VUOSI 2017

VUOSI 2017
Tässä kirjoituksessa on tarkoitus tarkastella vuoden 2017 tapahtumia hajanaisina muistikuvina ja havaintoina ilman johdonmukaista järjestystä ja ilman linkkejä tietolähteisiin. Toiseksi pyrin osoittamaan mahdollisia suuntaviivoja vuodelle 2018.
01. Ensimmäisenä huomiona voidaan todeta, että
uuspakanuus on palaamassa maapallolle. Tämä ilmenee tavassa, millä muinaisen Mesopotamian jumalhahmon Baalin ja Ishtarin reliikkejä ja symboleja kopioidaan ja pystytetään jopa tieteellisten konferenssien kokous-tilojen sisäänkäyntien ulkopuolelle, tai Bernin great Hadron collider sisäänkäynnin eteen pystytetty hindujumalattaren tai sen papittaren patsas. Saatanan palvontaa harjoitetaan julkisesti. Tätä pidetään vapaa-mielisenä ja edistyksellisenä.
Toinen huomiota herättänyt ilmiö on usko ET-olioiden, maan ulkopuolisten olentojen, todellisuuteen. Korkeasti oppineet tiedemiehet kyselevät tosissaan, voisivatko evankeliset kristityt hyväksyä ET-olioiden todellisuuden, ja millaisia olisivat oliot, jotka asuvat kaukaisilla planeetoilla, mutta etsivät yhteyttä ihmisiin tai uusia olosuhteita? Sitä selvitellään artikkeleissa ja kirjoissa sekä elokuvissa, joissa aikamme todellisuus on osa kuviteltua.
Teologit kyselevät, miten todellisen tuntuisiksi kuvatut filmit, joissa saatanalliset supersankarit taistelevat ET-vierailijoita vastaan, vaikuttavat katsojien tajuntaan. Englannissa jopa selvitellään, voiko Britannia taistella ET-olioiden hyökkäystä vastaan päätyen lopputulokseen, että niillä on luultavasti ylivoimaisesti edistyneemmät aseet, joten britit tuskin selviytyisivät voittajina.
Juutalaiskristillisten arvojen ja moraalin arvostuksen häviäminen ilmenee myös tavassa, miten ihmisen inhi-millisyyteen suhtaudutaan. Naisen ja miehen välisestä intiimistä suhteesta on tullut julkinen nautintomuoto. Sukupuolen muuttaminen on yleistynyt siinä määrin, että koulujen opetusohjelmaan on liitetty opetus sukupuolen vaihtamisesta, ja jopa suositellen sitä.
Torassa kielletään naista pukeutumasta miehen asuun, mutta aikamme muotikäsitykset hylkäävät sen reliikkinä muinaisilta ajoilta. Alastomuus on hyväksyttävä ja edistyksellinen liberaalisen käsityksen mukaan. Tämä asettaa poikkeavien kulttuurien kuten islamin edustajat vaikean valintatilanteen eteen, sillä heidän omassa kulttuurissaan naisen sulojen julkinen paljastaminen ilmentää moraalin romahtamista. Se voi herättää heissä uskon, että naisen raiskaaminen on sallittua, vaikka heidän oma kulttuurinsa rankaisee sen kuolemalla.
Syntymättömien lasten abortointi on osa aikamme ilmiötä, vaikka tilastollisesti länsimaiden syntyvyys on pudonnut tasolle, jossa se ei pysty lisääntymään. USA:ssa kaupitellaan edelleen pienten lasten ruumiinosia sekä tutkijoille että teollisuuden tarpeisiin.
Uutena ilmiönä on kannibalismin, ihmisen lihan syöminen. Raportit kertovat tapauksista EteläAfrikasta, Kauko Idästä ja Amerikasta. Tutkijat kyselevät, mitä pahaa siinä olisi, liha on lihaa. Näille markkinoille on vain ilmaantunut kilpailija, lihansyöjäbakteeri, jolle ei vielä ole löydetty parannuskeinoa. Tapauksia raportoidaan Irakissa ja Syyriassa, mutta myös Englannissa. Länsi-maihin tulvineet pakolaissiirtolaiset ovat tuoneet mukanaan sairauksia, jotka on pystytty eliminoimaan länsimaista, eikä lääkäreille opeteta niiden hoitamista. Madagaskarilla on ruttoa, ja Jemenissä koleraa.
