoritettava. 

Klausner vahvistaa, ”ettei Rabinilla ollut edes 1/1000:ta mahdollisuutta selvitä edes nykyaikaisin laittein. Rabinin murhasta elinkautiseen tuomittu yeshiva-opiskelija Yigal Amir käytti tyhjennettyjä luoteja tuhon maksimoimiseksi”. 


”25 vuotta myöhemmin Yitzhak Rabinin menetyksen suuruus vain vahvistuu. Hänen läheisin poliittinen avustajansa Eitan Haber ilmoitti kansalle Yitzthak Rabinin kuolemasta, mikä järkytti kansaa perustuksiaan myöten”. 

https://www.timesofisrael.com/surgeon-who-tried-to-save-rabin-nobody-had-the-guts-to-declare-him-dead/, 


04. Israelin koronaviruskabinetti istuu parhaillaan löytääkseen Salomon ratkaisun COVID19 pandemiaa vastaan käytävässä taistelussa, joka muuttaa muotoaan ja hyökkäystapojaan ja ehkä jopa uudistetussa geenimuodossa. 


Talousministeri Yisrael Katz hyökkäsi rajusti Terveysministeriötä vastaan todeten: 

”Terveysministeriö on vieraantunut kansasta; mitä tämä mielettömyys on olevinaan?”


”Katukaupat, jotka ovat menehtymäisillään, tulee avata välittömästi. Mitä tämä mieletön meno tarkoittaa? Terveysministeriö on vieraantunut kansasta ja toimii kuin sumussa. Olemme saaneet tarpeeksi näistä rahalahjojen taistelussa pienten kauppiaitten selkänahasta. He ovat rakentaneet liiketoimensa omin käsin, ja nyt jätetty pennittömiksi” Katz opasti toisia. 


”Sateet alkavat – toivon mukaan – pian ja se tekee aloittamisen vaikeaksi, ellei mahdottomaksi. Hieronta- ja henkilökohtaiset hoidot sallitaan ilman maskia, ja katukauppiaat, jotka ovat turvallisimpia maailmassa, pysyvät kiinni”. 


Keskustelut Talous- ja Terveysministeriöiden kesken aloitettiin eilen päättyen umpikujaan. Katzin vaatimukseen Terveysministeri Edelstein vastasi, että ”katukaupat avataan seuraavan lukituksen avaamisen yhteydessä”. 


Koronastsaari Ronni Gamzu sanoi, ”ettei hän vastusta synagogien avaamista KV-kabinetissa.  

19 maskeilla varustettua ihmistä voivat kokoontua suljetussa tilassa ja pitäen vaaditun 180 sm:n etäisyyden naapuriin, mutta ilman rukousta”.

Hän eroaa toimestaan ja uusi mies astuu hänen tilalleen.

Sisäministeri Ariyeh Deri vaatii KV-kabinetissa synagogien avaamista, ja SiniValkoisten Izhar Shai tukee vaatimusta. 

Ronni Gamzu sanoi rabbi Yossi Erblichille TV12 ohjelmassa, ”ettei hän vastusta rukoilemista sisätiloissa, jos ikkunat pidetään auki ja maskit kasvoilla 10 hengelle ja ulkotiloissa 20 henkilölle”. 


Kiista näyttää selvittämättömältä, jonka johdosta hallituksen tulee päättää siitä viikkokokouksessaan. 

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290097, 


05. Rabbi Eli Hecht tilittää omaa näkemystään Israelin ja maailman tilanteesta todeten: ”Asiat ovat todella ylösalaisin, ja ihmettelen vain, miten ne korjataan?”


”Hallituksen johtajataso sanoo yhtä ja seuraavana päivänä täysin vastakkaista.  Meillä ei tosiaankaan ole yhteistä lääkintäohjelmaa, miten toimia KV pandemian kanssa”. 

”Kukin valtio antaa omat lausuntonsa kansalaisilleen, miten heidän tulisi toimia ja jokaisessa valtiossa on johtajatason henkilöitä, jotka vastustavat hallituksen ohjelmaa”. 


