SUNNUNTAI 10.06.2018

SUNNUNTAI 10.06.2018
01. USA:n presidentti Donald Trump antoi G7-maiden edustajille korkean tason opetuksen "America first" kansallisista intresseistä. G7 maat esittivät omat laskelmansa kauppasuhteista, jotka poikkesivat niistä, jotka Trump esitti. Trump piti tiukasti kiinni niistä, mitkä osoittavat USA:n kaupallisen aseman epäsuhteen muihin maihin verrattuina. Trumpi päämääränä on korjata tätä epäsuhdetta, jolla muut maat ovat hyötyneet USA:n kustannuksella vuosikymmenien aikana.
Trumpin päätös asettaa tariffit teräksen ja alumiinin tuonnille Kanadasta, EU:sta ja Meksikosta ärsytti G7 maiden johtajia.
Saksan liittokansleri Angelika Merkel esitti suunnitelmansa, jolla kiista USA:n ja sen liittolaisten välillä voitaisiin ratkaista. Sitä kuvasi eräs virkailija "yhteiseksi myönnytys- ja keskustelu-mekanismiksi", mutta ei esittänyt yksityiskohtia siitä.
Merkelin esitys G7-maiden 2-päiväisen huippukokouksen aikana La Malbaiessa Quebecissä sai voimakasta tukea toisilta G7 maiden johtajilta. EU:n komission presidentti Jean-Claude Juncker lupasi henkilökohtaisesti investoida siihen. Hän myös tarjoutui matkustamaan Washingtoniin voidakseen avustaa EU-USA välisen kaupan aiheuttamassa kiistassa.

Presidentti Trump asetti USA:n tason, millä USA tulee suhtautumaan neuvotteluihin. "Me tulemme selvittämään epäreilun kauppakäytännön. Jos katsot, mitä Kanada, Meksiko ja EU – ne kaikki – ovat tehneet meille useita vuosikymmeniä, tällainen käytäntö on muutettava, ja ne ymmärtävät, että se tulee tapahtumaan.
Trump oli käynyt varsin sydäntä lämmittävän keskustelun – kuten ranskalainen virkailija sitä kuvasi – Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kanssa PohjoisKorean kanssa Tweet-viesteissään ennen huippukokousta. Trump ja Merkel kävivät lyhyen keskustelun kokouksen aikana. Vastauksena journalistin kysymykseen, suostuuko hän myöntymään tariffeissa, Trump vastasi Merkeliin katsoen: "En tiedä, kysykää tältä suurelta leidiltä".

Artikkelin kirjoittaja arvioi, että Trumpin asenne on muuttunut
entistä jyrkemmäksi kansallisen turvallisuuden neuvonantajan
John Boltonin astuessa virkaansa.

G7-maiden johtajat ovat yleisesti ylistäneet Trumpin ponnisteluja Korean niemimaan jännityksen laukaisemiseksi, mutta hänen päätöksensä irrottautua JCPOA – sopimuksesta Iranin kanssa aiheutti pahan särön heidän ja USA:n välisiin suhteisiin.
Presidentti Trump lähtee G7-huippukokouksestauseita tunteja ennen sen loppumista keskittyäkseen huippukokoukseen PohjoisKorean johtajan Kim Jong Unin kanssa tiistaina.
https://www.jpost.com/American-Politics/G7-allies-confront-Trump-with-trade-numbers-in-tense-summit-559527

02. All News Pipeline (ANP) kertoo artikkelissaan, että kansannousu Euroopassa on esimakua siitä, miten vuorovesi muuttuu islam-fasistien globaalisuutta vastaan niiden aloittaman sodan presidentti Trumpia vastaan sattuessa samaan aikaan globaalisen massa-heräämisen kanssa. Tämä globaalien sota Trumpia vastaan tuli ilmi Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja Kanadan pääministeri Justin Trudeaun avoimissa hyökkäyksissä häntä vastaan G7 kokouksessa, ja Saksan liittokansleri Angelika Merkelin kehotuksissa Euroopalle hyväksyä "uusi maailmanjärjestys". Artikkelin alaotsikossa todetaan, että kysymyksessä ei ole mitään vähempää kuin länsimaisen kulttuurin tuhoaminen.

