TIISTAI 24.02.15

TIISTAI 24.02.15
Israelin sähköyhtiön valvoma yhteys internetiin sulkeutui viime lauantain aikana ja pysyi kiinni tiistain iltapäivään saakka. Onneksi Taivaan isä oli järjestänyt, että tietokoneeni patteri oli sammunut samaan aikaan, joten molemmat ongelmat hoidettiin samaan aikaan. Minun kannaltani tuntui pahalta se, etten voinut laatia enkä julkistaa uutisraporttiani sovittuun aikaan, enkä myöskään voinut ilmoittaa lukijoilleni ongelmasta.
Nyt kaikki kuitenkin toimii entistä sujuvammin. Markku kävi ostamassa uuden patterin ja asensi sen paikoilleen tänään, joten huomenna uskon voivani palata normaalirytmiin.
Paljon on tänä luppoaikana tapahtunut maailmalla, postilaatikko suorastaan pursuaa uusia artikkeleita, joita selvittelen tänään ja huomenna.
Pääministeri Netanyahu pysyy päätöksessään puhua USA:n kongressille ensi viikolla, ja joku ehdotti, että oppositiojohtaja Isaac Herzogin tulisi liittyä seurueeseen, mikä tuskin toteutuu, sillä niin kovin sanoin hän kritisoi pääministerin matkaa. P5+1 maiden ja Iranin kiireellä neuvottelemasta ydinsopimuksesta vuotaa jotain julkisuuteen. Niiden mukaan Iran saa pitää 6 500 sentrifugia ja lisätä niiden tehoa ja lukua 10 vuoden ajan, mikä takaa sen, että Iranilla on tarpeeksi ainakin 20 %:n tasoon rikastettua uraania, josta on lyhyt matka ydinaseeseen.
Vaalitaistelu jatkuu yhtä rumana kuin ennenkin. Kaikin tavoin pyritään kaivamaan Netanyahun tekemiä ”rikoksia”, useimmat niistä hänen kolmeen asuintaloonsa ja talouden-hoitoonsa liittyviä ja todistamattomia syytöksiä. Sekä USA:n hallitus että Israelin vasemmisto ovat liittäneet voimansa yhteen Netanyahun eliminoimiseksi maaliskuun 17. päivän vaaleissa. V15 ja muut USA:n hallituksen ja EU:n tukemat NGO-järjestöt koordinoivat toimintansa käyttäen hyväkseen tietokoneohjelmia. Niiden perustamat ja lähettämät iskupartiot aloittavat toimintansa kulkien kulien ovelta ovelle esittäen Zionist Unionin vaalipropagandaa. Israelilla laki ei suoraan kiellä ulkomaista rahoitusta.
USA:n federation oikeus teki päätöksen, jolla 11 PA/PLO:n terrorin uhrien perhettä oikeutetaan saamaan 655,5 miljoonaa USD korvauksia PA/PLO:lta, jotka valittavat siitä.
Israelin sähköyhtiö IEC katkaisi eilen 45 minuutin ajaksi sähköt Nablusin ja Jeninin kaupungeista muistuttaakseen, että PA/PLO:n 1.9 miljardin NIS laskut toimitetusta sähköstä on maksamatta. Tähän lukuun eivät sisälly maksamattomat vesilaskut. Israelin tulisi lähettää laskujen karhuajat liikkeelle. Ehdotukseni on, että he pakkolunastaisivat vielä asumattoman mutta valmiin Rawabin kaupungin Israelin valtiolle osaksi maksamattomista laskuista. Israelin infrastruktuuri ministeri Silvan Shalom ei avaa vesihanoja, ennen kuin on sovittu maksamattomista laskuista. Rawabin kaupunki suunniteltiin 40 000 asukkaalle.
Viimeisin terrori-isku tapahtui Jerusalemin virastotalon lähellä. Arabi puukotti yhtä juutalaista, mutta pormestari Nir Barkat sattui ajamaan henkivartijoineen lähellä ja nähtyään tilanteen pysäytti autonsa ja vartijoittensa seuraamana juoksi terroristin kiinni. Barkat osallistuu edelleen maratonjuoksuun, joten entisenä IDF:n erikoismiehenä hän pystyi ottamaan tilanteen hallintaansa.
Huomenna jatketaan siitä, mikä tänään jää raportoimatta.

Toivon siunausta Teille kaikille. 

Comments

Popular posts from this blog

SUNNUNTAI 01.12.2019

TORSTAI 30.04.2020

TORSTAI 14.05.2020