TORSTAI 10.05.2019

TORSTAI 09.05.2019
01. Tänään 09.05. on Israelin itsenäisyyspäivä – eilen oli kaatuneitten muistopäivä – ja vaikka itsenäisyyttä ei varsinaisesti juhlita uskonnollisin menoin, sitä kuitenkin kunnioitetaan vapauttamalla kansalaiset kaikesta työn teosta, ja siksi minunkin täytyy alistua yleiseen näkemykseen ja pidättyä laatimasta artikkeliani.
Toinen aihe on kuitenkin läheisempi, eli saamme rakkaita vieraita Suomesta, minkä johdosta katson olevani vapautettu velvollisuudesta, jota en yleensä koe velvollisuutena.

Pyrin kuitenkin vähän luistelemaan tiukkapipoisuudesta ja kirjoitan jotain jo tänään voidakseni jatkaa sitä huomenna.

Katselimme eilen Tuntematonta Sotilasta, mikä nostatti minulle mielikuvan: Me olemme kuin suomalainen vartiosotilas asemavaiheen aikana tarkastellen vihollisen liikkeitä peililaitteen avulla pyrkien muistamaan, ettei päätä saa nostaa suojaesteen yli, tai joutuu vihollisen tarkka-ampujan iskukohteeksi.
Paras pitää vain matalaa profiilia.

02. Seurasin hetken aikaa John B Wellsin ohjelmaa ”Daily Dose of Straight Talk, jossa ohjelman laatija kävi läpi USA:n päivänpolttavia kuulumisia konekiväärivauhtia – tai ehkä se muistutti venäläistä Emma pikakivääriä, jota louskuttaa luotejaan rauhalliseen tahtiin, vaikka sitä hiekassa pyöritettäisiin.

Wellsin ohjelmassa todettiin useita asioita, joista joitain sain selville. Hän puhui Karavaaneista, joilla hän ilmeisesti tarkoitti laittomasti maahan tunkeilijoita, joiden määrä vai kasvaa välittämättä Trumpin uhkaamista muureista, joita osaksi on pystytetty jopa Pentagonin avustuksella. Hän puhui keskitysleireistä, joita USA:han on rakennettu sadoittain, pakkopaidoilla ja giljotiineilla varustettuina.

Wells puhui syvästä etelästä, jonka pyrkimyksenä on kaataa Trumpin hallitus ja ennen kaikkea, estää hänen uudelleen valintansa 2020.
Hän puhui myös poliisin saamasta uudesta vallasta, jolla se pystyy kontrolloi-maan kansalaisia käyttäen taseaseitaan ja pian myös ajatusten lukijoitaankin, joilla se pystyy pidättämään epäilemiään pelkän kuvitelmansa perusteella.

Poliisin uusiin valtuuksiin kuuluvat epäilemänsä henkilön pysäyttäminen keskellä liikennettä ja hänen tutkimisensa alastomana kaivellen kaikkia ruumiin onkaloita - etenkin naisilla - väittäen etsivänsä huumeita. USA on siis poliisivalta.

He saavat myös tunkeutua asuntoihin – jopa väärään osoitteeseenkin – joutumatta vastuuseen, koska ”jokainen on varmasti syyllistynyt johonkin”.
Kansan valvominen kasvaa uusien laitteiden, kuten dronet, ansiosta, sekä kasvojen tunnistaminen suuren kansanjoukon keskeltä. Isoveli valvoo kaikkea.

Wells kertoi Trumpin pakottaneen Kiinan myymään osan Long Beachin satamasta tai kentästä saadakseen tukikohdan B-52 raskaille pommittajilleen Iranin varalta.
Hän kertoi myös uutisesta, että Atlantin Valtameren pohjalaatta osoittaa hajoamisen merkkejä, joka voi kuivattaa koko meren. https://beforeitsnews.com/v3/,

Siinähän sitä olikin jo alkupaloiksi, mutta odotapas vain kun pääsen itse asiaan.

