SUNNUNTAI 05.04.2020

SUNNUNTAI 05.04.2020
01. Sunnuntaiaamu valkeni puolipilvisenä ja suhteellisen lämpimänä mittarimme osoittaessa 19 +-astetta kuuden maissa aamulla. Linnut ovat palanneet, jopa mustarastaskin heläyttelee äänekkäitä sointujaan oltuaan lämpimämmillä mailla alueilla useamman kuukauden ajan, ja luonnonkukat viimeistelevät kukintojaan, joskin tavallista myöhempään.

Ensimmäinen henkäys aamuilmaa kuvastaa rauhaa ja alkavaa kevättä, mutta tämä tuntemus on petollinen, vaikka liikenne Tel Avivin ja Jerusalemin välillä ja kotikadullamme Mevo Aravalla onkin selvästi vähentynyt ja yleinen toimeliaisuus hiljentynyt.

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres vaatii yleistä aselepoa maailmaan nykyisen vaarallisen tilanteen vuoksi, ja media uskottelee myös terrorijärjestöjen heikentäneen iskujaan kristittyjä vastaan, vaikka veriset terrori-iskut jatkuvat Afrikassa, Somaliassa ja Jemenissä maailman huomion keskittyessä seuraamaan corona-viruksen leviämistä tumput suorina maasta maahan.

Irakissa ja Syyriassa toimiva ISIS-terrorijärjestö varoittaa taistelijoitaan matkustamasta Eurooppaan, joka kierii avuttomana COVID19 kynsissä, koska sopivaa rokotetta ei ole vielä kehitetty sen etenemisen taltuttamiseksi, vaikka yrityksiä tehdään monella taholla, mikä kestää useita kuukausia.

02. Natural News, joka taistelee terveyden, elämän ja vapauden puolesta, kertoo artikkelissaan, joka on otsikoitu nimellä Zombie apokalypse, että coronaviruksen tiedetään muuttavan aivojen toimintoja ja aiheuttaneen muutamille uhreilleen hyökkäävää ja sekä ajan ja paikan tajun menettämisen kaltaista toimintaa.

Useiden tartunnan saaneen on havaittu tarkoituksellisesti pyrkivän levittämään tartuntaa hyökkäävästi yskimällä toisia ihmisiä, sekä läheisiä että heitä hoitavia, vastaan. Tästä voidaan päätellä, että virukseen liittyy jotain todella outoa. Israelissa yksi viruspotilas hakkasi 86-vuotiaan naispotilaan kuoliaaksi.

Virustartunta ei vain infektioi uhrinsa hermojärjestelmän ja joillakin uhreilla tuhoa täysin hänen haju- ja makutuntemuksensa, vaan se muuttaa aivojen toiminnan tuhoamalla aivokudosta.

Tämän johdosta määrätyissä henkilöissä kehittyy raivotaudin (rabbies, raivo- tai vesikauhu) kaltaisia oireita hyökkäävine toimintoineen, jotka levittävät tautia, kuin ”jossain zombien kaltaisissa elokuvissa”.

MIRROW raportoi Englannissa, että lääkärit Italiassa ja Kiinassa dokumentoivat neurologista tilannetta corona-virus-potilaissaan, mukaan lukien aivojen laajentumista ja niiden tuhoutumista. ”Yksi potilas menetti puhekykynsä”.
https://www.naturalnews.com/2020-04-03-zombie-apocalypse-coronavirus-alter-brain-function-aggressive.html,

03. Natural News kertoo toisessa artikkelissaan kiireellisenä viestinä, että monet merkit osoittavat Kiinan valmistautuvan hyökkäämään Amerikkaan taloudellisen, sosiaalisen kaaoksen aikana, valmistelevan globaalia sotaa ja Amerikan taloudellista tuhoamista, kuten otsikossa kerrotaan.

Artikkelissa esitetään useita ilmiselviä merkkejä tulevasta sodasta.

