MAANANTAI 09.12.13


MAANANTAI 09.12.13

1.      KENENKÄÄN ei pitäisi antaa tämän hetken näennäisen rauhan pettää itseään, sillä kulissien suojassa on käynnissä taistelu valta-asemasta, jota voisi hyvällä syyllä kutsua henkien taisteluksi. Tätä taistelua käydään maailman valtakeskuksissa, sitä käydään Amerikassa ja Euroopassa, sitä käydään Afrikassa ja Kauko-Idässä mutta ennen kaikkea Lähi-Idässä ja Israelissa. Tätä taistelua käydään myös kristillisissä kirkoissa, ja sitä käydään islamin sisällä.

Paul McGuire kertoo artikkelissaan "Horuksen silmä, kultainen vasikka ja dollarin kuolema", miten muinaisen Mesopotamian ja Egyptin jumaltarinoiden kaltainen kehitys on meneillään maailmassa. Kultainen vasikka oli Apis Bull, yksi Egyptin jumalista, vastaten manalan valtiasta Osirista. Mesopotamian jumalia Nimrod ja Semiramis kutsutiin Egyptissä nimellä Osiris ja Isis.   Osiris symboloi Raamatun Saatanaa. Osiriksen ja Isiksen liitosta syntyi Horus, jonka kaikki näkevä silmä on USA:n yhden dollarin pyramidin huipulla. Horus symboloi Raamatun Antikristusta.

Kun Israelin johtaja Moses palasi Siinain vuorelta Lain taulujen kanssa, hän havaitsi, että Israelin kansa oli tehnyt kultaisen vasikan pitäen seksuaalisia orgioitaan sen ympärillä. Israel oli Siinailla hylännyt Jumalan antaman Lain, jonka tarkoituksena oli ohjata israelilaisten elämää, voidakseen totuuden voimalla muuttaa maailmaa ja sen kulttuuria, olla valona maailmalle.
McGuire toteaa, ettei ole sattumaa, miksi dollarin setelin kääntöpuoli on täynnä okkultistisia, Mesopotamian ja Egyptin uskontojen symboleja, tai että Horuksen, eli Saatanan silmä on dollarin kääntöpuolella, sillä koko dollarijärjestelmä on valheellinen. Se ei perustu määrättyyn standardiin tai lakiin, se on itse asiassa paperinpalanen, jonka arvon sen valvojat määrittelevät.

McGuire viittaa J R Churchin 28.02.2011 julkaisemaan artikkeliin "Mystery of Golden Calf". Church toteaa artikkelissaan, että Egyptin jumala, manalan valtias Osiris vastaa Raamatun Saatanaa, jonka liitosta Isiksen kanssa syntyi Horus, joka kuvataan käärmeen kuva otsallaan. Isiksen päässä on Apsis härän sarvet, joiden välissä on aurinko, ja käärmeen kuva otsallaan.  
Horus edustaa Raamatun Antikristusta.
Jeesus Kristus syntyi neitsyestä. Antikristus, Saatanan siemen, syntyy portosta, kuten hänen esikuvansa Horus, sillä Isis (Semiramis) oli portto.

ILLUMINAATI, joka suunnitteli dollarijärjestelmän, tähtää sen tuhoamiseen, oman rahayksikkönsä kehittämiseen ja uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseen. Jossain vaiheessa se poistaa kaiken paperirahan ja korvaa sen Antikristuksen merkillä, joka on otsaan tai kädenselkään ympätty mikro- tai biosiru, tai nanosiru, joka korvaa entisen paperirahajärjestelmän.
J R Church kertoo, että Ilmestyskirjan mukaisen mystisen, hengellisen Babylonian nousun viimeisinä päivinä Ilmk.17. - 18. mukaan mahdollistaa Jumalan Lain poistuminen arvon mittana uskottoman tai luopuneen kirkon (seurakunnan) johdosta, kuten Paavali toteaa 2. Tess.2:3.  

McGuire toteaa lopuksi, että Jumalan Lain totuudesta luopuminen toteutuu Amerikan kirkoissa nousevalla voimalla. Hän toteaa, ettei hengellisen taistelun keskus ole Valkoinen Talo, Federal Reserve tai edes velkataakka, sodat tai väkivalta, ne ovat oireita. Taistelu maailman vallasta ei ole taloudellinen tai poliittinen, se on hengellinen. Totuuden arvon romahtaminen kirkon toimesta on suurin ongelma, eikä Amerikan talous tule elpymään, ennen kuin totuus palaa kirkon saarnatuoleihin. http://newswithviews.com/McGuire/paul195.htm
Mitä joulun aika joulukatuineen, ostosryntäyksineen ja pikkujouluineen ovat muuta kuin tanssia kultaisen vasikan ympärillä, ellei sen keskuksena ole Jeesus Kristus, joka on Lain täyttymys?
2.      USA:n Lähi-Idästä vetäytymisen myötä alueen öljyvaltiot Persianlahdella kuten myös Saudi Arabia ovat joutuneet kokonaan uuden tilanteen eteen, jota ne ehkä osasivat ennakoida, mutta johon ne olivat heikosti jos ollenkaan varautuneet. Tämä näkyy lähes paniikinomaisessa käyttäytymisessä, millä Saudi Arabia pyrkii haarukoimaan tilannetta ja etsimään mahdollisia ratkaisumalleja asemansa parantamiseksi. Saudit ovat varmistelleet muutaman ydinpommin toimittamismahdollisuuksia Pakistanista, jotka ne lienevät jo maksaneet, mutta joita ei ole toimitettu. Toiseksi saudit tunnustelevat oman ydinteollisuutensa aloittamista, mutta sen toteuttaminen suunnitteluineen ja kansainvälisine lupineen vie aikaa, jota on vähän.