Ihmisen geenit on jo täysin tutkittu ja luokiteltu, ja sen seurauksena perintötekijöitten manipuloinnista on tullut yleinen harrastus tiedemiehille. He pyrkivät kehittämään tilanteen, jossa pariskunnan perintötekijät pyritään kartoittamaan ja ennakolta määrittelemään, onko potentiaalinen sikiö terve. Mikäli geeneissä havaitaan virheellisyyksiä, ne pyritään poistamaan, tai pahimmassa tapauksessa estämään hedelmöittyminen sterilisoimalla. Tiedemiehet yhdistävät ihmisen ja eläimen geenejä kasvattaakseen olioita kuukausia vuoteen asti saadakseen elimiä ihmisten hoitamiseksi.
Insinöörit kehittelevät yhä pienempiä robotteja nano-tekniikkaa käyttäen luodakseen niitä minikokoisiksi, jotka voitaisiin syöttää kansalle rokotuksen tai pillerien mukana. Ne on ohjelmoitu rekisteröimään elimistön toimintoja, jotka lukulaitteella pystytään lukemaan sopivan lääkinnän määrittämiseksi, ellei robotti tee sitä. Toiset tutkijat manipuloivat geenejä superihmisen kehittämiseksi, esim. sotilaan, joka ei tunne väsymystä eikä kipua, mutta jonka moraalin vartijat on kuoletettu. He eivät tunne sääliä eivätkä armoa.
Täydellinen robottiarmeija on seuraava vaihe.
Kokonaan oma alueensa on ihmisen aivojen tutkiminen. Inhimilliset aivot ovat Jumalan luomistyön huippunäyte. Ihmisen aivoissa on km 86 miljardia neuronia, jotka on ryhmitelty lohkoihin niiden käyttötarkoituksen mukaan. Kukin ryhmä saa sensorien kautta jatkuvasti koodattuja signaaleja eri puolilta ruumista, sekä sen sisäelimiä että ympäristöä koskevia signaaleja, jotka neuronit purkavat ja antavat välittömän tiedon toiseen aivolohkoon mahdollista toimintaa varten. Tällaisia koodattuja signaaleja kulkee jatkuvasti ruumiin eri osista, toiset aivoihin tulevia, toiset sieltä lähteviä. Kaikki tämä tapahtuu sekunnin murto-osissa. Jos yhteyksiin tulee häiriö, aivot eivät pysty toimimaan, mikä aiheuttaa kriisitilanteen. Aivot tarvitsevat jatkuvasti runsaasti energiaa voidakseen toimia. Neuronit eivät uusiudu, mutta toisen aivolohkon on havaittu voivan omaksua tuhoutuneitten neuronien toimintoja.
Tiedemiehet ovat pyrkineet jäljittelemään aivojen toimintaa robotteja ja tietokoneita suunnitellessaan. Aivoissa on km. 86 miljardia neuronia, eikä sellaisen määrän keskinäisten suhteitten selvittäminen ole helppoa. Siksi he ovat pyrkineet saamaan ihmisen aivot yhteistyöhön koneittensa kanssa "biocomputer" ATK:n kehittämiseksi, Toinen tapa on liittää aivot osaksi tietokonetta, josta aivot saisivat jatkuvia tietoja tietokoneen arkistosta. Tätä kutsutaan nimellä singular. Ehkä joku hullu tiedemies ajattelee siirtävänsä ihmisen aivot robotin päähän järjestäen niille tarvittavan energialähteen. Ihmisen aivojen on huomattu jatkavan toimiaan ruumiista irrotettuina ravintoliuoksessa. Mitähän ne mahtanevat miettiä?
Tutkijat pyrkivät selvittämään, miten vaikuttaa ihmisen tunne-elämään. He uskovat löytävänsä keinot, jolla ihmisen tunnehäiriöitä voidaan korjata ATK:n avulle. Ihmisen perinteinen yksilöllisyys on uhrattava yhteisen hyvän alttarille.
