TIISTAI 19.03.2019

TIISTAI 19.03.2019
Agurin, Jaaken pojat sanat.
”Minä olen väsyttänyt itseni, Jumala, olen väsyttänyt itseni. Jumala ja menehdyn. Sillä järjetön olen minä mieheksi, ei ole minulla ihmisymmärrystä, enkä ole oppinut viisautta, tullakseni tuntemaan Pyhintä.
Kuka on noussut taivaaseen ja astunut sietä alas? Kuka on koonnut käsiinsä tuulen? Kuka on sitonut vedet vaipan sisään? Kuka on asettanut kohdalleen maan ääret kaikki? Mikä on Hänen Nimensä, ja mikä Hänen Poikansa Nimi, jos sen tiedät?
Jokainen Jumalan Sana on taattu, Hän on niiden kilpi, jotka Häneen luottavat. Älä lisää Hänen sanoihinsa mitään, ettet valehtelijaksi joutuisi.” (San.30:1-6)
01. Voisimme jatkaa tätä kysymysten sarjaa vaikka Psalmin 2:1 -8 sanoin: ”Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herra ja Hänen Voideltuansa vastaan: Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme Heidän köytensä.”

Näin he ajattelevat, mutta ”Hän, joka taivaassa asuu, nauraa, Herra pilkkaa heitä. Mutta ”on tuleva aika, jolloin Hän puhuttelee heitä vihassansa, peljättää heitä hirmuisuudessaan: Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, Pyhälle vuorelleni. Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt, Hän lausui minulle: ”Sinä olet Minun Poikani, tänä päivänä Minä sinut synnytin.”

”Ano minulta, niin Minä annan Sinulle pakanakansat Sinun perintöosaksesi ja maan ääret Sinun omiksesi”.
Näin Herra profetoi Pojallensa, joka oli Jumalan säätämän aikajakson täytyttyä syntyvä - ja syntyi - maailmaan Neitsyt Marian kautta.

02. Niin todellakin, miksi maailman kansainväliset järjestöt ovat liittoutuneet voidakseen yhdessä hyökätä Jumalan valittua kansaa vastaan, saattaakseen sen hyljeksittyyn asemaan, ja hyljätäkseen sen ilmoittaman ikuisen Sanoman?

Miksi nämä järjestöt sallivat kurittomien, aseistettujen joukkojen mellastaa vapaasti Afrikassa ja myös monissa muissa maanosissa varastaakseen, tappaakseen ja tuhotakseen, kuten median välittämät raportit todistavat:

Fulani muslimit murhasivat 120 Nigerian kristittyä Kaduna valtiossa kolmen viikon aikana, kuten Christian Post raportoi, jonka WND julkaisi sivullaan.
Fulani jihadistit, jotka ovat muotoutuneet suuremmaksi uhkaksi kristityille kuin Boko Haram, hyökkäsivät kyliin Inkirimissä, Dogonnomassa ja Ungwan Gorassa Kajuru paikallishallinnon alueella viime maanantaina, tuhoten 143 kotia, surmaten 52 kristittyä ihmistä ja haavoittaen tusinoittain muita.
Hyökkääjät hajaantuivat kolmeksi ryhmäksi, joista ensimmäinen tulitti ihmisiä. Toinen sytytti talot tuleen ja kolmas ryhmä ajoi takaa pakenevia ihmisiä.
Uhrien joukossa oli myös naisia ja lapsia.

Päivää aiemmin sunnuntaina Fulani jihadistit hyökkäsivät Ungwan Barde kylään Kajurussa, surmaten 17 kristittyä ja polttaen kymmeniä koteja.
Maaliskuun ensimmäisellä viikolla Faluni jihadistit massamurhasivat yli 30 kristittyä Karamar-kylässä. Sytytettyään kodit ja kirkon palamaan he tulittivat pakoon pyrkiviä ihmisiä. Helmikuussa he murhasivat 38 kristittyä Maro-kylässä.

Raportin lukeminen on karua kerrottavaa, sama taktiikka pätee kaikkialla. Hallitukset vastaavat näihin vain antamalla ulkonaliikkumiskiellon illasta aamuun, mutta eivät pysty tai edes halua poistaa näitä murharyhmiä.

