Nibiru osa III


Planeetta X, osa III

Lienee korkea aika tarkastella lyhyesti, miten tilanne tämän salaperäisen planeetan kohdalla on tällä hetkellä. Monet asiaa tutkivat ja seuraavat valittavat edelleen, ettei NASA, jolla lienee parhaat välineet seurata Nibirun nimellä kulkevan taivaankappaleen liikkeitä, ilman varoitusta lopetti kaiken informaationsa jakamisen. Artikkeli, jota seuraan tässä kirjoitelmassa,. arvioi sen johtuvan siitä, että Amerikan lainsäädäntö kieltää materiaalin julkistamisen, joka voisi aiheuttaa kansassa paniikkia tai pelkotiloja. Kriitikko sanoo tähän, että se, että NASA katsoo olevan aihetta vaieta, todistaa Nibirun olemassaolon ja lisää, että moraalisesti on paljon tuomittavampaa pitää kansaa tietämättömänä vaarasta, joka sitä uhkaa, eikä siten pysty tekemään mitään valmisteluja. Sen sijaan johtajat ja merkkihenkilöt louhivat itselleen vain eliittiluokalle tarkoitettuja luolastoja kaikilla mukavuuksilla varustettuina juuri tällaista katastrofitilannetta varten. Suuri kansa saa selvitä miten osaa, mitä se meille kuuluu. Uuden maailmanjärjestyksen mittataulukon mukaan maapallon väkiluku on aivan liian korkea.
Jos Nibirun vaikutukset toimivat täydellä tehollaan, sen aiheuttamien katastrofien, tulivuorten purkausten, maanjäristysten, hyökyaaltojen ja hurrikaanien vuoksi maailman väkiluku pienenee 90 %. Jesaja puhui ilmoituksessaan, että ihmisiä on vähemmän kuin Ofirin kultaa.

Seuraamani artikkeli on pitkä ja siinä tarkastellaan ensin perusasioita, joihin olemme tutustuneet Nibiru I ja II artikkeleissa, eikä niihin tarvitse puuttua. Mutta muilta osin siinä on asioita, joista on esittelyn luonteisesti syytä kertoa myös suomenkieliselle kansalle.

Artikkelissa todetaan, että tutkijat ovat hämmentyneitä Nibirusta, koska ei edes tiedetä, onko se planeetta, komeetta vai luhistunut, ruskea kääpiö, jonka pinta on niin valoa heijastamaton, että avaruuden pimeydessä sitä on vaikea löytää. Toinen ongelma on sen sijainti Neptunuksen ja Uranuksen välissä, maan kiertoratatason eteläpuolella, jossa maapallo on suurelta osin vettä, ei juuri asukkaita eikä havaintoasemia. Lisäksi ilma on siellä usein epäselvä, mikä haittaa näkyvyyttä. Paras aika on toukokuussa, sanovat asiantuntijat.
Nibirua, jota kutsutaan myös nimellä Nemesis, kuitenkin pidetään kymmenentenä planeettana. Se on Juppiterin kokoinen tai suurempi, sen massa on 20 kertaa tiiviimpi kuin maan. Se kiertää aurinkoa kulkien hyvin nopeasti lähellä sitä mutta hidastuen etäämmällä, mikä johtuu auringon ja planeettojen välisestä vetovoimasta, muistuttaen tässä komeettoja. Tutkijat arvioivat, että tämä Nemesis heittelee maata kohti komeettoja ja asteroideja.
Tutkijoita on hämmentänyt myös äskettäin löydetty kääpiöplaneetta Sedna, joka kiertää aurinkoa hyvin suurella kiertoradalla, vaikka sitä ei pitäisi olla olemassakaan. Sen outo kiertorata ja olemassaolo selittyy Nibirun avulla, joka naulaa sen omalle paikalleen.

