Friday, February 21, 2020

TYHMÄNLINNA

TYHMÄNLINNA
Heräsin aamuyöstä kovaan puristukseen rinnassani, enkä nähnyt mitään syytä siihen. Kuvittelin unessa olevani kerrostalon alakerrassa muutamien ihmisten kanssa.
Samassa joku nuorukainen juoksi paikalle huutaen: ”Sota on syttynyt”. Kuulimme pommien räjähdyksiä ulkopuolelta, ja katsoessamme ikkuna-aukosta ulos näimme ohjusten osuvan taloihin, jotka syttyivät tuleen.
Katselin ympärilleni nähdäkseni, missä Maija-vaimoni oli, sillä heikon näkö-kykynsä vuoksi hän ei pysty näkemään kunnolla, mutta kuulo on sitäkin tarkempi. Olin huolissani, miten hän mahtoi kokea ulkoa kuuluvien ohjusten räjähdykset, ja oliko hän hädissään.
Näin muutamien ihmisten kerääntyneen tilaan, jossa oli seiniä sirpalesuojina pommeja vastaan. Miehet kiistelivät ja kävivät kauppaa vuoroista päästä suojatilaan.
Koin rinnassani ihmisten avuttomuuden ja hädän, koska kukaan ei tiennyt, mikä tilanne oli, ja huoli vaimostani tuntui lisäävän painetta rinnassani.
Seuraavaksi unessani aloin seuraamaan ihmisten tuntemaa avuttomuutta ja hätää maailmassa vallitsevien epätavallisten ilmiöiden johdosta.
Koin ihmisten hädän Afrikassa kohtalonomaisesti seuratessaan heinäsirkka-parvien suristessa heidän päänsä yläpuolella etsien uutta hyökkäyskohdetta, todeten, ettei tämä kaikki ole luonnollista, ja että on aika tehdä parannusta teoistaan, sillä viljelyn epäonnistuminen tarkoittaa nälänhätää.
Samankaltaista hätää tuntevat ihmiset monilla muillakin alueilla, sillä heinäsirkkavitsaus on levinnyt useisiin muihin maihin: Australiaan, Intiaan, Pakistaniin ja myös Kiinaan, jossa hallitus lähetti 100 000 ankkaa Intian ja Pakistanin valvomattomille rajoilleen, sillä ankat näyttävät pitävän heinäsirkoista ja syövät niitä ahnaasti, mutta riittävätkö ne miljardeille tuhohyönteisille?
Koin hengessäni Kiinan ihmisten avuttomuuden ja hädän nähdessään Coronaviruksen leviävän hallituksen toimista huolimatta. Kuolleita ruumiita pinotaan summittaisesti ilman henkilöiden tunnistamista puskutraktoreilla kaivettuihin massahautoihin. Huhujen mukaan parantumattomasti viruksen runtelemia ihmisiä avustetaan kuolemaan.
Wuhanin kaupungin lähellä olevan järven kalat hyppivät jostakin syystä kuivalle maalle. Lienevätkö saaneet ”5G myrkytyksen”, jonka väitetään liittyvän virukseen.
Iranin shia-muslimien Pyhässä Qomin kaupungissa neljä ihmistä on kuollut Corona-virustartunnan vuoksi, ja hallitus suunnittelee eristävänsä sen täysin ulkomaailmasta viruksen leviämisen estämiseksi.
Kiina on eristänyt 500 miljoonaa kansalaistaan ulkomaailmasta siten, ettei heillä ole oikeutta käydä edes kaupoissa hakemassa ruokaa ja juomia. Onko heidät tuomittu kuolemaan ilman ruokaa ja juomavettä? Heitä vartioivat armeijan sotilaat. Israel ja PA saivat ensimmäisen
COVID-19 tartunnan saaneen.
Mielessäni näin Diamond Princess alukseen sidotut ihmiset, jotka pakotettiin viikko-kaupat pysymään pienissä hyteissään, joista osa ovat ikkunattomia. Mitä he mahtoivat tuntea sisimmässään, eikö siinä ala tuntea suljetun tilan kammoa?
Tuli mieleeni Ilmestyskirjan neljäs enkeli, joka ”vuodatti maljansa aurinkoon, ja jolle annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. Ihmiset paahtuivat kovassa helteessä, mutta eivät tehneet parannusta antaakseen kunnian Jumalalle, vaan pilkkasivat Hänen nimeään”. (Ilm16:8 -11)
Tämä taipumattomuus alistua Jumalan tahtoon ja kapinoida sitä vastaan alkoi Edenin puutarhassa, jossa ”Adam ja Eva tietoisesti söivät hyvän ja pahantiedon puusta tullakseen Jumalan kaltaisiksi ja eläisi aina”, kuten Saatana heitä vietteli.
Tämä kapinointi on edennyt aikanamme avoimeksi Jumalan vastaisuudeksi ja Hänen antamiensa ilmoitusten kieltämiseksi, sekä muinaisten kansojen epäjumalien palvonnaksi, jota etenkin hallitsevat virkamiehet harjoittavat.
Korkeilla kukkuloilla harjoitettujen orgioiden asemesta he harjoittavat sitä salaa omistamissaan kartanoissa ja jopa merensaarilla, jonne tuodaan maailman eri kulmilta hankittuja, ostettuja tai siepattuja, lapsia orgioittensa kohteiksi. Molochin vaatimia lapsiuhreja uhrataan päivittäin satoja aborttien muodossa.
Kuin omistuskirjoituksena Cernin Suuren Atominsärkijän tilojen sisäänkäynnin eteen on pystytetty intialaisen sään ja sodan jumalattaren Indran patsas.
Jeesus opetti opetuslapsiaan sanoen: ”Mutta Minä sanon teille, ystävilleni, älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä voi sen jälkeen tehdä enempää. Vaan Minä osoitan teille, ketä teidän on pelättävä, jolla on tapettuansa valta syöstä helvettiin (sekä ruumiin että sielun), niin Minä sanon teille: häntä te peljätkää”. (Lk12:4 -5, Mt12:26 -28)
Teknisen tiedon ja taidon lisääntymisen ansiosta ihminen kuvittelee hallitsevansa sekä hyvän että pahan tiedon tiedostamatta, että päästäessään vapaiksi sielunsa salaisissa kammioissa uinuvat vietit ja vaistot hän antautuu saatanan palvelijaksi.
Tämä on se otsikossa mainittu ”Tyhmänlinna”, josta ihminen haluaa pitää kiinni kynsin ja hampain, viimeiseen saakka, sielunsa menettämisen hinnalla.
Tämä oli se syvä, tuskallinen puristus, jonka tunsin rinnassani ihmisen kovuuden ja tyhmyyden vuoksi, huoli ihmiskunnasta, joka vetää päällensä Jumalan vihan ja kirouksen. Niiden ensioireiden näemme toteutuvan silmiemme edessä.
Kastel 21.02.2020
Gavriel

Thursday, February 20, 2020

TORSTAI 20.02.2020

TORSTAI 20.02.2020
01. Torstaiaamun raporteissa ei ole johtavaa teemaa, mutta hajanaisia havaintoja ja huomioita on runsaasti, minkä johdosta käyn niitä läpi kursiivisesti, ja palaan niihin myöhemmin tarkemmin, mikäli aihetta siihen ilmaantuu.
(Esitän samalla anteeksipyyntöni kirjoitusvirheistä, joita tunkeutuu tekstiini. ”Olisi syytä keskittyä yhteen aiheeseen kerrallaan, eikä pohtia useampia samanaikaisesti”.)