- Ulkoministeri Pompeo kehotti amerikkalaisia palaamaan heti kotiin,
- Pentagon kehotti NORAD-henkilökuntaa heti maanalaiseen bunkkeriin,
- Trump aktivoi 1 miljoonaa reserviläistä, keskittyen taistelulääkintään,
- Kiina harkitsee käyttävänsä hyväkseen taloudellista ja sosiaalista kaaosta lähettääkseen uusia hyökkäysaaltoja USA:ta vastaan,
- Yrityksenä poistaa USD maailman vaihtovaluuttana esittäen uutta Kiinan
tukemaa, kultaan perustuvaa valuuttaa samaan aikaan, myyden kaikki omistamansa USA:n talousministeriön velkakirjat, estäen USA:ta myymästä uutta velkaansa sekä pakottaen USA:n painattamaan uutta rahaa voidakseen estää USA:ta ostamasta velkaansa (hyperinflaation valuutan romahdus).
- Saaden ”valot sammumaan” USA:ssa iskemällä voimaverkkoihin ja saman-aikaisella cyberhyökkäyksellä, iskien myös ydinlaitoksiin, jotka ovat haavoittuvia cyberiskuille. Kaikki haavoittuvat iskukohteet on dokumentoitu ja skannattu Kiinassa, valmiina ennalta suunniteltuihin iskuihin. ”Valojen sammuminen” USA:ssa saisi kansan paniikkiin internetin ja käsipuhelimien lopetettua toimintansa.
Artikkelissa käydään läpi useita muita tapoja iskeä Amerikkaan:
- Chicomin johtama hyökkäys USA:n etelärajalle huonosti suojatun Arizonan alueen kautta,
- Terrorihyökkäysten aktivoiminen Amerikassa,
- Biologinen sodankäynti,
- Kiistanalaisten alueiden nopea miehitys Taiwanilla, Filippiineillä jne.,
- Sopivan ajankohdan odottaminen coronaviruksen jälkeen tapahtuvaa talous- ja sosiaalikaaosta, mielenosoitusten raadellessa suuria kaupunkeja, sillä lukitusten laajentuessa työttömyys lisääntyy, Fed ei voi painaa lisää rahaa, eikä ihmisillä ole varaa elättää perheitään, vasemmisto vaatii sosiaalista vallankumousta, mikä saa kaupungit kaaokseen ja laajaan kodittomuuteen. Uusi aalto miljoonia kodittomia rynnistää Amerikkaan vuoden lopussa.

Kuten kirjoittaja toteaa, USA:n presidentti Trump pyrki ennakoimaan tapahtumia, joista tiedustelupalvelu on häntä informoinut, aloittamalla taloudellinen sota Kiinaa vastaan voidakseen tuhota sen kotimaan talouden jo ennen koronavirusta, häiriten siten Kiinaa varustautumasta sotilaallisesti.
https://www.naturalnews.com/2020-04-02-urgent-notes-china-poised-to-attack-america-during-peak-financial-social-chaos.html,

04. Kiina on tarjonnut useille maille valmistamiaan hengityslaitteita, mutta käytännössä ne on useimmiten havaittu virheellisiksi ja kelvottomiksi.

Lisää huonoa mainetta Kiinalle ovat tuoneet tiedot, joissa kiinalaisten hengitys-suojaimia tekevien työntekijöitten on havaittu tarkoituksellisesti tartuttavan vientiin tarkoitettuja suojaimia viruksella nauraen vasten videokameraa.
”Onko nyt tarpeeksi hyvä; eikös nämä ole tarkoitettu vientiin?”.

Tämä hengityssuojaimia valmistava tehdas sijaitsee Zhenjiangin kaupungissa, Jiangsun provinssissa. Sen sijaan, että Kiina olisi tehnyt jotain turvallisuuden hyväksi, Kiinan hallitus poisti videon pian julkaisemisen jälkeen, mutta se oli jo ehtinyt julkisuuteen twitterissä.
https://www.naturalnews.com/2020-04-03-chinese-factory-worker-caught-rubbing-dirty-feet-on-face-masks.html,

05. Iran on äskettäin asentanut ohjusten ammunta-alustoja Qeshm saarelle, joka sijaitsee Perisanlahdella Hormuzansalmella. Ohjuksilla voidaan valvoa kaikkea Hormuzansalmen kautta kulkevaa laivaliikennettä, mm. öljytankkereita, jotka kuljettavat n. 20 % maailman raakaöljyn tarpeesta.

