SUNNUNTAI 16.02.2020

SUNNUNTAI 16.02.2020
01. Ajattelin aloittaa aamun raporttien selvittelyn paikallisista uutisista, mutta Coronavirus 2019-nCoV näyttää näyttelevän edelleen johtavaa asemaa, joten käydään ensin lyhyesti läpi viimeiset näkymät sillä rintamalla.

02. USA:ssa virustartunnan saaneiden lukumäärästä annetaan somessa ja yleisissä uutisissa tietoisesti vähätteleviä lukuja – ”ettei herätettäisi paniikkia kansassa”.

Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan tartunnan saaneita on yli 1000, vaikka hallituksen virallisen tiedon mukaan vain 15 tapausta on voitu vahvistaa.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/alleged-c-d-c-text-messages-say-over-1-000-infected-with-coronavirus-in-u-s-a-being-deliberately-concealed,

2019-nCoV näyttää sairastuneiden lukumäärien perusteella iskevän miehiin, ja heillä munuaisiin ja kiveksiin, mikä vie heiltä kyvyn suvun jatkamiseksi. Lisäksi jo vähäinenkin tartunta voi olla heille kohtalokas. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-testicular-cells-are-the-potential-targets-of-2019-ncov,

Japanin terveysministeriö kertoi Diamond Princess aluksella kolmen Israelin kansalaisen saaneen tartunnan, ja että 2 heistä siirretään maihin hoitoa varten. Terveysministeri Litzaman lähettää lääkärin hoitamaan heitä. Japani ei suostunut päästämään 12 muuta israelilaista poistumaan laivalta. https://www.timesofisrael.com/in-first-israelis-test-positive-for-coronavirus-on-quarantined-cruise-ship/,

Muutamat tutkijat epäilevät Coviruksen leviämisellä olevan yhteyksiä 5G tiedon-välitysjärjestelmän yleistymisen kanssa, tai jopa demoneihin, se vanha kehveli kun on valloillaan maan päällä.

BBC:n välittämän tiedon mukaan Kiinassa on yli 68 000 tartunnan saanutta, kuolleiden lukumäärä on 1 665 tapausta. Sunnuntaina viranomaiset ilmoittivat 2 009 uutta tartunnan saanutta, ja 142 kuolemantapausta.

Kiinan ulkopuolella on rekisteröity yli 500 tartunnan saanutta lähes 30 maassa. Neljä ihmistä on menehtynyt Ranskassa, HongKongissa, Filippiineillä ja Japanissa.
Kiinan ulkoministeri Wang Yi sanoi tapausten vähentyneen ja tulleen hallituksi.
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51519055,

Julkisuudessa on liikkunut epäilyjä, että virus oli kehitetty käytettäväksi biologisena aseena Kiinan ja USA:n välisessä taloussodassa.

HalTurner on kaivanut esiin Kiinan sotilaskomitean varapuheenjohtajan kenraali Chi Haotian v. 2005 pitämän puheen, jossa hän paljastaa Kiinan pitkän tähtäyksen suunnitelman elintilan saamiseksi MannerKiinan ulko-puolelta.

Hän mainitsi nimeltä USA:n, Kanadan ja Australian, joilla on suuria heikosti asuttuja alueita, joita olisi mahdollista kolonisoida kiinalaisten massamuuttoa varten. Nämä toimisivat osana Kiinaa, tai itsenäisinä valtioina.

Kenraali Haotian puhuu ”Amerikan puhdistamisesta käyttäen ei-tuhoavia, kuten biologisia aseita, jotka surmaavat asukkaat, mutta säilyttävät rakenteet, joita he voisivat hyödyntää”. Hän uskoo, että elintilaongelman selvittäminen helpottaisi kotoisten ongelmien selvittämistä.

Kerroin tästä suunnitelmasta useita vuosia sitten israelupdaten sivulla.
Katso linkki alla, mutta joutoajan lukemiseksi kelpaa alla oleva linkki: ”Mitä todella tapahtui”
http://israelupdate.achlak.net/kirjoja/mita-todella-tapahtui/,
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/2005-china-defense-minister-speech-bio-weapons-will-clean-up-america-for-china-invasion, https://www.nhpolitician.com/2005-china-defense-minister-speech-bio-weapons-will-clean-up-america-for-china-invasion/,


03. Intiassa Gujaratin osavaltion Bhujin kaupungissa tapahtui erikoinen uskonnolliseen rituaaliin kuuluva toimenpide, joka järkytti opiston opiskelijoitten mielenrauhaa.