02. Taivaan Isä haluaa osoittaa aivan konkreettisesti, ettei Kuollutmeri ole suinkaan kuollut, sillä ”Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus”, kuten apostoli Johannes todistaa Jeesuksesta, joka itse todisti: ”Minä olen Tie, Totuus ja Elämä”. (Joh 1:4)

The Times of Israel julkaisema Sue Surkesin laatima artikkeli runsaine, värikkäine kuvineen kertoo oman todistuksensa, miten karu ja kuolleeksi uskottu ”Kuolleen eli Suolameren” ympäristö herää henkiin Jumalan Hengen kosketuksesta.
https://www.timesofisrael.com/rains-bring-stunning-floral-displays-to-parched-dead-sea-area/,

03. Toinen ToI:n julkaisema artikkeli esittelee Raptor Nestcam yhdistyksen projektin Israelin luonnon suojelemiseksi todeten, ettei projektin julkaisemisen ansiosta luonnonsuojelijan tarvitse kyyhöttää aamun viileydessä seuratakseen pitkä-jalkaisen hiirihaukan tai griffon korppikotkan puuhia pesintänsä aloittamiseksi.

Artikkelissa seurataan ”real time” Israelin neljän suurimman petolinnun elämää:
Pitkäjalkainen hiirihaukka (Buteo rufinus); lyhytvarpainen käärmekotka (Circaetus gallicus); Euraasian kotkapöllö (Bubu bubo) ja Griffon korppikotka (Gyps fulvus), runsaine kuvineen niiden pesäpuuhista.
https://www.timesofisrael.com/cameras-allow-peeping-from-afar-at-private-lives-of-predatory-birds/

04. Israelin energiaministeri taipui ympäristön suojelun esittämiin vaatimuksiin, eikä aio uusia myönnettyjä ”öljykiven” tutkimuslupia.

Ministeriö sanoo, ettei se uusi ICL Rotem Amfert lisenssiä, ja vaatii kahta muuta öljykivi-tutkimuksia suorittavaa yhtiötä suostumaan ympäristön suojelun asettamiin kriteereihin.

Hallitus julkisti tiistaina tekemänsä päätöksen, jossa se sanoo lopettavansa uusien lupien myöntämisen.
Sekä Energia- ja Ympäristöministeriöt osallistuivat hallituksen kokoukseen jossa asiaa tutkittiin ja päätettiin rajoituksista.

Päätös perustui molempien ministeriöitten puhtaan energian suosimiseen, sekä energiasektorin ja ympäristösuojelun kustannusten vertaamiseen.
https://www.timesofisrael.com/in-win-for-environment-israel-wont-issue-new-oil-shale-exploration-permits/,

05. Opettaja ja sosiaalinen aktivisti britti Zehava Beck heitti pääministeri BenYamin Netanyahua omenalla tämän vaalikiertueen aikana Netanyassa viime viikolla. Lisäksi hän vertasi Bibiä Adolf Hitleriin, kuten paljastui tilaisuutta seuraavan TV-haastattelun aikana.

Kyseinen opettaja joutuu kurinpitokuulusteluun, sanoi opetusministeri Rafi Peretz (Jewish Home) tiistaina. Hän vakuutti, ettei väkivalta kuulu opetusjärjestelmään, ei oppilaiden eikä heidän opettajiensa taholta.

Zehava Beck selitti puolustuksekseen ”joutuneensa shokkiin kuullessaan pääministerin, jonka tulisi olla esimerkki toisille, kiihottavan kansaa”. Siksi hän heitti huonosti tähdätyn omenan, helpottaakseen sisäistä painettaan.
https://www.timesofisrael.com/teacher-who-threw-apple-at-netanyahu-to-face-disciplinary-hearing/,

06. Entinen Likudin kansanedustaja Yehuda Glick joutui Israelin poliisin väki-valtaiseen käsittelyyn ja jatkettuun kuulusteluun Temppelivuorella vain siksi, ettei hän pysynyt muitten aktivistien kävelyn tahdissa.

Lisäksi poliisi teki ratsian hänen kotiinsa hajottaen ja sotkien kaiken, ilmoittamatta, mitä poliisi etsi ja mitä se epäili Glickin piilottelevan.
Poliisi pidätti Glickin Temppelivuorella ja uudestaan kotietsinnän aikana kahliten hänet käsirautoihin, eli kolmesti 24 tunnin aikana.

Likudin kansanedustajat sekä turvallisuus- ja oikeusministeriöitten edustajat kritisoivat keskiviikkona poliisin brutaalia käyttäytymistä Glickiä kohtaan.
Vastalauseita on esitetty myös sosiaalisessa mediassa, jossa ihmetellään, missä maan poliisit ovat saaneet koulutuksensa ja kenen toimesta, jonka varjolla he voivat rikkoa henkilön yksityisyyttä ja oikeuksia tunkeutumalla väkivalloin hänen kotiinsa? Tuskin ainakaan juutalaisilta.
https://www.timesofisrael.com/likud-ministers-slam-police-for-arresting-searching-home-of-former-mk-glick/,

07. Oikeuskansleri Avichai Mandelblit julkisti pääministeri Netanyahun syytedokumentit korruptiosta, petoksesta ja luottamuksen pettämisestä 28.tammikuuta 2020.

Mandelblit sanoo ilmoittavansa oikeusistuimelle - joka aloittaa Netanyahua koskevan rikosistuntonsa maaliskuun 17. päivänä - ettei Netanyahulla ole laillisia esteitä muodostaa vaalien jälkeinen uusi hallitus, ja toimia sen pääministerinä, vaikka hän on onkin vastaajana kolmessa rikostapauksessa, kuten TV-12 raportoi tiistaina kertomatta yksityiskohtia.