”Kukaan ei lopulta näytä tietävän, eikä KV-experteistä ole pulaa, mutta jokainen heistä edustaa tutkimuksia, jotka tukevat heidän omia näkemyksiään, mutta syrjivät kaikkia muita, ja tätä tapahtuu kaikkialla maailmassa”. 


”Ongelma tarkastellessa nähdään mielenkiintoinen ilmiö: ”Suuresta kuolleisuudesta johtuen Israel ja Amerikka näyttänyt painiskelevan saman ongelman kimpussa”. 

”Ongelman muodostaa se, että ne ovat täysin erilaisia valtioita, ja että on vaarallista imitoida toista”. 


”USA:n presidentti sanoo, että kaikki on OK. Pysy vain lujana ja äänestä minua. Katso minuun, tue kantaani, ja tulet näkemään, että olen terve ja OK, joten sen täytyy olla oikein”.


”Israelin pääministeri pysyy kotona, rukoilee ja toivoo eikä kokoa kansan-joukkoja. Mitä ihmiset tekevät? He protestoivat ja tuhansittain ihmisiä saa KV-tartunnan aiheuttaen lääkinnällisen traagisin mittasuhteisen tilanteen”.


”Toiset ihmiset sanovat pääministerin käyttävän aikaa ja välttäen todellisia ongelmia, joiksi he lukevat Bibin vastaisen syytetoimet. 

Erikoisintressit ja ministerit kisaavat median palstoilla, kukin heistä avaa oman osansa taloudesta, vanhemmat haluavat lapsensa takaisin kouluihinsa, mutta ovat liian peloissaan lähettämään heidät sinne KV:n pelossa”. 


”Israelin Knessetissä demokraattinen juutalaispuolue sanoo: Äänestä Trumpia, hän on maamme suurin toivo, mutta älä äänestä Bibiä, hän on korruptoitunut. 

Amerikan juutalainen demokraattinen puolue sanoo: Äänestä Bibiä, mutta älä Trumpia, sillä hän on korruptoitunut”.  

”Ota siitä sitten selvää?”


”Republikaaninen puolue oli perinteisesti se, jolla oli kaikki varat, ja demarit köyhiä. Nyt demokraattinen puolue omistaa maan kaikki varat, ja muut köyhiä”. 


”Esimerkki: Mies oli eksynyt metsässä ja harhailtuaan kolme päivää hän tapasi miehen sanoen hänelle: 3 päivää olen harhaillut metsässä, miten ihanaa, että opastat minut pois täältä. Mies vastasi: 10 vuotta olen harhaillut metsässä löytämättä tietä ulos, mutta voin näyttää sinulle tien, joka ei johda ulos”.  


”Toivottavasti pelastamme itsemme oppimalla sekaannuksesta ja mitä tehdä. Meidän ei tule olla hyökkääviä tai itsekkäitä, vaan yhtenäisiä ja lujia, ilmaisten huolemme toisista kansalaisistamme. Yhtenäisinä pääsemme tämän läpi, Miten?

Pysytelkää rohkeana ja Jumala teitä auttakoon ja siunatkoon”. 

”Maailma on kuin pyramidi, joka seisoo kärjellään, eikä tiedetä, mihin suuntaan se kaatuu”.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290095, 


06. Harvinainen ja vaarallinen jäätyneen lumen sade kietoi Oklahoman viittansa poimuihin katkaisten sähkövirran 300 000 taloudelta. 


Jäätyneen lumen ja veden sekainen myrsky jatkaa tuhoaan Oklahomassa. Puita on kaatunut, minne sattuu, ja metsiköitä on ruhjoutunut myrskyssä. 

