Torstai 05.11.2020

 


TORSTAI 05.11.2020

O1. USA:n presidentinvaalit ovat yksi suuri sekasotku, josta raportit sanovat: Voitti vaalit kumpi ehdokas tahansa, USA on jo hävinnyt. Tämäkö on sitä demokratiaa, jota Yhdysvallat kauppaa maailmalle? Hävettää seurata sitä sivusta.

02. Äänten laskenta on vielä kesken joissakin osavaltioissa, mutta Trump ilmoitti jo voittaneensa vaalit. Useita syytteitä vaalirikoksista on nostettu, joiden käsittely vie oman aikansa.

Useimmat laskemattomat äänestysliput, 16 lippua, tulevat Georgiasta, jossa demokraateilla on suuri kannatus joillakin alueilla. 

Joe Biden julkisti vallansiirrosta kertovan websivunsa, mutta ei julistanut voittaneensa. 

Seuraamani raportin mukaan Trumpin varmuus vallan pysymisestä käsissään alkaa heiketä Bidenin voittaessa tai lähestyessä voittoa useissa avainvaltioissa. 

Biden johtaa kahdessa kriittisessä keskilännen valtiossa Michigan ja Wisconsin, joissa viisari voi heilahtaa kumpaan suuntaan tahansa. Trumpin kampanja aloitti oikeustoimet haastaakseen Bidenin saaman hyödyn. 

Voittaakseen presidentinvaalit ehdokkaan tulee saada vaalineuvoston 270 vaaliääntä. Trump ilmoitti vaativansa laskennan uusimista Wisconsissa, jossa Bidenillä on 0.6 äänen enemmistö. Trump esitti haasteen Michiganissa laskennan keskeyttämisestä. 

”Presidentti Trump vaatii noiden vaalitulosten uudelleen tutkimista, ja että kaikki lailliset äänet on laskettava mukaan Michiganissa ja muualla. Yhdessä Nevadan kanssa näissä valtioissa demokraateille annetut äänet riittäisivät Bidenin vaalivoittoon. 

https://www.jpost.com/us-elections/us-election-hangs-in-balance-as-trump-campaign-launches-legal-contest-648044, 


03. USA:n juutalaisen väestön vahva kannatus demokraateille todistettiin myös näiden presidentinvaalien yhteydessä.

Republikaanit sanovat, että 30 % Amerikan juutalaisista äänesti Bideniä, mutta J-Streetin arvion mukaan oikea luku on vain 21 %. Republikaanien koaliittio arvioi, ettei J-Street ole ilmeisesti tehnyt tarvittavaa kenttätyötä, sillä USA:n juutalaiset siirtyvät joukoittain republikaanien kannattajiksi. https://www.jpost.com/us-elections/republicans-jews-say-30-percent-voted-for-trump-j-street-says-only-21-percent-648048.


04. Neljää Proud Boys jäsentä, heidän mukanaan heidän johtajaansa Enrique Tarriota, puukotettiin Washington DC alueella keskiviikkona, raportoi paikallinen ABC-myönteinen WJLA ja muut sitä seuraavat ryhmät. 

Puukotusten uhrit kertoivat poliisille, että hyökkääjät kuuluvat ”Black Lives Matter” järjestöön, mutta siitä ei ollut todisteita. 

Puhuessaan Gateway Pundit jäsenelle, Tarrio selitti häntä ja muita hänen kanssaan olleita vastaan hyökättiin heidän ollessaan kotimatkalla Baarista seurattuaan TV-ohjelmaa vaaleista. Tilanne taltioitui, entisen ”Latinos for Trump” liikkeen entisen varapresidentin Jen Lohin videonauhalle, kertoi New York Post.  

Heidän vammansa eivät olleet vaarallisia, Boys tunnustivat. https://www.jpost.com/international/proud-boys-leader-members-stabbed-in-washington-after-election-day-648006, https://www.jpost.com/us-elections/us-presidential-election-results-state-by-state-647952,


05. USA:ssa seurataan yhä huolestuneemmin, voiko maa selviytyä ilman väkivaltaa tässä tilanteessa selvän vaalivoittajan varmistumista odoteltaessa.

Useat USA:n kaupungit ovat Washingtonin tapaan valmistautuneet väkivaltaisiin mielenosoituksiin kaduilla.

Kadun tasossa olevat liikkeet ovat peittäneet näyteikkunansa vahvoilla vanerilevyillä pelätessään joutuvansa hyökkäysten kohteiksi. 

