SUNNUNTAI 16.09.12


SUNNUNTAI 16.09.12

1. VÄKIVALTAISIKSI usein kiintyneet mielenosoitukset ovat pyyhkineet pitkin Lähi Idän muslimimaita. Niiden sanotaan saaneen virikkeensä USA:n valmistetusta varsin kehnosta 14 minuutin mittaisesta filminpätkästä ”The Innocence of Muslims”, joka esittää islamin perustajan ja muslimien profeettanaan pitämän Muhammedin epäedullisessa asemassa naisten miehenä ja julmana tyrannina, mutta joiden todellinen tausta lienee paljon syvemmällä. Ne ovat suoraa seurausta ”arabikevään” väkivaltaisuuksista, jotka heiluttivat ja osin kaatoivat perinteisiä yksinvaltaisia hallituksia, ja niiden jälkeiseen pettymyksestä ja turhautumisesta havaittuaan, ettei kadun ja erämaan miehen ja naisen asema ole parantunut vaan pikemmin huonontunut. Kansoilla on tapana kääntyä jumalansa puoleen – olkoon tämä mikä tahansa – etsiäkseen lohtua ja ymmärtämystä kärsimyksiinsä ja ongelmiinsa.

Arabi- ja MUSLIMImaissa tämä jumala on islamin vuosisatojen ajan julistama Allah, joten luonnollisesti kansa etsii hänen mielisuosiotaan, mikä mullahien Koraanin tulkinnan mukaan on saavutettavissa antautumalla täysin rinnoin jopa elämänsä uhraten Allahin palvelukseen, hänen profeettansa Muhammedin ja islamin kunnian puolustamiseen.
TARKKAILIJOIDEN mukaan, vaikka kansa olikin kiihotettu kiihkeään mielentilaan, väkivaltaiset hyökkäykset USA:n lähetystörakennuksia ja sen henkilökuntaa vastaan tekivät kansanjoukkoon piiloutuneet al-Qaidan tai muiden ääriryhmien aktivistit, joille oli annettu selvä päämäärä hyökätä USA:n ja muiden länsimaiden lähetystöjä ja henkilökuntaa vastaan.
Al-Qaidan johtaja al-Sawahiri antoi kehotuksia surmata amerikkalaisia, ei vain Muhammedia pilkkaavan filmin vuoksi, vaan myös kostaakseen libyalaisen al-Qaida johtajan Abu Yahiya al-Libin, joka sai surmansa Afganistanissa USA:n miehittämättömän koneen ohjusiskussa, kuten Sawahiri tunnusti tiistain videossaan. Videossa kehotettiin länsimaissa asuvia muslimeja käyttämään erikoista tilaisuuttaan hyökätä länsimaisia kohteita vastaan asuinmaassaan.

OBAMAN hallitus lähetti amerikkalaisia merisotilaita lähetystöjensä suojaksi Libyaan ja Jemeniin, mutta Sudanin hallitus kielsi heidän pääsynsä maahan. USA joutui toteamaan, ettei se voi sotilaittensa avulla suojata kaikkia kahdeksaatoista lähetystöä ja installaatiota 21:stä muslimimaissa, ja siksi pyysi näiden maiden hallituksia suojelemaan diplomaatteja yleisesti hyväksytyn kansainvälinen käytännön mukaisesti.
Siinailla beduiinit hyökkäsivät perjantaina kansainvälisten rauhanturvajoukkojen (MPO) päämajaan, tunkeutuen sisään rakennuskompleksiin, särkien ikkunoita ja sytyttäen rakennuksia ja autoja tuleen. He tulittivat sisältä paikalle tullutta Egyptin poliisijoukkoa vastaan, joka lopulta ajoi heidät pois alueelta.

SUDANISSA arviolta 5 000 mielenosoittajaa piiritti Saksan ja Englannin lähetystökompleksit. He riistivät Saksan lipun rakennuksen seinästä pääkaupungissa Khartoumissa asettaen sen tilalle islamin mustan sotalipun, johon oli valkoisella kirjoitettu ”Ei ole muuta jumalaa kuin Allah ja Muhammed on hänen profeettansa”. He rikkoivat ikkunoita ja huonekaluja sekä löytämäänsä kalustoa kuten kameroita sytyttäen tulipaloja sisätiloissa. Sudanin poliisi seurasi silminnäkijöiden mukaan tilannetta sivusta puuttumatta asiaan. Sudanin ulkoministeri ali Ahmed Karti totesi USA:n pyyntöön saada lähettää sotilaita avuksi, ettei se ole tarpeen.

