TIISTAI 03.11.2020

 Tiistai 03.11.2020

Postilaatikko

Gabriel Eskel hippea2@gmail.com

13.43 (4 tuntia sitten)
Vastaa
-> amirjamianna-kaisa.immonenbezalelakaisa.talvitiekirsti.lindhmuurimaki.markkunapparanappiozie.mattpasi.arolapekka.sartolapokapeteraakel.ahvenjarvianjaanjaelinaEevaEilaeskoeskominähannaHelenaIlkkaJohannaKristinaLaaksoliisaliisamarcMiikaMonikaolli.virta@fimnet.fipekkapekkaPerttiReinoseijaSeppotarja
TIISTAI 03.11.2020
01. TÄMÄ päivä, kolmas marraskuuta 2020, on useiden analyytikkojen ja journalistien mielestä kohtalokas, tai ainakin merkittävä, ei vain USA:n kansalle ja tulevaisuudelle, vaan myös koko läntiselle maailmalle, jonka suunta määräytyy suuresti sen mukaan, kuka tarttuu maailman vieläkin ainoan suurvallan ruoriin.

02. Poliittiset analyytikot ja tarkkailijat seuraavat pelonsekaisella hämmästyksellä Amerikan imperiumin kamppailua hyökkäyksiä vastaan, joiden päämääränä on  juutalais/kristillisen kulttuurin tuhoaminen, ja sen tilalle marxilais/liberaaliin maailmankatsomukseen perustuvan uudenlaisen yhteiskuntamuodon luominen. 

Pelkoa tässä muodonmuutoksessa aiheuttavat näkymät sekä maan sisällä että sen ulkopuolelta tulevista toistuvista uhkauksista, että muutos toteutetaan uhreista välittämättä, ja tieto siitä, että valmisteluja niiden toteuttamiseksi on tehty useiden vuosien ja jopa vuosikymenien ajan. 

Tämä kaikki tapahtuu maailman taloudellisen ja yhteiskunnallisen kuohunnan ja kaaoksen keskellä, missä luotettavien ennustusten laatiminen on ylivoimaista. 
Belgialainen valtiomies ja sosialistinen poliitikko, ”Mr. Europe”, yksi EU:n ja NATO:n perustajista Paul Henry Spaak lausui 1950 -1960 luvulla merkillisen tunnustuksen. 

”Jos jostakin löydetään henkilö, joka pystyy korjaamaan maailmassa vallitsevan yleisen kaaoksen – olkoon vaikka ihminen tai paholainen – me otamme hänet iloiten vastaan ja lausumme hänet tervetulleeksi”. 
Spaakin lausunto oli tavallaan ennustus, sillä Ilmestyskirjassa kerrotaan kymmenestä sarvesta, jotka yksimielisesti antavat voimansa ja valtansa pedolle. 

”Ne kymmenen sarvea ja peto vihaavat porttoa, riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi, syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät Hänen aivoituksensa, yksimielisesti antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan Sanat täyttyvät”.(Ilm17:13 -17)

Kuten ed. siteeraus todistaa, Jumala hallitsee kaaoksenkin aikana. 

03. USA:n demokraatit ovat vakuuttaneet poistavansa presidentti Donald Trumpin valkoisesta Talosta vaikka väkivalloin, mutta ovat toisaalta sanoneet, että väki-valtaiset mielenosoitukset tulevat saattamaan USA:n hallintokoneiston kaaokseen ja sekasortoon, myös siinäkin tapauksessa, että Biden voittaisi. 
USA:n yhteiskunnan vasemmiston yhteinen nimittäjä on viha, joka kohdistuu republikaanien hallintoon ja keskittyy presidentti Donald Trumpin henkilöön. 

USA:n sisäinen rauhattomuus ja kaaos antavat erinomaisen tilaisuuden maan ulkoisille vihollisille puuttua USA:n sisäisiin asioihin. 
Raporteissa kerrottiin aiemmin Kiinan sotilaitten keskittymisestä Pohjoisrajan taakse Kanadaan, ja toisaalta Meksikoon ja Venezuelaan sekä Kuubaan. 

Nämä joukot voisivat ylittää USA:n rajat esim. YK:n antaman valtuutuksen turvin. Maailman Taloudellinen Forum Davosissa antoi tukensa Suurelle Uudelle Järjestelmälle (the Great Reset), johon sisältyy useita kohteita, kuten Maailman uuden Valuutan sitominen kultakantaan, mikä tulisi poistamaan US-dollarin reservivaluutan asemasta. Presidentti R Nixon poisti USD:n kultakannasta 1971. 

