Israelin tilanne 582


Israelin tilanne 582

Pitäisi olla oikea profeetta voidakseen nähdä, mihin Syyrian viimeaikaiset tapahtumat johtavat. Onneksi meillä on aitojen profeettojen välittämiä sanomia, jotka antavat viitteitä tulevasta – joskaan aito profetia harvoin antaa selkeitä tienviittoja, vaikkei sekään ole ennen kuulumatonta. Artikkelin lopulla enemmän näistä merkeistä.
Päällimmäisenä voidaan tehdä havainto, että Lähi Itään ja nimenomaan Syyrian alueille virtaa ihmisiä lukuisista kansoista. Syyrian kapinallisia ovat varoillaan tukeneet Saudi Arabia, Qatar sekä UAE. Näistä maista on tullut myös vapaaehtoisia Assadin hallintoa vastustavien riveihin, mutta vapaaehtoisia on haeskeltu myös Pohjois-Afrikan maista ja Egyptistä. Tiedetään myös, että eurooppalaisia on kapinallisten joukoissa, joskaan heidän lukumääräänsä ei tiedetä.
Tämä ryhmittymä on sunni-muslimien johtama, joskaan heidän todellisesta uskonnollisesta vakaumuksestaan ei luonnollisesti voida tietää. Mukana on kuitenkin ryhmittymiä, joiden sanotaan edustavan ääri-islamia, kuten Islamic Jihad ja Al-Nusra, jolla on suhteita Al-Qaidaan. Näiden ryhmittymien tiedetään kohdelleen erittäin julmasti miehittämillään Syyrian alueilla asuvia muitten uskontojen jäseniä, kuten alaviitteja, kristittyjä ja shia-muslimeja, joita he ovat koonneet yhteisiin tiloihin, kiduttaneet ja lopulta teloittaneet. Heidän omissa videokuvissaan he näyttävät, miten he avaavat surmaamansa sotilaan rinnan kaivaen esiin hänen sydämensä ja syövät sitä raakana. Raakalaisia näyttävät olevan.

PRESIDENTTI Bashar Assadin armeijaa tukevat Venäjä ja Iran, vähemmän aktiivisesti Kiina, Hizbullah sekä Hamas. Venäjä toimii asehankkijana toimittaen uudenaikaisia aseita Assadin armeijalle, kuten myös Iran omista talousvaikeuksistaan huolimatta. Iranista tulee myös vapaaehtoisia osallistuen myös taisteluihin ohjaajina ja uudenaikaisten aseitten käyttäjinä. Uutena ilmiönä on Pohjois-Korean upseerien osallistuminen Syyrian taisteluihin, hekin enemmän tulen ohjaajina ja tiedustelutehtävissä.
Hizbullahin pääsihteeri sheikki Hassan Nasrallah vakuutti vain pari kuukautta sitten, etteivät sen joukot osallistu taisteluihin Syyrian kapinallisia vastaan, mutta nyt hän kertoo julkisesti taistelevansa Assadin joukkojen rinnalla. Hizbullahin taistelijoitten tehokkuudesta ja antaumuksesta taisteluihin on todisteena Libanonin pohjoisrajan tuntumassa olevan 30 000 asukkaan Qusayrin taistelut. Kapinalliset olivat miehittäneet kaupungin jo kuukausia sitten, eivätkä Assadin joukot pystyneet karkottamaan heitä. Kaupungin merkitys on siinä, että kapinalliset saivat aseita, ammuksia ja muita täydennyksiä Libanonista ja ne kuljetettiin kaupungin kautta. Assadin joukoille kaupunki muodostaa tärkeän tieyhteyden suojelemiseksi Välimeren rannikolle sekä pohjoiseen Haman ja Aleppon kaupunkeihin. Esteenä on vielä Homsin kaupunki, jota kapinalliset valvovat, mutta jonka vapauttaminen on jo aloitettu.