Saudi Arabia on lähestynyt myös Israelia, jonka olemassaoloa se on hyljeksinyt sen perustamisesta lähtien. Nyt se havaitsee, että Israel on sittenkin pienestä koostaan huolimatta paikallinen voimatekijä, jota voidaan hyödyntää.
Saudi Arabian tiedustelupäällikkö prinssi Bandar bin Sultan tapasi Israelin Mossadin johtajan Tamir Pardon ja muita turvallisuusmiehiä Genevessä 27. lokakuuta, kuten iranilainen uutistoimisto FARS raportoi.
FARS perustaa tietonsa saudilaiseen henkilöön nimeltä Mujtahid, jolla se sanoo olevan läheiset suhteet saudien salaisen palvelun kanssa ja sitä kautta pääsevän sisälle salaisiin tietoihin. Hän paljasti tietojaan Twitter-sivuillaan. Hän kertoo siellä, että Israelin kanssa sovittiin useista keskeisistä projekteista, mukaan lukien Iranin ydinasesuunnitelman vastustaminen kaikin keinoin, Syyriassa taistelevien jihadistien tehokkaampi valvonta, Muslimi-veljeskunnan syrjiminen sekä arabikevään hyökyaaltojen pysäyttäminen ennen Saudi Arabiaa.
FARS mainitsee myös äskettäin julkisuuteen vuotaneista tiedoista edellistä tehokkaamman Stuxnet-2 viruksen kehittämisen, jolla pystyttäisiin pahoin häiritsemään Iranin ydinlaitoksia.
Tämän tiedon mukaan Bandarin ja Pardon tapaaminen tapahtui Euroopassa 24. lokakuuta.
Edellisiä raportteja ei ole vahvistettu, mutta Sunday Times raportoi jo aiemmin Saudi Arabian ja Israelin välisistä salaisista keskusteluista ehkäisevien iskujen suorittamiseksi Iraniin. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/174939#.UqV_xUC2FDQ

3.      DEBKAFILE tarkastelee Lähi-Idän tilannetta Venäjän näkökulmasta, jolla on omia intressejään Iranissa ja Syyriassa, mutta vielä akuutimpi ja läheisempi ongelma on 2014 talviolympialaisten järjestelyissä Sochissa 07.-23. helmikuuta 2014. DF arvioi, että pääministeri Netanyahu ja presidentti keskustelivat tästä tavatessaan 20. marraskuuta Moskovassa, mutta toisena aiheena oli Israelin ja Venäjän välinen yhteistoiminta Al-Qaidan ja salafistien etenemisen estämiseksi Syyriassa, mikä kiinnostaa molempia maita. Israel vahvistaa Syyrian ja Libanonin vastaisia rajojaan potentiaalisia hyökkäyksiä vastaan, ja Venäjä pyrkii turvaamaan talviolympialaistensa häiriöttömän onnistumisen. Tämän toteuttamiseksi Venäjän tulee pystyä valvomaan Al-Qaidan toimintaa, ja siihen se tarvitsee ulkopuolisten apua.

Tätä oli jokin aika sitten selvittelemässä Moskovassa saudiprinssi Bandar bin Sultan, joka esitti varsin suorasukaisesti Putinille, että Saudi Arabia pystyy halutessaan vaikuttamaan Venäjän eteläosassa olevien muslimimaiden toimintaan, mutta että siihen hän haluaa Venäjän yhteis-toimintaa Iranin etenemisen hillitsemiseksi Syyriassa ja toiseksi estämään Iranin ydinaseen valmistumisen. Venäjä on haluton lähettämään omia sotilaitaan Syyriaan USA:n kanssa solmimansa sopimuksen vuoksi, mutta hän lupasi innostaa Chechenin valtiota iskujoukkojen valmistelemiseksi puuttumaan aktiivisesti Al-Qaidan elementtejä vastaan sekä kotimaassaan että Syyriassa, mikäli Venäjä esittää virallisen pyynnön.
DF kertoo, että Al-Qaidan elementit ovat saaneet haltuunsa kemiallisia aseita ja että 21. elokuuta Ghoutan lähiössä kemiallisin asein tehty isku, jossa kuoli 150 ihmistä, oli Al-Qaidan suorittama, vaikka siitä syytettiin Assadin joukkoja. Jo toukokuussa raportoitiin, että Al-Nasra joukoilla on kemiallisia aseita, joita se sai Irakin Al-Qaidalta (AQI). DF:n artikkelin mukaan Obaman hallitus tarkoituksellisesti väärensi tiedustelutietoja syyttääkseen Assadia. http://www.debka.com/article/23510/Al-Qaeda-in-Syria-has-sarin-Russia-ready-to-deal-with-Syrian-Al-Qaeda-plot-against-Sochi-Olympics