Ihmisruumiin soluissa, joita on km 37.2 triljoonaa, on havaittu pieni lähes nanokokoinen nystyrä, geeni,, johon ei osattu kiinnittää huomiota. Lopulta yksi heistä alkoi tutkia sitä mikroskoopilla. Hän havaitsi, että sillä on oma DNA, geenisisältö, erillään ihmisen muista soluista. Tarkempi tutkimus osoitti, että se säännöstelee solun elämistä. Jos sen tarvitseman telomerase entsyymin määrä vähenee, solun elämä lyhenee. Syöttämällä sille sen tarvitsemaa entsyymiä solun elinikä kasvaa. Tutkijat antoivat sille nimen "Jumalan sormenjälki". https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/160748f283a44046,
02. Poliittisella lohkolla on havaittu seuraavia ilmiöitä.
Israelin sisäpolitiikka kärsii pahoin poliittisen kentän hajanaisuudesta. Maassa on sekä poliittisia että uskonnollisia ryhmittymiä, joilla näyttää olevan vaikeuksia sovittaa yhteen äänestäjiensä tarpeet ja toiveet. Jerusalemin Temppelivuoren edessä olevan aukion jakaminen eri tavoin ajattelevien ryhmien kesken ei ole onnistunut, mikä aiheuttaa säröjä ulkomailla asuvien kanssa. Yhteydet ovat kuitenkin tärkeät, sillä siellä ovat Israelin kipeästi kaipaamat väestönkasvun varastot. Israel elää jatkuvan sodanuhan alla, sekä pohjoisesta että etelästä ja myös idästä ja valtaväestön keskellä asuvien arabien taholta.
IRAN ja sen läheinen liittolainen Hizbullah terrorijärjestö uhkaavat toistuvasti Israelia tuholla.
Etelässä ovat Hamas ja Islamic Jihad vannoutuneet tuhoamaan Israelin, kuten Siinailla toimivat IS-järjestön ja Al-Qaidan taistelijat, jotka samoin vihaavat Israelia.
1990-luvulla elänyt mystinen rabbi Levi Sa´adia Nachamani varoitti puheessaan 1994 Israelia kuukausi ennen kuolemaansa vastoin yleistä uskomusta, että suurin vaara ei ole Syyria, ei Persia (Iran), ei Irak (Babylon) eikä Libya vaan kaukainen PohjoisKorea. Hän perusti ennustuksensa V Mooseksen kirjan sanoihin,
"Sillä Minun vihani tuli on syttynyt, ja se leimuaa tuonelan syvyyksiin saakka, se kuluttaa maan kasvuinensa ja polttaa maan perustukset", (V Ms 32: 21)
Tuossa Toran kohdassa puhutaan Israelista, mutta kuten VT:n profeettojen ilmoituksissa on yleistä, niissä on sisäkkäin eri aikaan tarkoitettuja ilmoituksia, niin on tässäkin. PohjoisKorea ei ollut rabbi Nachmanin saadessa ilmoituksensa vaaraksi Israelille, mutta tilanne on nyt aivan toinen; Sillä on sekä ydinase että ballistiset ohjukset. Rabbin saamansa ilmoituksen mukaan PohjoisKorea hyökkää EteläKoreaan, mikä aloittaa suuren sodan. Iran on kehittänyt omat ohjuksensa ja ydinaseensa PohjoisKorean ohjauksessa, joilla Iran uhkaa nyt tuhota Israelin.
Tilannetta kuvaa edellinen jae, jossa sanotaan:
"Hän on herättänyt Minun kiivauteni jumalilla, jotka eivät ole jumalia, ovat vihoittaneet Minut turhilla jumalillansa, niin Minäkin herätän heidän kiivautensa kansalla, joka ei ole kansa, vihoitan heidät houkalla pakanakansalla", (V Ms 32:21)
Ei-jumalaa palvovalla kansalla tarkoitetaan pakana-kansaa, ei-kansalla tarkoitetaan palestiinalaisia, jotka eivät ole etninen kansa. Suomalaisesta käännöksestä puuttuu säe: "Sillä tuli on syttynyt sieraimissani, se polttaa alamaailman (helvetin) syvyyksiin". Sana sheol (helvetti) kirjoitetaan hepreassa kuten eteläKorean pääkaupunki Seoul. Täten rabbin selityksen mukaan PohjoisKorea iskee ydinohjuksillaan EteläKorean pääkaupunkiin.