Christian Post raportoi, että pelkästään vuoden 2018 aikana jihadistit murhasivat tuhansia kristittyjä operaatioissa, joita voidaan oikeutetusti kutsua kristittyjen kansanmurhaksi Nigerian keskiosissa.

Anglikaanipiispa Benjamin Argak Kwashi sanoi Fulani-jihadistie muodostavan suurimman uhkan massa, sillä Fulani paimentolaiset ovat levittäytyneet kaikkialle maassa.
https://www.breitbart.com/africa/2019/03/16/nigerian-muslim-militants-kill-120-christians-three-weeks/,

03. International Christian Concern (ICC) Washingtonissa kertoo olevansa tietoinen siitä, mitä Nigeriassa tapahtuu ja on huolestunut kristittyjen kohtalosta siellä.
Se myös kertoo niistä julkaisuissaan.

Nigerian tapauksessa on kysymys siitä, että Faluni-jihadistit, jotka ovat muslimeja, kuuluvat heimoihin, joiden pääasiallinen toimeentulo on paimentolaisuus, ja he haluavat poistaa kaikki raja-aidat ja rajoitukset, mutta maantaloutta harjoittavat haluavat aitoja ja rajoituksia peltojensa suojaksi.

Nigerian hallitus näyttää tukevan paimentolaisten asiaa, onhan maa muslimi-enemmistöinen.

www.governmentpropagansa.net, joka julkaisi em. artikkelin, kysyy retorisesti: ”Miksi MSM (keskeinen sosiaalimedia) johtajat eivät kerro muslimien suorittamista murhista kaikkialla maailmassa?” ja vastaa siihen näin:

”Koska he eivät voi painostaa asevalvontaan Amerikassa (syytä Trumpia) eivätkä internetin valvontaan. Eivät he voi kritisoida jumaliaan, jotka hyödyntävät heitä.
Transendit, laittomat muuttajat ja muslimit ovat kommunistisen vasemmiston epäjumalia, kultaisia vasikoita”.

Artikkelin ottamia esimerkkejä.
- Terroristit pakottavat kristityn naisen seuraamaan miehensä teloitusta.
- MSM ei anna totuutta asioista, koska se palvelee paholaista.
- Nigeriassa itsemurhaterroristeja estetään pääsemästä kirkkoon, jolloin he räjäyttävät pomminsa kirkon ulkopuolelle. Valtamedia kertoo mieluimmin islampelosta. Paikallisten nuorten muodostama vapaaehtoispartio esti heitä pääsemästä kirkkoon, mikä olisi aiheuttanut kaaoksen. Yksi henkilö haavoittui kahden naisterroristin lisäksi.
- Tämä on juuri heidän agendansa – hiljaisuus, kertomatta keitä ”he” ovat.
- Hiljaisuus sekä muslimi-invaasiosta että LGBTQPXYX kieroutumasta on osa heidän agendaansa.
- Malesialainen tuomittiin 10 vuodeksi vankilaan ivattuaan islamia sosiaalisessa mediassa.
- Itseteosta kiinni joutunut muslimi: Mikä rikos? toteutan vain sharia-lakia.
- Syyriassa 3 naisterroristia räjäyttävät pomminsa estääkseen perheitä pakenemasta ISIS orjaleiristä.
- Somaliassa joukko sharian puolesta taistelevia muslimeja räjäyttivät pomminsa ravintolan ulkopuolella surmaten 7 ihmistä.
- Miksi Uuden Seelannin terroristi kävi Pakistanissa 2018? Opetteli aseen käsittelyä? Tai miksi hän kävi Lontoon M16 toimistossa ennen iskuaan? Rush Limbaugh pitää iskua Uuden Selannin moskeijaan false flag operaationa.
https://www.governmentpropaganda.net/why-wont-the-msm-talking-heads-tell- you-about-the-murdering-muslims-around-the-world/,
04. PA/PLO:n ja Hamasin arabit kehottavat lahjoittajiaan nostamaan lahjoitustensa määrää, koska USA leikkaa avustuksiaan UNRWA:lle 446 miljoonalla USD. joka puuttuu sen budjetista vuonna 2019. Se avustaa 5.3 miljoonaa ”pakolaista”.