NIBIRUN epäselvä paikantaminen ja jopa sen todellisuus herättää kysymyksen: Voisiko olla mahdollista, että Nibiru voisi komeetan - tai asteroidin - tapaan päästä maapallon läheisyyteen ilman, että tutkijat huomaisivat sitä? Sen kiihtyvä nopeus auringon läheisyydessä voisi aiheuttaa tilanteen, jossa se kaikki ennusteet ylittäen läpäisisi maapallon kiertoratatason ilman varoitusta. Sen ei uskota törmäävän aurinkoon eikä maahan niiden aiheuttaman vastavoiman vaikutuksesta, mutta sen valtava magneettisuus pystyy aiheuttamaan suuria muutoksia planeetoissa, joiden lähelle se tulee. Planeettojen valovoimaisuus, kirkkaus, on lisääntynyt viime aikoina, mikä on jokaisen todettavissa.
Artikkeli toteaa lukuisten esimerkkien kautta, että sen vaikutus tuntuu jo maapallolla ja on tuntunut jo vuosikaudet, mutta myös muilla planeetoilla.
Seuraavaksi muutamia esimerkkejä tästä.

-          Neptunuksen ja Uranuksen ”putoileminen” normaalilta kiertoradaltaan.
-          Aurinko on käyttäytynyt epätavallisesti, Solar maksimum oli 2000 jota seurasi 11 vuoden kuluessa aktiivisuuden pienentyminen 2003 alkaen, mutta se lisääntyy.
-          Maan magneettikehässä havaittiin v.2008 yli 10 kertaa suurempi aukko kuin aiemmin. Se avaa maapallon alttiiksi avaruusmyrskyille ja auringon lähettämille hiukkasille yli 20 kertaa yli normaalitason.
-          Astronomit ennustavat valtavan aurinkomyrskyn iskevän maapalloon 2012, kooltaan 100 miljoonaa hydrogen pommia. NASA varoittaa, että jos se iskee lasketulla voimalla, se pystyy eliminoimaan maapallon elektroniset johdatukset ja laitteet. Samantapainen iski maahan 1859 ja 1921, mutta maailma ei ollut siinä määrin kehittynyt eikä riippuvainen sähkövoimasta kuin aikanamme; tuhot jäivät pieniksi.
-          Maailman ilmasto on ollut epävakaa jo vuosikaudet. Auringon aktiivisuus vaikuttaa maapallon lämpötiloihin lämmittäen toisia ja viilentäen toisia alueita, mikä aiheuttaa myrskyjä ja tuulia sekä sateitten ja kuivuuden etätasaista jakautumista.
-          Auringonpilkkuja on ollut nyt enemmän kuin koskaan 70 vuoden aikana.
-          Auringon aktiivisuus on nyt suurempi kuin koskaan 1000:n vuoden aikana.
-          Auringon aktiivisuus merkitsee, että aurinkomyrskyt ovat entistä yleisempiä.
-          Maapallo elää muutosten aikaa. Seismisten ja vulkaanisten ilmiöiden yleisyys kasvoi 400 – 500-kertaisiksi 75 vuoden aikana. Muutoksia tapahtuu myös muilla planeetoilla. Luonnolliset katastrofit ovat lisääntyneet 410 % 30 vuoden aikana 1963-1993. Auringon magneettikehä lisääntyi 230 % vuoden 1901 jälkeen.
-          Nibirun läheinen ohitus saisi aikaan vuoristojen muodostumisen. Napojen siirtyminen tapahtuisi painovoimaisen vuorottelun vuoksi maapallon pintakuoren läpi.
-          Vuorovesistä johtuvia tulvia, valtavia avaruusmyrskyjä ja valtavaa hydrocarbonaatin (öljyn)  ja veden sekoittumista planeettojen välisestä avaruudesta maapallolle. Tällaista on tapahtunut ennenkin. Artikkelissa mainitaan Egyptiä kohdanneet vitsaukset Israelin kansan exoduksen aikana. Egyptissä hyönteisten ja matelijoitten pakeneminen maankuoresta johtui sähköisen jännityksen tunkeutumisesta maahan.  Tulivuorenpurkaukset tulisivat lisääntymään ilmastomuutosten vuoksi.
-          Nibirus edellisen vierailun maapallon läheisyydessä arvioidaan tapahtunen 3 600 vuotta sitten. Se aiheutti massiivisen tulivuoren Theran purkautumisen Välimerellä, kuten myös Vesuviuksen yllättävän purkautumisen.
-          Maapallo on aktiivisen Nibirun magneettikentän vaikutuksen alaisena, toteaa artikkeli.
-          Nibiru aloittaa maapallon ohittamisen 2012 aikana ollen 14 miljoonan mailin päässä. Magneettikentän voimistuminen aiheuttaisi lisää maanjäristyksiä.
-          Vuosien 1994 – 2008 välisenä aikana oli enemmän tektonista aktiivisuutta kuin koskaan 30 vuoden aikana, mutta putosi dramaattisesti 2008. Samaan aikaan 2008 suuret yli 7 %:n Richterin asteikon maanjäristykset lisääntyivät jyrkästi.
-          7.0 –7.9 %:n maanjäristyksiä tapahtui tammikuun 1. ja syyskuun 4. päivien välillä seuraavasti: vuonna 1900 10 kpl; viimeisen 10 vuoden aikana 9 kpl; vuonna 2010 tapahtui 17 maanjäristystä.
-          Venäjä valmistautui vuodesta 2003 lähtien mullistuksiin, koska sen pinnanmuodostus on alavaa ja joka voimakkaiden vuorovesi-ilmiöiden vuoksi jäisi veden peittoon.
Seuraamaani artikkeliin liittyy graafisia kaavioita ja ja tilastoja, joissa eräässä kerrotaan, miten maanjäristysten määrä on 150 vuodessa 1860 – 2010 noussut 32:sta 64:än, v.2009 se oli 68.
Artikkelissa kerrotaan, että sumerilaisten ohella Egyptin ja Kiinan viralliset rekisterit yhtäkkiä loppuivat n. 3 600 vuotta sitten, jolloin Nibirun oletetaan vierailleen alueella.
Artikkelin mukaan Nibirun ohittaa maapallon kiertoratatason 2012, jatkaen siitä tason yläpuolelle saavuttaen zeniitin, eli lakikorkeutensa 2020 tienoilla.
Juutalainen exodus eli pako Egyptistä tapahtui artikkelin mukaan 1628 – 1446 eKr.
Näihin lukuihin perustuen sumerilaisten arvio Nibirun kiertoradan ajasta 3 600 vuotta, saattaa meidät edellä esitettyihin vuosilukuihin 2012 – 2020.

