TIISTAI 16.07.2019

TIISTAI 16.07.2019
01. Opetusministeri, Oikeistopuolueiden Unionin johtaja rabbi Rafi Peretz aiheutti homoterapiaa koskevalla myönteisellä lausunnollaan Israelissa liikehdinnän, jolla voi olla vaikutusta syyskuun 17. päivän vaaleihin, mutta myös diplomatiaan.

Välittömänä seurauksena Luxenbourgin pääministeri Xavier Bettel peruutti osallistumisensa Israelin lähetystön jäähyväisillallisiin Luxenbourgista Brysseliin vastauksena rabbi Rafi Peretzin journalistille antamaan lausuntoon käännytyshoidosta samaa sukupuolta olevien vetovoimasta toisiinsa(SSA).

TV12 raportoi, että Xavier Betel, joka on naimisissa miehen kanssa, on Israelin suuri ystävä, ja vieraili Israelissa edellisenä vuonna. Hän selitti, että huolimatta lähettilään arvostuksestaan ja työstään lähettiläänä, hän ei voi osallistua Israelin lähettilään jäähyväistilaisuuteen, koska sen hallituksen yksi ministeri tukee SSA-käännytyksiä.

Pääministeri Xavier Bettelin jääminen pois tilaisuudesta, jossa hän oli kutsuttu kunniavieras, aiheutti suurta hämmennystä kutsuttujen parissa.
Rabbi Peretz aikoo tavata joukon SSA opettajia, ja opasti henkilökuntaansa järjestämään tapaamisen vakuuttaen, ettei tarkoitus ollut loukata ketään.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266011,
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5550540,00.html,

02. Tunnettu historioitsija Yuval Harari ennustaa Alexander Maistrovoyn laatimassa artikkelissa että ”21.vuosisata voi merkitä holokaustia LGBT yhteisöille. Itse asiassa se on jo alkanut juuri lännen linnoituksessa”, hän toteaa.

Harari tunnetaan monien suosittujen ”Bestsellers” kirjoittajana ja häntä kunnioitetaan edistyksen guruna. Hänen mielestään ”pahin uhka LGBT yhteisöjä vastaan tulee valtioista, joissa he ovat saavuttaneet etsimänsä vapauden, mutta jotka muuttavat heidät syntipukeiksi. Eikä se ole uutta”.

”Silti on mielenkiintoista todeta, miten lännen eliitin lahjakkaimmat ja näkyvimmät edustajat toistavat sitä. Se todistaa, miten syvästi lannistuneita ja ulkona todellisuudesta nuo ihmiset ovat. Eivät edes sellaiset ilmeiset ja shokeeraavat tapaukset kuin Orlandon massamurhat, ole saaneet heitä näkemään maailmaa todellisena” Maistrovoi kirjoittaa.

”Google search (etsi) antaa useita esimerkkejä hyökkäyksistä homoja vastaan Puolassa, Unkarissa ja Venäjällä, jotka ilmaisevat vihan, mitä noiden maiden virkailijat tuntevat heitä kohtaan”.

”Ne muistuttavat Hararin tavoin Venäjän Gay propaganda laista, ja pelottavista otsikoista kuten: ”Unkari ja Puola homophobian pääkaupunkeja”, ”Victor Orbanin valistuksen vastainen kampanja ja nationalismi aiheuttavat homophobiaa Unkarissa”.

”Miten LGBT:n vastaiset hyökkäykset Puolassa vahvistivat maan LGBT-järjestöjä. Puolan populistit löysivät uuden vihollisen: Gay- kansan. Puolassa ei pitäisi olla homoja, eikä poikkeavia; Puolan kaupungit ovat LGBT-vapaita.”

”Puolassa ei ole viime vuosina julkistettu tilastoja hyökkäyksistä homoja vastaan. Unkarissa viimeisin vakava väkivalta ”Gay-Pride” marssiin osallistuneita vastaan tapahtui maaliskuussa 2008.”

Venäjällä European Yliopiston sosiologi St.Petersburgissa Aleksandr Kondakov paljasti tilaston (ilman Chechnyan muslimeja): ”Ennen 2013 oli keskimäärin 32 vihatapausta homoja vastaan, vuonne 2015 niitä oli jo 65” Kondakov sanoo.

Artikkelissa käydään läpi useissa Euroopan maissa todettuja hyökkäyksiä homoja vastaan. Erikoisuutena mainitaan: ”Maahanmuuttaja murhaa gay-miehen ja kietoo käärmeennahan hänen kaulaansa. Tätä voidaan pitää moni-kultturismin riemuvoittona”.
http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/24159,

03. Hamasin poliittisen toimiston jäsen Gazassa Fathi Hammad varoitti perjantaina: ”Jos Israel ei poista Gazan saartoaan viikon sisällä, palestiinalaiset kaikkialla maailmassa tulevat räjähtämään vihollistensa kasvoille.”

”He kuvittelevat, että me olemme järkiperäisiä ihmisiä. Well, emme ole sitä” Hammad sanoi ”March of the Return” yhteydessä Al-Aqsa TV:n julkaisemassa puheessaan perjantaina MEMRI:n kääntämänä.