Nämä vaalit ovat historialliset senkin vuoksi, että ”kansalaiset ovat joutuneet kärsimään COVID19 viruspandemian vuoksi, ja mielialat ovat ärtyneet hallituksen toimien johdosta, mitä lisäävät Trumpin hallituksen itsekäs, kiistanalainen, rajoittava ja joskus kaoottinen hallintatapa”, kuten Seth Franzman analysoi JP:n julkaisemassa artikkelissaan. 

Yleistä mielialaa sekoittavat USA:n sekä vasemmiston että oikeiston retoriikassa yleiset puheet ”sisällissodasta” ja ”kohteen polttamisesta”. Aseiden myynti on paikoin ennätys-korkea; väkivalta on ollut todellista, useita ihmisiä on tapettu, ja ryöstely yleistynyt. 

Osa siitä johtuu poliisin välivallasta, sillä jotkut amerikkalaiset ajattelevat, että heillä on oikeus hävittää omia kaupunkejaan, mikä on levinnyt yhteiskunnan sekä keski- ja alatason että myös ylätason jäsenten ja erityisesti nuorison pariin, jonne on levinnyt uudenaikainen anarkistinen ja äärimuotoinen mieliala.

Joillakin alueilla siviilit kulkevat avoimesti aseineen lähes armeijan tapaan pyrkiessään suojelemaan omiaan. Kerrotaan tapauksista, joissa valtaajat tunkeutuvat asuntoihin väittäen omistavansa ne ja pyrkien karkottamaan asukkaat, eikä poliisi tule avuksi. 

https://www.jpost.com/us-elections/talk-of-post-election-violence-a-warning-from-this-year-648047, 


06. USA:n suurissa kaupungeissa on kasattu tiilikasoja strategisiin paikkoihin siltä varalta, että mielenosoitukset muuttuvat väkivaltaisiksi. Ketkä niitä toimittivat, on epäselvää, mutta niitä toimitettiin luultavasti ”Black Lives Matter” protestien aikana.

 Niillä on helppo särkeä liiketilojen näyteikkunoita ja ovat muutenkin sopivia aseiksi. HalTunrnerradioshow.com olettaa, että ilman muuta niitä ovat toimittaneet Demokraattisen puolueen jäsenet tai/ja kannattajat. 

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/breaking-news-pallets-of-bricks-delivering-all-over-u-s-a, 


07. Sean Harshley kertoo WND:n julkaisemassa artikkelissaan, että Bidenin taktiikkana on aina ollut sekasorron ja kaaoksen aiheuttaminen. 

Vuoden 2016 presidentinvaalien syke oli Hillary Clintonin häipyminen kampanjansa polulta epämääräisiksi ajoiksi, sekä hänen antamansa media-haastattelut. Hänen kampanjaansa hoitivat palkatut, uskotut henkilöt, ja se perustui raskaasti suuriin media-hyökkäyksiin Donald Trumpin häiritsemiseksi Hillaryn puolesta. 

Tarkkailijat toteavat, että Hillaryn ylimielinen ja voitonvarma tunto väistämättömästä voitosta oli suuresti vaikuttanut hänen strategiaansa, joka petti lopussa. 

Bidenin omaksuma kampanja-strategia toistaa Hillaryn käyttämää ”piilota-ehdokas” poistumista kampanjoista, että demokraattien strategiana oli voittaa Valkoinen Talo takaisin tavalla, jossa heidän ehdokkaansa ei osallistu munauksiin, virheisiin tai äänestäjän esittämien kysymysten haastamiseen. Tämä on noussut vahvasti esille. 

Vuoden 2020 presidentin vaalien odotettiin aina päätyvän rikolliseen lopputulokseen.  

Demokraatit etsivät media-julkisuutta jokaisessa valtiossa ja avata niin monta valta-väylää petokseen kuin mahdollista antaakseen suurimman mahdollisuuden Trumpin äänestäjien hämmästyttävän innostuksen ja äänestysaktiivisuuden voittamiseksi. 

