Tiistai 06.10.2020

 TIISTAI 06.10.2020

01. Internet yhteys katkeilee toistuvasti, mutta yritetään kuitenkin käydä läpi aamun uutisantia, joka aiheuttaa levottoman ja epävarmuuden tunnun, ettei kaikki ole hyvin enempää Israelissa kuin maailmallakaan. 


Meidän tulee kuitenkin muistaa kaiken hälyn ja melskeen keskellä, että ”tulkoot he (vihollisemme) tietämään, että meidän ainoan Jumalamme nimi on Herra (Jehovah) ja että Hän on korkein kaikessa maailmassa”.  (Ps 83:18) 


02. USA:n presidentti Donald Trump päätti jättää sairaalan, jossa häntä hoidettiin ”kaikin mahdollisin toimenpitein hänen turvallisuutensa varmistamiseksi”. 


Trump on pyrkinyt vähättelemään COVID19 todellista voimaa, mikä antoi hänen kriitikoilleen tilaisuuden irvailla hänen kustannuksellaan, heidän mukanaan kongressin huoneen puheenjohtaja Nancy Pelosi, joka ”ivaili Trumpin tilanteen kustannuksella toivottaen hänelle nopeaa poistumista Valkoisesta Talosta”. 


AP:n julkistamassa artikkelissa kysytään, miten hallitus aikoo suojella VT:n toiset virkamiehet COVID19 viruksen eläessä edelleen Trumpin elimistössä? Taudin puhkeaminen Valkoisen Talon sisällä on edelleen paljastamatta. 


Trump sanoi maanantaina poistuvansa sotilassairaalasta ja jatkavansa tointumistaan Valkoisessa Talossa. Hän kertoi tuntevansa olonsa hyväksi, ja kehotti kansaa antamasta pelolle valtaa huolimatta tosiasiasta, että virus on surmannut tähän mennessä 209 000 amerikkalaista. 


Hänen lääkärinsä laivaston komentaja Sean Conley totesi journalisteille, että ”Trumpille annettiin tavanomaista hyökkäävämpi hoitokuuri, jollaista tavallisen kansalaisen ei ole mahdollista täysin saada”. 


”Presidentti tulee olemaan vielä viikon verran metsässä, mutta että Trumpin hoidon keskeyttäminen ylitti kaikki sairaalan normaalit vapautuskriteerit”. 

https://www.ynetnews.com/article/rypzG11YUv, 


03. Entinen USA:n varapresidentti ja Demokraattisen puolueen presidenttiehdokas Joe Biden kehotti vaalitilaisuudessa puhuessaan Miamissa kuulijoita kuvittelemaan mielessään, ”miltä tuntuisi antaa Trumpille ”Coup de grace”, armonisku, 2020 vaaleissa”?


Bidenin puhuessa Miamissa Trump oli edelleen hoidettavana Walter Reed Kansallisessa Sotilassairaalassa, jossa hänelle annettiin ”osittain kokeellinen hoitokuuri steroideilla”. 

https://www.wnd.com/2020/10/biden-publicly-imagines-coup-de-grace-trump/, 

https://www.wnd.com/2020/10/extraordinary-heroics-walter-reed-military-medical-center/,


04. Käytännöllisesti katsoen lähes koko valtamedia halveksii energistä ja pelkäämätöntä presidentti Donald Trumpia, kirjoittaa WND uutispalvelu. 


”Trump on herättänyt henkiin USA:n talouden, tehden Amerikasta energia-itsenäiseksi, tuhonnut ISIS-kalifaatin ja suurelta osin toteuttanut kampanja-lupauksensa, taistellen kaiken aikaa koskaan loppumattomia vallankaappaus-yrityksiä vastaan”. 


”Samainen media tukee ehdoitta - ja tosiasiassa uskottelee kunnioittavansa – hänen haastajaansa Joe Bideniä, haurasta, auttamatonta valehtelijaa, periaatteetonta, korruptoitunutta ammattidiplomaattia, jonka mielenterveyden hajoaminen on niin ilmeinen ja pitkälle edistynyt, että hänellä on vaikeuksia puhua johdonmukaisesti”. 