”Viime vuonna meillä oli epätavallinen kriisi mutta myös epätavallinen vastaus” sanoo UNRWA:n johtaja Pierre Krahenbuhl AP:n haastattelussa. ”Meidän nöyrä pyyntömme kaikille lahjoittajillemme on: Pitäkää lahjoitustenne määrä edes samana kuin vuonna 2018.”

Krahenbuhl esittää hartaan kiitoksen epätavallisista lahjoituksista, jotka mahdollistivat UNRWA:n 2018 1.2 miljardin USD budjetin toteutumisen kokonaisuudessaan. Hän esittää myös tälle vuodelle samaa budjettia.
USA pudotti vuonna 2017 UNRWA:lle myöntämästään lahjoituksesta 360 miljoonaa USD, joskin maksoi viime vuonna 60 miljoonaa USD hyvän tahdon eleenä.
Presidentti Trump vaatii, että PA/PLO:n tulee osoittaa vastavuoroisuutta ja palata neuvotteluihin Israelin kanssa. Trumpin tammikuussa esittämä vaatimus nostatti kansainvälisten ihmisoikeusjärjestön 21 johtajien varoituksen, että linkki poliittisen tavoitteen ja lahjoitusten välillä on vaarallinen.

Krahenbuhl sanoi UNRWA:n aloittaneen kampanjan välittömästi Trumpin ilmoituksen jälkeen, mikä onnistui erikoisesti EU-maiden parissa, joista tuli sen suurin lahjoittajayhteisö.

”40 lahjoittajamaan joukossa olivat Saksa, UK, Ruotsi, Japani, Kanada, Australia, Qatar, Saudi Arabia, UAE ka Kuwait, joista kukin antoi 50 miljoonaa USD.
Usean vuoden lahjoitussopimusten määrä nousi 19:än. Sen ansiosta tilanne on parempi kuin viime vuonna, sillä puuttuva erä on vain 200 miljoonaa USD. ”

Krahenbuhl kertoi, että UNRWA:n avustaa 280 000 tytön ja pojan kouluopintoja Gazassa ja antaa ruoka-apua miljoonalle ihmiselle vuodessa, puolet Gazan väestön määrästä. Hän varoittaa, että avustusten määrän vähentäminen lisää sodan uhkaa, joka tulisi olemanaan tuhoisa, ei vain Gazalle, vaan koko alueelle. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5480959,00.html,

05. Akex Fishman tarkastelee artikkelissaan Gazan nykytilannetta ja erityisesti Gazasta Tel Avivin suuntaan ammutun raketin aiheuttamia ristiaaltoja.

Hän analysoi, että Jerusalem tarkkailee huolellisesti Gazan kansannousua kaistaa vuodesta 2017 valvovaa terrorijärjestöä vastaan, ja on valmis hyväksymään Hamasin lapsellisen selityksen teknisestä häiriöistä rakettien tahattomasta ampumisesta, jos sillä voidaan painostaa Hamasia.

Fishman arvioi, etteivät tuhansien mielenosoitukset Gazan kaduilla ole spontaaneja tai yksittäisiä mielenosoituksia, vaan järjestäytyneen organisaation valvomia kansannousuja iskulauseen alla: ”Me haluamme elää”.

Organisaatiota johtavat – ensimmäistä kertaa Gazassa – järjestäytyneessä muodossa journalistit, akateemikot ja media-kuuluisuudet. Viranomaisten pelko on myös murrettu. Huolimatta Hamasin turvallisuusjoukkojen brutaalista toimista mielenosoittajat tulivat kaduille Jabaliyassa, Shatissa, Khan Yunissa ja Moasissa neljän päivän aikana.

Gazalaiset esiintyvät rohkeasti PA:n valvomassa TV:ssä ja sosiaalisessa verkostossa kritisoiden avoimesti Hamasin johtajia Yahua Sinwaria, Ismail Haniyehiä ja Hamasin uusia veroja sekä elinkustannusten kalleutta vastaan.

Perjantaina Hamas pidätti 150 mielenosoitusjohtajaa, mutta mielenosoitukset jatkuivat siitä huolimatta lauantaina ja sunnuntaina.
Journalistit Mustafa Ayyash ja Osama Kahalut, kaksi johtajatason henkilöä, pidätettiin ja heidän kätensä katkottiin brutaalissa kuulustelussa, mutta vapauduttuaan he palasivat taisteluun asiansa hyväksi.