Srefan Stanfordin kirjoittamassa artikkelissa (All News Pipeline) kerrotaan laveasti presidentti Trumpia ja kansannousua vastaan Euroopassa sekä globaalien markkinoimaa "uutta maailman-järjestystä" sekä "globaalia hallitusta" ratkaisuina maailmaa kuristaviin ongelmiin. Artikkelista saa kuvan, että USA toimii tässä esikuvana ja mallikappaleena, miten se toteutetaan käytännössä.
Presidentti Barack Obaman ja Hilary Clintonin 8 vuotta kestänyt valtakausi rampautti USA:n asevoimat ja pani hyvälle alulle uuden maailmanjärjestyksen toteuttamisen USA:ssa, mutta Donald Trumpin yllättävä voitto - jota kuvataan valkeuden voittona mustien henkivaltojen yli – sekoitti ja ehkä viivytti globalistien suunnitelmia, mutta ei missään vaiheessa lopettanut heidän ponnistelujaan päämääränsä tavoittamiseksi. Vastustajia poistetaan näyttämöltä salaperäisesti useimmiten itsemurhiksi naamioituina. Presidentti Trump on jatkuvan teloitusuhan alaisena, kuten hänen perheenjäsentensä sieppaamiset. Artikkelissa pyydetään rukoilemaan Trumpin henkilökohtaisen turvallisuuden puolesta sekä hänelle viisautta luoviessaan näitten vihamielisten karikkojen kautta. Globaaliin taktiikkaan kuluvat väärien raporttien julkaiseminen hyväksyttävinä, joiden kautta ihmisiä harhautetaan ja valmistellaan alistumaan globaalin hallituksen julkaisemia määräyksiä varten.
http://allnewspipeline.com/Globalists_War_Upon_Trump_Accelerates.php,
http://beforeitsnews.com/politics/2018/06/finally-a-real-man-emerges-form-the-white-house-3006621.html,