Naisten on kuukautisvuotojen aikana noudatettava tarkkoja sääntöjä:
He eivät saa astua sisään temppeliin tai keittiöön, eivätkä saa koskettaa toisia opiskelijoita. Ruokailun aikana heidän tulee istua erillään muista opiskelijoista, pestä omat astiansa, ja luokkahuoneissa heidän tulee istua viimeisellä penkillä.

Yksi opiston opiskelijoista kertoi BBC:n Gujaratin Prashat Guptalle, että asuntola pitää yllä rekisteriä, johon naisopiskelijoitten tulee kirjoittaa nimensä ja kuukautisvuodon ajankohta, jotta virkailijoiden on helpompi valvoa heitä.

Viimeisen kahden kuukauden aikana yksikään opiskelija ei ollut täyttänyt vaadittavia tietoja rekisteriin, ehkä peläten rajoitteita, jos he sen tekevät.

Maanantaina asuntolan virkailija valitti johtajalle, että menstruoivat opiskelijat rikkoivat sääntöjä tullen keittiöön ja lähelle temppeliä, sekä sekoittuen toisiin opiskelijoihin.

Opiskelijat sanoivat, että seuraavana päivänä asuntolan virkailijat ja johtaja solvasivat heitä ennen kuin pakottivat heidät riisuutumaan. Heidät pakotettiin WC-tilaan ja riisumaan pikkupöksynsä osoittaakseen tilansa.

Opiskelijat sanovat kärsineensä henkisestä kidutuksesta ja olevansa traumatisoituja. Heidän vanhempansa julkistivat asian, ja poliisi tutkii heidän kärsimäänsä julkista häpäisyä.

Opiston ja sitä valvovan yliopiston johtajat sanovat, että opiskelijat rikkoivat sääntöjä ja että muutamat heistä ovat jo pyytäneet anteeksi.
https://www.bbc.com/news/world-asia-india-51504992,

04. Lauantaina Gazasta ammuttiin kaksi rakettia Israelin puolelle. Niiden aiheuttamista vahingoista tai uhreista ei ole vielä tietoja.

IDF ei viivytellyt, vaan lähetti hävittäjä ilmaan ennen aamunkoittoa kohdistaen iskunsa Hamasin installaatioihin Gazan keskiosassa. Raketit oli tarkoitettu kibbuts Kissufimin yhteisöön Eshkolin raja-alueella.

IDF:n tiedottajan mukaan iskut pienentävät terrorijärjestö Hamasin isku-kykyä lisäten, että Israelin armeija on korkeassa valmiustilassa useiden kehitysnäkymien varalta.
IDF peruutti 500 liike- ja työlupaa Gazasta Israelin puolelle, pienensi kalastusoikeutta ja kielsi sementin viemisen Gazaan.

Rakettien ampuminen oli hieman nöyryyttävää puolustusministeri Naftali Bennettille, joka oli kehunut puheessaan, että hyökkäykset sieltä olivat vähentyneet 80 % hänen ministerikautensa aikana.
https://www.timesofisrael.com/idf-said-to-carry-out-airstrikes-in-gaza-after-two-rockets-fired/,

05. Terrorijärjestö Hamasin virkailija sanoi libanonilaiselle lehdelle, että rauhantila palaa Gazan raja-alueelle vasta, kun Israel hyväksyy heidän vaatimuksensa. Neuvotteluja pitkästä tulitauosta käydään Kairossa Egyptin valvonnassa, mutta ne edistyvät kovin hitaasti Hamasin lisätessä vaateita.

Hamasin edustaja Kairossa lupasi aiemmin, että ilmapalloterrori loppuu. Hamasin virkailija kertoi Libanonissa, että ilmapallo-ja muu terrori loppuu vähitellen, seuraten Israelin tekemiä myönnytyksiä.