”He kaikki - tietenkin – huomaavat, että Biden on selvästi hymyilevä ja pian syrjään heitetty Trojan hevonen, jonka suojassa kärsimättömästi odottavat radikaalit, sosialistit ja marxilaiset vallankumoukselliset, jotka suunnittelevat purkautuvansa ulos hallitakseen Amerikkaa, jos Bidenin kampanja voittaa”. 

https://www.wnd.com/2020/09/inside-trojan-horse/, 


WND:n julkaisema 22 000 sanan e-kirja todistaa, että Joe Biden puhuu reikiä päähäntä väittäessään, ettei Antifa liike ole järjestö, vaan idea, aate. 

https://www.wnd.com/2020/09/biden-claims-antifa-isnt-real-wnds-free-22000-word-e-book-proves-lying/,


05. Astronomian asiantuntijat laativat luettelon suuresta osasta asteroideja, jotka ohittavat maan ”läheltä-piti” tilanteessa. 

Viikon alussa julkistettu data todistaa, että kaikkiaan 7 lähellä maan vetovoima-kenttää ohittavaa objektia on todettu; suurin niistä 88-metrin kokoinen. 


Express.co.uk. laati saatavilla olevasta data-aineistosta luettelon tälle viikolle. 

- 2020 RV2 on niistä ensimmäinen, NASA:n mukaan se ohittaa maan tänä iltana 10.56am PT, se on silloin 0.03790 AU, eli 3 523 025 mailia maasta. 

- 2020 RK2 avaruuskivi on lähimmillään maata 1.12pm lokakuun 7. päivä. Tämä kivenlohkare on 83-metrin mittainen, nopeus 6.68 km/sekunnissa. 

- 2019 SR6 asteroidi ohittaa maan 23.23pm lokakuun 7. päivä. 

- 2020 SR6 liikkuu avaruudessa 5.26 km/sek vauhtia, mitoiltaan 20 -44 metriä. 

- 2020 SX3, liikkuu lähes kaksinkertaisella vauhdilla toisiin verrattuna 10.88 km/sek. Se on suuruudeltaan 88 metriä, suurin viikon aikana. 

- 2020 RO1, liikkuu avaruudessa 3.21 km/sek, kooltaan 22 -50 metriä. Se ohittaa maapallon 4.14pm lokakuun 9.päivä. 


Auton kokoiset asteroidit voivat päästä maan ilmakehään saakka, jossa ne palavat suurella roihulla sekoittaen sähköisiä järjestelmiä. 

https://bigworldtale.com/science/asteroid-tracker-news-seven-space-rocks-to-pass-earth-this-week-latest-charts/. 


06. Amerikkaa koskevia varoitukseksi annettuja profetioita on julkistettu useitakin eri julkaisuissa. 


WND julkisti niistä seitsemän ”signonthelastdays.com” alun perin julkaisemista profetioista, jotka järjestön hallituksen raporteista laatiman yhteenvedon mukaan käsittelevät samaa geologista tapahtumaa, rajua maanjäristystä USA:n alueella, mutta kukin niistä eri näkökulmalta. 


Yhteenvedossa todetaan: ”Profetioiden sanat tekevät selväksi, että tuleva maanjäristys on tarkoitettu varoitukseksi USA:lle Israelin painostamiseksi suostumaan jakamaan Jumalan sille luvattua maata”. 


Sadhu Sundar Selvaraj selittää tarkimmin yksityiskohdin artikkeliani nimeltään: ”Three Prophetic Warnings of a New War in the Middle-East”(kolme profeettista varoitusta uudesta sodasta Lähi-Idässä). Se ajoittaa tulevan sodan ajankohdan. 


”Amerikka tulee pettämään Israelin poliittiseen ansaan, jolla Israel pakotetaan luopumaan osasta Jerusalemia. Sen seurauksena Jumalan tuomio Amerikalle tulee pian sen jälkeen: Amerikan maa jaetaan keskeltä kahtia”. 