Tämän taustalla on pelko US-dollarin romahtamisesta, mitä Kiina ja Venäjä ovat kiihottaneet tarjoten omaa kultaan sidottua valuuttaansa sen sijaan. 
Tätä pelkoa Global Currency Reset.com pitää New Age propagandana edistääkseen uuden globaalin valuutan hyväksymistä. 

04. USA:n presidentti ehdokkaat kävivät viimeiset taistonsa äänestäjien suosiosta ja sieluista eilen, ja tänään on virallinen vaalipäivä. 

Vahvistamattomat huhut ovat raportoineet Presidentti Trumpin voivan ilmoittaa vaalivoitostaan ennen virallisia tuloksia, sillä hän ei luota kilpailijaansa. 
Trump toisti eilen aiemminkin esittämänsä epäilyn, että demokraattien ehdokas Joe Biden tulee turvautumaan vaalipetokseen voittonsa turvaamiseksi. 

Trump uhkasi ”oikeuden päätöksellä lopettaa äänten laskennan vaalipäivän jälkeen, epäillen vaalipetosta, jollaista emme koskaan ole kokeneet”. Erityisesti Pennsylvania on epäilyttävä, ja sillä on merkittävä osa lopullisissa tuloksissa.

Biden puolestaan selitti kuulijoilleen, että Trumpin vaalitilaisuudet, jotka kokosivat kymmeniä tuhansia osanottajia Biden satoja vastaan, olivat ”COVID19 pandemin massauhritilaisuuksia etenkin mustille amerikkalaisille”. 

”Olemme saaneet tarpeeksi kaaoksesta, twiiteistä, suuttumuksesta, vihasta, epäonnistumisesta ja vastuuttomuudesta”, Biden uhosi unohtaen, että juuri noista kysymyksistä demokraatteja on syytetty. Voittaakseen ehdokkaan tulee saada 270 Vaalikomission ääntä, missä Bidenillä on edullisempi asema. 

Biden heitti viimeinen herjansa Trumpille todeten: ”Ensimmäinen askel COVID19 pandemia-viruksen kukistamiseksi on kukistaa Donald Trump”. Hän myös lupasi ”pysyttää maan johtajan tarttuvien tautien kyseenalaisen asiantuntijan tri Anthony Faucin virassaan”, jonka Trump uhkaa erottaa heti vaalien jälkeen. 

05. Terroristien eiliset iskut kohdistuivat Itävaltaan. Aiemmat raportit eilen illalla  kertoivat Viinin kaupungin kuudessa kohteessa terroristien surmanneen 7 ihmistä.  

Tänään tarkentuneiden raporttien mukaan kuolleita on neljä, 2 naista ja 2 miestä. Yksi kahdesta naisesta oli tarjoilija; toinen kuoli haavoihinsa sairaalassa. 
Itävallan poliisi etsii ainakin yhtä terroristia, jolla on useita tuliaseita. 
Neljän surmatun lisäksi terroristit – joita BBC:n artikkelissa kutsutaan ”islamisteiksi” – haavoittivat 15 muuta ihmistä, 7 heistä hengenvaarallisesti. 

Poliisit surmasivat yhden hyökkääjistä. Itävallan sisäministeri Karl Nehammer kuvaili hyökkääjiä ”islamilaisiksi terroristeiksi”. Yksi heistä oli IS:n tukija. Poliisi teki ratsian hänen kotiinsa takavarikoiden videoita ja tavaroita. Hänellä oli vyöllään pommivyötä muistuttava vyö, mutta ilman pommeja. 

Surmansa saaneet uhrit olivat osa kansanjoukkoa kaupungin keskiosassa, jossa on runsaasti baareja ja ravintoloita, ja myös Viinin kaupungin keskussynagoga. 
Ei ole vielä varmuutta, oliko synagoga terroristien kohteena. 

Poliisi sanoo, että hyökkääjiä on voinut olla neljä, joista yksi on vaarallisin ja runsaasti aseistettu. Poliisi surmasi yhden hyökkääjistä, hän oli 5. surmattu.

06. USA:n presidentin vaaleissa uusin gallup osoittaa Trumpin suosion nousseen ilmiömäisesti, mikä antaa hänelle johtoaseman – joskin kapean – useissa taistelukohteissa vaalikamppailun viimeisenä päivänä maanantaina. 