Iranilla ja PohjoisKorealla on yhteinen viha länsimaita ja Israelia vastaan. Bosra on irakilainen kaupunki, joka on Iranin hallinnan alla; Edomilla tarkoitetaan länsimaita.
https://www.breakingisraelnews.com/87017/one-rabbi-predicted-22-years-ago-koreas-role-end-days-will-shock/#/,
Israelin ja PA/PLO:n välinen rauhanprosessi on ollut täysin koomassa jo pitkään. Presidentti Trump vakuutti saatuaan valtakirjansa tekevänsä kaikkensa sen herättämiseksi uudelleen. Hän nimitti vävypiikansa Jared Kushnerin johtaman tiimin selvittämään ensiksi tilannetta, onko siihen mahdollisuuksia. Keskusteluja on käyty ja käydään tiimin ja osapuolten välillä, mutta erikseen. Trump toteutti lupauksensa tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi, jota se on ollut alusta lähtien ja juutalaisena kaupunkina yli 3000 vuotta. Toiseksi hän lupasi muuttaa USA:n lähetystön Israelin pääkaupunkiin ja kehotti aloittamaan sen valmistelut.
Nämä päätökset ja julkilausumat saivat PA/PLO:n johdon kauhun valtaan, sillä he näkevät Trumpin tarkoittavan mitä lupaa ja näkevät tilaisuutensa luisuvan käsistä.
PA/PLO kiihdytti aloittamiaan Israelin vastaisia toimia YK:n alaisissa laitoksissa Israelin laillisuuden mitätöimiseksi, ja siinä sillä on YK:n yleiskokouksen automaattinen enemmistö, mutta turvallisuus-neuvostossa, jonne arabit lähettivät esityksen Trumpin Jerusalemin asemaa koskevien lausuntojen mitätöimiseksi, USA voi käyttää veto-oikeuttaan sen estämiseksi. PA/PLO:n arabien juutalaisvihalla ei näytä olevan rajaa, se kiehuu yli polttaen kattilan poroksi.
USA:n laatimasta rauhansuunnitelmasta on vuotanut yksityiskohtia julkisuuteen, joka lähtee siitä, että kahden valtion ratkaisu on kuollut, ja lähdetään toteuttamaan rauhansolmimista uudelta pohjalta. Abbas on ilmoittanut, ettei yksikään PA:n virkailija saa olla yhteydessä Trumpin tiimin jäsenten kanssa, ja ilmoitti boikotoivansa varapresidentti Mike Pencen 2 päivän vierailua Israelissa keskiviikosta alkaen. Vierailu siirrettiin tammikuulle. Kenen kanssa Abbas luulee keskustelevansa, jos USA ei kelpaa?
Vuoteen 2018 lähdetään pelkkien kysymysmerkkien
valossa. Kiina ja Venäjä sopivat luopuvansa kokonaan USD:n käyttämiseksi liiketoimissaan korvaten sen Kiinan Yuanilla. Kiina ajaa "one belt one road", "yksi vyöhyke yksi tie" aloitettaan vaikutuksensa levittämiseksi tarjoten rahoitusta sekä suunnittelu- ja rakennusapua. Yksi tie kulkisi Suomen yli Lapista etelän rannikolle ja sieltä edelleen Eurooppaan, toinen Irakin ja Syyrian kautta Välimerelle, kolmas Singaporeen ja Australiaan.
Raporttien mukaan presidentti Trump tekee jonkin suuren ilmoituksen ensi tammikuun alussa, jonka hän sanoo kääntävän USA:n velkataakan positiiviseksi.
Muistuttaisin lopuksi eräästä laskelmasta, jonka mukaan tempaus ei voi tapahtua ennen tammikuun 20, päivää, mutta sen jälkeen koska vain. 20.01.2018 alkaa sota taivaassa, ja saatana syöstään maan pinnalle 29. maaliskuuta, jolloin alkaisi suuri (Jaakobin) ahdistus. Jeesuksen toinen tuleminen maan pinnalle tapahtuu 2024. Näin tapahtuu tämän laskelman mukaan. https://www.youtube.com/user/jasonroy40/about?disable_polymer=1,
Tärkeintä ei ole, koska Vapahtaja syntyi, vaan että Hän todella syntyi maailmaan. Tämä on hyvä muistaa vuoden tärkeimpien juhlien kynnyksellä, jolloin media julkaisee useita Raamatun kertomuksia vähätteleviä kirjoituksia.