03. ”Before its News” julkaisemassa artikkelissa esitetään tosiasioina väitteitä, jonka mukaan Israelin juutalaisten enemmistö eivät ole välttämättä juutalaisia, vaan heitä tulisi kutsua Esaun jälkeläisiksi, eli Edomalaisiksi. Esau oli Isakin saaman kaksoispojan Jacobin veli.

Jeesuksen maanpäällisenä aikana Israelin maassa oli kolme Rooman vallan alla olevaa puoli-itsenäistä valtiota: Judea, Galilea, sekä Dekapolis ja Perea Jordanjoen itäpuolella. Edomilaisten valtio Idumea sijaitsi Juudean eteläpuolella, kuten kartta osoittaa. Judean ja Idumean välinen Raja kulki jossain Gazan ja Beersheban tienoilla.

Kun juutalaiset karkotettiin maastaan, edomilaiset valtasivat heidän maitaan ja siirtyivät heidän asuinpaikkoihinsa alkaen kutsua itseään juutalaisiksi. He liittoituivat roomalaisten kanssa, ja Judean valtiota hallitsivat edomilaiset.
He kutsuivat itseään ”valituksi kansaksi”, mutta heidän alitsijansa oli Lucifer.

Artikkelin mukaan Jeesuksen ajan fariseukset ja kansan vanhimmat olivat Esaun jälkeläisiä, eivätkä kuuluneet puhdasveriseen juutalaiseen kansaan. Tämä selittäisi
Jeesuksen lausumat kovasanaiset tuomiot aikansa fariseuksille ja kirjanoppineille. Israelin kuningas Herodes Suuri oli edomilaisen käännynnäisen poika. https://beforeitsnews.com/v3/religion/2019/2546470.html,

Jatkan edelliseen 10.05. selailemalla tämän päivän uutisraportteja.

04. HalTurner raportoi saamiinsa tiedustelutietoihin perustuen, että Iranin korkein johto on siirtänyt Iranin presidentti Hassan Rouhanin tarkkailijan asemaan ja nostanut vallankumousarmeijan IRGC:n hänen tilalleen ainakin koskien viiden maan kanssa solmittua JCPOA-sopimusta, jonka se katsoo epäonnistuneen.

Rouhani saa pitää nykyisen virkansa presidenttinä, mutta hänen valtaoikeuksiaan on pienennetty. Ensimmäisiä seurauksia siitä on raportti, jonka mukaan IRGC voi nyt valtuuttaa ulkomaiset edustajansa (proxies) hyökkäämään vastustajia vastaan.

Raportin mukaan Iranin hallitus on valtuuttanut edustajiaan iskemään vihollisen henkilökuntaa ja laitteita vastaan alueella, kuten 3 USA:n virkailijaa vahvistaa.
USA on toistamiseen tarkentanut Iranille, että Iranin edustajien hyökkäykset USA:n alueella toimivia sotilaita, tukikohtia tai niitä sen liittolaisia kohtaan, ovat hyökkäys Iranin taholta Yhdysvaltoja vastaan.

Varoituksista huolimatta Iran siirtää keskimatkan ballistisia ohjuksiaan aluksillaan asemiin, joista se voi iskeä USA:n ja sen liittolaisten asemia vastaan. Washington ja Lontoo ovat nyt molemmin puolin Atlantia ”kriisin hallintamuodossa” sotilasjohtajien vakuutettua, että Iran valmistelee vakavia toimia.

Valmisteluja tehdään siltä varalta, että Iranin johto päättää toimia vastuuttomasti, mihin USA liittolaisineen joutuvat vastaamaan. Iran jatkaa uhkaavia liikkeitään. Liittolaisten harkinnassa on ennalta ehkäisevien iskujen suorittaminen Iranin jatkaessa armeijan yksiköittensä siirtämistä hyökkäyksiä edeltäviin asemiin.