Halutessaan Iran pystyy sulkemaan täysin laivaliikenteen salmen kautta.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/iran-deploys-missile-launchers-along-strait-of-hormuz,

06. USA:n laivasto lähetti voimakkaan laivasto-osaston Persianlahdelle. Osastoon kuuluu Bataan merijalkaväkiryhmä (ARG) ja sekä laivaan sijoitettu 26. merijalkaväen tutkimusyksikkö (MEU). Ohjatuilla risteilyohjuksilla varustettu risteilijä USS Vella Gulf (CG72)sekä kuivalasti ja ammusvarastolaiva USNS William McLean (T-AKE12) suorittivat rutiiniristeilyn Hormuzan salmen kautta Persianlahdelle, sanotaan USA:n tiedotteessa.

Bataan ARG osastoon kuuluvat merijalkaväen hyökkäysalus USS Bataan (LHD 5) merivoimien telakka-alus USS New York (LPD) sekä maahanlaskualus USS Oak Hill (LSD 51).
26. MEU on laivaston ilma- ja maavoimien tukialus, jota tukevat 3 suurta sille alistettua elementtiä – maajoukkojen taisteluyksikkö, ilmataisteluelementti, sekä huollon taisteluelementti. Bataan ARG/26. MEU toimivat aiemmin Arabianlahden alueella.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/us-navy-amphibious-ready-group-transits-strait-of-hormuz-us-drone-enters-iranian-air-space,

07. Lauantaina USA:n itäaikaa, USA:n drone lensi 51 000 jalan korkeudessa varustettuna ilma-identifioimis-transponderilla, pitkälle Iranin ilmatilaan ja sen maan alueen yläpuolelle.

Drone kuvasi tilannetta Hormuzansalmen alueella lähettäen ottamansa kuvat tukikohtaansa.
Iran ei tehnyt mitään sen ampumiseksi alas, ehkä siksi, ettei se aiheuttaisi lisää jännitystä USA:n kanssa, mikä on ennestäänkin lähellä räjähdystä.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/us-navy-amphibious-ready-group-transits-strait-of-hormuz-us-drone-enters-iranian-air-space,

08. Israelin koronavirus-tilanteesta kerrotaan seuraavat luvut:
- Koronavirustartuntoja on nyt kaikkiaan 8 018,
- Heistä 108 ovat hengityskoneissa,
- Kuolonuhreja on kaikkiaan 47
Maailmassa on kaikkiaan 1 204 077 tartuntatapausta,
Kuolonuhreja on kaikkiaan 64 797.
09. Israel tiukentaa niiden kaupunkien, kylien ja esikaupunkien eristystä ja valvontaa, joissa tartunnan saaneita on selvästi keskimääräistä enemmän.

Jerusalem johtaa edelleen tartunnan saaneiden määrää, mutta Bnei Brak Jerusalemista länteen on asukaslukuun verraten johdossa.

Poliisin toimintojen tueksi IDF on antanut joukkojaan avustamaan virus-tartunnan hallitsemiseksi. IDF:n upseeri sanoo, että sotilaitten tulee keskittyä testien suorittamisen lisäämiseen, eikä potentiaalisiin tartuntatapauksiin tai sairastuneitten siirtoon pois kodeistaan peshahin aikana.

Bnei Brak pyritään eristämään muusta osasta maata, varmistamaan heidän huoltonsa sekä poistamaan alueelta ne, jotka ovat potentiaalisia kuolettavan pathogenin levittäjiä.

Aikaisin sunnuntaina poliisi ja sotilaat sulkivat pääsyn 200 000 asukkaan Bnei Brakin kautta kulkevalle tielle 481. Kyseinen tie Jabotinski Street, maan yksi eniten suosittu reitti, suljettiin Geha risteyksestä ja Ben Gurionin risteyksestä Ramat Ganissa. Vain muutamat bussit saavat liikennöidä kaupunkiin.

Tel HaShomerissa sijaitsevan Sheban sairaalan Bnei Brakissa asuvat työntekijät eivät saa enää kulkea asuinpaikkansa ja sairaalan väliä. https://www.timesofisrael.com/bnei-brak-lockdown-tightens-in-bid-to-head-off-much-worse-crisis/,

10. Tel Avivin esikaupunki on Jerusalemin ohella yksi virustartunnan keskuksista; lähes yhtä monella tartunnan saaneella kuin pääkaupunki, vaikka sen asukasluku on vain viidesosa sen asukasaluvusta.