03. Nati Rom kertoo JP:n julkiasemassa artikkelissaan otsikolla "The New Europe", alaotsikko: "Is developing Trend going unnoticed? Insight and takeaways from European Conferences", ponnisteluistaan informoida Eurooppaa, mitä Israelissa ja sen valvomissa territorioissa Juudeassa ja Samariassa todella tapahtuu. Asianajaja Nati Rom johtaa perustamaansa järjestöä nimeltä "Lev HaOlam", Maailman sydän.
Hän taistelee maailmalle levitettyä BDS-liikehdintää vastaan, joka pyrkii boikotoimaan israelilaisia Juudeassa ja Samariassa sekä Golanilla valmistettuja tai kasvatettuja tuotteita, sekä poistamaan Israelin oikeuden elämään kiistäen Israelin oikeuden Juudeaan ja Samariaan sekä Jerusalemiin.
Ensimmäinen huomio hänellä oli, että maailman median antaman Israelin vastaisen kuvan asemesta Euroopan ihmiset ovat erittäin kiinnostuneita kuulemaan toisenlaisia kertomuksia. Hänen puhe-tilaisuutensa ovat suosittuja siinä määrin, että tilat käyvät ahtaiksi. Näin tapahtui Saksassa, jossa 500 ihmistä ahtautui tilaisuuteen. Samantapainen suosio tervehti häntä puhetilaisuuksissa Norjassa ja Suomessa. Suurin osa eurooppalaisista ovat entistä paljon kiinnostuneempia todellisista kertomuksista ja ilmaisivat myös avoimen tukensa hänen työlleen.
Saksan konferenssi pidettiin Schaumburgin kaupungin kokous-salissa poliisien varmistaessa paikan turvallisuuden. Pöydille oli levitetty israelilaisia tuotteita esimerkkeinä; tilan ulkopuolelle oli levitetty suuri Israelin lippu.
Konferenssivieraista kiinnostivat luonnollisesti eniten Saksan siirtolaisuustilanne sekä myös siirtolaisuus Israelissa. Mutta he imaisivat avoimesti solidaarisuuttaan ja ihastusta Israeliin, jota ilmenee heidän yhteisössään. Rom pyrki puheessaan kertomaan, millaista elämä on juutalaisessa kodissa Juudeassa ja Samariassa, koska kuulijoilla oli vain median välittämä kuva: "Alituinen terrorin pelko ja tienviitat, joissa varoitetaan ihmisiä koskaan ajamasta palestiinalaisiin kyliin kuolemanvaaran uhalla".
Samat ihmiset kuitenkin torjuvat pelon ja vaarantunnun perustaessaan pieniä liiketoimia ja tuotantolaitoksia Juudeaan ja Samariaan välittämättä boikotista ja terroriuhasta.
Rom kertoi heille Saksan hallituksen – ja muiden Euroopan maiden – toimittamista suurista summista rahaa Israel-vastaisille NGO-järjestöille sekä PA/PLO:lle, jotka käyttävät niitä stipendien maksamiseksi terroristeille, jotka istuvat Israelin vankiloissa kärsien heille langetettuja tuomioitaan. Rom kertoi, että nämä ihmisoikeusjärjestöiksi naamioidut järjestöt itse polkevat inhimillisiä oikeuksia.
Rom puuttui myös YK:n ja EU:n toimiin Juudeassa ja Samariassa, jonne ne perustavat veronmaksajain varoilla laittomia kyliä C-alueille kouluineen ja lastentarhoineen pyrkimyksellä mitätöidä Israelin luonnollinen oikeus koko Luvattuun Maahan. Lisäksi ne liittävät niitä laittomasti Israelin infrastruktuuriin ja sähkö-kaapeleihin, ja vaativat Israelilta maksua laittomasti rakentamistaan rakennuksista, joita Israel purkaa.
Rom kertoo artikkelissaan: Kerroin ihmisille YK:n ja EU:n suhtautumisesta juutalaisten pioneerien yhteisöistä Juudeassa ja Samariassa, Kerroin heille: "Ei ole, mikään ihme, että YK ja EU vastustavat juutalaisia yhteisöjä niissä sekä Jerusalemissa väittäen, etteivät ole juutalaisten maata. Se on osa hengellistä taistelua, joka on syvästi juurtunut ja ongelman ydinkysymys. Perimmäinen tavoite on särkeä historiallinen yhteys juutalaisen kansan ja näiden alueitten välillä. Ne ovat Israelin sydänmaata, kysymyksen ydin. Valtaosa Raamatun kertomuksista tapahtuivat siellä".
Rom kertoo puheittensa olevan tunteilemattomia ja rehellisiä, suorapuheisia kertomuksia elämästä Juudeassa ja Samariassa, mikä aiheutti myös selkeää jakaantumista kuulijoissa.
Tavanomainen uutisointi on muodikasta, jota kerrotaan Euroopan ihmisille. Mutta myös virheellinen tai tarkoituksellisen väärä informointi on myös muodikasta saaden suuret otsikot ja paljon tilaa mediassa, mutta syrjäyttäen totuuden.
Toisaalta Israelin vihaajien määrän noustessa Israelin tukijat tuntevat yhä suurempaa tarvetta nousta ylös tehdäkseen jotain näyttääkseen heidän tukensa.
BDS-liikkeen vihantäyteisenä tarkoituksena on pakottaa kauppaketjut ja marketit poistamaan Juudeassa ja Samariassa tai Golanilla valmistetut tuotteet hyllyiltään, mikä tietenkin alkaa tuntua Juudean ja Samarian tuottajissa.

Lev HaOlam kehittelee järjestelmää, jolla se pystyy ohittamaan BDS-liikkeen painostaman boikotin. Ajatuksena on toimittaa tuotteita suoraan kuluttajille Euroopan, Amerikan, Aasian ja Afrikan kansalaisille, jopa myös Australiassa ja Uudessa Seelannissa. Projekti kohdistetaan etenkin niihin, jotka jo ovat Israelin ja sen juutalaisten pioneerien tukijoita. He edustavat suurta osaa kansasta, mutta heidän äänensä hukkuvat boikotointia vaativien aktivistien huutoihin. Heidät pyritään aktivoimaan levittämään aitoa ja rehellistä tietoa sekä organisoimaan toimintaan.
He tunnistavat palestiinalaisten vääristellyt kertomukset ja ovat kyllästyneitä maailman farisealaisuuteen niitä tosina levittäessään. Lev HaOlam antaa heille välineet ilmaista todelliset tunteensa käytännössä tilaten kuukauden pakettien tuotteita Juudeassa ja Samariassa sekä muissa osissa maata kotiin toimitettuina.
HaOlam järjestää myös ryhmämatkoja Israeliin ja erityisesti Juudeaan ja Samariaan, joissa he voivat vierailla juutalaisten kodeissa ja kuulla omakohtaiset kertomukset ja tuntemukset.

