TIISTAI 06.11.12


TIISTAI 06.11.12

1. ”TÄMÄ  on se päivä, jonka Herra on luonut”, sanotaan eräässä karismaattisessa laulussa. Onko tämä päivä sellainen, jonka Herra on luonut Amerikan kansalle? Tämä vielä muutama vuosikymmen taaksepäin maailman mahtavin ja ainoa supervalta on kärsinyt pahoja kasvu-häiriöitä, joita ovat seuranneet yli-ikään ehtineen kansan liikalihavuus ja dementoituminen, mikä on sekoittanut järkevän ajattelun ja antanut opportunistisille ja demagogisilla seikkailijoille otollisen tilaisuuden hyödyntää sen hyvinvointia lähes rikollisilla toimillaan kansakunnan suunnan muuttamiseksi palvelemaan omia ideologisia ja haaveellisia päämääriään. Niiden saavuttamiseksi he ovat tuhonneet kansan rakennetta kannattavat instituutiot ja juutalais-kristilliset perusarvot syöttäen niiden tilalle ihmistä tuhoavia aineksia, jotka toimivat elämän kaikilla aloilla ja joita tungetaan kansan alitajuntaan median valtavasti kehittyneillä menetelmillä. Kansan perinteiset moraali- ja oikeuskäsitteet on tuhottu ja niiden tilalle on nostettu vaatimus maallisten, lihallisten halujen ja himojen tyydyttämisestä, mikä on nostettu epäjumalaksi, jota kansan tulee palvoa uusien johtajien valvonnassa. 

AMERIKAN kansa ei ole ollenkaan tiedostanut, mihin sitä on oltu johtamassa sokaistuttuaan hypnoottisesti luvatuista muutoksista ja uusista ruusunpunaisista tulevaisuuden näyistä.
Tämä on jättänyt Amerikan kansan avuttomasti hapuilemaan tyhjien lupausten osoittauduttua valheellisiksi, mutta osaamatta kuitenkaan tehdä oikeita johtopäätöksiä.
Tältä pohjalta Amerikan kansa käy vaaliuurnille tänään antaakseen oman valintansa sille, antaako se uuden suunnan jatkua vai haluaako se paluuta turvalliseen juutalais-kristilliseen elämänpiiriin, jonka varaan kansan vauraus ja mahti rakennettiin. http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=290625

2. AMERIKAN pyöriessä omien vaalikiireittensä ympärillä tilanne Lähi Idässä elää kuitenkin omaa elämäänsä omine yllätyksineen, joiden seuraukset ovat vielä hämärän peitossa.
Syyriassa sisällissota – tai Bashar Assadin joukkojen sota maahan tunkeutuneita joukkoja vastaan – jatkuu jos mahdollista entistäkin verisempänä. Sikäli kuin uutisiin on uskomista, ihmisten tappaminen jatkuu parin sadan ihmisen päivävauhtia. Uutisten todenperäisyyttä on mahdoton edes arvioida, koska riippumattomien journalistien toimintaa maassa on suuresti rajoitettu, ja uutisia välittävät sekä ”aktivistit” että erilaiset järjestöt, jotka kutsuvat itseään (Syyrian) hallituksesta riippumattomiksi, mutta joiden toiminta on kovin kyseenalainen.

Esimerkkinä tästä Hamassa eilen suoritettu pommi-isku turvallisuusjoukkojen tukikohtaan, jossa sai surmansa ainakin 50 turvallisuusmiestä. ”Itsemurhapommittaja Noura Front salafi-joukoista ajoi autonsa keskuksen sisään sytyttäen pomminsa surmaten itsensä ja ainakin 50 ihmistä,” kerrotaan Haman pommi-iskua kuvaavassa tiedotteessa.
VALTION-johtoinen uutistoimisto SANA kertoi tilanteen näin: ”Terroristi räjäytti itsensä keskuksessa aiheuttaen uhreja. Kaksi kansalaista kuoli ja useita haavoittui.”
Assadin joukot ovat jatkaneet epätoivoista yritystään kapinallisten kukistamiseksi, mutta kapina näyttää leviävän entistä laajemmalle maassa.

Uutisten mukaan kapinalliset ovat miehittäneet Quneitran kaupungin, jonka IDF:n joukot valtasivat viimeisen sodan yhteydessä, mutta vetäytyivät tukitaukosopimuksen mukaan kaupungin ulkopuolelle. Se joka tapauksessa osoittaa, miten vaaralliseksi tilanne Syyriassa muodostuu Israelin kannalta, jos Al-Qaidan kanssa toimivan salafi-järjestön pyssymiehet saavat kasvavaa valtaa Syyriassa. Eilen IDF:n pataljoonan komentajan jeeppiin osui Syyriasta ammuttu luoti hänen ajaessaan kilometrin päässä rajalta. IDF:n komentaja Benny Gantz antoi rajan tuntumassa oleville joukoilleen käskyn olla jatkuvassa hälytysvalmiudessa. http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=290568, http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=290597