Korkeimman Oikeuden paneelille aiemmin tehtyä esitystä ei käsitelty, koska esitys ei ollut silloin ajankohtainen, eikä vaaleja ollut pidetty.
https://www.timesofisrael.com/mandelblit-will-tell-court-netanyahu-can-form-government-despite-trial-report/,

08. Netanyahu sanoi, että ensimmäinen osa 400 maahanmuuttajasta Etiopiasta saapuvat ensi viikolla, kuten pääministeri arvioi.

Matkustajakone tuo 43 ihmistä Falash Mura yhteisöstä tulevien päivien aikana – kuten ToI:n laatimassa artikkelissa todetaan – Likudin suunnitelman mukaisesti lisä-äänestäjien haalimiseksi.

Netanyahu oli kovin epämääräinen ilmoittaessaan heidän tulostaan, mikä osoittaa hänen haluttomuutensa kaikkien Etiopiassa surkeissa oloissa odottavien satojen Falash Mura juutalaisten tuomiseksi kotiin Israeliin.
https://www.timesofisrael.com/pm-says-first-of-400-new-immigrants-from-ethiopia-set-to-arrive-next-week/,

09. EUROVISION kilpailujen jälkeen Tel Avivin kaupungin 10-vuoden turismia koskevan yleissuunnitelman mukaan kaupungista muodostetaan yksi maailman johtavista kaupunkimaisista lomakohteista.

Suunnitelman mukaisesti turismia palveleva infrastruktuuri on uusittava, uusia kiinnostuksen kohteita on rakennettava, ja saavutettavuutta niihin on parannettava kaikille ihmisryhmille sopivaksi.

Suunnitelman virikkeenä on vuoden 2019 turismin ennätysvuosi.
- Israeliin saapui 4.9 miljoonaa vierailijaa,
- 10 matkayhtiötä lisäsivät koneitaan, nostaen Tel Aviviin lentävien matka-yhtiöitten lukumäärän 140:en.
- Ben Gurionin kansainväliselle lentokentälle saapui 24 miljoonaa matkustajaa v. 2019, kasvua 1.6 miljoonaa edellisvuodesta.
Tel Avivin turismin yleiskaava lepää kolmella pilarilla: Jaffan vanha satama; Tel Avivin urbaanin kaupunkiympäristön vitaalisuus, sekä beach. https://www.timesofisrael.com/after-eurovision-tel-aviv-aims-to-sustain-tourism-miracle-with-10-year-plan/,
10. Israelin puolustusjärjestelmiä suunnitteleva ja rakentava ELBIT kertoi tiistaina voittaneensa Aasian Tyynenmeren alueella nimeltä mainitsemattoman maan julistaman tarjouskilpailun, arvoltaan 670 miljoonaa USD.

Sopimus tullaan toteuttamaan 25-kuukauden periodilla.
ELBIT-yhtiön toimitusjohtaja Bezhalel Machlis kertoi sopimuksesta: ”Tämä merkittävä sopimus on testamentti luottamuksesta, mitä asiakkaamme osoittavat ratkaisujamme ja johtavalle asemallamme markkinoilla”.

ELBIT on sopinut 1 miljardin USD arvosta toimituksia vuoden 2020 alusta lähtien.
Helmikuun 10. päivänä ELBIT varmisti 136 miljoonan USD sopimuksen Asia-Pacific asiakkaille lentokoneisiin soveltuvan laser-puolustusjärjestelmän toimittamisesta 4-vuoden periodilla.

Airbus ja Boeing matkustajakoneet tullaan varustamaan suoralla infra-red järjestelmällä, maasta-ilmaan lämpöhakuisten ohjusten vastapainoksi. Järjestelmä on aiemmin asennettu israelilaisiin sekä Italian ja Brasilin matkustaja-koneisiin.

Helmikuun alussa ELBIT voitti 43 miljoonan USD sopimuksen EteläKorean ilmavoimien hävittäjien varustamisesta maaston-seuraamis-maaston-välttämis-järjestelmällä, jonka ansiosta koneet voivat lentää turvallisesti matalammalla korkeudella; huonon näkyvyyden ja olosuhteiden aikana.

Lokakuussa 2019 ELBIT ilmoitti 153 miljoonan USD drone sopimuksesta aasialaisen maan kanssa tiedusteluverkoston toimittamisesta: Usean lentotason drone-järjestelmä - varustettuna erikokoisilla ja kyvyillä, jotka toimivat THOR minidronien kanssa aina keskisuuriin HERMES tiedustelukoneisiin saakka.
https://www.timesofisrael.com/israeli-defense-firm-elbit-wins-670-million-contract-with-asia-pacific-country/,

11. Amerikan johtavien juutalaisjärjestöjen presidenttien konferenssin 46. vuosikokouksen hallituksen apulaispuheenjohtaja Malcolm Hoenlein kertoi Arutz Shevan toimittajalle konferenssin puhujien erilaisista painotteista, sekä vierailustaan Saudi Arabiassa, jossa hän pysähtyi matkallaan konferenssiin, hienovaraisten, mutta elintärkeitten kontaktien kultivoimiseksi arabimaailman kanssa.

”Emme ole puhuneet paljon siitä, koska se on osa yhteisymmärrystä, ja meidän on luotava pitkän ajanjakson yhteyksiä, mitkä perustuvat luottamukseen – että he voivat puhua kanssamme korkeimmalla hallitus-tasolla, ja tietää, että me kohtelemme sitä asianmukaisella varmuudella”.

”On miellyttävää saada suuria otsikoita, mutta on tarkoituksen-mukaisempaa rakentaa suhteita”.

Hoenlein kertoo tavanneensa ”korkeimmalla tasolla hallituksen virkailijoita, hyvin avoimissa ja merkittävissä keskusteluissa, mikä antaa meille aiheen katsoa positiivisesti tulevaisuuteen; mutta ei se ole automaattinen, kuten tiedämme. 25 menneiden vuosien aikana olemme vierailleet useissa arabimaissa, joissakin ensimmäistä kertaa, avaten ovia Israelin viranomaisille”.

Hoenlien vakuuttaa, etteivät he ole Israelin edustajia, he ovat amerikkalaisia juutalaisyhteisöjen edustajia. Hän näkee toimivansa ”sillanrakentajina Israelin ja Amerikan juutalaisten välillä”, ja nauttineensa yhteisistä kosher-aterioista ja minyan tilaisuuksista yhteyksien luomiseksi.

Hoenlien kertoo ”Välimeren aloitteesta 10 vuotta sitten, joka toimii nyt Kypros-Kreikka-Israel liittoutumana, ja monet maat haluavat liittyä siihen”.

”Saman näemme nyt arabimaissa, mikä ei ole helppoa eikä automaattista.
On tärkeitä kysymyksiä, kuten palestiinalaiset, vaikka johtavat tasot ovat väsyneet siihen ja haluavat edetä, mutta se on herkkä kysymys”.