TUNISIASSA kansanjoukot piirittivät USA:n lähetystökompleksin pääkaupungissa Tunisissa. Mielenosoittajat pääsivät rakennusryhmien sisälle kivittäen sieltä poliiseja petrolipommein ja käsiinsä saamin esinein ja sytyttäen tulipaloja. Poliisi käytti kyynelkaasua ja kovia luoteja. Neljä ihmistä sai surmansa ja 46 haavoittui poliisin hajottaessa usean sadan ihmisen suuruista kansanjoukkoa.

KAIROSSA poliisijoukot hajottivat Tahrir aukiolle aikaisin lauantaiaamuna kokoontuneet kansanjoukot pidättäen heistä useita satoja neljä päivää kestäneiden mielenosoitusten lopettamiseksi. Presidentti Mohammed Mursi antoi lopulta kovan kritisismin jälkeen oman lausuntonsa TV:ssä kieltäen kansalaisia hyökkäämästä vieraiden maitten lähetystöjä ja omaisuutta kuten myös egyptiläisten, yksityisten tai valtion, omistamia laitoksia vastaan.

SAUDI ARABIAN suurmufti Sheikh Abdulaziz bin Abdullah Al-Sheikh tuomitsi hyökkäykset ulkomaisia diplomaatteja, lähetystöjä ja instituutioita vastaan kehottaen samalla eri maitten hallituksia kansainvälisiä järjestöjä kriminalisoimaan hyökkäykset profeettaa vastaan.
Hänen lausuntonsa lienee osa saada YK:n kautta kaikkien maiden lainsäädäntöön laki-pykäliä, joiden mukaan uskonnon tai sen symbolien julkinen häpäiseminen on rikos, johon syyllistyneet joutuvat vastaamaan siitä oikeudessa. Länsimaissa tämän katsotaan sotivan sanan vapautta vastaan, mutta muslimien vaatimusta vastustaneiden rintama heikkenee.

AFGANISTANISSA taliban-joukot tekivät hyökkäyksen Camp Bastion tukikohtaan Helmanin provinssissa myöhään perjantaina. Hyökkäyksessä käytettiin kranaatteja, rakettikranaatteja ja käsiaseita. Kaksi amerikkalaista sotilasta kuoli ja useita haavoittui. Englannin prinssi Harry suorittaa asepalveluaan Afganistanissa ja oli tukikohdassa hyökkäyshetkellä, mutta hän ei vahingoittunut. Qari Yousuf Talibanista kertoi hyökkäyksen olleen kostoksi filmistä.

LIBANONISSA mielenosoittajat polttivat amerikkalaisen pikaruokalan Tripolissa.
12 turvallisuushenkilöä haavoittui kivistä ja muista heitä vastaan heitetyistä esineistä. Kansanjoukkojen ja poliisin välisissä kahakoissa yksi kuoli ja 2 muuta ihmistä haavoittui.
Paavi Benedict XVI tuli perjantaina Beirutiin kolmen päivän vierailulle julistaen omaa rauhan sanomaansa. Kansanjoukot kehottivat häntä poistumaan maasta todeten, etteivät he siedä enempää islamin häpäisemistä. http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=285214

2. POLIITTISET tarkkailijat ovat yhä selvemmin alkaneet todeta, että presidentti Barack Hussein Obaman aloittama islamin maiden lähentymispolitiikka keskustelujen ja neuvottelujen kautta on kokenut täydellisen romahduksen. Vaikka monet muslimioppineet ovatkin yrittäneet selittää, että ”Obaman keskimmäinen nimi on musliminimi, jota kristitty tuskin antaisi pojalleen, ja siksi Obama on yksi heistä”, se ei ole  millään tavoin vähentänyt kiihkeitten ääri-liikkeiden vihaa Yhdysvaltoja vastaan; kuin ei sekään, että Barach Hussein voidaan kääntää ”se odotettu on jo täällä”, tarkoittaen islamin messiasta, mahdia.
Tässä Obama joutuu toteamaan presidentti Jimmy Carterin tapaan, että lähestymispolitiikka johtaa vain diplomaattihenkilöstön häpeälliseen karkotukseen, kuten kävi USA:n Teheranin henkilökunnan suhteen 444 päivän panttivankeuden jälkeen.
Ääri-islamin uskonnolliset johtajat ovat nyt kehottaneet muslimimaita potkaisemaan USA:n lähetystöt pois maastaan.

