TIISTAI 02.06.2020

TIISTAI 02.06.2020
01. Väkivaltaisiksi kehittyneet mielenosoitukset USA:ssa ovat aiheuttaneet vakavaa huomiota presidentti Donald Trumpin taholta, joka maanantaina Ruusu-puutarhassa pitämässään puheessa kutsui niitä ”kotimaisen terrorismin toimiksi” luvaten mobilisoida kaikki käytettävissä olevat voimavarat – siviili ja sotilaalliset – taltuttamaan protestit pitkin maata. 

Trump kutsui itseään ”lain ja järjestyksen presidentiksenne” vakuuttaessaan päätöksestään toteuttaa lakien kunnioittaminen ja sotilaallisten voimavarojen mobilisoimisen maanlaajuisten ryöstöjen lopettamiseksi.

”Ensimmäinen ja korkein velvollisuuteni presidenttinä on puolustaa suurta maatamme ja Amerikan kansaa”, Trump sanoi. ”Vannoin pitäväni kansamme lait ja juuri sitä olen tekemässä”.

Trump sanoi asettaneensa armeijan sotilaita Washingtonin DC ympärille, ja kehotti kuvernöörejä maassa ottamaan vallan kaduilla Kansallisen Kaartin avulla. ”Jos he kieltäytyvät, lähetän armeijan sotilaita heidän kaupunkeihinsa” hän uhkasi.

Samalla Trump uhkasi tämän terrorin järjestäjiä vakavilla rikosoikeudellisilla rangaistuksilla ja pitkillä vankeustuomioilla.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/281176.

02. Trumpin puhuessa satoja ihmisiä oli kokoontunut Lafayette puistoon vastapäätä katua ja Valkoisen Talon rakennuksia protestoidakseen mustaihoisen George Floydin kuolemaa poliisin käsissä neljäntenä perättäisenä yönä.

Poliisi ampui useita kyynelkaasupatruunoita rauhalliseen väkijoukkoon saadakseen sen hajotetuksi.  Kansallisen Kaartin joukot olivat ympäröineet Valkoisen Talon rakennuksia varotoimena, mutta eivät puuttuneet protestiin.

Washington DC:n pormestarin Muriel Bowserin julistama ulkonaliikkumiskielto tuli voimaan kaupungissa 19.00 paikallista aikaa.

New Yorkin kuvernööri Andrew Cuomo ilmoitti aiemmin maanantaina, että ulkonaliikkumiskielto julistetaan New Yorkissa, jos protestit ja mellakat jatkuvat.

Lauantaina kuvernöörit useissa USA:n valtioissa kutsuivat Kansallisen Kaartin joukkoja taltuttamaan kiihtyviä protesteja poliisin surmattua mustan miehen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/281176,

03. Ainakin 11 ihmistä ovat saaneet surmansa ja tuhannet vammautuneet mielen-osoitusten jatkuessa seitsemättä päivää USA:ssa, Minneapoliksessa mustaihoisen miehen saadessa surmansa poliisin suorittaman pidätyksen aikana.

Protesteja oli järjestetty yli 200 kaupungissa pitkin maata 46-vuotiaan George Floydin kuolemaan johtaneen poliisin kovaotteisen pidättämisen aikana.

Monet protesteista alkoivat rauhallisina, mutta kehittyivät nopeasti mellakoiksi, tuhopoltoiksi ja joissakin tapauksissa kauppojen ja asuntojen ryöstöiksi sekä tuliasein suoritetuiksi hyökkäyksiksi.

Mellakat levisivät ainakin 140 kaupunkiin Yhdysvalloissa, mitkä johtivat ulkonaliikkumiskieltoihin 40 kaupungissa.
New York City ilmoitti 11.00 mp -17.00 am välisenä aikana maanantai-iltana, mellakoiden levittyä alempaan Manhattanin.