”Näin tapahtuu parhaalle ystävälle, joka pettää Israelin ja jakaa Jerusalemin” sanoi enkeli Sadhu Sundarille pitkä miekka kädessään.  

”Näin USA:n kolmiulotteisen kartan silmissäni enkelin vieressä, joka miekallaan iski USA:n maata jakaen sen sydämestä kahteen osaan. Tämä maa tullaan jakamaan samalla tavoin, kuin Jerusalem tullaan jakamaan” hän kertoi.   

https://signsofthelastdays.com/archives/tag/john-paul-jackson, 


07. Israelissa uusia koronavirustartuntoja testattiin 5 647 positiivisiksi, kuolleitten määrä on 1 557; 1 650 potilasta otettiin sairaalaan; heistä 220 on hengityskoneissa. Pandemian alusta lähtien 273 826 tapausta kaikkiaan, heistä 63 305 ovat aktiivisia, mukaan lukien 57 068 kotona hoidettua. 


Terveysministeriö raportoi, että maanantaina 15 ihmistä menehtyi virukseen nostaen kokonaisluvuksi 1 557.  

Hotelleissa hoidettuja on 4 587; 1650 passitettiin sairaalaan. 

875 potilasta ovat vakavassa kunnossa; 321 kohtalaisessa; 220 hengityslaitteissa. 


Testattujen suhteellinen lukumäärä putosi 11.8 lukuun 11.4 maanantaina.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/288486, 

Haredikansa on havainnut, että COVID19 potilaitten hoitolaitoksiksi muunnetut hotellit ovat mukavia, ja niistä on tullut haluttu lomapaikka tartunnan saaneille. 


08. Johtavat juutalaisrabbit ja USA:n Israelin lähettiläs David Friedman osallistuivat rukoustilaisuuteen Länsimuurilla, jossa pyydettiin presidentti Trumpin ja hänen perheensä jäsenten nopeaa paranemista.


”Lähettäköön Hän, joka siunasi esi-isämme, Abraham, Isaac, ja Jacob, Mooses, Aaron, David ja Salomon, paranemisen Donaldille, Johnille, Fredin pojalle”, messusi Shmuel Rabinovitch, Länsimuurin rabbi, toisen Temppelin jäännösten ja juutalaisten yhden pyhimmän paikan äärellä.  https://www.ynetnews.com/article/SJBSpuOLD, 


09. Bobov Hasidic lahkon päärabbi Borough Parkista New York, jota kaupungin viranomaiset kiittivät esimerkillisestä viranomaisten antamien ohjeitten noudattamisesta ja maskin pitämisestä, todettiin testeissä positiiviseksi. 

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/288479, 


10. Saudi Arabian entinen tiedustelujohtaja ja lähettiläs Yhdysvaltoihin, prinssi Bandar bin Sultan bin Abdulaziz tuomitsi maanantaina PA:n johdon esittämän kritiikin rauhansopimuksen johdosta Israelin ja UAE:n sekä Bahrainin kanssa, jolla maitten väliset suhteet normalisoitiin. 


Prinssi Bandar esitti teemansa saudien omistaman Al-Arabiya TV:n haastattelussa Reutersin välittämänä. Prinssi kutsui PA:n johdon kritiikkiä ”synniksi ja tuomittavaksi erimielisyydeksi”. 


”Palestiinalaisten asia on oikea, mutta sen esittäjät ovat epäonnistuneita; Israelin asia on väärä, mutta sen kannattajat ovat onnistuneita” prinssi sanoi. ”Tätä on jatkunut 75 vuoden aikana”, hän kokosi havaintonsa.  

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/288478, 


11. WHO, Maailman Terveysorganisaatio, arvioi, että yksi kymmenestä ihmisestä maailmanlaajuisesti on saanut COVID19 tartunnan tähän mennessä. 


Vain 35 miljoonaa tapausta on dokumentoitu WHO:n ja John Hopkins Yliopiston toimesta, mutta laaja enemmistö tapauksista jää testaamatta tai - ainakin raportoimatta, mutta todellinen tartunnan saaneiden lukumäärä ylittää viralliset tiedot 20-kertaisesti.