Demokraatit ovat hyökänneet kaikkialla Amerikassa voidakseen: 

- luoda niin monta tapaa äänestää kuin suinkin, 

- jatkaa ennakkoäänestystä niin pitkään kuin suinkin, 

- jatkaa äänten laskentaa vaalipäivän jälkeen, 

- luoda kaaosta mahdollisimman paljon,

- valmistaa asianajajien armeija syytteiden esittämiseksi GOP:ta vastaan äänestäjien häirinnästä tai muulla tavoin äänestyksen tai äänestyslaskennan estämiseksi mahdollisimman paljon, ja niiden kautta maksimaalisen vaikutuksen tuottamiseksi Bidenille ja demokraateille. (GOP tarkoittaa suuri vanha puolue)

Vaikka hyökkäysten tarkoituksena oli mahdollistaa petosten suorittaminen, lyhyellä tähtäyksellä niiden päämääränä oli sekaannuksen aiheuttaminen vaalipäivänä niin monessa paikassa kuin suinkin.  https://www.wnd.com/2020/11/bidens-strategy-always-create-confusion-chaos/, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290582, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290581,


08. USA:n presidentin vaalien ääntenlaskenta jatkuu syytösten ja vastasyytösten ristitulessa, eikä ole varmuutta, kumpi osapuoli julistetaan voittajaksi. Yksi mahdollisuus on se, että Korkein Oikeus joutuu selvittämään sekavan vyyhden tehdäkseen lopullisen päätöksensä.

Annettuja äänestyslippuja on hävinnyt, ja toisaalta mystisesti löytynyt, riippuen siitä, oliko ehdokas voittamassa vai häviämässä, ilmeisesti molemmin puolin. 

Republikaanisen Israelin puolueen johtaja Mark Zell tietää lopputuloksen: ”Presidentti Trump on oikeassa: Me voitimme vaalit”.

”On tarpeeksi todisteita massiivisista vaalipetoksista swing-valtioissa Michigan, Wisconsin, Georgia ja Pennsylvania; me voitimme, ja he varastavat voittomme”. 

”Esitämme vetoomuksemme paikallisoikeuksiin eri valtioissa lopettamaan väärien tai väärennettyjen äänestyslippujen laskemisen”. 

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290603, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290562, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290550, 


09. Yitzhak Reuven sanoo INN:n julkaisemassa artikkelissaan vaaleista: ”Amerikka valitsi itselleen presidentin: Jumalaan (Jehova) me asetamme luottamuksemme”. 

”Ystävyyssuhde rakentuu kestävään luottamukseen, horjumattomaan uskoon ja puhtaaseen rakkauteen” toteaa artikkelin laatija. 

”Ystävyyssuhde Jumalan ja Abrahamin välillä sisältää juutalaisen kansan hengellisen DNA:n, joka on jatkunut tähän päivään saakka (ja aina ikuisuuteen asti)”.

”Abrahamin ainoan pojan sitominen alttarille uhriksi Herralle oli lopullinen testi tämän ikuisesti kestävän liiton luomiseksi, jättäen Abrahamin jälkeläiset vastuullisiksi aktiivikumppaneiksi maailman tekemiseksi suureksi uudelleen”. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290579, 

Jeesus kutsui samoin opetuslapsiaan ystäviksi, koska ”palvelija ei tiedä mitä hänen herransa tekee”. (Joh15:15)


10. Viinin juutalaisyhteisö Itävallassa elää edelleen jatkuvan pelon ja varuillaan olon alaisina, osa heistä ei uskalla liikkua ulkosalla.

Polisi tutkii edelleen, oliko neljä ihmistä murhanneen islamin terroristin kohteena kaupungin keskeisin synagoga, joka sijaitsee lähellä ampumispaikkaa. Paikalliset juutalaisasukkaat valittavat, että heidän on ollut pakko muuttaa elintapojaan säilyäkseen hengissä.

Shalom Bernholz omistama Viinin keskiosan Alef-Alef kosher ravintola ei sulje koskaan, mutta COVID19 pandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi päätti sulkea aikaisin murha-iltana. 

Se pelasti hänen henkensä. Terroristi aloitti ampumisensa maanantai-iltana hänen ravintolansa lähellä surmaten tarjoilijan kadun toisella puolella. ”Normaalisti olemme avoinna 365 päivää vuodessa, myös sabattina ja juutalaisten lomapäivinä. Mutta poikkeukseksi suljimme; se pelasti meidän henkemme” Bernholz kertoo AFP:lle.  

Alef-Alef ravintola sijaitsee katutasossa valkoisessa talossa, jossa sijaitsevat myös IKG:n toimistot, jotka edustavat Viinin juutalaisyhteisöä, määrältään 7 000 ihmistä. 