Vetinen lumi jäätyy välittömästi koskettaessaan maanpintaa tai esineitä, kuten puita ja rakennuksia, voimalinjat ja puut katkeilevat jäämassojen painosta. 

https://strangesounds.org/2020/10/icestorm-oklahoma-extreme-weather-power-outage-video.html, 


07. Outoja ääniä, pamahduksia ja ilmiöitä tapahtuu monin pakoin maailmassa.


Räjähdyksen ääniä kuultiin Brocktonissa, MA. https://strangesounds.org/forums/topic/mysterious-explosions-were-heard-in-brockton-ma,


Kovia räjähdyksen ääniä kuultiin Nottinghamissä, Englannissa. https://strangesounds.org/forums/topic/loud-explosion-and-sonic-boom-across-nottingham-uk, 


Maa tärähtelee, ja lisäksi kuultiin kumeita pamahduksia Escambia maassa, Floridassa. https://strangesounds.org/forums/topic/ground-shaking-loud-booms-reported-across-escambia-county-florida, 

https://strangesounds.org/forums/topic/hum-in-new-mexico, 


Outoa maan alaista huminaa Mexikossa. 

https://strangesounds.org/forums/topic/hum-in-new-mexico, 


Tunnistamattomia pamahduksia Soffolkissa, Englannissa. 

 https://strangesounds.org/forums/topic/mysterious-booms-rattle-suffolk-uk, 

 

08. Terroristi katkaisi veitsellään kaulan naiselta ja surmasi kaksi muuta ihmistä  Nicessä kaupungissa Notre Dame kirkossa torstaina. 


Hyökkääjä huusi ”allahu akhbar” (Allah on suurempi tai suurin). Yksi murhatuista oli kirkon vahti. Poliisi sanoo pidättäneensä epäillyn. 


Epäilty puukkomurhaaja sai ilmeisesti surmansa poliisin yrittäessä pidättää hänet. Hän huusi murhatessaan viattomia siviilejä allahu akhbar.

”Tämä on enemmän kuin tarpeeksi. On korkea aika, että Ranska irrottaa itsensä rauhanajan laeista voidakseen taistella islaminfasismia vastaan poistaaksemme heidät maastamme” sanoi Nicen kaupungin pormestari Christian Estrosi. 


Kolmen murhatun lisäksi useita ihmisiä haavoittui. Poliisi vahvisti, että naiselta katkaistiin kaula. Poliitikko Marine Le Pen puhui myös murhapaikalla.

https://www.ynetnews.com/article/HkBAIWOuv, 


09. Israelissa ollaan huolestuneita, että Israelin sotilaallinen ylivoima (QME) murenee USA:n myydessä korkealaatua olevia aseitaan Israelia ympäröiville arabi- ja muslimimaille. 


Valkoinen Talo rauhoittelee, että heille myytävät aseet eivät ole yhtä korkea-laatuisia kuin ne, joita Israel saa.

 https://www.ynetnews.com/magazine/article/H1hDTMv00v, 


10. Tehtailija Munib al-Musri on muiden ohessa henkilö, joka nosti kanteen Englannin hallitusta vastaan Balfourin julistuksen vuoksi v. 1917, jolla periaatteessa tunnustettiin juutalaisten kotimaan perustaminen Englannin mandaatin alueelle, johon kuului myös nykyinen Jordanian kuningaskunta. 

https://www.ynetnews.com/magazine/article/H1hDTMv00v, 


11. Israel ja USA allekirjoittivat sopimuksen, jolla ne rahoittavat tutkimusprojekteja Länsirannalla ja Golanin kukkuloilla.


Sopimus on erittäin tärkeä Arielin yliopistolle, mutta myös muille korkean tason opintolaitoksille, jotka sijaitsevat ns. vireän linjan itäpuolella, ja joita boikotoidaan myös Israelin toisten yliopistojen taholta. 

https://www.ynetnews.com/article/PQ3I8ZYSZ, 


LÄMPÖTILAT TÄNÄÄN 


Jerusalem 19 -29; Tiberias 22 -34; Suolameri 29 -35; Eilat 24 -35 +C-astetta, ylä-pilvisyyttä ennustetaan, ja ilman viilenemistä kohti syksyn ja talven tuloa. 

https://www.israelweather.co.il/forecast/week_en7.html, 



Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021