Hamas ilmeisesti noudattaa pitkän tähtäyksen suunnitelmaansa rajan pinnassa olevien juutalaisyhteisöjen terrorisoimiseksi päämääränään heidän karkottamisensa.
Israelilaiset asukkaan valittavat lastensa kärsivän elinkautisesta traumasta toistuvien hälytysten vuoksi etenkin lasten nukkumaanmenon ja ylösnousemisen aikaan valmistautuakseen koulua varten.

Sekä pääministeri Netanyahu että puolustusministeri Bennett toistuvasti lupaavat suurella iskulla poistavansa hyökkäykset, mutta terrori jatkuu.
https://www.timesofisrael.com/hamas-official-warns-will-reduce-not-stop-balloon-borne-bombs-report/,

06. ”Israelin valtapuolueitten johtajien soittaessa suutaan, Gazan kaistan rajan pinnassa olevat juutalaisyhteisöt palavat” jatkuvan terrorin vuoksi.

Pari viikkoa on enää aikaa kolmansiin vaaleihin vuoden sisällä – ja virkailijoitten valmistellessa jo neljänsiä – SiniValkoisten johtajaksi muotoutunut entinen IDF:n komentaja, kenraaliluutnantti Benny Gantz pallottelee edestakaisin: Ottaako arabit hallitukseen vai eikö.

Hän vakuutti viimeiseksi, ettei hän lopulta tarvitsekaan arabeja: Hän rakentaa joko puhtaan juutalaishallituksen (tarkoittaen vähemmistö-) tai yhteyshallituksen Likudin ja pienpuolueitten kesken ilman Netanyahua.
Puheissaan hän on vakuuttunut, että SiniValkoinen voittaa vaaleissa ja säilyy suurimpana puolueena. Viha Bibiä vastaan roihuaa valtoimenaan.

”En tarvitse Joint Listan arabeja tai heidän tukeaan. Kuulin Libermanin sanovan, että hän hyväksyy Laborin ja Meretzin ja myös meidät, eikä meillä nyt ole sopimusta Libermanin kanssa” Gantz analysoi tilannetta.

”Meillä oli hyvä sopimus ennen Knessetin hajottamista. Olimme saavuttaneet hyvän yhteisymmärryksen uskonnon ja valtion välille” tarkoittaen haredikansan asevelvollisuutta ja osallistumista työelämään.

Israelin arabien Joint Listan johtaja Aymen Odeh sanoo ryhmänsä olevan valmis mihin hyvänsä hallitukseen, ja sanoo olevansa parempi kulttuuri-ministeri kuin nykyinen Miri Regev.

Liberman sanoi lauantaina olevansa valmis Gantzin johtamaan hallitukseen, ja että ”äärivasemmistolaisen Meretzin poistuminen kartalta liityttyään Labor-Gesheriin helpottaa tilannetta”.

Gantz antoi lauantaina seuraavan lausunnon: ” Haluamme bussiliikenteen shabattina sopivissa paikoissa, siviilivihkimistä, rukouspaikkojen järjestelyä Länsimuurilla, ja hyväksyttävää lakia pienkauppojen aukioloajoista”.
Näitä kysymyksiä myös Liberman on halunnut, joten Gantz meni nyt kalastelemaan oikeistolaisten ääniä.
https://www.timesofisrael.com/in-media-blitz-gantz-vows-that-joint-list-wont-be-part-of-future-coalition/,

07. Paikoilleen jähmettynyt – liekö pelosta vai saamastaan shokista – toimenpidehallituksen pääministeri Benyamin Netanyahu alkaa osoittaa uusia elämänmerkkejä, mitä on pidettävä positiivisena kehityksenä.

Pääministeri esitteli hallituksen sunnuntai-istunnossa niiden henkilöitten nimet, jotka muodostavat Israelin tiimin toimenkuvanaan toimia yhdessä Trumpin hallituksen tiimin kanssa itsenäisyyskarttojen muotoilemiseksi USA:n julkistaman ”Deal of the Century” antamien raamien puitteissa.

”Äskeisten viikkojen aikana olemme kokeneet valtavia saavutuksia Israelin maalle ja Israelin valtiolle” Bibi selitti ministereilleen kiittäen presidentti Donald Trumpia tunnustaessaan Israelin oikeuden ulottaa itsenäisyytensä Jordan Joen laaksoon sekä juutalaisyhteisöihin Juudeassa ja Samariassa.