DEBKAFILE kertoo artikkelissaan, että Hizbullah on päättänyt osallistua taisteluihin Syyriassa entistä näkyvämmin. Se on lähettänyt Syyrian puolelle 5000 taisteluissa karaistunutta pyssy-miestään, joilla on aseinaan kiinalaismallisia WS-1 massalaukaisu rakettijärjestelmiä, joita valmistetaan lisenssillä Iranissa. Niillä ammutaan 102 mm:n kranaatteja aina 100 km:n kantomatkan päähän, ja ne pystyvät toimimaan vaikeissa olosuhteissa, jopa lumessa.
DF:n mukaan Hizbullahin joukot ovat edenneet 50- 60 km:n päähän Libanonin rajasta ja lähestyvät Homsin kaupungin lähialueita. Hizbullahin joukot varmistavat Assadin huoltoteitä.
Sen ohella Hizbullahin joukot estävät kapinallisten apujoukkojen pääsyn Libanonista Syyrian sekä suojaavat alaviittien asuma-alueita kapinallisilta. http://www.debka.com/article/22499/Israeli-forces-on-high-alert-after-Syrian-gunfire-hit-Israeli-military-jeep-on-Golan-

3. PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu vakuutti eilen illalla TV-2:n ”Uvda tutkivan journalismin” ohjelmassa, jota juonsi Ilana Dayan, että niin kauan kuin hän on pääministerinä, Iran ei tule saamaan ydinasetta.
Pääministeri sanoi, että hän on valmis komentamaan IDF:n joukot vaikka yksin iskemään Iranin ydinlaitoksiin, jos muut maat eivät suostu tulemaan mukaan. Hän vakuutti juontajan kysellessä, voiko hänellä olla rohkeutta yksipuoliseen sotaan paikalliseksi suurvallaksi havittelevaa Irania vastaan, että hän on siihen valmis. Hänen neuvonantajansa Uzi Arad vakuutti, että Netanyahulla on siihen tarvittava henkinen valmius.

Pääministeriltä kysyttiin, onko hän tietoinen vaaroista, mitä sellaisiin iskuihin sisältyy, mihin hän vastasi heittäen vastakysymyksen: ”Mikä on vaarallista? Ei se, mitä sanon, ole vaarallista, vaan se, mitä Iran tekee. Se on vaarallista.”
Netanyahu totesi keskustelleensa kysymyksestä sekä Obaman että Ranskan presidentti Hollanden kanssa, jotka molemmat myönsivät, että Israelilla on oikeus puolustautua.
Netanyahu sen sijaan vältti vastaamasta juontajan kysymykseen, tuleeko Ehud Barak toimimaan puolustusministerinä tammikuun 22. päivän vaalien jälkeen. Hän totesi vain, että hän on jatkuvassa yhteydessä Barakin kanssa Iranin aiheuttamasta uhkasta. http://www.jpost.com/IranianThreat/News/Article.aspx?id=290623, http://www.timesofisrael.com/netanyahu-vows-to-stop-iran-even-in-defiance-of-the-united-states/

4. KOLME IDF:N sotilasta haavoittui pommin sirpaleista sen räjähdettyä heidän vierellään ollessaan rutiinitarkastuskierroksella Gazan turvallisuusaidan varrella. IDF:n mukaan pommi on voinut olla PST-ammus. Yksi sotilaista haavoittui pahemmin ja vietiin sairaalaan, kahden muun vammat ovat lievempiä.
Pommi-iskua seurasi tulitus sotilaitten ja Gazan pyssymiesten välillä, jonka aiheuttamista vahingoista ei ole tietoja.
Gazan terroristit ovat saaneet jatko-opetusta Irakissa ja Siinailla, jossa al-Qaidan ja salafistien pyssymiehet opastavat heitä naamiomaan pommit kiven kaltaisiksi ja opettavat heille kaukolaukaisujen salaisuuksia.

Kapteeni Zwi Shilon haavoittui vakavasti pari viikkoa sitten 25.10. mennessään tarkastamaan Gazan sisäänkäynnin portin pieleen asennettua pommia, joka räjähti hänen kasvoilleen repien kädet, joista hän menetti toisen, ja haavoittaen hänen kasvojaan.
Hyökkäykset IDF:n sotilaita vastaan Gazan turva-aidan tuntumassa ovat lisääntyneet tuntuvasti. Osa hyökkäyksistä syntyi terroriryhmän pyrkiessä aidan läpi Israelin puolelle hyökätäkseen läheisiin juutalaiskyliin, suurin osa on aidan varteen asennettuja tienvarsipommeja, jotka laukaistaan kaukosäätimellä.

