SUNNUNTAI 28.06.2020

SUNNUNTAI 28.06.2020
01. Hyvät Israelin ystävät ja muutkin lukijat.

Sydäntä raastavan suru-uutisen johdosta olemme tämän viikon shivassa, mikä aiheuttaa muutoksia artikkelien laatimiseen ja julkaisemiseen.

Pyydän ystävällisesti ymmärrystä ja jos mahdollista rukoustukea perheelleni, olemme kaikki ihan shokissa. (Fil3:11 -14)

02. Maailma kuitenkin jatkaa omaa kulkuaan, koronavirus on tartuttanut lähes 10 miljoonaa ihmistä; EU sulkee Israelin ulos maista, joiden koneet saavat lentää Eurooppaan; Turkki uhkaa Kreikkaa sodalla, ja solmii suhteita Hizbullahin kanssa laatiakseen yhteisen suunnitelman sotaretkestä Jerusalemiin; Etiopia ja Egypti sopivat Etiopian rakentaman suurpadon täyttämisestä, mutta Egypti uhkaa aloittaa sodan Libyassa Turkin sinne viemiä joukkoja vastaan.

Ehkä on hyvä, että Herra ottaa vanhurskaat pois ennen suuren vihan alkamista, kuten Suomessa sanottiin aikoinaan. Lieneekö tämäkin ”vihapuhetta”?

USA:ssa Trump aloitti sodan patsaiden tuhoajia vastaan uhaten heitä pitkillä linnatuomioilla, muta ensin heidät täytyy löytää ja viedä oikeuteen.

Bibi ei osaa vieläkään sanoa, miten hän aloittaa Israelin lain asettamisen Juudeaan ja Samariaan, Trumpin asettama työryhmäkään ei löytänyt sopivaa suositusta, mutta Jordanin laakso lienee ulkona tässä vaiheessa vaikka USA suosittaa sitä. Ehkä suuren blokit Ariel, Gush Etzion ja Maale Adumim ovat kärjessä Bibin listassa, mutta Gantz on kantona kaskessa.

Helle aloittelee tuloaan, 31 + tänään pääkaupungissa.
https://www.israelweather.co.il/forecast/week_en7.html,

Siunausta Teille kaikille!

Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

Tiistai 17.08.2021