23 osavaltiota ja Kolumbian aluetta pyysivät Kansallista Kaartia palauttamaan järjestyksen kuolonuhrien noustessa.

Vaikka mellakoita on yhdistetty Minneapoliksen surmaan, mellakat ja tuliasein suoritetut iskut sekä poliiseja ja muita virranomaisia että ohi ajavia autoja vastaan (dribe-by shouting) vihjaavat, että niiden motiivina ovat iskut Trumpin hallitusta vastaan, eivätkä niiden johtajat olleet paikallisia asukkaita.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/281189,
https://www.bbc.com/news/av/world-us-canada-52883494/george-floyd-death-this-is-why-we-are-protesting,
https://www.wnd.com/2020/06/police-stashes-bricks-staged-near-protests-used-riot/,

04. Entinen salaisen palvelun agentti muotoilee mellakoiden taustoja näin: Ne ovat Antifan (antifasistisen liikkeen) järjestämiä kapinayrityksiä.

”Maanlaajuinen vakivalta seurauksena George Floydin surmaamisesta Minneapoliksessa ei ole vain raivon ilmaus epäoikeudenmukaisuutta vastaan”, sanoo Salaisen Palvelun entinen agentti Dan Bongino.

”Se on hyvin hienosääteinen yritys kapinan sytyttämiseksi, etkö jo ymmärrä, mitä on tapahtumassa juuri nyt?” Bongino sanoi. ”Ei ole kysymys enää George Floydista, kuten toivoisin. Meillä oli vakava hetki kansallisesta yhtenäisyydestä, johon kaikki myöntyivät, myös poliisiupseerit, että se oli kauhistuttava”.

”Kuka puhuu enää siitä? ja mikä on vastaus? Puhumme kapinayrityksestä. Se ei ole mikään hupijuttu, se täytyy lopettaa nyt. Heidät tulee pysäyttää tässä vaiheessa, tai tämä ei tule päättymään hyvin”.

Presidentti Trump Tweettasi sunnuntaina, että hän haluaa julistaa Antifan terrorijärjestöksi.
Bongino sanoo saaneensa tiedon, että Antifa järjestää ja ohjaa mellakoita.

Mutta hän varoittaa: Tämä ei ole jokin joutilaitten ihmisten ajanviete: ”He nostelevat ja juonittelevat, siirtyen paikasta toiseen yrittäen iskeä Valkoisen Talon heikkoihin kohtiin”.
”Tämä on hienosäädetty kapina-tyyppinen hyökkäys”.

Viikonvaihteen aikana 50 Salaisen Palvelun agenttia vahingoittuivat väki-valtaisissa protesteissa aivan Valkoisen Talon edustalla. Monet haavoittuneet olivat lasipulloja heitteleviä, mutta poliisi raportoi löytäneensä alueella autoja, joihin oli lastattu kapinaan kiihottavaa materiaalia.

”Yleisen syyttäjän Bill Barr ja presidentin täytyy laillisesti lopettaa Antifa nyt”. Kaipaamme FBI:n korkean tason pidätyksiä. Kansallisen Kaartimme joukot tulee mobilisoida kaikkialla, välittämättä siitä, ovatko he Wyomingissa tai Miamin keskustassa. Barr kutsuu väkivaltaa kotiterrorismiksi varoittaen, että hyökkääjiä tullaan käsittelemään sen mukaisesti” Bongino selvittelee.
https://www.wnd.com/2020/06/ex-secret-service-agent-riots-sophisticated-insurrection-antifa/,

05. Floridan Sheriffi varoitti koteihin tunkeutuvia ryöstäjiä samalla kehottaen asukkaita ”apumaan jokaista, joka pyrkii heidän koteihinsa ryöstöaikeissa”.

”Polk County alueen ihmiset pitävät aseista, joita heillä on, ja rohkaisen heitä hankkimaan niitä lisää” sanoi Polk Countyn sheriffi Grady Judd lehdistö-tilaisuudessa maanantaina Fox 13 raportin mukaan.