”On olemassa valtavia tilaisuuksia, kaupallisella tasolla, mitkä voitaisiin toteuttaa. Saudi Arabian uusi kaupunki rakennetaan Israelia vastapäätä, Aqabasta Sharm el Sheikhiin, ja Israel siinä keskellä, uusi city, kooltaan Belgian kokoinen, kasvamassa meren taakse – ja se on yksi monista”.

”Arabijohtajat kertovat meille: Israel johtaa innovaatioita alueella, ja sillä on kaikkea mitä tarvitsemme, ja meillä on paljon tarjota heille”.

Hoenlien painottaa Amerikan juutalaisten neutraalia asennetta, joka myös pyrkii pysymän poissa Israelin sisäisistä asioista, mutta jopa USA:n kongressissa, joka on useimmiten jakautunut Demokraattien ja republikaanien voimasuhteitten mukaan, Israelin kannatus ei jakaannu sen mukaisesti: Valtava enemmistö kannattaa Israelia. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276261.

12. Israel rakentaa 2 200 asuntoyksikköä Har Homaan.
Toiseksi 9000 asuntoyksikköä suunnitellaan entisen lentokentän Atarotin paikalle, joka lopetti toimintansa. Trumpin DoC antaa sen arabeille. ’
https://www.jpost.com/Israel-News/Netanyahu-announces-2200-new-housing-units-in-Jerusalems-Har-Homa-618206,

13. Turkki haluaa järjestellä IDLIBIN alueen asiat, ja siirsi sinne tankkeja ja joukkojaan Syyrian armeijan karkottamiseksi. Venäjän hävittäjät pommittivat turkkilaisia tankkeja ja joukkoja Idlibissä, jotka vastasivat tuleen. Tuleeko tässä uusi sotanäyttämö Venäjän ja Turkin välille?
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/turkish-tanks-bombed-in-syria-by-russia,
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-turkish-army-commences-artillery-attacks-against-syrian-arab-army-and-russian-army-in-syria,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 06 -13; Tiberias 11 -19; Suolameri 14 -22; Eilat 11 -21 +C-astetta, puolipilvistä, pohjoisessa sataa, huomenna puolipilvistä, lauantaina sadetta laajemmin. Lämpötilat voivat hieman nousta.

Diamond Princess aluksella vielä olevat israelilaiset päästettäneen tänään lähtemään Israeliin, jossa heidät sijoitetaan Sheban sairaalaan. Neljäs viruksen saastuttama israelilainen jäänee Japaniin karanteeniin.
Kiina polttaa viruksen uhreja, mikä päästää ilmaan vaarallisia kaasuja. https://www.naturalnews.com/2020-02-19-china-holocaust-horrors-incineration-ovens-burn-animal-corpses.html,

Tuesday, February 18, 2020

TIISTAI 18.02.2020

TIISTAI 18.02.2020
01. Olemme edellisissä artikkeleissa tutkineet Coronavirusta, sen syntyä ja seurauksia, mutta maailmassa leviää toinen vitsaus, jota pidetään vaarallisena uhkana maailman ruokatarpeiden tyydyttämiselle, ja jonka vuoksi monet siitä kärsivät maat ovat julistaneet valtioonsa kansallisen hätätilan.
Kysymys on heinäsirkkaparvista, joita Al Jazeeran/Youtube julkaisemassa artikkelissa kutsutaan maailman vaarallisimmiksi vaeltaviksi tuhohyönteisiksi.
(Suomalainen sana ”heinäsirkka”, engl. Locust, ei anna oikeaa kuvaa näistä
hyönteisistä, jotka täysikasvuisina ovat miehen sormen mittaisia ja
kokoisia.)
02. Nämä heinäsirkat kokoontuvat tammikuussa laajoiksi parviksi, joissa on miljardeja yksilöitä, aiheuttaen niin tiheän näkymän, että Etiopian Airlines joutuivat ohjaamaan matkustajakoneensa uusille reiteille.
Ne ovat tunkeutuneet Etiopian lisäksi Somaliaan, Keniaan, Ugandaan ja Pakistaniin sekä myös Intiaan. Tämä heinäsirkkaparvien syntyminen on pahin 20 vuoteen ja Keniassa 70 vuoteen. Ne voivat levitä nopeasti, ja monet lähimaat ovat vaarassa.
10.02.2020 julkaistun artikkelin mukaan ne ovat jo tuhonneet viljakasveja kymmenien tuhansien hehtaarien alueilla. Vitsauksen kohteeksi joutuneet maat kärsivät ennestään ruokapulasta, minkä johdosta miljoonia ihmisiä uhkaa nälänhätä.
”Valtavat heinäsirkkaparvet uhkaavat tuhota koko ItäAfrikan”, otsikoi artikkelin kirjoittaja artikkelinsa.
”Mitä heinäsirkalta jäi, sen söivät parveilevat sirkat; mitä niiltä jäi, sen söivät hyppysirkat; mitä täydensivät tuhosirkat”, kuten eräs asukas totesi. ”Ihmisten on korkea aika tehdä parannusta, sillä ei tämä ole normaalia” hän jatkoi. Hän sanoi ihmisten pyrkivän metsästämään parvia, mutta ne liikkuvat aina valiten tiensä, mikä vaikeuttaa etsintää.
Ne lentävät suurina mustina ja keltaisina parvina, minkä vuoksi ihmiset kutsuvat niitä nimellä ”tuulen hampaat (teeth of the wind) ”, kuunnellen parvien lennon ääntä odottaessaan levottomina, missä ne päättävät laskeutua maahan alkaakseen tuhotyönsä.
( Vertaa: ”Mitä kalvajasirkalta jäi, sen söi heinäsirkka, ja mitä heinäsirkalta jäi, sen söi syöjäsirkka, ja mitä syöjäsirkalta jäi, sen söi tuhosirkka”. Joel 1:4)
https://www.youtube.com/watch?v=PG-3pr1s304, heinäsirkkavitsaus Egyptissä.
https://www.youtube.com/watch?v=hykp3u42v08, täydellinen dokumentti.
03. Israelin terveysministeriö on tarkentanut aiempia sääntöjä ja ohjeita pyrkiessään valvomaan Coronaviruksen mahdollista puhkeamista maassa.

Ei-kansalaisia, jotka ovat viettäneet aikaansa viimeisen kahden viikon aikana Makaussa, Singaporessa, Hong Kongissa tai Thaimaassa, estetään pääsy maahan ministeriön suositusten mukaisesti. Sääntö koskee myös Kiinassa vierailleita, missä Coronavirus-epidemia sai alkunsa.

MannerKiinassa virus surmasi edellisenä päivänä 98 ihmistä, mikä nosti epidemiaan menehtyneitten lukumääräksi 1 868 ihmistä.
Uusien tartuntatapausten määrä on 1 886 tapausta, kokonaismäärän noustessa 72 436 uuteen tapaukseen tähän mennessä.