Hammad uhkasi, että ”maailman 7 miljoonaa palestiinalaista ovat lämmenneet asialle ja valmistautuneet hyökkäykseen. Tarpeeksi on jo tehty lämmittelyä-, meidän tulee hyökätä maailman jokaista juutalaista vastaan maaplaneetalla, sekä lahdata ja surmata heidät” hän uhosi.

”Sanomme sionisti-vihollisellemme: Tasan viikko – seuraavaan perjantaihin
saakka. Jos se ei poista saartoa silloin, eikä toteuta sopimuksiaan Hamasin kanssa, meillä on useita metodeja ja keinoja liiveissämme, ja ne vain odottavat vihreää merkkivaloa räjähtääkseen voimalisesti vihollisen silmille”, Allahin tahdon mukaan.

Hammad totesi edelleen, että 70-vuoden ajan Israel on pyrkinyt vaihtamaan heidän geeninsä, mutta ilman tulosta. ”Geenimme eivät ole vaihtuneet; päin vastoin olemme edistynet entistä enemmän, ne ovat valmiit räjähtämään, ja se tulee olemaan maailmanlaajuinen”, Hammad ennusti. https://www.wnd.com/2019/07/israel-warned-lift-siege-or-well-kill-every-jew-on-earth/,

04. Terrorijärjestö Hamasin johto Gazassa pyrki maanantaina irrottautumaan sen korkean virkailijan Fathi Hammadin puheessaan perjantaina antamista kommenteista todeten: ”Hamas ei ole vastoin maailman juutalaisuutta, eikä myöskään juutalaista uskontoa vastaan.”

Hammadin esittämät teesit herättivät kiivasta kritiikkiä palestiinalaisten keskuudessa sekä territorioissa että ulkomailla, minkä johdosta Hamas katsoi välttämättömäksi selventää järjestön kantaa.

Ahmed Yosef, jolla on läheiset suhteet Hamasin poliittisen johtajan Ismail Haniyhen kanssa, julkisesti tuomitsi Hammadin kommentit. ”Veitsien ja pommi-vöiden kieli ei sovi valtiomiehelle. Ja puheet juutalaisten surmaamisesta tällaisin termein ovat vastoin uskontoa ja moraalia”.

YK:n lähettiläs Lähi-Itään Nickolay Mladenov tuomitsi puheen Twitter-sivullaan: ”Vaaralinen, vastuuton ja kiihottava lausunto. Kaikkien tulee selvästi tuomita se. Ei ole mitään mieltä tuollaisissa lausunnoissa. Ever! UN. Never again”. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5550806,00.html,

05. PLO:n pääsihteeri, entinen PA/PLO:n rauhanneuvottelija Saeb Erekat tuomitsi maanantaina Fathi Hammadin vetoomukset surmata juutalaisia maailmalla.

”Palestiinan asian arvot sisältävät rakkauden vapauteen, oikeuteen ja tasa-arvoon. Hamas-johtajan mr. Fathi Hammadin vastuuttomat lausunnot juutalaisista eivät edusta yhtään niistä. Uskontoa ei saa käyttää poliittisiin tarkoituksiin” Erekat julisti.

”Nähdessäni lausunnon, oli vaikea suhtautua siihen. Minun täytyi sitten mennä Tweet-sivulleni, arabiaksi ja englanniksi, kutsuen sitä vastuuttomaksi.” Hän kertoi ToI:n haastattelijalle tunteneensa halua antaa ylen.

Erekat on aina osoittanut kunnioitusta juutalaisuutta kohtaan, kutsuen sitä ”yhdeksi Jumalan suurista uskonnoista”.
https://www.timesofisrael.com/erekat-slams-senior-hamas-officials-repugnant-remarks-about-killing-jews/.

06. Dave Hodges selvittää neljässä artikkeleissaan, joita hän on julkistanut viime viikon aikana, tärkeimmän syyn, miksi Kiina haluaa miehittää Amerikan sadoilla miljoonilla kiinalaisilla kolonialisteilla.

Hodges esittelee niissä Kiinan sotasuunnitelmia, joita ollaan toteuttamassa Yhdysvaltoja vastaan. Suuri osa informaatiosta on saatu Kiinan maailmalle vuotaneista dokumenteista, joihin sisältyvät Kiinan puolustusministerin kommentit Kiinan puolueen keskuskomitealle.

Tutkimustensa aikana Hodges kertoo havainneensa, että YK on siirtänyt taloudellisen sekä sosiaali-kulttuuri-opetusohjelmansa Kiinalle, ja lisäksi YK neuvottelee kiinalaisten kanssa ihmisoikeus-käsitteen uudelleen muokkaamista yksityisen vapauden suojaamisesta taloudellisen osallisuus-oikeuden ansaitsemiseen.(pedon ja sosiaalisen luottojärjestelmän merkki)

”Globaalisesti katsottuna USA täytyy tuhota, koska se on pahin este saatanallisesti inspiroidun NWO:n toteuttamiseksi. Toiseksi amerikkalaiset täytyy myös tuhota heidän taipumuksensa vuoksi uskoa yksilön vapauteen, ja heidän antautumiseensa puolustaa oikeuksiaan 300 miljoonalla aseella, joiden uskotaan olevan yksityisten käsissä”.