KAPINALLISET ovat saartaneet Damaskoksen kaupunkia saaden valvontaansa useita lähiöitä, mutta nyt sotaonni on kääntynyt siinä määrin, että Al-Qaidan liittolainen Al-Nusra on tiettävästi vetänyt joukkojaan Irakin suuntaan välttääkseen yhteenottoja Hizbullahin tukemien Assadin joukkojen kanssa. Al-Nusra on toiminut Israelin rajan tuntumassa tulittaen välistä pienaseillaan Israelin puolelle rajaa. Israel perusti kenttäsairaalan rajan pintaan omalle puolelleen hoitaakseen rajan yli tulevat haavoittuneet kysymättä, kumpaa puolta edustavat. Assadin joukot  puhdistavat tänään Kuneitran kaupunkia kapinallisjoukoista.

ISRAELISSA viime päivinä suurta keskustelua herättäneet Venäjän Syyrialle toimittamat uudenaikaiset aseet, joista S-300 ilmatorjuntapatteristot lienee Venäjän vastaus USA:n ja Euroopan maiden suunnitelmiin puuttua Syyrian tilanteeseen julistamalla ensin lentokieltoalueita ja sitten pommittamalla puolustuskyvyttömän maan Libyan tapaan toimittaen samalla kapinallisille CIA:n keräämiä tiedustelutietoja. Verukkeena oli tarkoitus käyttää Assadin valtavia kemiallisten aseitten varastoja, joita halutaan suojella. Toinen veruke on se, että Assad voi antaa armeijalleen luvan käyttää niitä kapinallisia vastaan. Niitä väitetään käytetyn Syyriassa, ainakin risiniä, mutta ei ole selvitetty, kumpi puoli niitä käytti. Irakin viranomaiset löysivät Al-Qaidan perustamia työverstaita, joissa valmistettiin kemiallisia agentteja. USA on länsimaitten tukemana lähettänyt joukkojaan Jordaniaan, jotka osallistuvat siellä järjestettäviin sotaharjoituksiin ”Eager Lion 2013” siltä varalta, että taistelut laajenisivat Jordanian puolelle, tai että kemialliset aseet ja ohjustukikohdat ovat joutumassa kapinallisille.

ISRAELIN kotoisella rintamalla on käyty viime viikkojen aikana käärmejahtia. Sitä on käynyt USA:n yliaktiivinen ulkoministeri John Kerry, joka on yrittänyt houkutella PA:n puheenjohtajaa
Mahmoud Abbasia neuvottelupöytään kuin käärmettä pulloon käyttäen syöttinä valtavaa määrää USD:n dollareita, peräti 4 miljardia seuraavan kolmen vuoden aikana. Dollarinkuvat alkoivat vilistä Abbasin silmissä, vaikka julkisivunsa vuoksi hänen tulee näyttää vastahakoiselta eli ilmoittaa kiireesti, että niitä tulee seurata diplomaattinen suunnitelma, jonka Kerry lupasi laatia parin viikon sisällä. PA lupasi siirtää Israelin vastaiset rikosvaatimuksensa ICC:ssä siksi, kunnes rauhankeskustelut alkavat, antaen siihen aikaa 2 viikkoa, mihin Kerry pyysi jatkoa saaden sitä kuluvan kuun loppuun.
PA:n johtajat pitävät härkäpäisesti kiinni vaatimuksistaan, että ennen neuvotteluja Israelin tulee suostua vapauttamaan terroristit vankiloistaan, lopettaa kaikki toiminta  Juudean ja Samarian juutalaisyhteisöissä, hyväksyä virtuaalisen Palestiinan valtion rajoiksi 1949 aselepolinjat sekä vahvistaa, että Itä Jerusalem on sen pääkaupunki.
Netanyahu ei ole suoraan sanonut, mikä on hänen kantansa asioihin, mutta hän toistaa väsyksiin asti omaksumaansa hokemaa neuvotella missä ja koska tahansa ilman ehtoja.
Vähän vakuuttavampi ja jämäkämpi asenne olisi suositeltavampi taktiikka. PA:n vaatimat rajalinjat  ovat Ebbasin sanoilla Auschwitzin itsemurharajat, joihin ei tule suostua.