”Murhaaja oli 20-vuotias Itävallan/Makedonian kansalainen nimeltä Kujtim Fejzulai. Hän surmasi neljä ihmistä rakennuksemme edessä ennen kuin poliisi ampui hänet kuoliaaksi”. https://www.ynetnews.com/article/Hy7PP4bKD, 


11. Yaminan ke. Betzalel Smotrich sanoo, että Israelin tulee suorittaa loppuun lupaamansa Juudean ja Samarian sekä Jordaninlaakson alueiden itsenäisyys ennen USA:n uuden presidentin tarttumista vallan kahvaan, olettaen, että Biden voittaa vaalit. 

Smotrich puhui Galei Tzahal toimitsijalle torstaiaamuna. Hän vaati painostuksen lisäämistä pääministeri Netanyahulle (hänkin on vaarassa menettää asemansa). 

Hän kuitenkin rauhoitteli tilannetta todeten, ettei USA:n politiikka muutu ratkaisevasti, vaikka Trump häviäisikin vaalit. 

Biden on kuitenkin uhannut aloittaa rauhankeskustelut PA/PLO:n kanssa sekä palauttaa USA:n aiemmin myöntämän rahoituksen PA:lle, jota etenkin Kamala Harris vaatii. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290605, 


12. New York Timesin Op-Ed toimittaja, joka on kirjoittanut hyvin ristiriitaisia artikkeleita Israelista, toteaa: ”Ei ollut mitään moraalista vasta-aaltoa Tumpia kohtaan” Tom Friedman kirjoittaa. Hän epäilee voivansa jatkaa NYT:n asemassa kolumnistina ja journalistina, jos Donald Trump voittaa vaalit. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290599, 


13. Kansallisen Tarttuvientautien Keskus Indonesiassa sanoo, ettei uusien tutkimusten valossa COVID19 ole yhtä tarttuva, kuin on uskottu (tai uskoteltu). http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290604, 


14. Samarian alueneuvoston puheenjohtaja Yossi Dagan sanoo: ”Itsenäisyyden ulottaminen Juudeaan ja Samariaan riippuu mistä, ei Washingtonin tahdosta”. 

Hän luottaa edelleen siihen, että ”hyvä lopulta voittaa USA:n presidentin vaaleissa”, vaikka usko siihen alkaa hiipua joka taholla. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290611. 


15. Turvallisuuskamerat taltioivat tilanteen, jossa terroristi avasi tulen IDF:n sotilaita kohti autostaan lähellä Sikemiä. 

Barak-pataljoonan Gilani Prikaatin aloitettua aktiivisuutensa Samarian alueprikaatissa terroristi aloitti tulituksen sotilaita kohti, jotka vastasivat tuleen surmaten hänet. 

Samarian alueprikaatin komentaja, eversti Roi Zweig keskusteli tilanteesta alueella toisten armeijan johtajien kanssa. Hän vakuutti, että välikohtauksesta huolimatta operatiivinen aktiivisuus alueella sujui hyvin kertomatta, mitä aktiivisuus tarkoitti. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290566, 


16. Korkea jordanialainen upseeri evakuoitiin helikopterilla Hadashan Ein Keremin sairaalaan, jossa myös PLO:n pääsihteeri Saeb Erekat parantelee KV-sairauttaan. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290570, 


17. Bill Gates, joka on esiintynyt maailman median palstoilla ja TV-ruuduissa toistuvasti, ja joka lupaa KV-rokotteen kaikille maan asukkaille kohtuuhintaan, ei ole lääkäri, edidemiologisti, virologisti, kansanterveyden asiantuntija, ekonomisti tai edes noiden alojen opiskelija, hänen johtamansa Bill&Melinda Gates säätiö pitää itseään noiden alojen managerina, mukaan lukien COVID19 pandemia. 

Bill Gates on maailman toiseksi rikkain mies, jonka rikkaus on tullut seurauksena usko-mattomista rahamääristä, joita se – suoraan tai epäsuoraan – on valuttanut maailman terveysjärjestöille, kouluille ja teollisuuteen, mukaan lukien media, jota hän hallitsee. 

Bill ja Melinda säätiötä rahoittaa Bill ja Melinda Gates Trusti. Investoinneista saadut voitot antavat säätiön tarvitseman rahoituksen.  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290602, 

LÄMPÖTILAT TÄNÄÄN 

Jerusalem 14 -17; Tiberias 19 -25; Suolameri 25 -29; Eilat 20 -27 +C-astetta, paikallisia sateita luvataan koko maassa, ja lämpötila alenee noustakseen huomisesta alkaen siten että sunnuntaina luvataan 13 -21 C-asteen lukemia. Syksy on alkanut Israelissa. 

https://www.israelweather.co.il/forecast/week_en7.html, 










  

 



TORSTAI 05.11.2020

O1. USA:n presidentinvaalit ovat yksi suuri sekasotku, josta raportit sanovat: Voitti vaalit kumpi ehdokas tahansa, USA on jo hävinnyt. Tämäkö on sitä demokratiaa, jota Yhdysvallat kauppaa maailmalle? Hävettää seurata sitä sivusta.