Fishman spekuloi artikkelissaan eri mahdollisuuksia. Miksi Iranin toimittama Fajr-5 ja omatekoinen M-75 molemmat ajautuivat pois suunnastaan Tel Aviviin? Ehkä niiden osumatarkkuus ei ollut hyvä; ehkä myrskyinen tuuli pakotti ne useita kilometrejä pois suunnastaan; tai ehkä se tosiaan oli vahingonlaukaus?

Fishman tulee omissa arvioissaan loppupäätelmään, että Israelille sopii varsin hyvin vaikka lapsellinenkin vakuutus vahingosta. Vaalitaistelu käy kuumana, ilmat eivät suosi rämpimistä Gazan viemäriveden saastuttamissa liejuissa, eikä IDF ole saanut sotasuunnitelmaansa valmiiksi, kun armeijan komentajakin vaihtui juuri äsken.

Jos Hamasin tarkoituksena oli vetää IDF jonkinasteiseen konfliktiin Gazassa suunnatakseen kansan huomion pois Hamasin kritisoimisesta, se epäonnistui.
Terrorijärjestöt PFLP, Islamic Jihad ja myös Fatah, julkistivat äskettäin lausunnon, jossa ne vaativat Hamasia helpottamaan elinolosuhteita Gazassa.

Sunnuntaina terrorijärjestöt julkistivat uuden lausunnon, jossa ne vaativat Hamasia vetämään turvallisuusjoukkonsa pois kaduilta. Gazan kaduilla kansa uskaltaa puhua avoimesti vallankumouksesta, eikä IDF näe mitään syytä estää sitä. Hamas on vallassa Gazassa, ja sen aiheuttama ongelma voidaan hoitaa myöhemmin.
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5480630,00.html,

06. Sinivalkoinen puolueen ykkösjohtaja Benny Gantz soutaa ja huopaa siitä, voisiko hän mahdollisesti hyväksyä Likudin hallitusyhteistyöhön. Hän tuli supattaneeksi neuvonantajansa korvaan, että onhan sekin mahdollista, mutta peruutti pyhät sanansa, jotka kai oli tarkoitettu luottamuksellisiksi, hän nyt sanoo, ettei siitä tule mitään, ja esittää syyksi sen, että poliisi on löytänyt uusia Bibin tekemiä rikoksia.

Gantz näyttää pitävän selvänä, että presidentti Reuven Rivlin antaa hänelle tehtävän hallituksen muodostamisesi vaalien jälkeen. Gallupit kuitenkin osoittavat pahimman kuumeen hellittäneen, ja Bibin Likud on taas johdossa.

Gantz sanoi tiistaiaamuna julkistamassaan lausunnossa: ”Aiemmat huomioni oli annettu ennen kuin sain uuden raportin, joissa selvitetään Bibin suorittamien rikosten vakavuus, ja ennen kuin sain tietää hänen saaneen 16 miljoonaa NIS sukellusvenekaupan yhteydessä, sekä valehdelleen kansalle vakavissa turvallisuuskysymyksissä.”

”Sanon nyt avoimesti ilman salaista äänitystä: En istu Netanyahun kanssa hallituksessa” Ganrz selvensi asemaansa. Hän voi joutua nielemään tämän asian.
Hän vaati valtiota tutkimaan sukellusvenekaupan yhteydessä, poliisin mukaan tapaus 3000, esiin tulleita uusia laittomuuksia, kuten hän sanoi. https://www.timesofisrael.com/gantz-scrambling-over-recording-vows-not-to-include-netanyahu-in-coalition/,

07. Sairaalan lääkärit ilmoittivat, että Samariassa terroristin laukauksista pahoin haavoittuneen sotilaan tilanne on alkanut osoittaa selviä elpymisen merkkejä.

Alezander Dvorsky, jota ammuttiin sunnuntaina, on täysin valveilla, hengittää omillaan ja keskustelee hoitajien kanssa Beilinsonin sairaalassa Petah Tikvassa.

18 -vuotiaan epäillyn terroristin Omar Abu Lailan etsinnät jatkuvat. Poliisit ja sotilaat haravoivat epäillyn arabikotikylän Zawiyan kodissa Arielin lähellä löytääkseen johtolankoja hänen piilopaikastaan, jonne hänen uskotaan paenneen sotilaalta varastamansa rynnäkkökiväärin kanssa. Hän on vaarallinen.