04. Hubein provinssissa kuolleitten luku/päivä on 93, kokonaismäärä 59 989.
Wuhan kaupungin johtavan sairaalan johtava lääkäri Liu Zhiming menehtyi viruksen aiheuttamaan pathogeniaan, toinen huomattava lääkäri Kiinassa.

Kiinan ulkopuolella on todettu 827 tartuntatapausta 30 maassa, 5 tartunnan saajaa on kuollut.

Israel valmistautuu 15 kansalaisensa vapauttamiseen Diamond Princess laivalta, heistä kolmen on todettu saaneen tartunnan, he ovat Japanissa.

Terveysministeriön apulaisjohtaja prof. Itamar Grotto on Japanissa. Hän sanoi työskentelevänsä 12 laivaan jääneen israelilaisen vapauttamiseksi ennen karanteenikauden loppumista 19.02.2020.
https://www.ynetnews.com/article/U3WHPN5YO,

05. Shai Bazak arvioi mielipidekirjoituksessaan, että Israelin vaalien tulisi keskittyä enemmän muihin, kuin ”sodan ja rauhan – kysymyksiin”.

Toisinaan tradition johdosta, velttouden (inertian), tai oman edun vuoksi entinen käytäntö sitoo harkintakyvyn, joka on jo kauan sitten menettänyt ajankohtaisuutensa.

Linjat oikeiston ja vasemmiston välillä sekä kysymykset turvallisuudesta ja diplomatiasta ovat hämärtyneet siinä määrin, että äänestäjä joutuu tekemään valintansa kysymyksistä, kuten elinkustannus, terveyshoito ja yksityiselämä pudottaessaan äänestyslippunsa 02.03.2020, vaikka niistä puhutaan vähemmän vaalipuheissa.

PA:n arabien myöntymättömyys, Iranin uhka, Hizbullah ja terrori-järjestöjen aiheuttama uhka ovat muotoilleet lähes yhteneväisen kannan useimmissa poliittisissa ja turvallisuus-kysymyksissä, vähäisin poikkeamin.

Palestiinalaiskysymyksessä Israelin kansan enemmistö – ehkä toisinaan ehdollisena – on päätynyt ratkaisuun Trumpin julkistaman rauhan-suunnitelman mukaisesti, vaikka sitä ei ehkä koskaan toteuteta.

Oikeistossa Likud hyväksyy Palestiinan valtion määrätyin ehdoin, Avigdor Libermanin esitys maan vaihtamisesta on uinut Trumpin suunnitelmaan. Kolmannes SiniValkoisten äänestäjistä hyväksyy Länsirannan liittämisen.

Vasemmistossa Labor-Gesher-Meretz vastustavat sekä YK:n turvallisuus-komitean päätöstä boikotoida yhtiöitä Juudeassa ja Samariassa, että myös Naftali Bennettin päätöstä antaa rahaa terrorijärjestö Hamasille voidakseen päästä sen kanssa sopimuksen pitkäaikaisesta tulitauosta.

”Meidän tulisi kysyä itseltämme, miten puolueitten rivistö ehdottaa käsittelevänsä näitä kysymyksiä, ja mitä edellytyksiä ja kokemusta heidän ehdokkaillaan on näiden kysymysten toteuttamiseksi. Nekin ovat tärkeitä”.
https://www.ynetnews.com/article/r1eKkE007U,

06. Kiinan talouden yskiessä viruksen aiheuttaman tartuntapelon vuoksi ja sulkiessa rajojaan kaiken varalta, Juudean ja Samarian PA:n arabi-kauppiaat pelkäävät menettävänsä hyvät sopimuksensa.

Monet arabikauppiaat ja jälleenmyyjät ovat perustaneet taloutensa halpoihin kiinalaisiin tuotteisiin varastojensa täydentämiseksi, ja heidän vaihtamisensa toisiin toimittajiin nostaa myyntiartikkeliensa hintoja.

Hebronin kaupunki on 4000 mailin päässä Coronaviruksen COVID-19 epidemian keskuksesta, mutta sen aiheuttamat taloudelliset tsunamit alkavat tuntua myös Juudeassa Hebronin kaupungin taloudessa.

Kiinan Wuhanin kaupungissa joulukuussa alkanut COVID-19 hengityselin epidemia – jonka aiheutti artikkelin mukaan uudentyyppinen Coronavirus - on levinnyt 30 maahan, tartuttanut 73 000 ihmistä ja surmannut 1 800 ihmistä.

Yhtään epidemia-tapausta ei ole havaittu Israelissa eikä PA/PLO:n valvomilla alueilla, mutta kauppiaat pelkäävät pahimman olevan edessä.

Useimmilla PA/PLO:n kauppiailla on Israelin myöntämä lupa lentää Ben Gurionin kautta Kiinan Guangzhoun provinssiin kahden kuukauden välein uudistaakseen tilauksensa ja valvoakseen sen toteutumista.

Business Kiinan kanssa koki täyspysähdyksen viime kuussa. Israel ja Jordania peruuttivat kaikki lentonsa Kiinaan, ja yhtiöiden asiamiehet Kiinassa ovat myös joutuneet karanteeniin.

Kauppiaat pelkäävät, että hinnat voivat nousta 30 %, mikä aiheuttaa heille ongelmia. Turkki on yksi vaihtoehto Kiinalle, mutta se ei ole sama.
https://www.timesofisrael.com/with-china-closed-palestinian-traders-fear-losing-a-good-deal/.
https://www.timesofisrael.com/israel-bans-foreigners-coming-from-east-asian-countries-over-virus-fears/.

07. Puolustusministeri Naftali Bennett puhui tiistaiaamuna Ofer Hadadin kanssa Radio Jerushalaim ohjelmassa Gazasta uhkaavasta terrorismista.

Bennett kertoi Israelin operoivan kahdella rinnakkaisella polulla Gazassa: Ensimmäisessä vastustajan toimet päättävät vastatoimet.
”Jos käyttäydyt korrektisti, se hyödyttää Gazan asukkaita, jos teet pahoin, Gazan asukkaat tuntevat sen seuraukset. Tätä ohjelmaa toteutamme nyt”.

”Kolme rauhanpäivää eivät kiinnosta meitä, testi on pitkäaikainen.” Bennett sanoi olevansa epäuskoinen lupauksista, joita Hamas tarjoaa, josta esimerkkinä on Gazasta johdettu ilmapalloterrori, jonka se lupasi lopettaa mutta ilman tuloksia, terrori jatkuu.