PYYDÄN huomioimaan, että tämä raskaasti lyhennetty esittely alkuperäisestä artikkelista on tarkoitettu antamaan väliaikatietoja tämän ”sarvipäisen”, leikkaavan planeetan tai ”ruskeaksi jähmettyneen tähden” liikkeistä sikäli, kuin niistä tiedetään.
Artikkelissa annettuja vuosilukuja on syytä tarkastella suurella varovaisuudella, mutta julkisuudessa - muissakin lähteissä - liikkuu yhä runsaammin varoituksia maapalloa kohtaavista katastrofeista, joten ei liene pahitteeksi kenellekään – uskoi niihin sitten tai ei – tarkistaa tiensä suuntaa silloin, kun siihen on vielä kaikki mahdollisuudet.
On myös huomioitava, että Kaiken Maan Jumala käyttää luonnonvoimia tarkoitustensa toteuttamiseksi. Tavalliselle kansalle ne  - Raamatun esimerkkeihin viitaten – tulevat yllättäen.  Jumala antaa kansalle varoituksia, mutta se ei välitä niistä. Noah rakensi arkkiaan kuivalle maalle vuosikymmenien ajan kansan nauraessa, kaikenlaisia höyrypäitä niitä onkin!
Kaksi Sodomaan lähetettyä enkeliä varoittivat Lotin perhettä kaupungin tuhosta, mutta Lotin tyttärien miehet nauroivat heille, ennen kuin kaupunkiin alkoi sataa tulta ja tulikiveä.
Samoin käy niinä päivinä, jolloin Jumalan aikataulu osoittaa armonajan loppuneen.
Kastel 22.05.2012 Gavriel

Comments

Popular posts from this blog

SUNNUNTAI 28.06.2020

SUNNUNTAI 01.12.2019

TORSTAI 25.06.2020