5. UUTISOTSIKOITA
-          Dave Hodges tarkastelee artikkelissaan ”Lähettiläs Stevensin kuolema ja lähestyvä sotilasvallankaappaus” Chris Stevensin kuolemaan johtaneita tilanteita. Hän päättelee, että Obama oli kaiken aikaa tietoinen, mitä Benghazissa tapahtui, ja hän olisi voinut estää lähettilään ja hänen kolmenavustajansa kuoleman, mutta hän päätti pysytellä sivussa. USA:n joukkoja oli muutaman minuutin päässä Benghazissa, ja kenraali Hamm oli jo määrännyt apujoukot valmistautumaan lähtöön, kun hän sai käskyn olla puuttumatta asiaan. Hän kuitenkin jatkoi valmisteluja, minkä johdosta Obama erotti hänet välittömästi, kuten kävi amiraali Charles M Gayounettelle, joka emälaivoineen oli silloin Tyynellä Valtamerellä. Toinen artikkeli kertoo, että Stevens valmisteli aseitten kuljetusta Libyasta Turkkiin, josta ne oli tarkoitus luovuttaa Syyrian kapinallisille. Venäjä oli tietoinen asiasta, ja ilmoitti Turkille, ettei Putin pidä tästä. Turkki lähetti korkean virkailijan Benghazin konsulaattiin tapaamaan Stevenssiä, mikä tapahtui vähään ennen iskua. Artikkelissa arvioidaan, että hyökkääjien annettiin iskeä konsulaattiin ilman häiriötä, mutta kuka heille antoi käskyn? Koska Stevenssin välitys-toiminta oli salainen, Obama hätääntyi ymmärtäessään, että hän toimi yhteistyössä al-Qaidan kanssa, jolle hän oli myös aiemmin antanut aseita. Obama pelkäsi tämän voivan estää hänen uudelleen valintansa, ja siksi pyrki salaamaan toimensa.
-          HAARP-aktiivinen toiminta havaittiin sekä New Orleanssin että Lousianian ja Kalifornian alueilla. Korkeimmillaan luvut ovat Kaliforniassa ja koillisosassa maata. Kaliforniassa tapahtui samaan aikaan 3.3 asteen maanjäristys, mutta se oli liian pieni aiheuttaakseen kyseiset luvut. http://www.haarpstatus.com/status.html
-          Israel julkisti urakkatarjoukset 1 200 uuden asuntoyksikön rakentamiseksi Jerusalemin alueille, jotka vapautettiin Jordanian miehityksestä 1967 puolustus-sodassa, kertoo AFP. 606 asuntoyksikköä rakennetaan Pisgat Zeeviin ja 607 asuntoyksikköä Ramotiin. Tarjouksia pyydettiin myös kohteeseen: 72 asuntoyksikköä Arielin kaupunkiin 15 minuutin päässä Tel Avista. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/161762#.UJjRf2JHT-k
-          Hamasia lähellä oleva web-sivu kertoo, että Hamas suunnittelee itsemurhaiskuja IDF:n sotilaita ja kohteita vastaan saadakseen sen hyökkäämään Juudean ja Samarian alueille ja samalla tuhotakseen Fatahin Länsirannalla. Sivulla kerrotaan, että Hamasin johto kokoontui Hamasin sotilassiiven johdon kanssa keskustelemaan itsemurhaiskuista tämän vuoden alkupuolella. Tilaisuudessa olivat mukana mm. Mahmoud Zahar ja Halil al-Haya. Tilaisuudessa päätettiin lähettää aseita Siinain kautta Juudeaan ja Samariaan Hamasin jäsenille iskujen suorittamiseksi. Raportin mukaan päätettiin kaivaa tunneli Gazan ja Israelin rajan ali, jonka kautta siepattaisiin IDF:n sotilas tai useampia panttivangeiksi. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/161763#.UJjS5mJHT-k
-          Kaksi tunisialaista juristia aikoo nostaa syytteen Israelia vastaan vuodelta 1988, jolloin Israelin kommandojoukot teloittivat Jasser Arafatin varamiehen Abu Jihadin, oikealta nimeltään Khalil al-Wazir. Hänet surmattiin äänenvaimentimella varustetulla pistoolilla, joka oli piilotettu suklaarasiaan. Hänet sanoo teloittaneensa äskettäin kuollut Nahum Lev, kuten hän tunnusti Yediot Aharonit lehden haastattelussa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/161733#.UJjU0WJHT-k
-          Turkki aloitti oikeudenkäynnin neljää IDF:n upseeria vastaan, jotka johtivat IDF:n sotilaita Mavi Marmara aluksen valtauksen yhteydessä, jossa 9 Turkin kansalaista sai surmansa ja lukuisia IDF:n sotilaita hakattiin sairaalakuntoon. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4301532,00.html
-          Gazassa eläintarhasta karannut krokotiili, joka oli piiloutunut viemäriverkostoon, saatiin eilen kiinni useiden aiempien yritysten epäonnistuttua. Se oli syönyt ihmisten vuohia ja pelättiin, että se iskisi myös ihmisiä vastaan.
-          10-vuotias palestiinalainen tyttö oli lähetetty provosoimaan IDF:n sotilaita, mikä olisi sitten videoitu propagandasotaa varten.



Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021