Rom kertoo tapaamisestaan TIPH eurooppalaisten jäsenten kanssa. TIPH, Temporary International Presence in Hebron lienee yksi turhimpia kv.järjestöjä, joita on koskaan perustettu. Sen tarkoituksena on raportoida IDF:n ja Hebronin asukkaitten välisistä yhteenotoista, joita tapahtuu ajoittain. TIPH:n jäsenet ajavat tapahtumapaikalle kaiken jo selvittyä, ja kuulevat vain arabien antaman selityksen, joka on täysin yksipuolinen. TIPH:n jäsenet kieltäytyivät ehdottomasti tapaamasta Lev HaOlamin jäseniä selityksellä: "Älä koske minuun, olen pyhempi kuin sinä". Heidän tiedetään hyökkäilleen IDF:n sotilaita vastaan tarkastus-pisteissä, mikä osoittanee heidän vääristyneen ideologiansa. Onhan heillä illuminaatin antama siunaus tukenaan.

Lev HaOlam hakee yhteyttä eurooppalaisiin, joka on luonnollinen liittolainen Israelille, mutta myös kaikkiin maailman ihmisiin. https://www.google.co.il/search?client=opera&q=lev+haolam+reviews&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8.

04. UUTISIA LYHYESTI
Itävallan kansleri Sebastian Kurz, joka on vierailulla Israelissa, poikkeaa diplomatian kiemuroista ja haluaa käydä ensin ilta-päivällä Itkumuurilla (Lansimuuri) sekä kulkea Via Doloroza Tuskien Tien, joka johtaa hänet Itävallan lepokotiin, jonka Itävallan katolinen kirkko perusti 1854, sekä myös Pyhän Haudan kirkossa. Hänen "yksityinen" vierailunsa on ensimmäinen, jonka Euroopan valtion päämies tekee Länsimuurille. Presidentti Trump aloitti tämän käytännön, jota muut voivat nyt seurata – kuitenkaan virallisesti tunnustamatta Jerusalemia Israelin pääkaupungiksi. Se eurooppalainen farisealaisuus elää lujasti ja voi hyvin EU:n sisällä.
Kirtz on vieraillut Israelissa kolme kertaa aiemminkin. Hän tapaa pääministeri Netanyahun, mutta ei tapaa Abbasia. Hän vierailee Yad Vashem museossa, Herzlin museossa, laskee seppeleen Peresin haudalle, tapaa Itävallan holokaustista selviytyneitä, vierailee hand in hand kaksikielisessä koulussa juutalaisille ja arabilapsille. Maanantaina hän puhuu Amerikan juutalaisen komitean globaalissa forumissa. Kurzin mukana tuli opetusministeri Hainz Fassaman, mutta ei ulkoministeri Karin Kneisslia, joka kuuluu Freedom puolueeseen.
Israel boikotoi Kurzin oikeistolaista hallituskumppania Freedom-puoluetta. Asia tulee esille keskusteluissa Bibin kanssa. https://www.jpost.com/Diaspora/Sidestepping-standard-procedure-Austrian-chancellor-to-visit-Western-Wall-559610