Iran aseistaa nopeasti edustajiaan ja ohjaa niiden liikkeitä. Tämä voi tarkoittaa hyökkäysten valmistelua monella rintamalla, mukaan lukien Houthit Jemenissä, Hizbullah Libanonissa ja Syyriassa, sekä Hamas ja Jihad Irakissa ja Gazassa, joista käsin ne voivat iskeä suoraan USA:n ja sen liittolaisten asemia vastaan.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/soft-coup-in-iran-rhouhani-sidelined-to-observer-while-irgc-takes-actual-command,

05. PohjoisKorea suoritti yllättävän ohjuskokeen tuntemattomasta paikasta, mikä lähetti shokkiaallot USA:n, Japanin ja EteläKorean sotilaalliseen johtajistoon.

Ohjuskokeen suorittaminen ilman ennakkovaroitusta katsotaan suureksi provokaatioksi, mikä aiheuttaa uuden geopoliittisen kriisin Yhdysvalloille.
Tiedustelutietojen mukaan PohjoisKorea ampui useita KN-15 (Pukkuksong)-2 ohjuksia, jotka ovat keskimatkan, potentiaalisella ydinkärjellä varustettuja, Sino-ri ohjusten operatiivisesta tukikohdasta Nodongissa.

Sino-ri tukikohta ei ole PohjoisKorean länsimaille ilmoitettujen luettelossa, eikä ilmeisesti myöskään sisälly USA:n ja PohjoisKorean välisiin ydinaseista luopumis-neuvotteluihin. KN-15-2 ohjuksen kantomatka on 520 km, ja se ammuttiin itään. Miksi PK ampui ohjuksen juuri nyt USA:n ja PohjoisKorean neuvotellessa presidentti Trumpin ja presidentti Kim Jong Unin tapaamisesta lähiaikoina? https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/u-s-blind-sided-by-surprise-north-korea-missile-launch-major-provocation,

06. USA:n hallituksen oikeusministeriö ilmoitti torstaina miehittäneensä PohjoisKorean rahtilaivan, joka rikkoi kansainvälisiä sanktioita. Tapauksesta ilmoitettiin pian sen jälkeen, kun PohjoisKorea ampui yllättäen useita keskimatkan ballistisia ohjuksia mereen aiemmin torstaina, vaikka näillä ei liene yhteyksiä toisiinsa.

USA:n ilmoitus aluksen kansainvälisen sanktion rikkomisesta voi aiheuttaa maitten välisten suhteitten kärjistymisen.
Oikeusministeriön ilmoituksen mukaan alus ”Wise Honest”, PK:n toiseksi suurin rahtialus, kuljetti hiiltä Kiinaan ja Venäjälle ja muihin maihin vastoin kv.sanktioita, ja sen paluulastissa kotimaahan oli raskasta koneistoa, jota voidaan käyttää ydin-ohjelman toteuttamisessa.

Alus ohjattiin USA:n aluevesille rannikkovartijoitten ja sheriffien valvonnassa. ”Tämä rahtialus on toistaiseksi vapautettu palveluksesta” sanotaan USA apulais-oikeuskanslerin John Demersin lausunnossa. UNSC:n päätöksellä v. 2017 poistettiin PK:n oikeudet kuljettaa hiiltä.

”Wise Honest” pidätettiin Indonesiassa vuosi sitten Makassar salmessa, jossa suoritetussa tarkastuksessa todettiin, ettei aluksella ollut päteviä dokumentteja. Sen omistajaksi paljastui PK:n laivayhtiö, jonka omistaa PK:n armeija.

USA:n oikeuskansleri Geoffrey Berman kertoi journalisteille, että aluksen maksut suoritettiin USA:n pankkien kautta USA:n lakien vastaisesti. PK yritti peittää aluksen kotipaikan väärentämällä sen dokumentteja, ja kääntämällä pois sen signaali-järjestelmän, etteivät muut laivat saisi selville sen paikkaa ja reittiä.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/262963,

07. Presidentti Donald Trump sanoo, ettei hän voi laskea pois mahdollisuutta, että USA:n ja Iranin välisten jännitteitten nousu nykyiselle korkealle tasolle voisi johtaa sotilaalliseen vihollisuuteen.

Hamasin sotilaallisen siiven izza din al-Qassam al-Quds prikaatin tiedottaja Abu Hamza sanoi keskiviikkona, että palestiinalaiset vastarintajärjestöt voisivat jatkaa taisteluja siitä, mihin ne jäivät äskeisten 2 päivää kestäneitten taistelujen jälkeen, jos osoittautuu, ettei ”vihollinen” toteuta Kairon tulitaukosopimuksen määräyksiä.