4.      UUTISOTSIKOITA
·        Energiaministeri Silvan Shalom ilmoitti historiallisesta sopimuksesta Israelin, Jordanian ja PA:n välillä, jonka mukaisesti ne tulevat yhteisvoimin rakentamaan kanavan Punaisenmeren ja Kuolleenmeren välille. Sopimus allekirjoitetaan Maailmanpankin toimitiloissa Washingtonissa. AFP:n mukaan osa merivedestä puhdistetaan Israelin ja Jordanian käyttöön, osa siitä johdetaan neljää putkea myöten Kuolleeseenmereen. Ennusteiden mukaan ilman radikaaleja toimia Kuollutmeri kuivuu vuoteen 2050 mennessä, mutta ympäristön suojelijat varoittavat aavistamattomilta vaikutuksilta meren ekojärjestelmään. Jordania ilmoitti elokuussa aloittavansa oman projektinsa veden johtamiseksi Kuolleeseenmereen 980 miljoonan USD hinnalla. Israel ei siinä vaiheessa osannut päättää osallistumisestaan projektiin, osaksi ympäristön suojelijain ja asian tuntijoitten varoitusten vuoksi. Israelissa paljon ajankohtaisempi ja tärkeämpi kysymys on ollut rauhankeskustelut PA/PLO:n ja Israelin välillä, joiden päämäärästä on yhä hämärämpi kuva. Israelin ministereistä ja Knessetin jäsenistä suuri osa vastustaa Palestiinan valtion perustamista, mutta Obaman hallitus jyrää sitä kuitenkin tehden houkuttelevia tarjouksia Jordanialle ja PA:lle, mutta Israelille enimmäkseen varoituksia. Jordanin laakson kohtalo on kuumin peruna tällä hetkellä, kun kukaan ei uskalla edes viitata Jerusalemiin. Netanyahu vakuuttaa, että Jordan muodostaa Israelin itäisen rajan Jordanin morarkiaa vastaan myös lopullisessa sopimuksessa, ja monet vaativat, ettei Jordanin laaksoa tule koskaan luovuttaa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/174952#.UqWRh0C2FDQ
·        Yesh Atidin puheenjohtajan Yair Lapidin ja Beit Yehudin puheenjohtajan Naftali Bennettin välinen ennen vaaleja sopima veljeyssopimus on uutisten mukaan pahasti rapistumassa. Molemmat ministerit ovat välttäneet toistensa moittimista julkisuudessa. Asiasta ketoivat julkisuudessa Maariv ja Israel Hajom. Molemmat puolueet ovat alkaneet valmistella mahdollista pesäeroa, mikä voi pahimmillaan johtaa remonttiin hallituksen sisällä. Potentiaalisena kumppanina on Israel Beitenu, jolla on sopimus Likudin kanssa vaaleista lähtien, mutta joiden kumppanuus rakoilee sekin. Lapid ilmoitti sunnuntaina tekevänsä kaikkensa rauhankeskustelujen edistämiseksi, mikä edellyttää suostumista kahden valtion periaatteeseen ja Livnin näkemykseen siitä. Bennett puolestaan katsoo, että Israelin tulee liittää valtaosa Juudeasta ja Samariasta valtioonsa, jättäen vain palestiinalaisten asumat kaupungit ja kylät sen ulkopuolelle hoitaen omia asioitaan jonkinasteisen itsemääräämisoikeuden varassa. Toinen kiperä kysymys on homojen asema Israelissa. Lapid antaisi heille täydet oikeudet homoliittoja myöten, Bennett aristelee mennä noin radikaaliin päätökseen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/174951#.UqWXKEC2FDQ
·        IDF:n keskiosien joukkojen komentaja kenraalimajuri Nitzan Alon sanoo, että USA hyväksyy Israelin kannan Jordanin laakson suhteen, jonka mukaan se kuuluu Israelin strategiseen puskurialueeseen, jonka luovuttaminen ei tule kysymykseen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/174946#.UqWahEC2FDQ
·        Maariv-lehti raportoi, että John Kerry aikoo pyytää joulukuun lopulla ajoitettua 26 terroristin vapauttamista kuukaudella painostaakseen sillä Abbasia, joka suhtautui torjuvasti Kerryn esittämiin Jordanin laaksoa koskevaan suunnitelmaan. Kerryllä on kiire saada näkyviä tuloksia heinäkuussa alkaneissa neuvotteluissa, joita käydään tiiviin salaisuuden verhon suojassa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/174943#.UqWbukC2FDQ, http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/PLO-Palestinians-wont-accept-current-proposals-from-Israel-334379
·        Säätila pysyttelee alhaisissa lukemissa. 5-9 C-asteen välillä. Torstaina kylmenee ja myrskyää, ja ennustetaan lumisateita Jerusalemiin; 1-4 C-astetta.


Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019