EU:n ulkomaanasioitten johtaja Federica Mogherini, jota pidetään Abbasin rakastajattarena hänen diplomaattiset normit ylittävillä lähentelyillään Abbasia maailman kameroitten edessä, oli tulossa Israeliin puhuakseen Forumissa, mutta koska Netanyahu ei löytänyt aikataulussaan sopivaa rakoa tavata häntä, hän peruutti koko matkan. Mogherinin oli tarkoitus puhua maanantaina – TV2 mukaan – American Jewish Committees (AJC) Global Forum Jerusalemissa. Tämä ei ole aivan tavanomainen aikatauluongelma, sillä Bibi on aina löytänyt sopivan raon niin halutessaan.
Diplomaattikanava kertoo, että Mogherinin kutsui maahan AJC, mutta ei hallitus. EU:n ulkomaanasioitten johtaja on nyt Jordaniassa, mutta "aikataulukysymykset estivät häntä saapumasta Israeliin". Hän uhkaa toteuttaa matkansa lähitulevaisuudessa. Voi vain arvioida, miten viisasta Israelin johdolla on boikotoida EU:n johtajia, joka on taloudellisissa vaikeuksissa Italian talouden romahduksen vuoksi, mikä voi horjuttaa EU:n yhtenäisyyttä.
https://www.jpost.com/Israel-News/PM-cant-find-time-for-Mogherini-EU-foreign-policy-chief-cancels-trip-559585

Syyrian presidentti Bashar Assad kiistää väitteet, että Venäjän presidentti Vladimir Putin tekee Syyriaa koskevat päätökset. Assad vakuutti hallituksensa lopettavan maassa riehuvat taistelut alle vuodessa, ja että hän saa silloin hallintaansa koko Syyrian alueen. Assad antoi haastattelun Mail-lehdelle sunnuntaina. https://www.jpost.com/Middle-East/Syrias-Assad-denies-Russia-makes-decisions-for-him-559606

Arabimaat kutsuvat YK:n yleiskokouksen kiireelliseen istuntoon keskustelemaan ja päättämään Gazasta. Edellinen kerta oli joulukuussa Trumpin tunnustettua Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi. YK:n yleiskokous kokoontuu keskiviikkona. Siinä uskotaan arabimaiden syyttävän Israelia Gazan turva-aidan tuntumassa kokoontuvien protestoijien väärästä kohtelusta. Hamas väittää yli 100 palestiinalaisen kuolleen IDF:n luodeista. Kuwait vaatii palestiinalaisten terroristien suojelua. Se olisi outo tilanne, jossa terroristit saavat rauhassa murhata ja raiskata sekä tuhota naapuriensa omaisuuttaa YK:n suojeluksessa. https://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Arab-states-call-emergency-UN-General-Assembly-session-on-Gaza-559583

Israel esitti syytöksen YK:n turvallisuusneuvostolle, että Hizbullah työskentelee Gazan Hamasin jäsenten kanssa rakentaakseen rakettien laukaisukapasiteetin- ja ohjustuotantokeskuksia Libanonin kaakkoisosiin. Hizbullah katsoo, etteivät Hamasin rakentamat raketit olleet tarpeeksi tehokkaita Israelin tuhoamiseksi. Israel on varoitellut tällaisesta toistamiseen uhaten hävittää sellaiset tuotantolaitokset. Hizbullah rikkoo YK:n turvallisuusneuvoston julkilausumaa 1701 vuodelta 2006, joka kieltää Hizbullahin aseistautumisen, mutta jota kukaan ei ole, pystynyt toteuttamaan käytännössä. Hizbullah on aseistautunut kurkkua myöten YK:n silmien alla.
https://www.jpost.com/Israel-News/Danon-Israel-will-not-sit-idly-when-facing-new-and-old-threats-559558

SÄÄTILAT TÄNÄÄN
Jerusalem 18 -32, Tiberias 23 -39; Suolameri 28 -40; Eilat 27 -41 +C-astetta. Aurinkoista, huomenna voi sataa.

Hawaijin tulivuorenpurkaukset ja maanjäristykset sytyttivät taivaan tuleen ja paljastivat niiden vaikutukset merieläinten ja villieläinten elämään vuosikymmenien ajaksi. Maan sisuksista purkautunut laava on tuhonnut satoja rakennuksia ja peittänyt laajoja alueita, mutta jatkaa edelleen juoksuaan virtaamalla suoraan mereen.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5824465/Scientists-say-Hawaii-volcano-eruptions-affect-marine-wildlife-decades.html





Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019