”Sekä Kiina että YK ovat ottaneet Amerikan ja amerikkalaiset täydellisen tuhoamisen kohteiksi”, Hodges kirjoittaa. Hän myös kirjoittaa, että yleinen usko USA:n vararikkotilasta ei pidä paikkaansa, sillä 400 amerikkalaisella on enemmän varoja kuin puolella kaikista amerikkalaisista.

Energiatutkimuksen instituutti, teollinen ryhmä, toteaa, että heidän laskelmiensa mukaan hallitus totea, että ”sen varallisuus on arvoltaan 128 triljoonaa USD, lähes 8 kertaa kansallinen velka. Näillä voidaan käydä kauppaa. Laajat luonnonvarat on luvattu kiinalaisille, ja he aloittavat omistus-oikeutensa toteuttamisen sen jälkeen, kun he ovat suorittaneet amerikkalaisten kansanmurhan”, kuten Wei Fenge kertoo julkisuuteen vuotaneessa dokumentissaan.
https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-economics/number-one-reason-china-wants-occupy-america-hundreds-millions-colonists,

07. UUTISIA LYHYESTI

- Arkeologit löysivät neoliittisen ajan asutuksen, joka laajuudeltaan on yksi suurimmista maailmassa. Se löydettiin infrastruktuuritöiden yhteydessä lähellä Jerusalemia, Motsa risteyksen rakennustöiden yhteydessä http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266038,
- Rekan ja henkilöauton yhteen törmäyksessä saivat surmansa 28-vuotias Sophie Rostaksi ja hänen 2-kuukauden ikäinen poikansa Itai. Perheen isä taistelee hengestään Petah Tikvan Rabin lääkintäkeskuksessa.

Rekan kuljettaja on pidätetty, hän ei ollut huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alainen onnettomuuden sattuessa tiellä 7 lähellä Gederaa torstaina.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266037,
- Entinen Israelin pääministeri Yehud Barak tunnustaa, että hän tapasi lapsi-trafiikista syytetyn ja pidätetyn, New Yorkista kotoisin olevan rahoittajan Jeffrey Epsteinin useita kertoja, mutta ei tavannut lapsia, joita Epsteinin uskotaan käyttäneen hyväkseen lukuisissa asunnoissaan ja Karibianmerellä sijaitsevalla luxussaarellaan.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266040,
- Terrorijärjestö Hizbullah siirsi osan joukoistaan Syyrian puolelle Libanonin rajaa, kertoo Asharq Al-Awsat. Raportin mukaan joukoilla on mukanaan raskasta aseistusta, ja että sillä on useita tukikohtia rajan pinnassa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266032,
- Rauha Lähi-Idässä on mahdoton, ennen kuin Iran ja muslimiveljeskunta on tuhottu, sanoo Ken Abramowitz, tunnettu aktiviti ja philantropisti. Hän määrittelee 10 haastetta Israelille, sen osallistuessa demokratioiden ja diktatuurien välisiin taisteluihin.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266033,
- USA:n ulkoministeri Mike Pompeo toteaa USA:n asettamien Iranin vastaisten sanktioitten vaikuttavan vaistoin kielteisiä raportteja. Pompeo kutsuu tilannetta rohkaisevaksi. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266024
- EU:n ulkoministeri vähättelee Iranin suorittamia Uraanin rikastamisen määrän ja rikastusasteen ylityksiä merkityksettömiksi. USA ja Iran tunnustelevat maapohjaa keskustelujen aloittamiseksi.
https://www.debka.com/,
- USA ja Gulfmaiden turvallisuuslähteet raportoivat UAE:n omistaman MT RIAH öljytankkerin katoamisesta. Tankkeri katosi tutkan ja radioyhteyden ulkopuolelle viikonvaihteen aikana. Jotkut sanovat aluksen kärsineen mekaanisia ongelmia, ja IRGC komensi aluksen Iranin aluevesille ja sulkemaan radioyhteydet ulos. Viimeksi se nähtiin Qeshm saaren lähellä. https://www.debka.com/mivzak/missing-uae-tanker-suspected-taken-to-iranian-port/,
- Presidentti Trump taistelee neljää demokraatista alahuoneen jäsentä vastaan sanoen heidän – muiden radikaalien demokraattien ohella – olevan Israelia ja Yhdysvaltoja vihaavia antisemitistejä, ja anti-amerikkalaisia kommunisteja. He kiistävät myös Pelosin oikeuden toimia kongressin alahuoneen puheenjohtajana.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/265994,
- Venäjä on toimittanut Turkille ainakin kaksi lastillista S-400 ilmatorjunta patteristoja huoltorekkoineen. Erdogan sanoo niiden olevan täysin käyttökunnossa huhtikuussa 2020, jos Allah niin haluaa.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/266027,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 21 -31; Tiberias 23 -37; Suolameri 29 -38; Eilat 29 -41 +c-astetta, aurinkoista tänään ja huomenna, rajusti lämpenevää.









Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019