02. Äänten laskenta on vielä kesken joissakin osavaltioissa, mutta Trump ilmoitti jo voittaneensa vaalit. Useita syytteitä vaalirikoksista on nostettu, joiden käsittely vie oman aikansa.

Useimmat laskemattomat äänestysliput, 16 lippua, tulevat Georgiasta, jossa demokraateilla on suuri kannatus joillakin alueilla. 

Joe Biden julkisti vallansiirrosta kertovan websivunsa, mutta ei julistanut voittaneensa. 

Seuraamani raportin mukaan Trumpin varmuus vallan pysymisestä käsissään alkaa heiketä Bidenin voittaessa tai lähestyessä voittoa useissa avainvaltioissa. 

Biden johtaa kahdessa kriittisessä keskilännen valtiossa Michigan ja Wisconsin, joissa viisari voi heilahtaa kumpaan suuntaan tahansa. Trumpin kampanja aloitti oikeustoimet haastaakseen Bidenin saaman hyödyn. 

Voittaakseen presidentinvaalit ehdokkaan tulee saada vaalineuvoston 270 vaaliääntä. Trump ilmoitti vaativansa laskennan uusimista Wisconsissa, jossa Bidenillä on 0.6 äänen enemmistö. Trump esitti haasteen Michiganissa laskennan keskeyttämisestä. 

”Presidentti Trump vaatii noiden vaalitulosten uudelleen tutkimista, ja että kaikki lailliset äänet on laskettava mukaan Michiganissa ja muualla. Yhdessä Nevadan kanssa näissä valtioissa demokraateille annetut äänet riittäisivät Bidenin vaalivoittoon. 

https://www.jpost.com/us-elections/us-election-hangs-in-balance-as-trump-campaign-launches-legal-contest-648044, 


03. USA:n juutalaisen väestön vahva kannatus demokraateille todistettiin myös näiden presidentinvaalien yhteydessä.

Republikaanit sanovat, että 30 % Amerikan juutalaisista äänesti Bideniä, mutta J-Streetin arvion mukaan oikea luku on vain 21 %. Republikaanien koaliittio arvioi, ettei J-Street ole ilmeisesti tehnyt tarvittavaa kenttätyötä, sillä USA:n juutalaiset siirtyvät joukoittain republikaanien kannattajiksi. https://www.jpost.com/us-elections/republicans-jews-say-30-percent-voted-for-trump-j-street-says-only-21-percent-648048.


04. Neljää Proud Boys jäsentä, heidän mukanaan heidän johtajaansa Enrique Tarriota, puukotettiin Washington DC alueella keskiviikkona, raportoi paikallinen ABC-myönteinen WJLA ja muut sitä seuraavat ryhmät. 

Puukotusten uhrit kertoivat poliisille, että hyökkääjät kuuluvat ”Black Lives Matter” järjestöön, mutta siitä ei ollut todisteita. 

Puhuessaan Gateway Pundit jäsenelle, Tarrio selitti häntä ja muita hänen kanssaan olleita vastaan hyökättiin heidän ollessaan kotimatkalla Baarista seurattuaan TV-ohjelmaa vaaleista. Tilanne taltioitui, entisen ”Latinos for Trump” liikkeen entisen varapresidentin Jen Lohin videonauhalle, kertoi New York Post.  

Heidän vammansa eivät olleet vaarallisia, Boys tunnustivat. https://www.jpost.com/international/proud-boys-leader-members-stabbed-in-washington-after-election-day-648006, https://www.jpost.com/us-elections/us-presidential-election-results-state-by-state-647952,


05. USA:ssa seurataan yhä huolestuneemmin, voiko maa selviytyä ilman väkivaltaa tässä tilanteessa selvän vaalivoittajan varmistumista odoteltaessa.

Useat USA:n kaupungit ovat Washingtonin tapaan valmistautuneet väkivaltaisiin mielenosoituksiin kaduilla.

Kadun tasossa olevat liikkeet ovat peittäneet näyteikkunansa vahvoilla vanerilevyillä pelätessään joutuvansa hyökkäysten kohteiksi. 