”Jos yrität murtautua heidän koteihinsa varkaus- tai polttamisaikeissa, kehotan asukkaita lämpimästi ajamaan heidät aseillaan pois talostansa” sheriffi sanoi. https://www.wnd.com/2020/06/sheriff-highly-recommending-homeowners-blohttps://www.wnd.com/2020/05/mob-descends-young-man-reportedly-defending-store-stone-bloody-twisted-pulp/w-looters-back-house-guns/,
Näin on Amerikassa, joka raporttien mukaan palaa. 

06. ”AntiKristuksen henki on aloittanut toimintansa, ja lain hallinta on romahtanut” kirjoittaa StevieRay Hansen artikkelissaan jatkaen: ”AntiKristus tulee ilmestymään pian, ja maailman näyttämö on aloittanut valmistelunsa”. Dan 7:25.

Hansen kuitenkin toteaa, että ”Jumalan Sana on nopea ja voimallinen, terävämpi kuin mikään 2-teräinen miekka”, sillä vaikka Jumalan elävä Sana on joutunut lähes jatkuviin hyökkäyksiin vihollistensa taholta, he eivät voineet kahlita tai tuhota sitä. (Heb4:12 -13),
Näin tapahtui Jeremialle, jonka saamat Ilmoitukset jumalaton kuningas Joojakim heitti tuleen sitä mukaa, kuin ne hänelle luettiin, mutta Jeremia kirjoitti Jumalan innoittamana ne uudelleen, jopa lisäten muitakin kirjoituksia.(Jer36: 21 -24, 28)

Hansen jatkaa kertoen, että apostolien päästessä lepoonsa, vastahenki pyrki hautaamaan Jumalan Sanan kuolleisiin kieliin, joita kansa ei ymmärtänyt. Tämä tendenssi jatkui osittain vuosisatojen ajan, mikä suisti maailman pimeisiin vuosisatoihin (dark centuries), ja se palaa tänään entistä aktiivisempana.

Jeesuksen aidot seuraajat alittivat kirjoitusten kääntämisen alkuteksteistä, mutta monet kristittyinä esiintyvät pyrkivät kaikin tavoin estämään niiden julkistamista.
Ensimmäiset kopiot englantilaisesta Raamatusta täytyi salakuljettaa Englantiin.
https://hnewswire.com/the-antichrist-spirit-has-begun-to-move-the-rule-of-law-has-collapsed/,

07. Toisessa osassa Hansen kertoo NSA:n käyttävän uutta ”kontakti-sidonnaisuuden välinettä” kootakseen ja varastoidakseen massiivisen informaation datapohjan amerikkalaisten puheluista ja tekstikokonaisuuksista, mutta mitä siitä?

Useimmat ihmiset uskovat niiden pysyvän jäissä, kunnes alfabet-järjestöt kuten FBI, CIA tai DHS haluavat kahlata niiden läpi. Tämä on vaarallinen harhaluulo.

Todellisuudessa ne prosessoidaan yksityiskohtaiseksi kartaksi jokaisen ihmisen sosiaalisista kontakteista, jatkuvasti ajanmukaisten sitä uusilla tiedoilla.
”Jokainen soittosi tai lähettämäsi teksti liitetään uutena tietona hallitusten kokoamaan datapohjan karttaan sosiaalisista kontakteistasi”.

Kontaktisidonnaisuus väline antaa NSA:lle mahdollisuuden pelata ”erottautumisen kuutta astetta” yhdistääkseen ihmisen kehen hyvänsä.
”He tietävät paremmin kuin ihminen itse, kuka on lähipiiri, ketkä ovat satunnaisia kontakteja ja kuka on ystävä tai ystävän ystävä. Hallitus kartoittaa ihmisen koko sosiaalisen elämän”. 