Toinen polku on valmistuminen toiseen optioon, kivuliaaseen kevääseen Hamasille, mutta siihen on valmistauduttava kunnolla.
Bennett selitti, että sellaisen suunnitelman päämääränä on ”kestävä rauha etelän juutalaisasukkaille”, mutta estäen vihollista voimistumasta.

Naftali Bennett ei halunnut kertoa yksityiskohtia, kuten sisältyykö siihen Hamasin hallinnon kaataminen Gazassa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276145,

08. Poliisi pidätti Temppelivuorella ryhmän Temppelivuoren aktivisteja, joiden joukossa oli entinen Likud kansanedustaja Yehuda Glick, joka poistettiin vuorelta kuvien perusteella arvioiden raakaa väkivaltaa käyttäen.

Glick oli nousut Vuorelle kahden amerikkalaisen vieraansa kanssa, molemmat kongressin jäseniä.
Poliisi syytti Glickiä Vuoren sääntöjen rikkomisesta.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276134,

09. Yamina-puolueen vaaliehdokas Sara Beck kritisoi Israelin poliisia entisen kansanedustajan Glickin väkivaltaisesta pidättämisestä sanoen, että virkailijat vainoavat juutalaisia Pyhällä Vuorella.

”Vallitseva käytäntö, jossa Israelin itsenäisyyden valvonnassa juutalaiset eivät voi vierailla Temppelivuorella ilman poliisin valvontaa, on naurettava ja järjetön”.

”Käytäntö juutalaisten vainoamiseksi ja vain heitä koskevat rajoitukset rohkaisevat ääri-islamilaisia elementtejä”. Hän totesi lisäksi, että ”Israelin valtion tulisi estää vain tuhoisten ja väkivaltaisten elementtien toimet, mutta ei rauhallisia juutalaisia täyttämästä uskonsa mukaisia käskyjä”.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276143,

10. Egypti kehotti Israelia luopumaan Hamasin puheenjohtajan Fahya Sinwarin ja Hamasin sotilassiiven komentajan Deifin teloittamisesta heidän Egyptin vierailunsa aikana. Sinwaria pidetään Hamasin johtavana terroristina Gazassa, Al-Araby Al-Jadeed kertoi Lontoossa tiistaiaamuna.

Israelin suunnitelmissa oli teloittaa Yahya Sinwar ja Hamasin sotilaallisen siiven Izz ad-Din al-Qassam komentaja Mohammed Deif. Egyptiläinen dalegatio vaati vieraillessaan Israelissa luopumaan teloituksesta.

Bibi ja Bennett ovat uhanneet Hamasin johtoa tuskallisilla iskuilla, elleivät raketti-iskut ja ilmapalloterrori Gazasta Israelin siviilikohteisiin lopu.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276150,

11. Turkin sulttaaniksi pyrkivä presidentti Recep Tayyip Erdogan jatkaa poliittisten vastustajiensa tuhoamista. Viimeisen putsauksen aikana hän antoi tiistaina käskyn pidättää lähes 700 kansalaistaan Turkissa, syyttäen heitä osallisuudesta 2016 epäonnistuneeseen vallankaappausyritykseen.

Syytteiden keskushenkilö on USA:ssa maanpaossa asuva Muhammad Fethulla Gylen, joka oli aiemmin Erdoganin liittolainen.
Pidätettyjen joukossa oli 101 armeijan upseeria ja 71 siviiliä, jotka pidätettiin Ankarassa. Lisäksi 460 muuta henkilöä ovat pidätettävien listalla epäiltyinä korruptiosta.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276141,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 07 -15; Tiberias 12 -22; Suolameri 16 -23; Eilat 14 -25 +C-asteta, puolipilvistä, huomenna ja ylihuomenna sadetta, lämpötilat laskevat.
Sunday, February 16, 2020

SUNNUNTAI 16.02.2020

SUNNUNTAI 16.02.2020
01. Ajattelin aloittaa aamun raporttien selvittelyn paikallisista uutisista, mutta Coronavirus 2019-nCoV näyttää näyttelevän edelleen johtavaa asemaa, joten käydään ensin lyhyesti läpi viimeiset näkymät sillä rintamalla.

02. USA:ssa virustartunnan saaneiden lukumäärästä annetaan somessa ja yleisissä uutisissa tietoisesti vähätteleviä lukuja – ”ettei herätettäisi paniikkia kansassa”.

Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan tartunnan saaneita on yli 1000, vaikka hallituksen virallisen tiedon mukaan vain 15 tapausta on voitu vahvistaa.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/alleged-c-d-c-text-messages-say-over-1-000-infected-with-coronavirus-in-u-s-a-being-deliberately-concealed,

2019-nCoV näyttää sairastuneiden lukumäärien perusteella iskevän miehiin, ja heillä munuaisiin ja kiveksiin, mikä vie heiltä kyvyn suvun jatkamiseksi. Lisäksi jo vähäinenkin tartunta voi olla heille kohtalokas. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-testicular-cells-are-the-potential-targets-of-2019-ncov,

Japanin terveysministeriö kertoi Diamond Princess aluksella kolmen Israelin kansalaisen saaneen tartunnan, ja että 2 heistä siirretään maihin hoitoa varten. Terveysministeri Litzaman lähettää lääkärin hoitamaan heitä. Japani ei suostunut päästämään 12 muuta israelilaista poistumaan laivalta. https://www.timesofisrael.com/in-first-israelis-test-positive-for-coronavirus-on-quarantined-cruise-ship/,

Muutamat tutkijat epäilevät Coviruksen leviämisellä olevan yhteyksiä 5G tiedon-välitysjärjestelmän yleistymisen kanssa, tai jopa demoneihin, se vanha kehveli kun on valloillaan maan päällä.

BBC:n välittämän tiedon mukaan Kiinassa on yli 68 000 tartunnan saanutta, kuolleiden lukumäärä on 1 665 tapausta. Sunnuntaina viranomaiset ilmoittivat 2 009 uutta tartunnan saanutta, ja 142 kuolemantapausta.

Kiinan ulkopuolella on rekisteröity yli 500 tartunnan saanutta lähes 30 maassa. Neljä ihmistä on menehtynyt Ranskassa, HongKongissa, Filippiineillä ja Japanissa.
Kiinan ulkoministeri Wang Yi sanoi tapausten vähentyneen ja tulleen hallituksi.
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51519055,

Julkisuudessa on liikkunut epäilyjä, että virus oli kehitetty käytettäväksi biologisena aseena Kiinan ja USA:n välisessä taloussodassa.

HalTurner on kaivanut esiin Kiinan sotilaskomitean varapuheenjohtajan kenraali Chi Haotian v. 2005 pitämän puheen, jossa hän paljastaa Kiinan pitkän tähtäyksen suunnitelman elintilan saamiseksi MannerKiinan ulko-puolelta.