Nämä vaalit ovat historialliset senkin vuoksi, että ”kansalaiset ovat joutuneet kärsimään COVID19 viruspandemian vuoksi, ja mielialat ovat ärtyneet hallituksen toimien johdosta, mitä lisäävät Trumpin hallituksen itsekäs, kiistanalainen, rajoittava ja joskus kaoottinen hallintatapa”, kuten Seth Franzman analysoi JP:n julkaisemassa artikkelissaan. 

Yleistä mielialaa sekoittavat USA:n sekä vasemmiston että oikeiston retoriikassa yleiset puheet ”sisällissodasta” ja ”kohteen polttamisesta”. Aseiden myynti on paikoin ennätys-korkea; väkivalta on ollut todellista, useita ihmisiä on tapettu, ja ryöstely yleistynyt. 

Osa siitä johtuu poliisin välivallasta, sillä jotkut amerikkalaiset ajattelevat, että heillä on oikeus hävittää omia kaupunkejaan, mikä on levinnyt yhteiskunnan sekä keski- ja alatason että myös ylätason jäsenten ja erityisesti nuorison pariin, jonne on levinnyt uudenaikainen anarkistinen ja äärimuotoinen mieliala.

Joillakin alueilla siviilit kulkevat avoimesti aseineen lähes armeijan tapaan pyrkiessään suojelemaan omiaan. Kerrotaan tapauksista, joissa valtaajat tunkeutuvat asuntoihin väittäen omistavansa ne ja pyrkien karkottamaan asukkaat, eikä poliisi tule avuksi. 

https://www.jpost.com/us-elections/talk-of-post-election-violence-a-warning-from-this-year-648047, 


06. USA:n suurissa kaupungeissa on kasattu tiilikasoja strategisiin paikkoihin siltä varalta, että mielenosoitukset muuttuvat väkivaltaisiksi. Ketkä niitä toimittivat, on epäselvää, mutta niitä toimitettiin luultavasti ”Black Lives Matter” protestien aikana.

 Niillä on helppo särkeä liiketilojen näyteikkunoita ja ovat muutenkin sopivia aseiksi. HalTunrnerradioshow.com olettaa, että ilman muuta niitä ovat toimittaneet Demokraattisen puolueen jäsenet tai/ja kannattajat. 

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/breaking-news-pallets-of-bricks-delivering-all-over-u-s-a, 


07. Sean Harshley kertoo WND:n julkaisemassa artikkelissaan, että Bidenin taktiikkana on aina ollut sekasorron ja kaaoksen aiheuttaminen. 

Vuoden 2016 presidentinvaalien syke oli Hillary Clintonin häipyminen kampanjansa polulta epämääräisiksi ajoiksi, sekä hänen antamansa media-haastattelut. Hänen kampanjaansa hoitivat palkatut, uskotut henkilöt, ja se perustui raskaasti suuriin media-hyökkäyksiin Donald Trumpin häiritsemiseksi Hillaryn puolesta. 

Tarkkailijat toteavat, että Hillaryn ylimielinen ja voitonvarma tunto väistämättömästä voitosta oli suuresti vaikuttanut hänen strategiaansa, joka petti lopussa. 

Bidenin omaksuma kampanja-strategia toistaa Hillaryn käyttämää ”piilota-ehdokas” poistumista kampanjoista, että demokraattien strategiana oli voittaa Valkoinen Talo takaisin tavalla, jossa heidän ehdokkaansa ei osallistu munauksiin, virheisiin tai äänestäjän esittämien kysymysten haastamiseen. Tämä on noussut vahvasti esille. 

Vuoden 2020 presidentin vaalien odotettiin aina päätyvän rikolliseen lopputulokseen.  

Demokraatit etsivät media-julkisuutta jokaisessa valtiossa ja avata niin monta valta-väylää petokseen kuin mahdollista antaakseen suurimman mahdollisuuden Trumpin äänestäjien hämmästyttävän innostuksen ja äänestysaktiivisuuden voittamiseksi. 