Koronaviruksen vaatima kontaktien etsintä paljastaa, miten vaarallista on, että hallitus saa näin detaljoidun datapohjan kaikista kansalaisistaan. Kuten Hansen kirjoittaa: ”Kaikki ovat epäilyksenalaisia, jokaista tutkitaan ennen kuin hänen epäillään tehneen mitään rikosta”.
https://hnewswire.com/the-antichrist-spirit-has-begun-to-move-the-rule-of-law-has-collapsed/,
Edellä oleva Hansenin kirjoitus antaa vihjeen siitä, mitä tapahtui Israelin antaessa Shin Betin turvallisuusjärjestölle määräaikaisen oikeuden koota samantapaista datapohjaa Israelin kansalaisista etsiessään COVID 19 tartunnan saaneita, ja kenen kanssa he olivat kontakteissa ennen tartuntaa ja sen aikana tai jälkeen.

08. Hansen käsittelee artikkelissaan otsikolla aihetta ”B.e.a.s.t on muodostettu”, ja kuten hänestä näyttää, ”presidentti Trumpilla iso osa tulevassa vaivanajassa”.

Hansen viittaa Trumpin hallituksen harkitsevan Kiinassa vallitsevan ”sosiaalisen kredit järjestelmän” soveltamista Yhdysvaltoihin, joka toteutettuna tulisi ratkaisemaan yksilötasolla, kenellä on oikeus ostaa ase, mikä muistuttaa pedon merkkiä, sen nimeä tai nimen lukua, joka tarvitaan voidakseen ostaa ja myydä antikristuksen valtakunnassa. (Ilm. 13:16 -18)


Trumpin hallitus harkitsee ”sosiaalisen credit järjestelmän” ottamista käyttöön Yhdysvalloissa, kirjoittaa Hansen, koordinoiden sen Big Tech kanssa, joka voi käyttää Amazonin, Googlen ja Applen laitteiden kokoamaa datapohjaa määritellessään, kenelle yksityiselle voidaan myöntää erityisoikeuksia.

Esitys on osa aloitetta luoda Health Advanced Research Projects Agency (HARPA), joka tulisi toimimaan Terveys- ja Inhimillisten Palvelujen Osaston sisällä, kuten Daily Caller raportoi.
https://hnewswire.com/the-beast-is-built-trump-maybe-a-big-part-of-the-coming-tribulation/,

(Aiheet kostuvat useista artikkeleista, joihin niistä innostuneet lukijat voivat
paneutua, mutta joita en ajan puutteen vuoksi käsittele tässä yhteydessä.)

09. COVID19 näyttää iskevän uudelleen voimistuneena ja entistäkin ärhäkämpänä, kuten Israelin Terveysministeriön raportti kertoo karua kieltään:

Lähes 10 000 opiskelijaa ja opettajaa määrättiin karanteeniin tartuntojen määrän noustessa Israelin kouluissa 217 tartuntatapaukseen.
Kaksi uutta kuollutta raportoitiin viime päivien aikana, yli 100 uutta tapausta 24 tunnin aikana, raportissa kerrotaan. Rajoitteita uusitaan, jos tilanne jatkuu.
https://www.timesofisrael.com/thousands-more-students-quarantined-as-nationwide-school-infections-continue/,

10. Tutkijat tartuttavat koronaviruksia apinoihin ja hillereihin tutkiessaan niiden reaktioita ja mahdollista käyttöä ihmisen koronavirusrokotteissa. Ennen kuin hyväksytty rokote löydetään, se vaatii kuukausien ajan testeissään.
https://www.timesofisrael.com/monkeys-ferrets-offer-needed-clues-in-covid-19-vaccine-race/,

11. EL AL lentoyhtiön rahtilennot peruttiin Ben Gurionin lentokentän hallinnon velkojen vuoksi. IAA:n työntekijät eivät ole saaneet palkkojaan ja uhkaavat sulkea lentoliikenteen Israelin lentokentillä ensi viikolla. Hallitus lupaa avustuksia.
https://www.jpost.com/breaking-news/el-al-cargo-flights-grounded-by-aviation-authority-630021,