Tri Michael Ryan, WHO:n hätäoperaatioiden johtaja, totesi järjestön hallituksen erityistilaisuudessa, että parhaan arvion mukaan 10 % maailman väestöstä on saanut tartunnan pandemian alusta lähtien. 


”Olemme menossa vaikeaan perioodiin. Tauti leviää edelleen. Useita kuoleman-tapauksia on vältetty ja vielä useampia on pystytty suojelemaan”. 

 http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/288485, 


12. Vain 20 henkilöä osallistui vuosittaiseen juutalaisten pappissukuun kuuluvien kansan siunaustilaisuuteen Succot Birkat Kohanim länsimuurilla. 

”Rukoilin Jumalan armoa” sanoi USA:n Israelin lähettiläs David Friedman. 

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/288394, 


13. Marokko pidätti maanantaina 4 epäiltyä ISIS-joukkoihin kuuluvaa, joilla oli suunnitelmat suorittaa välittömiä ja vaarallisia terrori-iskuja maassa. Pidätetyt neljä miestä ovat 20-vuotiaita Marokon kansalaista Tangierin kaupungista.


Ratsian aikana poliisit ampuivat varoituslaukauksia, kertoo Oikeustutkimusten Keskustoimisto (BCIJ). ”Heidän tarkoituksenaan oli järkyttää kuningaskunnan tasapainoa ISIS-joukkojen Syyriassa ja Irakissa käyttämien metodien mukaisesti. Heiltä löydettiin teräaseita ja sähköisiä laitteita”.  


Islamilaisen Yhteistyön Organisaatio (OIC) ylisti viranomaisten valppautta vakuuttaen, että ”se toimii Marokon rinnalla kaikessa, joita taistelu ääriaineksia ja terrorismia vastaan vaatii turvallisuuden, tasapainon ja alueellisen yhtenäisyyden säilyttämiseksi”. Saudi Arabia antoi oman kiitoksensa Marokolle. 

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/288477, 


14. Armenian lähettiläs Israeliin sanoo Israelin harkitsevan aseitten viennin lopettamista Azerbaijaniin uusien hyökkäysten puhjettua Armenian ja Azerbaijanin armeijoitten välille 27.09.2020 koskien Nagorno Karabakh maata. 


”Kuolonuhrien määrä, mukaan lukien siviilit, kasvaa päittäin. Azerbaijanin tulee lopettaa hyökkäyksensä ja palata neuvottelupöytään, koska se on ainoa keino saavuttaa rauhanomainen ratkaisu konfliktiin” sanoi lähettiläs.

https://www.jpost.com/international/israel-may-halt-its-weapons-sale-to-azerbaijan-armenian-ambassador-says-644602, 

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/288467,


15. Koronavirusmaski ei vaikuta keuhkoihin, mutta virus elää ihon pinnalla 9 tunnin ajan, kerrotaan uusien tieteellisten tutkimusten raportissa. 


Maskien käyttö voi kuitenkin niiden epämukavuuden ohella aiheuttaa sensitiivisten kasvohermojen ärsyyntymistä, tai jopa suljetun tilan kammoa. 

https://www.jpost.com/health-science/coronavirus-face-masks-dont-affect-lungs-virus-lives-on-skin-for-9-hrs-644667, 

Israelin viranomiaset arvioivat, ettei koronavirusrajoituksia tultane helpottamaan ennen 18.lokakuuta.

https://www.jpost.com/health-science/coronavirus-face-masks-dont-affect-lungs-virus-lives-on-skin-for-9-hrs-644667, 


LÄMPÖTILAT TÄNÄÄN 


Jerusalem 22 -32: Tiberias 20 -38; Suolameri 18 -33; Eilat 26 -39 +C-astetta. Hellettä ja lämpenevää perjantaihin saakka, jolloin alkanee viilentyminen. 

https://www.israelweather.co.il/forecast/week_en7.html,





Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021