Hän mainitsi nimeltä USA:n, Kanadan ja Australian, joilla on suuria heikosti asuttuja alueita, joita olisi mahdollista kolonisoida kiinalaisten massamuuttoa varten. Nämä toimisivat osana Kiinaa, tai itsenäisinä valtioina.

Kenraali Haotian puhuu ”Amerikan puhdistamisesta käyttäen ei-tuhoavia, kuten biologisia aseita, jotka surmaavat asukkaat, mutta säilyttävät rakenteet, joita he voisivat hyödyntää”. Hän uskoo, että elintilaongelman selvittäminen helpottaisi kotoisten ongelmien selvittämistä.

Kerroin tästä suunnitelmasta useita vuosia sitten israelupdaten sivulla.
Katso linkki alla, mutta joutoajan lukemiseksi kelpaa alla oleva linkki: ”Mitä todella tapahtui”
http://israelupdate.achlak.net/kirjoja/mita-todella-tapahtui/,
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/2005-china-defense-minister-speech-bio-weapons-will-clean-up-america-for-china-invasion, https://www.nhpolitician.com/2005-china-defense-minister-speech-bio-weapons-will-clean-up-america-for-china-invasion/,


03. Intiassa Gujaratin osavaltion Bhujin kaupungissa tapahtui erikoinen uskonnolliseen rituaaliin kuuluva toimenpide, joka järkytti opiston opiskelijoitten mielenrauhaa.

Naisten on kuukautisvuotojen aikana noudatettava tarkkoja sääntöjä:
He eivät saa astua sisään temppeliin tai keittiöön, eivätkä saa koskettaa toisia opiskelijoita. Ruokailun aikana heidän tulee istua erillään muista opiskelijoista, pestä omat astiansa, ja luokkahuoneissa heidän tulee istua viimeisellä penkillä.

Yksi opiston opiskelijoista kertoi BBC:n Gujaratin Prashat Guptalle, että asuntola pitää yllä rekisteriä, johon naisopiskelijoitten tulee kirjoittaa nimensä ja kuukautisvuodon ajankohta, jotta virkailijoiden on helpompi valvoa heitä.

Viimeisen kahden kuukauden aikana yksikään opiskelija ei ollut täyttänyt vaadittavia tietoja rekisteriin, ehkä peläten rajoitteita, jos he sen tekevät.

Maanantaina asuntolan virkailija valitti johtajalle, että menstruoivat opiskelijat rikkoivat sääntöjä tullen keittiöön ja lähelle temppeliä, sekä sekoittuen toisiin opiskelijoihin.

Opiskelijat sanoivat, että seuraavana päivänä asuntolan virkailijat ja johtaja solvasivat heitä ennen kuin pakottivat heidät riisuutumaan. Heidät pakotettiin WC-tilaan ja riisumaan pikkupöksynsä osoittaakseen tilansa.

Opiskelijat sanovat kärsineensä henkisestä kidutuksesta ja olevansa traumatisoituja. Heidän vanhempansa julkistivat asian, ja poliisi tutkii heidän kärsimäänsä julkista häpäisyä.

Opiston ja sitä valvovan yliopiston johtajat sanovat, että opiskelijat rikkoivat sääntöjä ja että muutamat heistä ovat jo pyytäneet anteeksi.
https://www.bbc.com/news/world-asia-india-51504992,

04. Lauantaina Gazasta ammuttiin kaksi rakettia Israelin puolelle. Niiden aiheuttamista vahingoista tai uhreista ei ole vielä tietoja.

IDF ei viivytellyt, vaan lähetti hävittäjä ilmaan ennen aamunkoittoa kohdistaen iskunsa Hamasin installaatioihin Gazan keskiosassa. Raketit oli tarkoitettu kibbuts Kissufimin yhteisöön Eshkolin raja-alueella.

IDF:n tiedottajan mukaan iskut pienentävät terrorijärjestö Hamasin isku-kykyä lisäten, että Israelin armeija on korkeassa valmiustilassa useiden kehitysnäkymien varalta.
IDF peruutti 500 liike- ja työlupaa Gazasta Israelin puolelle, pienensi kalastusoikeutta ja kielsi sementin viemisen Gazaan.

Rakettien ampuminen oli hieman nöyryyttävää puolustusministeri Naftali Bennettille, joka oli kehunut puheessaan, että hyökkäykset sieltä olivat vähentyneet 80 % hänen ministerikautensa aikana.
https://www.timesofisrael.com/idf-said-to-carry-out-airstrikes-in-gaza-after-two-rockets-fired/,

05. Terrorijärjestö Hamasin virkailija sanoi libanonilaiselle lehdelle, että rauhantila palaa Gazan raja-alueelle vasta, kun Israel hyväksyy heidän vaatimuksensa. Neuvotteluja pitkästä tulitauosta käydään Kairossa Egyptin valvonnassa, mutta ne edistyvät kovin hitaasti Hamasin lisätessä vaateita.

Hamasin edustaja Kairossa lupasi aiemmin, että ilmapalloterrori loppuu. Hamasin virkailija kertoi Libanonissa, että ilmapallo-ja muu terrori loppuu vähitellen, seuraten Israelin tekemiä myönnytyksiä.

Hamas ilmeisesti noudattaa pitkän tähtäyksen suunnitelmaansa rajan pinnassa olevien juutalaisyhteisöjen terrorisoimiseksi päämääränään heidän karkottamisensa.
Israelilaiset asukkaan valittavat lastensa kärsivän elinkautisesta traumasta toistuvien hälytysten vuoksi etenkin lasten nukkumaanmenon ja ylösnousemisen aikaan valmistautuakseen koulua varten.

Sekä pääministeri Netanyahu että puolustusministeri Bennett toistuvasti lupaavat suurella iskulla poistavansa hyökkäykset, mutta terrori jatkuu.
https://www.timesofisrael.com/hamas-official-warns-will-reduce-not-stop-balloon-borne-bombs-report/,

06. ”Israelin valtapuolueitten johtajien soittaessa suutaan, Gazan kaistan rajan pinnassa olevat juutalaisyhteisöt palavat” jatkuvan terrorin vuoksi.

Pari viikkoa on enää aikaa kolmansiin vaaleihin vuoden sisällä – ja virkailijoitten valmistellessa jo neljänsiä – SiniValkoisten johtajaksi muotoutunut entinen IDF:n komentaja, kenraaliluutnantti Benny Gantz pallottelee edestakaisin: Ottaako arabit hallitukseen vai eikö.

Hän vakuutti viimeiseksi, ettei hän lopulta tarvitsekaan arabeja: Hän rakentaa joko puhtaan juutalaishallituksen (tarkoittaen vähemmistö-) tai yhteyshallituksen Likudin ja pienpuolueitten kesken ilman Netanyahua.
Puheissaan hän on vakuuttunut, että SiniValkoinen voittaa vaaleissa ja säilyy suurimpana puolueena. Viha Bibiä vastaan roihuaa valtoimenaan.