USA:n puolustusministeri Leon Panetta lupaa, että USA tulee asettamaan armeijansa yksiköitä kaikkien kahdeksantoista islamin maan läheisyyteen, joissa sen diplomaatit ja lähetystöt ovat vaarassa. Surkea päätös lähestymisdiplomatialle, jos näin käy. Jopa USA:n ulkoministerin kaupittelemasta ”demokratia” sanasta on tullut kirosana, jota tulee välttää. Demokratian varjolla kaadetut entiset hallitukset on korvattu ääri-islamin yksinvallalla. Lienee kohtalon ivaa, että USA:n diplomaattisen, taloudellisen ja aseavun turvin valtaan nousseet ja nousevat islamin äärilaitaa edustavat hallitukset ovat kääntyneet USA:ta vastaan. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4281665,00.html


3. TUNNETTU psykiatri ja forensic (oikeusopillinen) asiantuntija Andrew G Hodges tarkastelee Obaman käyttäytymistä kirjassaan ”Obama Confessions” (Obaman tunnustukset), selittäen, että sitä voidaan selittää ja ymmärtää hänen turvattoman ja epämääräisen lapsuutensa perusteella, minkä johdosta Obama turvautuu usein lausuntoihin, jotka ovat päinvastaisia siihen, miten hän todellisuudessa asioita näkee. Eräänlainen mielen jakautuma, tai ehkä paremminkin tosiasioitten kieltäminen kääntämällä kaiken ylösalaisin, narsismi.

Hodges selittää useisiin Obaman lausuntoihin ja puheisiin viitaten, että esim. syvässä vihassaan Amerikkaa kohtaan hän ilmaisee täydellisesti sisäisen traumansa.
Siksi Hodges käyttää Obamasta määritelmää ”sandman” (hiekkamies), joka sanoessaan
jotain joutuu toteamaan, että se kaikki puhalletaan pois opposition taholta ilman, että mitään siitä jää näkyviin. Tätä voitaneen kutsua totuuden kiertämiseksi, valehteluksi.
Hodges sanoo Obaman sanontoja ja puheita tarkastellessaan, että Obama usein vihjaa valitsemillaan esimerkeillä traumaansa kuin pyydellen anteeksi käyttäytymistään johtuen sisäisistä vammoistaan, jotka ohjaavat hänen käyttäytymistään. Esimerkkinä Hodges ottaa Obaman puheessaan käyttämään Jeesuksen vertaukseen miehestä, joka rakensi talonsa kalliolle, ja se kesti hyökkäykset sitä vastaan. Mutta Obama jätti pois vertauksen loppuosan, jossa kerrotaan miehestä, joka rakensi hiekalle, mikä ei kestänyt hyökkäyksiä. Obama ei voinut viitata siihen kohtaan, koska hän on sellainen mies, joka rakensi hiekalle. Kirjailija ja kommentaattori Thomas Sowell käytti ensiksi Obamasta määritelmää ”sandman”. http://www.wnd.com/2012/09/forensic-profiler-meet-obama-the-sandman/
4. UUTISOTSIKOITA
-           WND kertoo artikkelissaan mielenkiintoisen havainnon, miten kalenterin mukaan jokaisena shmita-päivänä, joka on 7 vuoden välein elul-kuukauden 29. päivänä, Amerikkaa on kohdannut onnettomuus. Syyskuun 11. päivänä 2001 oli päivä, jolloin al-Qaida tuhosi WTC:n tuplatornit New Yorkissa aiheuttaen valtavat aineelliset ja ihmistappiot. Kaikki muistavat sen päivän, mutta mitä tapahtui syykuun 17. päivänä 2001, joka on elul-kuun 29. päivä? Sinä päivänä Federatio alensi korkotason aiheuttaen pörssiromahduksen. 7 vuotta myöhemmin 2008 seurasi vielä suurempi pörssiromahdus, mikä pani alulle taloudellisen kaaoksen, jota
             jatkuu edelleen. Mutta mitä tapahtuu seuraavana elul-kuun 29. päivänä, joka gregoriaanisen kalenterin mukaan on syyskuun 13. päivänä 2015? Messiaaninen rabbi Jonathan Cahn ei halua spekuloita tulevista tapahtumista, joita hän käsittelee kirjassaan ”Harbinger” ja ”Isaiah 19:10 Judgement”, mutta hän ensimmäisenä kiinnitti huomionsa USA:ta kohtaavien tuomioitten ja juutalaisten shmita-vuosipäivien välillä. Huomionarvoinen on havainto, että syyskuun 13. päivä 2015 on juutalaisen uudenvuoden eli pasuunansoiton juhlan aatto. Siitä alkaa juutalaisten pelonsekaisen kunnioituksen aika, joka päättyy suureen sovintopäivään Jom Kippur. Elul-kuun 29- päivän, eli syyskuun 13. päivän, iltana v. 2015 on NASA:n mukaan odotettavissa harvinainen verenpunaisen kuun ilmiö, eli tetrad, viimeinen 21. vuosisadalla.
-           Kolme arabinuorta saatiin kiinni itse teossa heidän yrittäessään sytyttää tuleen Psalmien kirjoja muinaisessa juutalaisten hautakammiossa Öljyvuorella. Kaikki kolme ovat 16-vuotiatia ja kotoisen viereisestä arabilähiöstä. Kaksi heistä tunnusti tekonsa, kolmas kieltää vielä. Islamin pyhän kirjan Koraanin polttaminen saa aikaan maailman-laajuiset mielenosoitukset; juutalaisten ja kristittyjen pyhien kirjojen polttamista tai häpäisemistä tuskin huomioidaan maailman mediassa, eikä kukaan protestoi missään. Betlehemin syntymäkirkkoon linnoittautuneet palestiinalaiset terroristit käyttivät kirkon pyhiä kirjoja vessapaperina ja sytyttivät niillä nuotioita. Eikö pyhyys merkitse juutalaiselle ja kristitylle enää mitään?
       Satakunta arabia Kutzran arabikylästä yritti kepein ja polttopulloin ja kivin
             aseistautuneena läheiseen Esh Kodesh juutalaiskylään Samariassa lauantai-iltana.
             Paikalle kutsuttu sotilasosasto karkotti arabit ilman pahempaa yhteenottoa, mutta
             kolme juutalaisasukasta haavoittui. Arabit huutelivat tavanomaisia islamin                                                      
             iskulauseita ”Allah on suurempi” ja ”teurastakaa juutalaiset”.    