Nevada on yksi Trumpin tukijoista, joka 2016 vaaleissa antoi äänensä Hillarille. Nevadan tulos osoittaa Trumpille 49.1 %; Bidenille 48.4 %, eli 0-7 %.n johto-asemaa Trumpille. Muita kohteita ovat: 
Trafalga tiistaiaamuna Trump 49.4 %; Biden 47.3 %;
Georgia tiistaina Trump 49.7 %, Biden 45.4 %; 
Pennsylvania maanantaina Trump 47.8 %; Biden 45.9 %; 
Ohio tiistaiaamuna Trump 49.2 %; Biden 44.4 %. 
Michigan tiistaiaamun aTrump 48.3 %; biden 45.8 %. 
PohjoiasCarolina tiistaina Trump 48.6 %; Biden 46.5 %. 

Trumpin asema näyttää vahvistusvan, johtuneeko se sitten järkevän ajattelun palautumisesta, vaiko runsaista rukouksista, joita pidetään eri puolilla maailmaa. 

07. Jerusalemin piirioikeus antoi päätöksensä, jonka mukaan PA on velvollinen maksamaan 13 miljoonaa NIS Tzipi ja Gadi Shemeshin perheelle, joka sai surmansa terroristin hyökkäyksessä 2002. 

Hyökkäys tapahtui pariskunnan kävellessä King George kadulla Jerusalemin keskustassa. Hyökkäykseen osallistui itsemurhapommittaja. 
Tzipi Shemesh odotti silloin kaksosia. Gadi Shemeshin tytär on hoitanut Izipi ja Gadi Shemeshin kahta muuta eloon jäänyttä lasta. 

08. Itävallan pääkaupungissa Viinissä asuvat juutalaiset kansalaiset sanovat, ettei terrori-isku ole vielä ohi, sillä he ovat lukittuina koteihinsa. 

”Emme ole tottuneet tällaisiin iskuihin Itävallassa”, he valittavat. Ehkä olisi korkea aika lukea Raamatustaan, että ”kalastajien jälkeen tulevat metsästäjät”. 

09. 99 miljoonaa USA:n kansalaista ovat antaneet äänensä presidenttinsä valitsemiseksi seuraavan 4 vuoden ajaksi. 
Miljoonia muita postiääniä odotetaan saavuttavan äänten laskijoita mukaan lukien Ohio, Iowa ja Pennsylvania. 
35.7 miljoonaa äänestivät henkilökohtaisesti; 63.1 miljoonaa poissaolevina tai postin kautta. 

Experttien mukaan äänestäneiden luku lienee 150 miljoonaa, eli 60 % äänestys-kelpoisista, vuoden 2016 vaaleissa äänestys % oli 65. 

10. FBI varoittaa USA:ssa välittömistä cyber-hyökkäyksistä päivää ennen vaaleja. 

Hyökkäykset ovat kehittyneet entistä vaikeammin löydettäviksi ja niiden estämiseksi hakkerien taidon lisääntyessä.

11. Oikeuskansleri Avichai Mandelblit sanoi maanantaina julkistamassaan lausunnossa, jonka tarkoituksena on estää Netanyahua käyttämästä postilaatikkoaan, joilla voidaan vaikuttaa tukevaan oikeuskäsittelyyn, ettei  
Netanyahu saa tehdä oikeudellisia nimityksiä, joihin kuuluvat poliisikomissaari ja valtion syyttäjä.  
Gantz ei osaa päättää, pysyykö hallituksessa, mutta alkaa tajuta, ettei hän saa pääministerin tuolia. Jaminan suosio on 22, Likudin 28 knessetin jäsentä. 

12. Israelin KV-tartuntatapausten määrä on noussut hieman, positiivisten määrä laskenut. Vankilat sanovat: 65 vangilla on COVID19 tartunta.  

13. Turkin Izmirin kaupungissa 4 päivää sitten sattuneen maanjäristyksen uhreja on edelleen etsitty raunioiden sisältä, yksi heistä oli 4-vuotias tyttö, joka vedettiin raunioista elävänä ja hyväkuntoisen näköisenä, mutta pahoin kolhiintuneena. Enkeli varmaan suojeli häntä.
Israel tarjosi apua välittömästi maanjäristyksen jälkeen. 

LÄMPÖTILAT TÄNÄÄN 

Jerusalem 15 -21; Tiberias 18 -28; Suolameri 26 -31; Eilat 22 -32 +C-astetta, huomenna voi tulla paikallisia sateita. Negevissä satoi eilen pesäpallon kokoisia rakeita, ja tiet tulvivat. Lämpötila viilenee hieman huomenna. 


Virus-free. www.avg.com

Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021