”En tarvitse Joint Listan arabeja tai heidän tukeaan. Kuulin Libermanin sanovan, että hän hyväksyy Laborin ja Meretzin ja myös meidät, eikä meillä nyt ole sopimusta Libermanin kanssa” Gantz analysoi tilannetta.

”Meillä oli hyvä sopimus ennen Knessetin hajottamista. Olimme saavuttaneet hyvän yhteisymmärryksen uskonnon ja valtion välille” tarkoittaen haredikansan asevelvollisuutta ja osallistumista työelämään.

Israelin arabien Joint Listan johtaja Aymen Odeh sanoo ryhmänsä olevan valmis mihin hyvänsä hallitukseen, ja sanoo olevansa parempi kulttuuri-ministeri kuin nykyinen Miri Regev.

Liberman sanoi lauantaina olevansa valmis Gantzin johtamaan hallitukseen, ja että ”äärivasemmistolaisen Meretzin poistuminen kartalta liityttyään Labor-Gesheriin helpottaa tilannetta”.

Gantz antoi lauantaina seuraavan lausunnon: ” Haluamme bussiliikenteen shabattina sopivissa paikoissa, siviilivihkimistä, rukouspaikkojen järjestelyä Länsimuurilla, ja hyväksyttävää lakia pienkauppojen aukioloajoista”.
Näitä kysymyksiä myös Liberman on halunnut, joten Gantz meni nyt kalastelemaan oikeistolaisten ääniä.
https://www.timesofisrael.com/in-media-blitz-gantz-vows-that-joint-list-wont-be-part-of-future-coalition/,

07. Paikoilleen jähmettynyt – liekö pelosta vai saamastaan shokista – toimenpidehallituksen pääministeri Benyamin Netanyahu alkaa osoittaa uusia elämänmerkkejä, mitä on pidettävä positiivisena kehityksenä.

Pääministeri esitteli hallituksen sunnuntai-istunnossa niiden henkilöitten nimet, jotka muodostavat Israelin tiimin toimenkuvanaan toimia yhdessä Trumpin hallituksen tiimin kanssa itsenäisyyskarttojen muotoilemiseksi USA:n julkistaman ”Deal of the Century” antamien raamien puitteissa.

”Äskeisten viikkojen aikana olemme kokeneet valtavia saavutuksia Israelin maalle ja Israelin valtiolle” Bibi selitti ministereilleen kiittäen presidentti Donald Trumpia tunnustaessaan Israelin oikeuden ulottaa itsenäisyytensä Jordan Joen laaksoon sekä juutalaisyhteisöihin Juudeassa ja Samariassa.

”Olemme muodostaneet Israelin tiimin, johon olen nimittänyt ministeri Yariv Lavinin, prikaatinkenraali Meir Ben Shabatin, PMO:n vt.pääsihteeri Ronen Peretzin, ja jota avustaa Israelin USA:n lähettiläs Ron Dermer”, Bibi kertoi.

”Tiimi toimii läheisesti ”setlereitten” ja turvallisuusjoukkojen kanssa voidakseen saada työnsä valmiiksi nopeasti”.
(Israelin pääministeri käyttää ”setleri”-sanaa, vaikka USA pudotti sen pois.)
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276048,

08. Lieneekö kukaan varoittanut herroja Trump ja Netanyahu, mitä Israelin Pyhä sanoo niistä, jotka jakavat Hänen maansa (Jumala seuraa entistä tiukemmin tilanteen kehittymistä Israelin kansan palatessa kotimaahansa).

”Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun Minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, Minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne Josafatin laaksoon (Herra tuomitsee) ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin tähden, sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet Minun maani, ja heittäneet Minun kansastani arpaa, ovat antaneet pojan porttoa vastaan, ja myyneet tytön viinistä, jotka ovat itse juoneet”. (Joel 3:1 -3)

Jumala antaa myös nopean tuomion Tyyron ja Sidonin sekä filistealaisten maan asukkaille: ”Kiivaasti, Minä annan koston kohdata päätänne siitä, mitä olette tehneet, te jotka olette varastaneet hopeani ja kultani, vieneet ihanat kalleuteni (pakana) temppeleihenne, sekä myyneet Juudan ja Jerusalemin lapsia javanilaisille, poistaaksenne heidät kauas omalta maaltaan. (Joel 3:4 – 6)

09. Israelin turvallisuusjoukot estivät Hamasin teknologian pahansuovan cypber-hyökkäyksen, joka oli tähdätty saastuttamaan IDF:n käsipuhelimia sosiaalisen median kautta.

Turvallisuusjoukot poistivat useita Hamasin servereitä viikonvaihteen aikana IDF:n sotilaitten kännyköitten saastuttamisesta, IDF paljasti sunnuntaiaamuna. Operaation nimenä oli ”Operation Rebound”.

Telegram viestejä lähetettiin somen kautta esittäen kuuroja ja henkisiltä kyvyiltään turvattomia henkilöitä välttääkseen ääni- ja videokeskustelut, matkien uusien maahanmuuttajien naisääntä, joiden hepreankieli on vielä puutteellinen, sekä lyhyitä yleisiä naisääniviestejä aitouden lisäämiseksi.

Sotilaat, joiden käsipuhelimet on saastutettu, pyydetään tulemaan kyseltäviksi ja laitteittensa puhdistamiseksi viruksista.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276048,

10. Israelin aiheellisena pelkona on, että vihamielisesti Israeliin suhtautuva EU tulee tunnustamaan Palestiinan valtion, jolla ei ole rajoja, ei vaadittavia instituutteja, eikä hyväksyttäviä suhteita naapuriensa kanssa, joita itsenäiseltä valtiolta vaaditaan, ja jonka talous keikkuu vararikon partaalla.

Israelin pelkona on, että tämä on EU:n vastaus USA:n hallituksen laatimaan rauhanaloitteeseen, eli EU potkii kaikin tavoin aisan yli.
EU:n aloitteen taustalla luuraa Luxembourgin ulkoministeri Jean Asselborn, virkailijat kertoivat lisäten, että sunnuntain istunnon tarkoituksena oli varmistaa Portugalin, Suomen, Espanjan, Belgian, Ranskan, Maltan, Ruotsin ja Slovenian liittyminen aloitteeseen.
https://www.ynetnews.com/article/BkJyc00LXL,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 06 -12; Tiberias 09 -19; Suolameri 14 -21; Eilat 13 -24 +C-astetta, puolipilvistä, paikallisia sateita voi ilmetä monin paikin, huomenna yleisemmin sadetta, tiistaina selkenevää. Lämpötila alenee hieman.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/276041,