”Olemme muodostaneet Israelin tiimin, johon olen nimittänyt ministeri Yariv Lavinin, prikaatinkenraali Meir Ben Shabatin, PMO:n vt.pääsihteeri Ronen Peretzin, ja jota avustaa Israelin USA:n lähettiläs Ron Dermer”, Bibi kertoi.

”Tiimi toimii läheisesti ”setlereitten” ja turvallisuusjoukkojen kanssa voidakseen saada työnsä valmiiksi nopeasti”.
(Israelin pääministeri käyttää ”setleri”-sanaa, vaikka USA pudotti sen pois.)
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276048,

08. Lieneekö kukaan varoittanut herroja Trump ja Netanyahu, mitä Israelin Pyhä sanoo niistä, jotka jakavat Hänen maansa (Jumala seuraa entistä tiukemmin tilanteen kehittymistä Israelin kansan palatessa kotimaahansa).

”Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun Minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, Minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne Josafatin laaksoon (Herra tuomitsee) ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin tähden, sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet Minun maani, ja heittäneet Minun kansastani arpaa, ovat antaneet pojan porttoa vastaan, ja myyneet tytön viinistä, jotka ovat itse juoneet”. (Joel 3:1 -3)

Jumala antaa myös nopean tuomion Tyyron ja Sidonin sekä filistealaisten maan asukkaille: ”Kiivaasti, Minä annan koston kohdata päätänne siitä, mitä olette tehneet, te jotka olette varastaneet hopeani ja kultani, vieneet ihanat kalleuteni (pakana) temppeleihenne, sekä myyneet Juudan ja Jerusalemin lapsia javanilaisille, poistaaksenne heidät kauas omalta maaltaan. (Joel 3:4 – 6)

09. Israelin turvallisuusjoukot estivät Hamasin teknologian pahansuovan cypber-hyökkäyksen, joka oli tähdätty saastuttamaan IDF:n käsipuhelimia sosiaalisen median kautta.

Turvallisuusjoukot poistivat useita Hamasin servereitä viikonvaihteen aikana IDF:n sotilaitten kännyköitten saastuttamisesta, IDF paljasti sunnuntaiaamuna. Operaation nimenä oli ”Operation Rebound”.

Telegram viestejä lähetettiin somen kautta esittäen kuuroja ja henkisiltä kyvyiltään turvattomia henkilöitä välttääkseen ääni- ja videokeskustelut, matkien uusien maahanmuuttajien naisääntä, joiden hepreankieli on vielä puutteellinen, sekä lyhyitä yleisiä naisääniviestejä aitouden lisäämiseksi.

Sotilaat, joiden käsipuhelimet on saastutettu, pyydetään tulemaan kyseltäviksi ja laitteittensa puhdistamiseksi viruksista.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276048,

10. Israelin aiheellisena pelkona on, että vihamielisesti Israeliin suhtautuva EU tulee tunnustamaan Palestiinan valtion, jolla ei ole rajoja, ei vaadittavia instituutteja, eikä hyväksyttäviä suhteita naapuriensa kanssa, joita itsenäiseltä valtiolta vaaditaan, ja jonka talous keikkuu vararikon partaalla.

Israelin pelkona on, että tämä on EU:n vastaus USA:n hallituksen laatimaan rauhanaloitteeseen, eli EU potkii kaikin tavoin aisan yli.
EU:n aloitteen taustalla luuraa Luxembourgin ulkoministeri Jean Asselborn, virkailijat kertoivat lisäten, että sunnuntain istunnon tarkoituksena oli varmistaa Portugalin, Suomen, Espanjan, Belgian, Ranskan, Maltan, Ruotsin ja Slovenian liittyminen aloitteeseen.
https://www.ynetnews.com/article/BkJyc00LXL,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 06 -12; Tiberias 09 -19; Suolameri 14 -21; Eilat 13 -24 +C-astetta, puolipilvistä, paikallisia sateita voi ilmetä monin paikin, huomenna yleisemmin sadetta, tiistaina selkenevää. Lämpötila alenee hieman.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276041,




Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019