Terroristi Abu Laila haavoittui toisessa iskutilanteessa sotilaitten luodeista olkaan, mutta hänen tilanteestaan ei olla selvillä.

Ammuttuaan IDF:n vääpelin Gal Keidanin lähietäisyydeltä Arielin risteyksessä, terroristi Abu Laila varasti hänen rynnäkkökiväärin, ampui ohiajavaan autoon, jonka kuljettaja rabbi Achiad Ettinger haavoittui vaikeasti ja menehtyi haavoihinsa maanantaiaamuna sairaalassa.

Terroristi Laila varasti auton, jolla hän ajoi Arielin toiseen Gitain risteykseen, jossa hän avasi tulen kiväärillään osuen Dvorskiin.

Ei vielä tiedetä, toimiko hän yksin, vai oliko hänellä avustajia. Hänen uskotaan saaneen sotilaskoulutusta päätellen siitä, että hän osasi käyttää kivääriä.
Shin Bet kuulusteli epäillyn perheen jäseniä ja muita epäiltyjä, ja uskoo, että hänellä oli avustajia, jotka ohjasivat hänet salaiseen piilopaikkaan.

IDF paikansi terroristin kotitalon mahdollista tuhoamista varten, josta on tullut rutiinikäytäntö, mutta ei ole merkkejä, että se vähentää haluja terrorismiin.

Rabbi Ettinger pystyi haavoittuneena kääntämään autonsa ja ampumaan pistoolillaan neljä laukausta terroristia kohti, jolloin tämä pakeni paikalta. https://www.timesofisrael.com/soldier-wounded-in-attack-improves-as-manhunt-for-terrorist-continues/,

08. UUTISIA LYHYESTI

Korkein oikeus teki sen taas. Se päätti estää Otzma Yehudit vaaliehdokkaan Michael Ben Arin kelpoisuuden olla ehdokkaana, mutta antoi arabipuolueen yhtä äärilaidan ehdokkaiden jatkaa vaalitaisteluaan.

Otzma Yehudit on entisen Meir Kahanen perustaman puolueen raunioille muotoiltu puolue. Sen synnit asetetaan nyt uuden puolueen kannettaviksi, vaikka sillä tuskin on edeltäjänsä kiihkomielisyyttä.
Puolueen toinen ehdokas sai hyväksynnän KO:ssa.

Oikeuden päätöstä pidetään suuresti epäoikeudenmukaisena ja yksipuolisena. Kansanedustajat aikovat ohittaa sen säätämällä laki, joka oikeuttaa molemmat pääehdokkaat osallistumaan vaaleihin. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/260577,

Juudea ja Samaria suljetaan Purimin ajaksi, kuten on tullut tavaksi kaikkien juutalaisten pyhien päivien ajaksi yhteenottojen välttämiseksi. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/260579,

Jordanian lainalaatijat vaativat taas kerran Israelin Jordanian lähettilään karkottamista, mikä tarkoittaisi diplomaattisuhteiden katkaisemista.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/260564,

Iranin, Syyrian ja Irakin armeijakomentajat tapasivat valmistellakseen yhteistä operaatiota, jolla Syyrian ja Irakin välinen 615 km:n pituinen raja voidaan virallisesti avata.
Komentajien tapaamista edelsi Bashar Assadin hallituksen vaatimus amerikkalaisten joukkojen poistamiseksi Syyriasta, joita raporttien mukaan on edelleen n. 3000 miestä.
Tämän kokoontumisen uskotaan liittyvän Iranin toiveisiin maayhteyden avaamiseksi Teheranista Irakin ja Syyrian kautta Välimerelle. https://www.debka.com/iranian-syrian-iraqi-army-chiefs-plot-joint-operation-for-opening-syrian-iraqi-border/,

SÄÄTILAT TÄNÄÄN

Jerusalem 11 -22, Tiberias 12 -28; Suolameri 16 -28; Eilat 13 -29 +C-astetta. Tänään aurinkoista, huomenna puolipilvistä, lämpenevää.











Comments

Popular posts from this blog

PERJANTAI 03.02.2017

Sunnuntai 22.08.2021

MAANANTAI 10.06.2019