Demokraatit ovat hyökänneet kaikkialla Amerikassa voidakseen: 

- luoda niin monta tapaa äänestää kuin suinkin, 

- jatkaa ennakkoäänestystä niin pitkään kuin suinkin, 

- jatkaa äänten laskentaa vaalipäivän jälkeen, 

- luoda kaaosta mahdollisimman paljon,

- valmistaa asianajajien armeija syytteiden esittämiseksi GOP:ta vastaan äänestäjien häirinnästä tai muulla tavoin äänestyksen tai äänestyslaskennan estämiseksi mahdollisimman paljon, ja niiden kautta maksimaalisen vaikutuksen tuottamiseksi Bidenille ja demokraateille. (GOP tarkoittaa suuri vanha puolue)

Vaikka hyökkäysten tarkoituksena oli mahdollistaa petosten suorittaminen, lyhyellä tähtäyksellä niiden päämääränä oli sekaannuksen aiheuttaminen vaalipäivänä niin monessa paikassa kuin suinkin.  https://www.wnd.com/2020/11/bidens-strategy-always-create-confusion-chaos/, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290582, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290581,


08. USA:n presidentin vaalien ääntenlaskenta jatkuu syytösten ja vastasyytösten ristitulessa, eikä ole varmuutta, kumpi osapuoli julistetaan voittajaksi. Yksi mahdollisuus on se, että Korkein Oikeus joutuu selvittämään sekavan vyyhden tehdäkseen lopullisen päätöksensä.

Annettuja äänestyslippuja on hävinnyt, ja toisaalta mystisesti löytynyt, riippuen siitä, oliko ehdokas voittamassa vai häviämässä, ilmeisesti molemmin puolin. 

Republikaanisen Israelin puolueen johtaja Mark Zell tietää lopputuloksen: ”Presidentti Trump on oikeassa: Me voitimme vaalit”.

”On tarpeeksi todisteita massiivisista vaalipetoksista swing-valtioissa Michigan, Wisconsin, Georgia ja Pennsylvania; me voitimme, ja he varastavat voittomme”. 

”Esitämme vetoomuksemme paikallisoikeuksiin eri valtioissa lopettamaan väärien tai väärennettyjen äänestyslippujen laskemisen”. 

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290603, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290562, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290550, 


09. Yitzhak Reuven sanoo INN:n julkaisemassa artikkelissaan vaaleista: ”Amerikka valitsi itselleen presidentin: Jumalaan (Jehova) me asetamme luottamuksemme”. 

”Ystävyyssuhde rakentuu kestävään luottamukseen, horjumattomaan uskoon ja puhtaaseen rakkauteen” toteaa artikkelin laatija. 

”Ystävyyssuhde Jumalan ja Abrahamin välillä sisältää juutalaisen kansan hengellisen DNA:n, joka on jatkunut tähän päivään saakka (ja aina ikuisuuteen asti)”.

”Abrahamin ainoan pojan sitominen alttarille uhriksi Herralle oli lopullinen testi tämän ikuisesti kestävän liiton luomiseksi, jättäen Abrahamin jälkeläiset vastuullisiksi aktiivikumppaneiksi maailman tekemiseksi suureksi uudelleen”. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290579, 

Jeesus kutsui samoin opetuslapsiaan ystäviksi, koska ”palvelija ei tiedä mitä hänen herransa tekee”. (Joh15:15)


10. Viinin juutalaisyhteisö Itävallassa elää edelleen jatkuvan pelon ja varuillaan olon alaisina, osa heistä ei uskalla liikkua ulkosalla.

Polisi tutkii edelleen, oliko neljä ihmistä murhanneen islamin terroristin kohteena kaupungin keskeisin synagoga, joka sijaitsee lähellä ampumispaikkaa. Paikalliset juutalaisasukkaat valittavat, että heidän on ollut pakko muuttaa elintapojaan säilyäkseen hengissä.

Shalom Bernholz omistama Viinin keskiosan Alef-Alef kosher ravintola ei sulje koskaan, mutta COVID19 pandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi päätti sulkea aikaisin murha-iltana. 

Se pelasti hänen henkensä. Terroristi aloitti ampumisensa maanantai-iltana hänen ravintolansa lähellä surmaten tarjoilijan kadun toisella puolella. ”Normaalisti olemme avoinna 365 päivää vuodessa, myös sabattina ja juutalaisten lomapäivinä. Mutta poikkeukseksi suljimme; se pelasti meidän henkemme” Bernholz kertoo AFP:lle.  

Alef-Alef ravintola sijaitsee katutasossa valkoisessa talossa, jossa sijaitsevat myös IKG:n toimistot, jotka edustavat Viinin juutalaisyhteisöä, määrältään 7 000 ihmistä. 