02. Vuoteen 2018 siirtyviä kysymyksiä.
• Jos Netanyahua koskevat tutkimukset johtavat syytteisiin ja oikeuskäsittelyyn, joutuuko Israel uusiin vaaleihin?
• Pystyvätkö Kiina ja Venäjä aloittamaan uudet rauhanneuvottelut Israelin ja PA/PLO:n väleillä, jos USA lyö rukkaset naulaan?
• Pystyykö Iran toteuttamaan haluamansa esteettömän alueen Välimeren satamaan ja Hizbullahin kanssa perustamaan tukikohtia aivan Israelin pohjoisrajan tuntumaan? Israel uhkaa estää ne vaikka sotilasiskuilla.
• Voivatko Saudi Arabian ja Iranin väliset sanalliset uhkaukset kehittyä sodaksi? Saudit valmistautuvat sotaan, mistä useita satoja miljardeja US dollareita kähmineiden prinssien pidätykset ja heidän omaisuutensa takavarikointi ovat osa. Onko Iranin ydinase toimintavalmis, ja käyttääkö se sitä ja ballistisia ohjuksiaan tuhotakseen islamin pyhät kaupungit Medinan ja Mekkan, kuten on ennustettu?
• Valmistautuuko PohjoisKorea iskemään USA:n ja EteläKorean kohteisiin ohjuksillaan, joissa voi olla joko ydin- ja biologinen kärki? PK kokeilee antrax-kärjen sijoittamista
ohjuksiinsa. USA vahvistaa sähkönjakelun turvallisuutta potentiaalisen EMP-iskun varalta, jolla sitä uhataan.
• Romahtaako USA:n dollari ja koko maa sen mukana, vai pystyykö Trump pelastamaan maansa? YK on jo tiettävästi lähettänyt omia joukkojaan avustamaan Chicagon anarkian ja mellakoiden taltuttamiseksi. http://allnewspipeline.com/Business_Nightmare_California_Canary_In_A_Progressive_Coal_Mine.php, http://www.thecommonsenseshow.com/2017/12/20/the-un-is-making-their-presence-known-at-rendition-centers-in-chicago/, http://beforeitsnews.com/alternative/2017/12/has-it-begun-united-nations-peace-keepers-to-hit-the-streets-of-chicago-the-truth-3582538.html,
• YK julkisti target 19/6 projektinsa nimellä ID
2020. YK:n mukaan maailmassa on 1,1 miljardia ihmistä, joilla ei ole identiteetti-numeroa. ID2020 päämääränä on vuoteen 2030 mennessä rekisteröidä jokainen maapallon asukas agenda2030 mukaan. ID on tärkeä esim. sosiaalipalvelujen saamiseksi, mikä koskee etenkin siirtolaisia. Se edistää myös NWO:n toteuttamista. Projektia toteutetaan kestävän kehityksen periaatteen toteuttamiseksi maailmassa
• Voivatko EteläKorean talviolympialaiset onnistua ilman terrori-iskuja? Jännitys koreoiden välillä voi puhjeta ohjusiskuiksi.
• Tutkijat ovat huolissaan auringon kylmenemisestä, kuten myös Nibirusta, joka edelleen kummittelee auringon läheisyydessä. http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2017/12/marshall-masters-planet-x-nibiru-has-arrived-will-there-be-global-critical-mass-in-2018-end-times-coming-the-signs-are-here-must-watch-2485939.html
Esitän nöyrän kiitokseni ja ylistykseni Taivaan Isälle kuluneesta vuodesta, johon sisältyi edellisenä vuotena suoritetun sydämen katedroinnin täydennys, sekä katson luotta-vaisena ensi vuoteen, sillä Herra on hyvä. Toivotan kaikille lukijoilleni siunauksellisia juhlapyhiä, joulurauhaa sekä turvallista vuotta 2018.
Kastel 21.12.2017 Gavriel



Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021