             25 maan armeijoitten yhteinen suuri 12 päivää kestävä sotaharjoitus
             Hormuzan-salmella Persianlahdella on tarkoitettu osoitukseksi lännen
             päättäväisyydestä estää Iranin aikeet salmen tukkimiseksi, mikä aiheuttaisi
             katastrofin länsimaitten taloudessa. Iran järjestää samaan aikaan omat suuret   
             sotaharjoituksensa. Netanyahun mukaan Iran on aivan pomminsa valmistumisen
             kynnyksellä, mikä osoittaa Israelin valmistautuvan iskuun koska tahansa. Iran sanoo,
             että Hizbullah tulee iskemään Israeliin, jos se hyökkää Iraniin. (Debkafile 16.09.12)
      strike/?cat_orig=world
       Nainen kuoli hypättyään tulta pakoon asuntonsa 4. kerroksesta, 19 sai eriasteisia    
              vammoja, useimmat niistä savumyrkytyksiä, Ramlessa asuintalon palossa.    
             USA:n federal reserve fund johtaja Ben Bernanke päätti painattaa seteleitä     
             voidakseen antaa pankeille 40 miljardia USA kuukaudessa talouden kohentamiseksi.
             Käytännössä se tarkoittaa 40 miljardin USD lainaa taloudelta ilman vakuuksia.

JUUTALAISTEN uusi vuosi 5773 alkaa tänä iltana auringon laskiessa. Tämä päivä on juutalaisen kalenterin mukaan elul-kuun 29. päivä, pasuunansoiton juhlan aatto.
Tarkoittiko Bernanken päätös sitä, että USA:n talouden lopullinen lähtölaskenta alkoi tänään?
            

Comments

Popular posts from this blog

SUNNUNTAI 01.12.2019

TORSTAI 30.04.2020

TORSTAI 14.05.2020