”Murhaaja oli 20-vuotias Itävallan/Makedonian kansalainen nimeltä Kujtim Fejzulai. Hän surmasi neljä ihmistä rakennuksemme edessä ennen kuin poliisi ampui hänet kuoliaaksi”. https://www.ynetnews.com/article/Hy7PP4bKD, 


11. Yaminan ke. Betzalel Smotrich sanoo, että Israelin tulee suorittaa loppuun lupaamansa Juudean ja Samarian sekä Jordaninlaakson alueiden itsenäisyys ennen USA:n uuden presidentin tarttumista vallan kahvaan, olettaen, että Biden voittaa vaalit. 

Smotrich puhui Galei Tzahal toimitsijalle torstaiaamuna. Hän vaati painostuksen lisäämistä pääministeri Netanyahulle (hänkin on vaarassa menettää asemansa). 

Hän kuitenkin rauhoitteli tilannetta todeten, ettei USA:n politiikka muutu ratkaisevasti, vaikka Trump häviäisikin vaalit. 

Biden on kuitenkin uhannut aloittaa rauhankeskustelut PA/PLO:n kanssa sekä palauttaa USA:n aiemmin myöntämän rahoituksen PA:lle, jota etenkin Kamala Harris vaatii. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290605, 


12. New York Timesin Op-Ed toimittaja, joka on kirjoittanut hyvin ristiriitaisia artikkeleita Israelista, toteaa: ”Ei ollut mitään moraalista vasta-aaltoa Tumpia kohtaan” Tom Friedman kirjoittaa. Hän epäilee voivansa jatkaa NYT:n asemassa kolumnistina ja journalistina, jos Donald Trump voittaa vaalit. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290599, 


13. Kansallisen Tarttuvientautien Keskus Indonesiassa sanoo, ettei uusien tutkimusten valossa COVID19 ole yhtä tarttuva, kuin on uskottu (tai uskoteltu). http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290604, 


14. Samarian alueneuvoston puheenjohtaja Yossi Dagan sanoo: ”Itsenäisyyden ulottaminen Juudeaan ja Samariaan riippuu mistä, ei Washingtonin tahdosta”. 

Hän luottaa edelleen siihen, että ”hyvä lopulta voittaa USA:n presidentin vaaleissa”, vaikka usko siihen alkaa hiipua joka taholla. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290611. 


15. Turvallisuuskamerat taltioivat tilanteen, jossa terroristi avasi tulen IDF:n sotilaita kohti autostaan lähellä Sikemiä. 

Barak-pataljoonan Gilani Prikaatin aloitettua aktiivisuutensa Samarian alueprikaatissa terroristi aloitti tulituksen sotilaita kohti, jotka vastasivat tuleen surmaten hänet. 

Samarian alueprikaatin komentaja, eversti Roi Zweig keskusteli tilanteesta alueella toisten armeijan johtajien kanssa. Hän vakuutti, että välikohtauksesta huolimatta operatiivinen aktiivisuus alueella sujui hyvin kertomatta, mitä aktiivisuus tarkoitti. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290566, 


16. Korkea jordanialainen upseeri evakuoitiin helikopterilla Hadashan Ein Keremin sairaalaan, jossa myös PLO:n pääsihteeri Saeb Erekat parantelee KV-sairauttaan. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290570, 


17. Bill Gates, joka on esiintynyt maailman median palstoilla ja TV-ruuduissa toistuvasti, ja joka lupaa KV-rokotteen kaikille maan asukkaille kohtuuhintaan, ei ole lääkäri, edidemiologisti, virologisti, kansanterveyden asiantuntija, ekonomisti tai edes noiden alojen opiskelija, hänen johtamansa Bill&Melinda Gates säätiö pitää itseään noiden alojen managerina, mukaan lukien COVID19 pandemia. 

Bill Gates on maailman toiseksi rikkain mies, jonka rikkaus on tullut seurauksena usko-mattomista rahamääristä, joita se – suoraan tai epäsuoraan – on valuttanut maailman terveysjärjestöille, kouluille ja teollisuuteen, mukaan lukien media, jota hän hallitsee. 

Bill ja Melinda säätiötä rahoittaa Bill ja Melinda Gates Trusti. Investoinneista saadut voitot antavat säätiön tarvitseman rahoituksen.  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290602, 

LÄMPÖTILAT TÄNÄÄN 

Jerusalem 14 -17; Tiberias 19 -25; Suolameri 25 -29; Eilat 20 -27 +C-astetta, paikallisia sateita luvataan koko maassa, ja lämpötila alenee noustakseen huomisesta alkaen siten että sunnuntaina luvataan 13 -21 C-asteen lukemia. Syksy on alkanut Israelissa. 

https://www.israelweather.co.il/forecast/week_en7.html, 










  

 



 






 






Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021