Hän sanoi ”vastarintajärjestöjen” seuraavan tarkoin ”vihollisen” toimintaa ja pitävänsä sormensa liipaisimella. Hän myös paljasti, että välittömästi tulitauon tultua voimaan sotilaalliset tuotantoyksiköt aloittivat rakettivarastojen täydentämisen.

Abu Hamza sanoi ”vihollisen” halunneen rauhantilan rauhantilaa vastaan, mutta väitti rakettien ja panssariohjusten pakottaneen ”vihollisen” hyväksymään vastarinnan asettamat ehdot tulitauolle. Hän antoi tunnustusta vastarinnan uhollisille toimille sekä yhteistoiminnasta eri ryhmittymien välillä.

Islamic Jihadin johtaja Ziad al-Nakhala ennusti, että ”sota voi puhjeta tulevan kesän aikana”, koska ”ulkomaat haluavat riisua vastarinnan aseista, ja se voi alkaa tuntien aikana”, uhaten suoraan Tel Avivia, mutta myös Jerusalem on sen tähtäimessä. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/262902,

08. PA:n hallituksen pääministeri Mohammad Shtayyeh kehottaa maailmanpankkia puuttumaan Israelin hallituksen päätökseen vähentää PA:n terroristeille tai heidän omaisilleen maksaman määrän pidättämistään vero-ym. tuloista, ns.”pay for Slay”, jotka se normaalisti tilittää sellaisenaan PA.n tilille.

Shtayyeh valitti rahahuolistaan WB:n Länsirannan ja Gazan johtajalle Kanthan Shankarille torstaina tämän vieraillessa Ramallahissa. Hän pyysi WB:ta koordinoimaan maksujensa etuisuusjärjestelmää voidakseen edistää Länsirannan talouden kehitystä ja kehittää työmahdollisuuksia. Shankar lupasi WB:n toimivan PA:n asettaman kiireellisyysjärjestelmän puitteissa.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/262957,

09. Presidentti Trump sanoo, ettei Israelia voida käsitellä samojen mittapuiden mukaan kuin rauhallisia lähiöitä USA:ssa, sillä Israelia uhataan päivittäin tuholla, mikä täytyy huomioida tuomitessa Israelin toimia.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/262948,

10. Hizbullah, joka on oudolla tavalla edustettuna Libanonin parlamentissa ja hallituksessa, ja jota toiselta puolelta pidetään yhtenä maailman suurimmista terrorijärjestöistä, kutsuu Yhdysvaltoja tyrannivaltioksi. Sen vihan nostivat pintaan USA:n asettamat uudet sanktiot Irania vastaan, mikä koskettaa Hizbullahia siinä, että Iran maksaa suuren osan sen menoista.

Hizbullah sai liittolaisineen yli puolet jäsenistä Libanonin 128 jäsenen parlamenttiin toukokuussa 2018. Saad Haririn hallitukseen Hizbullah sai 3 ministeriä. USA vaatii, Haririn hallituksen ministereitä valvomaan, ettei Hizbullah saa tukea julkisista varoista. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/262953,

11. IDF laajentaa Gazan asukkaitten kalastusoikeuden Välimerellä 12 merimailiin Kairon tulitaukosopimuksen mukaisesti.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/262947,

12. PA:n olympiakomitean puheenjohtaja ja urheilutoimen johtaja Jibril Rajoub painostaa espanjalaista Atletico Madridia luopumaan pelaamisesta Jerusalemissa. Rajoub itse on hoidettavana israelilaisessa Ichilov sairaalassa, jonne hänet kiidätettiin keskiviikkona hätätapauksena.
PA kieltäytyy maksamasta sairasmaksuja israelilaisissa sairaaloissa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/262952,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 09 -27; Tiberias 13 -27; Suolameri 18 -30; Eilat 17 -31 +C-astetta. Aurinkoista tänään ja huomenna, lämpenevää.













Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019