12. Julkisessa liikenteessä kokeillaan koronaviruksen vuoksi uusia sovelluksia. Niihin kuuluvat lämpökamerat junissa, yksityisfirmojen käyttäminen ja maksujen siirtojärjestelmä.
https://www.jpost.com/israel-news/coronavirus-and-public-transport-thermal-cameras-payment-apps-630029,

13. USA:n ulkoministeri Mike Pompeo uudisti aiemmin asettamansa rajoitteet ICC:n pääsyyttäjälle Fatou Bensoudalle koskien viisumin saantia USA:n matkalleen, sekä uhkasi uusilla pakotteilla ja sanktioilla, ellei ICC luovu Israelin ja USA:n vastaisista syytöstoimistaan. Hän syyttää, että ICC on korruptoitunut eikä siksi luotettava.
https://www.jpost.com/international/mike-pompeo-previews-likely-visa-financial-sanctions-against-icc-630014

14. USA:n oikeus päätti, että Iran, Hamas, IJP ovat vastuussa ”lone wolf”, yksityishenkilöiden suorittamiin terroritekoihin ”puukkointifadan” aikana. 
Korvausten saaminen noilta tulee kestämään useita vuosia. https://www.jpost.com/middle-east/us-court-iran-syria-hamas-can-be-liable-for-lone-wolf-attackers-630016,

15. Turkkilaiset kohdistavat sortotoimensa miehittämällään kurdialueella Afrinissa Syyriassa naisiin ja vähemmistöihin, mitä ei voi edes verrata Israelin positiiviseen suhtautumiseen palestiinalaisiin ja muihin vähemmistöihin. 
https://www.jpost.com/middle-east/turkeys-occupation-of-kurdish-afrin-targets-women-minorities-630027,

16. Israel ja Saudi Arabia ovat salaisesti neuvotelleet Jordanian wakfin poistamista Temppelivuoren päivärutiinin hoidosta ja korvata se Saudi Arabialla. Jordania on aavistellut jotain tapahtuvan sen selän takana ja vastustaa käytännön muuttamista.

Wakf on sallinut Hamasin jäsenten liittymisen wakfin henkilökuntaan, mikä on tuonut sinne Turkin, ja sen mukana Muslimiveljeskunnan, ja Hamasin tukemisen.
https://www.jpost.com/middle-east/saudi-arabia-israel-negotiating-temple-mount-control-report-629917,

17. Netanyahun ja Juudean ja Samarian juutalaisyhteisöjen johtajat tapasivat toisensa jännittyneessä ilmapiirissä. Netanyahu kertoi heille neuvottelujen USA:n kanssa jatkuvan, ja kehotti juutalaisjohtajia tukemaan itsenäisyyssuunnitelmia Juudean ja Samarian juutalaisyhteisöissä, sillä ”tämä on ainutkertainen tilaisuus”.

Juutalaisjohtajat suhtautuvat epäluuloisesti suunnitelmaan, koska he eivät tiedä sen sisältöä, sekä eristetyistä yhteisöistä, joilla ei ole laajennusmahdollisuutta. 
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/281208,

18. Poliisi pidätti tiistaina miehen, joka somessa uhkasi surmaavansa pääministeri Netanyahun. Miehen etsintää osallistuivat poliisin cyber rikososasto Lahav 433 erityistutkimus-osastolta.
Mies on 21-vuotias ja hänet pidätettiin maanpohjoisosasta.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/281195,

LÄMPÖTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 13 -30; Tiberias 19 -37; Suolameri 21 -36; Eilat 22 -37 +C-astetta, aurinkoista tänään ja huomenna, lämpötila laskee 4 astetta.
https://www.israelweather.co.il/forecast/week_en7.html,

Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021