TIISTAI 11.06.2019

TIISTAI 11.06.2019
01. Sons of Zawari suunnittelevat käyttävänsä myrkyllistä ainetta huomisesta alkaen Israelin alueelle lähettämissään ilmapalloissa, kertoo HalTurner radioshow.

Koska tiedon antanut lähde kuuluu Rafah Yksikköön Gazassa, ensimmäisenä kohteena uskotaan olevan Kerem Shalomin alueen.

Julkinen ilmoitus tästä julkistettiin kaikkialla sosiaalisessa mediassa tilien kautta, joiden on todistettu liittyvän ryhmittymiin Gazassa ja Länsirannalla.
Ei ole tiedossa, onko kyseinen aine kemiallinen vaiko biologinen.

HalTurner artikkelissa spekuloidaan, että kemiallisten aineitten sijoittaminen ilmapalloihin voi osoittautua ongelmalliseksi, minkä johdosta aine voi olla biologinen, mutta varmuutta siitä ei ole.

Artikkelissa todetaan, että tällaisten aineitten käyttäminen merkitsee ehdottomasti massatuhoaineitten käyttämistä ja tilanteen kiihdyttämistä, minkä odottaisi hälyttävän maailman terveysjärjestöt, mutta varmuutta siitä ei ole.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-israel-to-be-attacked-tomorrow-with-chemical-weapons,

02. Dave Hodges painottaa, että viimeisen 48 tunnin aikana ”aseistettuja” muuttajia on päästetty vapaiksi USA:ssa. Viikkoja aiemmin hän raportoi, että sekä DHS että DEA sanovat, että useita Kongosta tulleita muuttajia oli testattu Ebola-positiivisiksi, mutta heidät päästettiin silti menemään.

Hodges kertoo aiemmin raportoineensa yhteisistä lääkinnällisestä ohjelmasta HHS:n ja 17 muiden federatiivisten järjestöjen ja YK:n perustamista kokoamis-leireistä niitä muuttajia varten, jotka ovat sairaita. Yhtään lääkinnällistä ryhmää ei ole kiinnitetty näihin leireihin ilman merkittävää hoito-ohjelmaa heitä varten.

Lyhyesti sanottuna FEMA:n perustamat kokoamisleirit lääkinnällistä hoitoa tarvitsevia varten on laillistettu.
Tarttuvien tautien valvonta-ja estämiskeskusten johtaja Robert Redfield sanoo, että ”DRCongon uusin Ebolan puhkeaminen voi levitä ilman valvontaa, mikä tulee vaikuttamaan negatiivisesti sekä liiketoimiin että turismiin”.

Hallitsematon maahanmuuttajien virta Afrikasta ja muista kehitysmaista tuo maahan tarttuvia tauteja, joko ilman tarkoitusta tai tarkoituksellisesti, mikä tarkoittaa tarttuvien tautien käyttämistä aseina.

Immigraation and tullivalvonnan (ICE) entinen tilapäisjohtaja Thomas Homan sanoo: ”Kongressin alahuoneen enemmistöjohtajan Nancy Pelosin tulisi rakastaa maataan enemmän, kuin hän vihaa maansa presidenttiä”.
https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-immigration/ebola-emerges-use-medical-fema-camps-will-be-accepted-do-you-know-your-odds-surviving-fema-camp,

03. Israelin pääministerin poika Yair ylisti USA:n presidentti Donald Trumpia haastattelun yhteydessä, jonka hän antoi Amerikan TV:lle.

Yair Netanyahu kutsui Trumpia ”parhaaksi ystäväksi, mitä Israelilla on koskaan ollut Valkoisessa Talossa” – viitaten presidentin päätökseen muuttaa USA:n lähetystö Tel Avivista Israelin pääkaupunkiin Jerusalemiin, jonka Trump myös tunnusti, sekä tunnustaen Israelin yksinvallan Golanin kukkuloihin.

”Presidentti Trump on paras ystävä, mitä Israelilla ja juutalaisella kansalla on koskaan ollut Valkoisessa Talossa” Yair kertoi Blaze TV:n, oikeistoon tukeutuvan kaapeli-TV:n haastattelussa maanantai-iltana. TV-aseman perusti entinen Fox News puheohjelmien juontaja Glenn Beck.

”Hänet tullaan aina muistamaan Israelin historiassa USA:n lähetystön muuttamisesta Jerusalemiin, sekä Golanin kukkuloiden tunnustamisesta. Juutalainen kansa muistaa vielä kuningas Cyrus Suuren Persiasta, joka tunnusti Jerusalemin 2500 vuotta sitten. Meillä on pitkä muisti. Israelin suuri enemmistö ihailee Amerikkaa ja presidentti Trumpia. Hän on Israelin todellinen rocktähti.”

Haastattelun jälkeen juontaja Jon Miller nosti esiin Israelin rakentaman aidan Egyptin vastaiselle rajalleen, jonka Bibi sanoi lopettaneen täysin laittoman maahanmuuton Egyptin kautta Israeliin.

Yair kertoo, että ”ongelma alkoi 2000 ja jatkui, koska meillä oli yhteinen raja Egyptin kanssa. Kuka hyvänsä voi kävellä Sudanista Egyptin kautta Israeliin, kulkien kolmannen maailman valtiosta maailman ensimmäiseen valtioon. ”

”Israel on pieni 8 miljoonan asukkaan valtio. Tuhannet ja sadat tuhannet laittomat muuttajat olisivat lopulta tuhonneet Israelin. Siksi rakensimme aidan 2011. Aidan valmistumisesta lähtien laiton muutto on pysähtynyt kokonaan”.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/264414,

04. USA sai solmittua sopimuksen Meksikon kanssa, jonka mukaan Meksiko tulee tekemään voitavansa maahanmuuttajaviran pysäyttämiseksi Yhdysvaltoihin. Sopimuksen saamiseksi tarvittiin USA:n asettamat Meksikon vastaiset sanktiot.

Meksikon ulkoministeri Marcelo Ebard sanoo tarvitsevansa naapurimaiden apua lisäaskelten ottamiseksi voidakseen vähentää muuttajien siirtymistä Meksikon kautta USA:n rajalle sopimuksen edellyttämällä tavalla.

”Jos ehdottamamme toimet eivät onnistu, meidän tulee keskustella toisten maitten kanssa kuten Guatemala, Panama ja Brasilia. Se on alueellinen systeemi. Jos meidän tulee osallistua alueelliseen malliin, josta äskettäin kerroin, meidän tulee esittää asia kongressille.”

Viime viikolla USA ja Meksiko sopivat muuttajakysymyksen hoitamisesta yhdessä KeskiAmerikan maiden kanssa. Sen mukaan Meksiko tiivistää rajansa Guatemalan kanssa, ja meksikolaiset, jotka haluavat turvapaikan USA:ssa, pysyvät Meksikossa, kunnes heidän prosessinsa on valmistunut.

Meksikosta Yhdysvaltoihin tulleet laittomat muuttajat palautetaan Meksikoon. Meksiko tulee taistelemaan ihmiskauppaa ja salakuljetusta vastaan. Meksikon suostuessa yhteistyöhön USA peruuttaa uhkaamansa tariffien korotukset. Sopimukseen liittyvistä talouskysymyksistä Ebard ei ollut tietoinen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/264413,

05. Gazan alueeseen rajoittuvien juutalaisyhteisöjen turvallisuuskoordinaattorit jättävät hommansa yhteisöissään tänään tiistaina protestiksi työolosuhteittensa vuoksi.

Päivittäinen Israel HaJom lehti viittaa Nir Shurmaniin, yhteisön turvallisuus-koordinaattorien (ravshatzim) edustajaan, joka vahvistaa, että he lopettavat työnsä tiistaiaamuna, ja sen sijaan matkustavat kansalliseen hätätilakonferenssiin, joka alkaa 10.30 Modiinissa.

Shurman sanoo, että turvallisuuskoordinaattorit ovat pakotetut taistelemaan, koska yleisen realiteetin sanelemat toimet on mahdotonta toteuttaa Puolustus-ministeriön johtajatason vastustuksen vuoksi.

Keskeisin taistelu koskee turvallisuusvastuun siirtämistä armeijalta siviileille, eli yhteisökomiteoille ja – johtajille, sekä eri osien lisäämistä, jotka vastaavat turvallisuuskoordinaateille, suhteettomien poistojen lisäksi. Me tulemme
taistelemaan ilman kompromisseja hylkäämättä yhteisöämme ja turvallisuutta.

Koordinaattorit valittavat Kotirintaman ja Puolustusministeriön suunnittelemista muutoksista organisaatioon ja toimintabudjetin leikkauksista 430 turvalisuus-koordinaattorille maassa. ”He leikkaavat km. 25 % autonhuoltomenoista, alentavat standardeja ja muuta. Nämä ohjeet vahingoittavat vakavasti päivittäistä turvallisuusjärjestelmää, ja sen seurauksena pakottavat luopumaan ajoneuvoista.”

Solidaarisuuden osoitukseksi kollegoilleen Gazan tuntumassa maan muissa osissa toimivat koordinaattorit osallistuvat myös Modiinin konferenssiin. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/264418,

06. Tzfatin rabbi Shmuel Eliyahu painottaa Arutz Shevalle, että hän tukee Yhdistynyttä Oikeistoa, rabbi Rafi Peretziä ja Bezalel Smotrichia Oikeisto-puolueitten Unionin muodostamiseksi.

”On ilman muuta selvää, että Ayelet Shaked ja Naftali Bennett tekivät virheen, ja ne jotka seurasivat Feigliniä, ovat myös tuuliajolla, koska useimmat heistä tulivat samasta Beit Midrashista” rabbi Eliyahu selvittää.

Rabbi Eliyahu, jonka poika Amichai Eliyhu oli numerolla 10 Yhdistyneen Oikeiston listalla edellisissä vaaleissa, lisää, että ”tilaa on kaikille – Bennett, Shaked ja Feiglin, mutta tällä kertaa sitä tulee johtamaan Bezalel Smotrich ja rabbi Rafi Peretz, sillä lopultakin me olemme kansallinen uskonnollinen yhteisö emmekä traditionaalisia tai sekulaareja”. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/264415,

07. Pääministeri Netanyahun asianajaja, tuomari Amit Haddad sanoi, että Bibin esityksen kieltäminen kuulemisen siirtämisestä lokakuun 3. päivästä tullaan käsittelemään kuulemistilaisuudessa.

Hadad sanoi, että siirto on oikeutettu huomioiden suuren paperityön ja lukuisat elementit sekä tosiasia, että hän on pääministerin ainoa asianajaja.
Netanyahua syytetään lahjonnasta, petoksesta ja luottamuksen rikkomisesta.

Oikeuskansleri Avichai Mandelblit hylkäsi torstaina Netanyahun esityksen kuulemisen siirtämiseksi, kuten oikeusminiteriö totesi.
Netanyahu painottaa, että vaalien läheisyys vahingoittaa hänen mahdollisuuttaan keskittyä puolustautumaan. ”Tämä on noitajahtia minua kohtaan”. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/264403,

08. Lontoon läheltä löydetyn Hizbullahin varastoiman ammonium nitraattierän paljastamiseksi antoi Israelin turvallisuusjärjestö Mossad, raportoi Kan11.

Daily Telegraph kertoi brittiviranomaisten löytäneen 3 tonnia ammonium nitraattia piilotettuina kätköpaikkoihin kolmessa eri liiketilassa, yksi niistä West Lontoosta pohjoiseen.

Ratsioita edelsivät kuukausia kestäneet tutkimukset, joita johti MI5.
Yksi pidätetyistä epäillyistä on 40-vuotias mies, joka otettiin talteen ratsian aikana. Hänet kuitenkin vapautettiin ilman syytteitä.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/264407,

09. Kansallisen uskontopuolueen kanava 12 uutisreportteri Yair Sherki kertoo Shavuot aamun tapahtumasta, jossa kymmenet tuhannet ihmiset tungeksivat - hänen kanssaan Länsimuurille - auringon noustessa sunnuntaiaamuna, mutta josta media yleensä vaikenee kokonaan.

”Tulin Länsimuurille vähän ennen viittä aamulla, mutta oli mahdotonta päästä muurin edessä olevalle tasanteelle tungoksen takia” Sherki kertoo raportissaan. ”Ensimmäisten auringonsäteitten tullessa esiin, Shacharit (aamurukoukset) alkoivat välittömästi, minun ollessa edelleen turvallisuustarkastuksessa sisään-käynnissä”.

Ihmismassat tulivat kaupungin keskustasta, täyttivät Agronkadun ja Jaffakadun ja vielä Hanewim kadun vanhan kaupungin muureja kohti, aiheuttaen valtavan liikennekaaoksen, kertoo Sherki, joka ei työskentele shabattina eikä lomapäivinä, voiden keskittyä seuraamaan ihmisten käyttäytymistä ja kokeakseen jotain ennen kokematonta, pyrkien absorboiman kaiken näkemänsä ja kuulemansa.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/264404,

10. Wall Street Journal raportoi maanantaina, että PohjoisKorean diktaattorin Kim Jong Unin velipuoli Kim Jong Nam oli CIA:n agentti.
Reuters kertoo, ettei se pystynyt vahvistamaan WSJ:n raporttia.

Jong Nam asui vuosikausia ulkomailla ja sai surmansa Malaysiassa 2017. Epäilyksiä on herätetty Jong Namin kyvyistä antaa uusinta tietoa kotimaastaan, sillä hänellä ei ollut mitään merkittävää asemaa Pyongyangissa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/264405,

11. IDF:n partio tunkeutui Nablusiin yön aikana suorittaakseen jotain salaisia tutkimuksiaan tai pidätyksiä, mutta joutui tulitaisteluun PA:n estävän turvallisuuspalvelun virkailijoitten kanssa.

Sotilaat erehtyivät yhden henkilöllisyydestä luullen häntä terrorismista epäillyksi ja haavoittivat häntä, mutta ei hengenvaarallisesti. Sotilaat eivät kärsineet vaurioita. IDF avasi tutkimukset tilanteen selvittämiseksi.
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5523343,00.html,

12. Israel sulkee 30 BDS rahankeräystiliä paljastaessaan niiden yhteydet terrorismiin. Tilejä löydettiin PayPal ja DonorBox yhtiöiltä.
https://www.timesofisrael.com/campaign-shutters-30-bds-fundraising-accounts-by-revealing-ties-to-terrorism/,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 22 -32; Tiberias 22 -37; Suolameri 26 -39; Eilat 26 -39 +C-astetta, puolipilvistä, huomenna vähän viilenevää.





Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021