Epätietoisuuttaa lisää se, että tuhansia kaupungissa asuvia ei ole koskaan testattu, vaikka useat heistä lienevät saaneen COVID19 tartunnan.

Haredi- ja ultraortodoksi juutalaiset ovat vastustaneet testien suorittamista sanoen Toran ja Talmudin tutkimisen suojaavan heitä tartunnalta. Voisi kuvitella, että Terveysministeri Yaacov Litzmanin sairastuttua COVID19 virukseen, se olisi vakuuttanut heitä alistumaan hallituksen suorittamaan testaukseen.

Litzman on itse haredi-juutalainen, joka joskus pitää päässään Satmar-juutalaisten komeaa karvapäähinettä – ehkä suojaksi pahoja henkiä vastaan.

Terveysministeriön tiedotteen mukaan Bnei Brakissa on 966 tartunnan saajaa (joista eivät kaikki sairastu siihen), viimeisen kolmen vuorokauden aikana tartuntoja rekisteröitiin 418 tapausta.

Terveysministeriö harkitsee tiukennettuja toimia pääosin ultraortodoksien asumilla alueilla:
- Elad ja Modiin Illit,
- Useita haredi-lähiöitä Jerusalemin ja Beit Shemeksin lähellä,
- Tiberias, Ashkelon ja Modiin kaupunki.
Lauantai-iltana poliisi alkoi jakaa sakkolappuja niille, jotka eivät alistuneet.
https://www.timesofisrael.com/bnei-brak-lockdown-tightens-in-bid-to-head-off-much-worse-crisis/,

11. Hizbullahin vastavakoilun komentaja Ali Mohammed Younes löydettiin maantien varrelta Etelä Libanonissa. Hänellä oli luodinreikiä ja puukon haavoja. Paikallinen polisi pidätti epäillyt murhan suorittajat.
https://www.timesofisrael.com/hezbollah-anti-spy-commander-killed-in-south-lebanon/,

12. Labor ja Meretz-puolueet eivät kuitenkaan sopineet yhteen. Amir Peretz Laborista ilmoitti Meretz johtajalle Tamar Zamdbergille, että liitto perutaan.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/278285,

13. Turkki ilmoitti asettavansa ulkoliikkumiskiellon alle 20-vuotiaille, joita kielletään poistumasta kodeistaan.

15 vrk:n ajokielto annettiin 31 provinssiin: mukana Istanbul, Ankara, Izmir, Bursa ja Adana sekä useita muita kaupunkeja. Hengityssuojan käyttö on pakollinen paikoissa, joissa on runsaasti kansaa, kuten myös myymälät ja supermarketit.

Anadolu raportoi: Turkissa rekisteröitiin 20 000 COVID19 tartuntaa; kuolonuhreja on 425; kaikkiaan 484 ihmistä ovat parantuneet. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/278266,

14. Trump kehottaa kansaa vapaaehtoisesti pitämään hengityssuojainta ulkona liikkuessaan. Trump ei aio käyttää sitä, mutta jokainen, jonka sallitaan päästä lähelle Trumpia tai Penceä, joutuu alistumaan testiin ennen sitä.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/278265,

15. Yhteyshallituksen muodostaminen on juuttunut lillukanvarpuihin, eikä näytä enää mahdolliselta saada sovintoa ennen pääsiäiskautta 08.-15.04.2020.

Likudissa syytetään Yaminaa liiallisesta vaatimuksesta. Gantzin Reciliense puolueella on vain 15 kansanedustajaa, ja Bibi lupasi sille 15 ministeriötä. Eikös samantapaista laskutapaa käyttäen Yaminan tulisi saada 6 ministeriötä, mutta sille tarjotaan vain kolme?

Presidentti Rivlinin SiniValkoisten Benny Gantzilla antama mandaatti umpeutunee 12.04.2020. Eikö Rivlinin tulisi antaa Netanyahulle mahdollisuus koota uutta hallitusta uudelta pohjalta? Hänellä on 61+2 kansanedustajan tuki, mitä tarvitaan toimintakykyisen hallituksen muodostamiseksi.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/278247,

LÄMPÖTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 10 -27; Tiberias 15 -33; Suolameri 18 -32; Eilat 18 -33 +C-astetta, puolipilvistä tänään ja huomenna, viilenevää; sateita ei luvata.
https://www.israelweather.co.il/forecast/week_en7.html,

Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019