ABBAS haistoi kuitenkin Amerikan dollarien viekoittelevan tuoksun, ja antoi kiireesti kenkää PA:n pääministeri Salaam Fayadille, joka oli pahin jarru länsimaitten avustusten siirtämiseksi omille tileilleen Qatarissa tai missä niitä lieneekään. Hän nimitti uudeksi pääministeriksi Khaled Hamdallahin, Nablusin yliopiston presidentin, jolla ei ole poliittista kokemusta eikä tukea. Häntä pidetään jees-miehenä, joka automaattisesti toimii kuten Abbas määrää.
Hamasin taholta nimitystä pidetään laittomana, mutta eipä hätää; koko PA:n johto, Abbasin puheenjohtajuus ja hänen nimittämänsä hallitus ovat laittomia, koska vaalit olisi pitänyt pitää yli neljä vuotta sitten, mutta Abbas siirtää niitä vuodesta toiseen peläten Hamasin voittoa. Hamasin ja Fatahin sovintoneuvottelut Kairossa ovat olleet pelkkää ajan haaskausta.

ERÄÄN tunnetun raamatullisen  tutkijajärjestön mukaan maailmassa eletään nyt Danielin kirjassa esitetyn aikakauden lopun viimeisen 7-vuotiskauden ajan ensimmäistä 3.5 vuoden aikaa. Aika alkoi joulukuun lopulla viime vuonna, jonka mukaan vuoden 2016 aikana alkaisin jälkimmäisen osa 7-vuotiskaudesta, jota kutsutaan suuren ahdistuksen ajaksi. Tämän aikalaskelman mukaan maailman tuleva hallitsija, antikristukseksi kutsuttu, viimeistelee valtansa vahvistamista, jonka hän saa täydelliseksi vuoteen 2016 mennessä.
Mainitsin artikkelin alussa tienviitoista eli merkeistä, joilla Jumala haluaa varoittaa kansaansa.
Tähän Hän 1. Mooseksen kirjan 1:14 mukaan voi käyttää taivaankappaleita tai luonnon-ilmiöitä, maanjäristyksiä, hirmumyrskyjä, tulvia tai muita ”luonnollisilta” tuntuvia katastrofeja, joihin Jeesuskin viittasi keskusteluissaan opetuslastensa kanssa.
NASA:n ilmoituksen mukaan maapallolla nähdään neljä täydellistä kuunpimennystä, tetrad, eli bloodmoon, verikuu, sekä yhden  täydellisen ja yhden osittaisen auringonpimennyksen vuosien 2015 ja 2015 aikana, mitä pidetään erittäin harvinaisena. Ne sattuvat lisäksi juutalaisten suurten juhlien aikaan: Pääsiäisenä 15. huhtikuuta 2014; Lehtimajanjuhlan aikaan 8. lokakuuta 2014; pääsiäisenä 4. huhtikuuta 2015, sekä Lehtimajanjuhlan aikaan 28.syyskuuta 2015.
Kuun pimennykset tapahtuvat: Adarkuun 29., eli Nisankuun  1. päivänä 2015, jolloin alkaa Raamatun mukainen uskonnollinen uusi vuosi, sekä Pasuunansoiton juhlan aikana 13. syyskuuta 2015, jolloin alkaa ei-uskonnollinen uusi vuosi. Jom Kippur on 23.syyskuuta 2015.

Sikäli kuin voimme ymmärtää edellä olevista ”taivaan merkeistä”, kaiken Luoja ja Hallitsija on asettanut meille useita tienviittoja aivan lähiaikaa koskien. Meidän tulee vain tehdä havainnoistamme oikeat johtopäätökset, ja ojentaa oma elämämme niiden mukaan.
On syytä muistaa, että Jumalalla on oma aikataulunsa, jonka Hän on laatinut ennen maailman luomista, ja jota Hän toteuttaa riippumatta uskostamme tai epäuskostamme.
Juutalainen aikataulu on laadittu Jumalan aikataukin tapaan kuunkierron mukaan.
Opetuslasten kysellessä Jeesukselta, tälläkö ajalla Sinä perustat Jumalan valtakunnan, Jeesus vastasi siihen: ”Ei ole teidän asianne tietää aikoja ja aikakausia, jotka Jumalan on oman valtansa nojalla säätänyt”.
Alla olevassa linkissä kerrotaan enemmän näistä.
Lähi Idässä ounastellaan sodan lähestymistä, jonka voi melkein aistia jännittyneestä ilma-piiristä. Kuka sen aloittaa ja missä, on arvoitus, mutta Israel on oleva sen kohteena.
Kastel 06.06.2013 , GavrielNo comments: